Článek

Zvracející Hitler, kojení i sex nacistky a černocha - Recenze pecky Wolfenstein II: The New Colossus

 
Nácky nemá nikdo rád. Tedy kromě nácků samotných. Pokračování legendární série stříleček Wolfenstein nabízí hráči možnost zabíjet je na desítky různých způsobů. A to hodně brutálních a krvavých. Wolfenstein II: The New Colossus je klasická FPS se vším všudy. Navíc s šíleným a dobře vyprávěným příběhem s přestřeleným humorem. V kombinaci s atraktivním prostředím a nenáviděnými nacisty jako nepřáteli je z toho jasný hit.
22.11.2017 08:20 |

podobné články

Podobné články

Zvracející a močící Hitler i mrzačení nácků opět baví. Recenze Wolfenstein II: The New Colossus pro Switch

 
Že bude Wolfenstein II: The New Colossus taková bomba, která se z videohry vyklubala, čekal málokdo. Počítalo se s tím, že to bude dobrá střílečka, ale taková pecka? Hratelnost ze staré školy, explicitní násilí zobrazující krvavé vraždění a mrzačení nácků a bizarní příběh, který obsahoval jasné poselství o hrůzách nacismu a zároveň spoustu fekálního i sexuálního humoru. To vše byla kombinace, která zafungovala na jedničku.
18.07.2018 11:35 |

podobné články

Obří monstra se vrátila aneb legenda byla vzkříšena. Recenze Shadow of the Colossus

 
Jsou legendy, které nestárnou. Ve světě videoher je jednou takovou bezesporu Shadow of the Colossus. Kultovní dílo vývojářského génia Fumito Uedy vyšlo v Evropě poprvé na PlayStation 2 v roce 2006. O dvanáct let později je tato umělecká hra stále dílem, které zasáhne hráčovy smysly i duši. Shadow of the Colossus v aktuálním remaku pro PlayStation 4 krásně prokoukl. Na tuhle krásu je radost pohledět.
30.01.2018 09:10 |

podobné články

„Hitler sem, Hitler tam, Hitler, kam se podívám.“ Kamberský se zamyslel nad tím, proč je potřeba zabušit do bubnů o trochu víc

 
„Tvrdit, že prožíváme druhý únor ’48 či normalizaci, je už trochu obehrané, a tak je třeba vzít starou tezi o fašismu a protofašismu, které už třetím rokem dobývají Evropu – a zabušit do bubnů ještě o trochu víc. Takže se objevil argument ultimátní: Hitler. Hitler sem, Hitler tam, Hitler, kam se podívám,“ uvedl svůj komentář v Lidových novinách komentátor Petr Kamberský.
11.02.2017 11:00 |

podobné články

"Brutální" ruské nácky jsme si ukázali včera: Ale oni mají i přísné nacistky! Tohle je 5 největších drsňaček sovětské pravicové scény!

 
"Včera jsme si posvítili na ruské nácky":http://www.extra.cz/7-nejbrutalnejsich-fotek-ruskych-nacku-hitlerovi-nasledovnici-ze-kterych-jde-vsechno-jenom-ne-strach a dnes se podíváme na tamní nacistky, protože i český fašoun si může hledat dívku v Sovětském Svazu. A eXtra je webem pro všechny.
17.08.2013 12:05 |

podobné články

Recenze: Wolfenstein: The New Order je zábavné zabíjení nácků, hra však příliš sází na známé jméno

 
„Jediný dobrý nácek je mrtvý nácek,“ je hlavním mottem židovského vojáka B.J. Blazkowitze již od roku 1992, kdy se objevil ve svém prvním dobrodružství Wolfenstein 3D, které změnilo navždy svět stříleček z pohledu první osoby (FPS). Za ty roky se toho změnilo hodně, ale spousta dobrých věcí zůstala. Stejně jako krvežíznivost hlavního hrdiny po nacistické chamradi.
16.06.2014 21:15 |

podobné články

Osobnosti: New Order (14 článků)

Rozdrťte náckům lebky trubkou: Recenze Wolfenstein: The Old Blood

 
Nejznámější herní náckobijec je zpět! Tentokrát se americký židovský voják B.J. Blazkowicz podívá přímo do legendárního hradu Wolfenstein. Novinka s podtitulem The Old Blood dává již názvem najevo, že ani tentokrát nebude nouze o spoustu krve. Hra je prequelem k loňskému dílu The New Order, ale i když je o něco kratší, ve skutečnosti toho nabízí mnohem víc.
24.05.2015 08:05 |

podobné články

Osobnosti: New Order (14 článků)

Další užitečné rady ke kojení 3. díl

 
Nikdy není dost rad o kojení. Proto v posledním dílu našeho seriálu vysvětlujeme kojení po praktické stránce. Kojení chce cvik a všechny maminky se ho dosud naučily. Zvládnete ho určitě i vy. Jak přikládat dítě k ...
29.09.2010 07:05 |

podobné články

Fotografka se pokouší prolomit tabu kolem kojení na veřejnosti. Podívejte se na 5 jejích snímků

 
Unikátní kolekce fotografií se snaží prolomit tabu, které stále panuje kolem "kojení dětí na veřejnosti":http://www.extra.cz/zena-byla-zatcena-za-kojeni-behem-jizdy-na-mopedu. Sérii nazvanou „Kojení v normálním životě“ nafotila Stacie Turner z Connecticutu.
23.10.2013 17:20 |

podobné články

Penélope Cruzová nedá na kojení dopustit. Je silně návykové, říká

 
Herečka Penélope Cruzová si mateřství užívá. Díky kojení se jí prý podařilo shodit těhotenská kila navíc. Herečka nyní prohlásila, že je na kojení závislá. Další články k tématu: Penélope Cruzová: Kojení mi pomáhá s postavou Penélope Cruzová má dva měsíce po porodu opět štíhlou postavu Penélope Cruzová a Javier Bardem mají holčičku Těhotná Penélope Cruzová v plavkách ukázala rostoucí bříško Penélope Cruzová a Javier Bardem čekají druhé dítě Penélope Cruzová s nahotou nemá problém, opět se odhalí ve filmu
18.12.2013 11:31 |

podobné články

Osobnosti: Penélope Cruz (230 článků) , Javier Bardem (120 článků)

Těhotné zvracející ženy přivádějí na svět spíš holčičky než kluky!

 
Tak už je to potvrzeno, nejde jen o pouhé babské tvrzení. Skutečně zvracející ženy rodí častěji dcery než syny. Takže pokud netrpělivě čekáte na oznámení pohlaví vašeho miminka, pak vezměte v úvahu i to, jestli často zvracíte nebo ne.
29.04.2016 11:45 |

podobné články

Náckové vyhráli druhou světovou válku: Legendární střílečka Wolfenstein se vrátí!

 
Nacisté vyhráli druhou světovou válku, vyhladili většinu Židů a podrobili se téměř celý svět. Vy se ale nevzdáváte a v alternativní minulosti roku 1960 chystáte protiúder. Herní legenda Wolfenstein se vrátí s novým dílem The New Order.
16.05.2013 09:30 |

podobné články

Osobnosti: New Order (14 článků)

Film Shadow of the Colossus od scénáristy Street Fightera

 
Scénárista Justin Marks prosí fanoušky o druhou šanci. Pracuje na scénáři ke kultovní hře Shadow of the Colossus.
26.04.2010 11:15 |

podobné články

Osobnosti: Justin Marks (1 článek)

Nejšílenější soutěž krásy: V Rusku se chtějí nacistky stát Miss Hitler. Koukněte na největší favoritky

 
"Jsou věci, které se mohou stát jenom v Rusku":http://www.extra.cz/tema/rusko. A i tak se člověk diví, že je vůbec možné, aby se na světě ještě něco takového dělo. Na ruské sociální síti VKontakte probíhá volba Miss Ostland, což byl název pro okupované baltské státy, ale lidově se soutěži neřekne jinak než Miss Hitler.
20.10.2014 14:21 |

podobné články

Jak získat zpět ztracenou chuť na sex?

 
Chuť na sex se tu a tam vytratí ze života snad každé ženy. Ne vždy je ale na místě svádět tento stav na stres v práci, únavu ze všech povinností či nepříznivé počasí. Faktorů, díky kterým doslova ze dne na den ztratíte chuť na sex či jakékoli jiné intimní aktivity, je daleko více a pokud tuto situaci chcete řešit, je potřeba jim přijít na kloub. Pokud i vy postrádáte chuť na sex, určitě si nenechte ujít následující řádky. Prostřednictvím dnešního článku vám poradíme, jak ztracenou chuť na intimnosti s přítelem, partnerem, manželem či milencem znovu objevit a třeba se i po dlouhé době konečně oddat nekonečné rozkoši. Jdete s námi do toho? Co nejčastěji zabije chuť na sex? Antikoncepce! Antikoncepce by se jinak dala nazvat i největší zabiják jakýchkoli sexuálních chutí. V dnešní době je užívání pilulek velice moderní a tento způsob ochrany před nechtěným početím volí nespočet žen či dívek. Pokud chuť na sex postrádáte, vaše pozornost by se měla v první řadě ubírat směrem antikoncepčního platíčka. Podívejte se na nežádoucí účinky a pokud vás nechuť k sexu trápí již delší dobu, rozhodně nebude od věci poradit se s gynekologem o jiné variantě. Sex jako políčko na seznamu Napsat si sex na seznam? Jasně, proč ne! Samozřejmě po vás nechceme, abyste si tuto příjemnou povinnost zaznamenali jako upozornění do mobilu či diáře – co kdyby si toho někdo všiml – ale určitě není špatné na něj pamatovat. Zkuste se jeden den dostat do postele o něco dříve – nebudete tak unavené a možná, že si s partnerem užijete tolik očekávané chvilky ve dvou. Nestresujte se O chuť na sex můžete přijít i tehdy, kdy se vystavíte zbytečnému stresu. Nejlepší, co můžete udělat, je dopřát si příjemný relax před sexem s partnerem. Ať už to bude vana plné horké vody, chvilka strávená... Čtěte více Příspěvek Jak získat zpět ztracenou chuť na sex? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
05.11.2015 07:25 |

podobné články

ZPA Pečky dodala komponenty do čínské jaderné elektrárny Tianwan

 
Společnost ZPA Pečky 13. července 2016 vyexpedovala 8 dmychadel do primárního okruhu třetího bloku Tianwanské jaderné elektrárny v Číně. Na JE Tianwan v současnosti fungují 2 bloky, začátek exploatace třetího bloku je naplánován na únor 2018 a čtvrtého na prosinec 2018. Společnost ZPA Pečky má uzavřeny kontrakty na dodávky do obou těchto bloků.
16.07.2016 18:40 |

podobné články

Stojí nezávazný sex skutečně za to?

 
Nezávazný sex je častým snem nejen mužů, ale i žen. Stojí ale sex na jednu noc skutečně za to? Možná se i vám tu a tam zdá o sexu s mužem, kterého sotva znáte – ráno se probudíte plná rozpačitých dojmů a s myšlenkou v hlavě, zda byste se odvážila podobnou zkušenost zažít. Pravdou je, že nezávazný sex má něco do sebe, ale ne v případě, kdy se k němu přistoupí zodpovědně. Jestliže máte nutkavou chuť tento zážitek okusit na vlastní kůži, pak si rozhodně nenechte ujít dnešní článek! Troufnete si na nezávazný sex? Mnoho žen o sexu na jednu noc sní, často o něm mluví s kamarádkami, ale pokud by mělo dojít na věc, vystrašeně by vycouvaly. A teď ruku na srdce: našla byste v sobě dostatek odvahy odvázat se s neznámým mužem, jehož jméno byste ani nemusela znát, nebo byste vyplašeně zařadila zpátečku? Nezávazný sex totiž není pro každého a byť se to zdá banální, ne každý na to dokáže najít dostatek odvahy… Chce to myslet na zodpovědnost I přesto, že se s dotyčným uvidíte jen jeden večer případně s ním strávíte jen jednu noc a ráno se oba dva rozejdete bez svých domovů, neměla byste zapomínat na zodpovědnost. Váš vyvolený se může jevit jako solidní muž, ale i zdání mnohdy klame. Jestli se k nezávaznému sexu rozhodnete, myslete na ochranu – bez kondomu nespěte s mužem, o kterém nic nevíte. Mohla byste na to šeredně doplatit… I nezávazný sex má svá pravidla Nezávazný sex razí jasné heslo: nezávazně! To znamená, že do této zkušenosti nesmíte vkládat city, na to se v tomto případě rozhodně nehraje. Uvědomte si, že jde jen o pokušení a ukojení tělesných potřeb, láska zde nemá co dělat. Jestliže si nejste jistá sama sebou, že se zvládnete do dotyčného muže nezakoukat, pak do nezávazného... Čtěte více Příspěvek Stojí nezávazný sex skutečně za to? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
06.12.2015 06:35 |

podobné články

Rodina zesnulého černocha dostane odškodné: Zaplatí ho New York

 
Město New York údajně zaplatí odškodné rodině loni zesnulého černocha Erika Garnera, který zemřel po kontroverzně provedeném zatčení příslušníkem policejního sboru. Příbuzní souhlasili s urovnáním sporu s vedením města, které jim vyplatí 5,9 milionu dolarů (asi 146 milionů Kč), napsal dnes deník The New York Times s odvoláním na advokáta.
14.07.2015 07:00 |

podobné články

Syn Karla Černocha (†64): Nestihl jsem se s tátou rozloučit! Kdo to překazil?

 
Od smrti legendárního zpěváka Karla Černocha (†64) o Vánocích uplynulo 9 let. Jeho syna Marka Černocha (47) dodnes mrzí, že se s tátou nemohl osobně rozloučit.
09.01.2017 12:35 |

podobné články

Babiš jako Hitler? Tak to sotva, Hitler uměl německy, vysmála se redaktorka Refleu

 
Redaktorka časopisu Reflex Tereza Stonišová se pozastavila nad slovy předsedy ODS Petra Fialy, podle kterého mluví ministr financí Andrej Babiš (ANO) jako Hitler. Podle Stonišové ale předseda ODS přeháněl, protože Adolf Hitler byl známý svou řečnickou schopností hypnotizovat dav a hlavně uměl mluvit německy. A jestli něco Babiš mimo jiné neumí, tak je to podle ní právě to mluvení.
11.10.2015 18:21 |

podobné články

Osobnosti: Adolf Hitler (671 článků) , Andrej Babiš (13520 článků) , Petr Fiala (1350 článků)