Článek

Super Mario Odyssey recenze: Nejlepší hopsačka roku a možná i všech dob

 
Kdo by neznal Maria? Kníratý instalatér v montérkách je opět zpět. Na tom by nebylo nic nezvyklého, jelikož her s Mariem v hlavní roli vychází ročně několik. Tentokrát jde ale opravdu o výjimečnou událost. Nejnovější dobrodružství Super Mario Odyssey pro hybridní konzoli Nintendo Switch je totiž jeho dosud nejlepší trojrozměrné dobrodružství. Čtěte dále a dozvíte se proč.
03.11.2017 15:20 |

podobné články

Osobnosti: Mario Mario (20 článků)
Podobné články

Návrat do 2D v New Super Mario Bros 2

 
Nintendo dnes oznámilo New Super Mario Bros 2. Půjde o tradiční plošinovku pro 3DS, v níž si zahrajete za Maria, Luigiho a další oblíbené postavičky ze série Mario. Obtížnost má být nastavená tak, aby nový Mario automaticky padl do ruky i tomu největšímu začátečníkovi s 3DS. Vizuálně se hra vrátí ke svým 2D kořenům. Na prvních obrázcích je vidět tzv. Raccoon Mario...
23.04.2012 14:55 |

podobné články

Kooperace v New Super Mario Bros U nevypadá zle

 
Mario, aneb fanatický instalatér s nelibostí ke zvířeně patří mezi rodinné stříbro Nintenda a při vydání nové konzole, tedy Wii U, prostě nemůže chybět. Protože Mario vždy bavil, baví a bavit bude. Každopádně, titul New Super Mario Bros U by měl zajistit dostatečný přísun italských imigrantů i na tuto konzoli. !-- video embed start -- !-- video embed end -- Trailer...
22.12.2010 10:55 |

podobné články

Osobnosti: Shania Twain (18 článků)

Mario Kart 8 Deluxe recenze: Ty nejzábavnější závody motokár pod sluncem

 
Pokud Mario zrovna nezachraňuje princezny z hradů a nehopsá skrz naskrz galaxiemi, rozdává si to s kamarády i svými nepřáteli na závodní dráze v motokárách. Série Mario Kart, která proslavila tento podžánr, se vrací s portem osmého dílu z Wii U. Mario Kart 8 Deluxe je kompletní verze pro Nintendo Switch se vším všudy včetně stahovatelného obsahu a dalších vylepšení.
15.05.2017 19:05 |

podobné články

Osobnosti: Mario Mario (20 článků)

Hrajete na mobilu? Pak musíte mít Super Mario Run. Mrkněte na tuto novinku

 
Super Mario je herní legenda. Do povědomí ji na podzim vrátil Apple, když Maria ukázal na tiskové konferenci chvíli po světové premiéře iPhonu 7. Od prosince si můžete zahrát na iPhonech, koncem března přišel Super Mario Run také na Android.
11.04.2017 16:15 |

podobné články

Osobnosti: Mario Mario (20 článků)

Samsung připravuje vylepšenou verzi brýlí rozšířené reality Odyssey

 
Brýle smíšené reality Samsung Odyssey jsou na trhu už od konce uplynulého roku a vypadá to, že výrobce chystá vylepšenou verzi. Prozrazují to informace z profilu federální komunikační komise FCC.
27.08.2018 14:00 |

podobné články

Mario Kart 7 baví závody, jízdou i zbraněmi

 
Mario je nejenom zručný instalatér, král plošinovek a zachránce princezen. Tento sympatický Ital v montérkách je taktéž skvělý závodník! A o tom už nás nejednou přesvědčil ve své vlastní sérii motokárových her Mario Kart. Nejnovější díl přijíždí na handheld Nintendo 3DS se stereoskopickým 3D obrazem. A nebyl by to Mario, aby si s sebou do motokáry nevzal nějakou tu novinku. Moc jich ale tentokrát není.
16.01.2012 21:10 |

podobné články

Rekord: Sonda Odyssey obíhá kolem Marsu víc než 3340 dnů

 
Nového rekordu ve vesmíru dosáhla americká kosmická sonda 2001 Mars Odyssey. Kolem Marsu krouží už víc než 3340 dnů, což je déle než jakákoliv jiná sonda předtím.
16.12.2010 11:05 |

podobné články

Mario Kart 7 - recenze

 
Je to jeden z charakteristický rysů Nintenda, který jedna skupina nenávidí a druhá miluje. Každé vydání nového hardwaru s sebou přináší vlnu nových dílů profláknutých sérií. Můžete si o nich myslet, co chcete, ale je těžké se ubránit faktu, že kvalitu a vysokou míru zábavy se daří udržovat v mnoha z nich. Mario Kart patří ke stálicím již od doby Super Mario...
01.12.2010 11:35 |

podobné články

Trailer na New Super Mario Bros 2 je skákací a zase skákací

 
Původně jsem si chtěl postěžovat, že občas je potřeba dát traileru šťávu, nějaký drajv... a pak jsem si uvědomil, co bych asi tak mohl chtít od upoutávky na New Super Mario Bros 2. Akční střih? Předěly skrze animované scény? Momenty, kdy Mario deklaruje, že tohle musí zvládnout, jinak svět, jaký jej známe, skončí? Blbost. Po dlouhá léta chceme od Maria víceméně...
16.12.2010 09:30 |

podobné články

Fajmon (ODS): Zachrání Super Mario euro?

 
Kdo je Super Mario? Přece hrdina počítačových her. V poslední době se tak ale začlo říkat také novému italskému premiérovi Mario Montimu.
16.02.2012 15:15 |

podobné články

Legendární 'Super Mario' oslaví padesátiny

 
Jestliže je Wayne Gretzky považován za nejlepšího hokejistu všech dob, pak Mario Lemieux stojí jen o stupínek níže. Kanadský útočník prožil skvostnou kariéru, přestože její průběh soustavně narušovaly různé zdravotní problémy. I tak dokázal dovést Pittsburgh ke dvěma Stanley Cupům, šestkrát vyhrát kanadské bodování ligy a třikrát vybojovat Hart Trophy, ocenění pro nejužitečnějšího hráče NHL. Olympijský vítěz z roku 2002 oslaví 5. října jubilejní padesáte narozeniny.
03.10.2015 07:45 |

podobné články

Osobnosti: Mario Lemieux (9 článků) , Wayne Gretzky (23 článků)

Party s instalatérem může být bžunda. Recenze Mario Party: Star Rush

 
Jako instalatér zvládá Mario práce všeho druhu. Kromě zachraňování princezen, kterým proslul, ochrany světů i galaxií a samozřejmě utahování kohoutků jsou to party, na kterých válí. Nekonečná série Mario Party se vrací na Nintendo 3DS a hon na hvězdy může opět začít.
06.10.2016 18:00 |

podobné články

Dokonale vysportovaný Mario Lopez prohrál sázku. Jen ve slipech a helmě běhal po Los Angeles

 
Americký herec a moderátor Mario Lopez (39) se rád sází se svou kolegyní z pořadu Extra! Mariou Menounos o to, kdo vyhraje finálový zápas dvou nejlepších týmů amerického fotbalu Super Bowl. Loni se podařilo uhodnout vítěze Mariovi a Maria se musela projít po mrazivém New Yorku jen v bikinách. Letos se ale štěstí usmálo na ni, a tak si svou exhibicionistickou chvilku užil Mario.
07.02.2013 12:05 |

podobné články

Osobnosti: Maria Menounos (1 článek)

Mario a jeho přátelé trochu jinak: Dneska žádná hopsačka, ale pořádná rvačka!

 
Svět Maria je pestrobarevný, obývají ho nejroztodivnější tvorové a spousta pohádkových postav. Jak by ale vypadal, kdyby šlo namísto o hopsačku o akční střílečku, nebo dokonce horor? Server Doorkly posbíral ty nejzajímavější malby Maria a jeho přátel trochu jinak.
06.10.2013 08:45 |

podobné články

Čtyřměsíční Mário se po operaci v Motole vrátil domů: Rodiče plakali štěstím

 
Malý Mário sotva přišel na svět a už musí bojovat o život. Chlapeček ze Slovenska měl obrovský nádor na krku, který mu ztěžoval dýchání a pomohli mu až šikovní lékaři z pražského Motola. Mário se nyní vrátil na Slovensko a jeho prognóza je více než dobrá. Dojatí rodiče pláčou štěstím.
29.05.2017 17:00 |

podobné články

Mario a kválíci v tahové strategii? Mario + Rabbids: Kingdom Battle je překvapivý hit

 
Vetřelec vs. Predátor? Freddy vs. Jason? Ne, nejnápaditějším crossoverem současnosti je dostaveníčko Maria a jeho nintenďácké party se šílenými kválíky od Ubisoftu. Tato kombinace je sama o sobě netradiční, ale ne nepochopitelná. Co je na novince Mario + Rabbids: Kingdom Battle nejvíc zarážející, je její žánrové pojetí. Nejde o hopsačku ani o sbírku miniher. Jedná se o tahovou strategii pro Nintendo Switch! WTF?
07.09.2017 17:10 |

podobné články

Osobnosti: Mario Mario (20 článků)

Když Mario zbije Pokémony aneb recenze bojovky Super Smash Bros. for Wii U!

 
Kdo by neznal Maria? Populární italský instalatér a hrdina desítek horaček patří k nejznámějším hrdinům videoher. Stejně jako jeho nejznámější dobrodružství, která se stala tím nejlepším, co přinesl žánr hopsaček světu videoher. Teď ale dostal Mario chuť vstoupit do zápasnického ringu. Jeho soupeři budou jeho staří známí protivníci z hopsaček, ale i Pokémoni, Zelda nebo jeho odvěký rival v hopsacím žánru – ježek Sonic.
11.12.2014 07:20 |

podobné články

5 věcí, které z žen dělají nejlepší partnerky

 
Snad každá z nás by se chtěla pyšnit titulem nejlepší partnerky. Co je proto ale nutné udělat, abychom si tohle označení zasloužili? Které věci z žen dělají ty nejlepší partnerky? Díky čemu se v očích mužů staví vysoko nad ostatní konkurentky? Na to se společně podíváme v dnešním článku! Jak dostát role nejlepší partnerky Každá žena by pro toho svého chtěla být tou nejlepší. Ono je to vcelku logické – pokud by to nejlepší měl muž doma, nemusel by to hledat jinde. Tím by odpadlo riziko možné nevěry a nám ženám by bylo okamžitě lépe na světě. V čem se tedy skrývá ono tajemství? Nevytahujte staré spory U žen je poměrně známo, že mají tendence při hádkách vytahovat staré spory. Jestliže se tedy chcete stát nejlepší partnerkou, nikdy se neuchylujte k tomu, abyste své polovičce vytýkali staré věci – především pak ty dávno vyřešené. Nevyčítejte mu kamarády Každý muž má kamarády, se kterými si prostě chce zajít na pivo nebo se s nimi podívat na důležitý fotbalový či hokejový zápas. Titulu nejlepší partnerky dosáhnete už jen tím, že mu tyto chvíle nebudete zakazovat nebo vyčítat. Když bude chtít váš drahý trávit čas s kamarády, využijte této příležitosti a sejděte se s kamarádkami. Vzájemná chvilka odloučení ničemu neuškodí. Staňte se mistrem kuchařem Že láska prochází žaludkem je dávno známý fakt. A věřte milé dámy, že muži na dobré jídlo moc dobře slyší. Na vařenou nudli ho tak s největší pravděpodobností neutáhnete, ale na takovou svíčkovou se šesti už byste mohla. A s přehledem! Buďte svolná k experimentům Muži velmi často chtějí experimentovat v sexu. Vymýšlí nové polohy nebo do intimních radovánek v naší nejrůznější pomůcky. Pokud je žena k těmto experimentům svolná, rázem tak v mužských očích získá na ceně. Samozřejmě se ale nemusíte do ničeho nutit, a pakliže vám něco opravdu bude... Čtěte více Příspěvek 5 věcí, které z žen dělají nejlepší partnerky pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
04.06.2017 18:25 |

podobné články

Super Mario slaví pětadvacetiny

 
Připomeňte si hru Super Mario Bros, která odstartovala mariovské šílenství, které trvá dodnes.
14.09.2010 13:00 |

podobné články