Článek

Učitel napsal českému manažerovi špatnou recenzi na hotel a hrozí mu 2 roky za mřížemi: Teď se kaje

 
Učiteli Wesleymu Barnesovi hrozí až dva roky v thajském vězení a pokuta 200 tisíc bahtů (147 tisíc Kč). Američan, který žije v Thajsku, se v červnu ubytoval v hotelu Sea View Resort na ostrově Ko Čang. Sedmatřicetiletý muž však nebyl spokojen s chováním tamního personálu a na hotel si stěžoval na cestovatelském webu. Kvůli negativní recenzi se ho vedení hotelu rozhodlo žalovat. Hotel nyní uvedl, že hodlá žalobu stáhnout, pakliže se Barnes veřejně omluví.
15.10.2020 22:25 |

podobné články

Podobné články

Učitel napsal českému manažerovi špatnou recenzi na hotel: Zavřeli ho do basy s vrahy!

 
Dva roky v thajském vězení a tučná pokuta v hodnotě 200 tisíc bahtů (147 tisíc Kč) hrozí Wesley Barnesovi. Americký učitel, který žije v Thajsku, se tam v červnu vypravil do hotelu Sea View Resort na ostrově Ko Čang. Se svým pobytem sedmatřicetiletý muž však nebyl spokojen, a tak svou nespokojenost vyjádřil v recenzi na internetu. Ta pobouřila vedení hotelu a byl obviněn z pomluvy! Barnes byl zadržen a několik dní strávil ve vězení ve strašných podmínkách.
01.10.2020 20:10 |

podobné články

Osobnosti: Wesley Barnes (2 články)

Nejméně 27 mrtvých. Teroristé s granáty zaútočili na hotel plný cizinců

 
Ozbrojenci napojení na al-Káidu v pátek přepadli hotel Radisson Blu v hlavním městě Mali. Zajali 170 lidí. Propustili ty, kteří dokázali citovat z koránu. Rozjela se rozsáhlá záchranná akce, do které se zapojila maliská armáda za pomoci zahraničních jednotek. Agentura Reuters s odvoláním na příslušníky mírových sil OSN píše o 27 mrtvých. Ozbrojenci napojení na al-Káidu v pátek napadli hotel Radisson Blu v Bamaku, hlavním městě Mali. Zajali 170 lidí. Propustili ty, kteří dokázali citovat z koránu. Vedle toho se rozjela rozsáhlá záchranná akce, armáda zabila podle posledních informací 5 teroristů. Agentura Reuters s odvoláním na příslušníky mírových sil OSN píše o 27 mrtvých. Podle tamního ministra bezpečnosti už zásah skončil.Více na http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet/356638/nejmene-27-mrtvych-teroriste-zautocili-na-hotel-v-mali-se-spoustou-cizincu.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy Ozbrojenci napojení na al-Káidu v pátek napadli hotel Radisson Blu v Bamaku, hlavním městě Mali. Zajali 170 lidí. Propustili ty, kteří dokázali citovat z koránu. Vedle toho se rozjela rozsáhlá záchranná akce, armáda zabila podle posledních informací 5 teroristů. Agentura Reuters s odvoláním na příslušníky mírových sil OSN píše o 27 mrtvých. Podle tamního ministra bezpečnosti už zásah skončil.Více na http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet/356638/nejmene-27-mrtvych-teroriste-zautocili-na-hotel-v-mali-se-spoustou-cizincu.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy
20.11.2015 10:40 |

podobné články

Dubaj – památky, ubytování, pláže

 
Jestli je někde právě teď v zimě opravdu krásně, je to Dubaj, místo kde panuje věčné léto. Pokud máte zájem na vlastní kůži ochutnat pravý orientální luxus, je tahle destinace pro vás tou pravou. Když se řekne Dubaj, asi každý si vybaví obrázky výškových budiv, z nichž ta nejslavnější vypadá jako lodní plachta na vysokém stěžni, vzedmutá poryvem větru. Také luxusní hotely se zlatými vodovodními kohoutky, s bazény vysoko nad rušnými ulicemi a s bohatými obchodními centry. Ano, to všechno je Dubaj, slunečná, moderní, pohostinná metropole v Perském zálivu, vítající za rok miliony zvědavých turistů. Pláže Dubaje Dubajské pobřeží lemují nádherné pláže a každá má svůj vlastní charakter. Místní plážová kultura je nepochybně jedním z nejunikátnějších rysů tohoto města. Jednotlivé oblasti mají vlastní specifické kouzlo. Na Sunset Beach najdete skvělé podmínky pro surfování, Palm Jumeirah nabízí luxusní odpočinek, akcí nabitá je pláž Kite Beach, Black Palace Beach je jako stvořená pro rodiny s dětmi. Módní zábavní a nákupní čtvrť The Beach vdechla dubajskému přístavu nový život, moře, písek, nákupy i občerstvení s prvotřídním zázemím, kavárnami a hřišti pro děti, spousta zábavy, např. jízda na velbloudech a pobřežní vodní park, to všechno je Dubaj. Hotely v Dubaji Symbol Dubaje je Hotel Burj Al Arab, nejluxusnější hotel na světě, jehož jedinečný vzhled je pastvou pro oči. Je určen pro lidi, kteří hledají absolutní přepych a nachází se poblíž pláže Jumeirah. Nedaleký přístav Dubai Marina nabízí ubytování i  v hotelu Hotel Byblos Marina nebo Hotel Wyndham Dubai Marina. K úplným špičkám patří Emirates Palace či Armani Hotel, který zabírá spodních 39 pater nejvyšší budovy světa, jíž je více než osmisetmetrový mrakodrap Burdž Chalífa. Tam se ale běžný turista těžko ubytuje. Levnější hotely se nacházejí zejména v oblasti Deira a Bur Dubai. Deira je místo, kde můžete vidět „Starý Dubaj“ a zažít  kouzlo exotického... Čtěte více Příspěvek Dubaj – památky, ubytování, pláže pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
28.12.2018 14:25 |

podobné články

Osobnosti: Marina Black (3 články)

Uzavření hranic ho připravilo o příjmy. Taxikář Ondřej pronajímá byt manažerovi z Wu-chanu

 
Své podnikání si taxikář Ondřej Toms (49) budoval přes 30 let. Poslední roky jeho klientelu tvořili téměř výhradně obchodníci cestující do nebo z Česka. Koronavirus však naše hranice uzavřel a Ondřejův hlavní zdroj příjmů je teď na absolutní nule. Plán otevírání České republiky je zatím velmi nekonkrétní a Ondřejovým jediným přítokem peněz je pronájem bytu manažerovi z Číny, který se paradoxně kvůli této pandemii nemohl vrátit domů. Má smysl dál čekat nebo by měl zahodit své celoživotní zkušenosti a začít v jiné profesi opět od začátku? Nejen o tom promluvil v rozhovoru pro seriál Češi vs. virus.
23.04.2020 06:50 |

podobné články

Hotel Roku: Nejlepším luxusním hotelem je Mamaison Suite v Praze

 
Nejlepším luxusním hotelem oceněným v rámci prvního ročníku soutěže Hotel roku se stal Mamaison Suite Hotel Pachtuv Palace Praha. Mezi turistickými tříhvězdičkovými hotely zabodoval Family Hotel Okoř a v kategorii čtyřhvězdičkových hotelů zvítězil Hotel Budweiss z Českých Budějovic. Novinářům to oznámil René Hradecký, ředitel agentury Conventia, která je organizátorem soutěže.
15.06.2012 18:45 |

podobné články

Janeček (KSČM): Ach, ta škola

 
Charles Farrar Browne pronesl: „Průměrný učitel vypráví. Dobrý učitel vysvětluje. Výborný učitel ukazuje. Nejlepší učitel inspiruje.“
13.01.2015 18:42 |

podobné články

Osobnosti: Charles Brown (2 články)

Učitel ze střední Ladislav R. (43) znásilňoval studentky: Neodmaturujete, vyhrožoval

 
Učitel Ladislav (43) brutálním způsobem zneužil důvěru mladých studentek a z několika si dokonce udělal sexuální otrokyně. Děvčatům vyhrožoval a nátlakem si na nich vynucoval pohlavní styk. Některé z nich pravidelně znásilňoval od prvního stupně až do konce studia. Zvrhlý učitel si odpykává šest let ve vězení, pokoru však od něj nečekejte. Ani od jeho ženy. „Kdo jsi bez viny, hoď kamenem,“ šokuje úchylova manželka, která se se státem soudí o manželův policií zabavený notebook. Učitel si odpykává šest let vězení.
11.11.2019 15:25 |

podobné články

Jakl dal rozhovor manažerovi neonacistické kapely. Prověrky se nebojí

 
AKTUALIZOVÁNO Vysoce postavení politici si zpravidla dávají pozor na jakékoli vazby na extremistické politické subjekty. Hradní tajemník Ladislav Jakl se toho ale nebojí, poskytl rozhovor manažerovi neonacistické hudební skupiny Conflict 88 Robertu Fürychovi. O prověrku NBÚ se neobává.
19.08.2011 10:25 |

podobné články

Jakl dal rozhovor manažerovi neonacistické kapely

 
Vysoce postavení politici si zpravidla dávají pozor na jakékoli vazby na extremistické politické subjekty, píše MF Dnes. Hradní tajemník Ladislav Jakl se toho ale nebojí, poskytl rozhovor manažerovi neonacistické hudební skupiny Conflict 88 Robertu Fürychovi.
19.08.2011 22:15 |

podobné články

Cristiano Ronaldo koupil svému manažerovi řecký ostrov jako svatební dar

 
Fotbalista Cristiano Ronaldo je korunový miliardář, proto si může dovolit svému manažerovi Jorgemu Mendesovi koupit ke svatbě ostrov v Řecku. Hráč týmu Real Madrid utratil za malý kus země ve výsostných vodách Řecka několik milionů eur. Mendesova svatba proběhla o víkendu v Ronaldově rodném Portugalsku.
05.08.2015 18:00 |

podobné články

Osobnosti: Cristiano Ronaldo (510 článků)

Zpěvačka ze SuperStar naletěla falešnému manažerovi. Přišla o sto tisíc

 
Je to čtvrt roku, co Lucie Bikárová působila v šesté řadě Česko Slovenské SuperStar. Sotva zpěvačka odstartovala své působení v šoubyznysu, potkala ji nepříjemná zkušenost. Naletěla falešnému manažerovi a utrpěla značnou finanční ztrátu.
22.09.2020 18:15 |

podobné články

Město rekordních mrakodrapů: V Dubaji otevřeli nejvyšší hotel světa

 
V Dubaji otevřeli nejvyšší hotel na světě. Gevora Hotel je vysoký 356 metrů a má 75 pater, informovala agentura AFP. Dosud byl nejvyšším hotelem rovněž dubajský JW Mariott Marquis, který je o metr nižší. Své první hosty nový hotel přivítá v pondělí, napsal místní deník The National.
11.02.2018 18:25 |

podobné články

Učitel pomazal nahou žačku (14) nutellou a olízal ji: Zvrhlík skončil za mřížemi!

 
Britský učitel dramatického kroužku praktikoval ve svých hodinách pořádně zvrhlé praktiky. Svou tehdy čtrnáctiletou žačku pomazal nutellou a pak její tělo olizoval. Andrew Wilson (48) skončil za mřížemi.
25.02.2016 21:30 |

podobné články

Osobnosti: Andrew Wilson (3 články) , Andrew Wilson (2 články)

Skandál dcery šéfa aerolinek: Házela lahvemi po manažerovi i do zdi, kaje se

 
Nejmladší dcera ředitele Korean Air a zároveň viceprezidentka společnosti se veřejně omluvila za své impulzivní jednání. Na pracovní schůzce s reklamní agenturou předtím jeden z manažerů nedokázal odpovědět, a Čo Hjon-min (36) podle místních médií mrštila lahví vody na stěnu, a pak další kolegovi do obličeje. O skandálu informovala o tom agentura Reuters.
13.04.2018 10:15 |

podobné články

Prestižní světové ocenění pro slovenský hotel Elizabeth

 
Poslední říjnová neděle se v katarské Doze nesla ve znamení oceňování nejlepších světových hotelů. Mezi řadou prestižních zařízení, která obdržela nominaci, se o cenu ucházel také slovenský hotel Elizabeth. Ten nakonec získal světové ocenění World Luxury Hotel Award 2016 v kategorii „Romantic Hotel“ regionu východní Evropy.
31.10.2016 11:05 |

podobné články

Otevřeli hotel s "nejhorším výhledem na světě": Vyzdobil ho tajuplný Banksy

 
Jeho majitel vtipkuje, že půjde o hotel s nejhorším výhledem na světě. Nový "The Walled Off Hotel" (hotel obehnaný zdmi) v Betlémě totiž stojí přímo vedle několik metrů vysoké zdi oddělující Izrael od Západního břehu Jordánu, který je součástí palestinské samosprávy. Turisty do něj však bude lákat výzdoba z dílny světoznámého britského sprejera Banksyho. Projekt má mimo jiné podpořit dialog na Západním břehu.
14.03.2017 11:00 |

podobné články

Legendární hotel Evropa změnil majitele. Chce mu vrátit slávu z období první republiky

 
Secesní hotel Evropa v centru Prahy koupil od společnosti Julius Meinl zakladatel cestovní kanceláře Exim Tours Ferid Nasr. Chce z něj udělat nejluxusnější hotel ve střední Evropě. Informoval o tom server E15. Hotel je nyní v rekonstrukci, otevřít má na konci příštího roku. Provozovat ho bude celosvětový řetězec Marriott prostřednictvím své značky luxusních hotelů W Hotels.
09.01.2019 16:50 |

podobné články

Osobnosti: Julius Julius (60 článků)

„Jako pedokrál jsem si se svou královničkou přiťukával číší vína.“ Učitel zneužil desítky holčiček, hrozí mu 12 let

 
Otřesný případ dlouholetého zneužívání začal rozplétat pražský městský soud. Učitel tance Petr D. se u soudu přiznal k tomu, že zneužíval holčičky v předškolním věku a že jednu z nich poté dva roky znásilňoval. Společně s ním čelí obžalobě i matka této dívky, která s ním nechávala dceru přes noc, ačkoliv věděla, že je pedofil a že s dívkou provádí sexuální praktiky. Muži hrozí až dvanáctileté vězení, ženě ještě o tři roky delší trest za obchodování s lidmi.
18.10.2018 13:35 |

podobné články

Moderátor Vojnar se opilý navážel do expřítelkyně, teď se kaje!

 
Zničený Petr Vojnar (35) se kaje po té, co na oblíbené sociální síti neváhal napsat podle jeho vlastních slov „vysoce inteligentní" pojednání na téma rozchody. Bývalá partnerka Vojnara, Petra Frantová (32), je po Vojnarově opileckém výkřiku ráda, že je vztah již minulostí.
11.06.2013 22:15 |

podobné články

Osobnosti: Petr Vojnar (80 článků) , Petra Frantová (11 článků)