Článek

Sr*ní na ha*zlu, prdění, rasismus a kupa srandy – Recenze South Park: The Fractured But Whole

 
Již celých 20 let rozesmává i znechucuje seriál South Park televizní diváky. Záleží především na tom, zda mají zvrácený smysl pro humor a silný žaludek. Animovaný kult ale není záležitostí výhradně obrazovek. I světu videoher má co říci. Důkazem toho je sprostá novinka South Park: The Fractured But Whole, která je stejně tak vtipná jako propracovaná. Pozor, tato recenze je přístupná až od osmnácti let!
09.11.2017 15:40 |

podobné články

Podobné články

Zabili Trumpa, parchanti! Miliardáře čeká v seriálu Městečko South Park smrt

 
Tvůrci Městečka South Park nechali tento týden ve svém animovaném satirickém seriálu brutálně zavraždit republikánského kandidáta na amerického prezidenta Donalda Trumpa. Trump, který je znám svým vyhraněným postojem vůči přistěhovalcům, se stane kanadským prezidentem, což přinutí Kanaďany k masové emigraci do USA, To se zase nelíbí Američanům a rozhodnou se Trumpa zabít. Americký seriál South Park v minulosti opakovaně čelil kritice za přehršel násilí a nerespektování politické a sociální korektnosti.
25.09.2015 15:06 |

podobné články

Osobnosti: Donald Trump (4851 článků)

Recenze: South Park: The Stick of Truth je velká p**el a zároveň propracované RPG!

 
Do bájného South Parku se přestěhoval nový hrdina, žák čtvrté třídy. Ze své minulosti si nepamatuje nic, ale je jasné, že v zasněženém městečku v Coloradu ho čeká dobrodružství jeho života, které bude zároveň velká p**el! South Park: The Stick of Truth je totiž natolik vulgárním dílem, že může slabším povahám způsobit mdloby. A přesto jde o propracovanou hru na hrdiny (RPG) se vším všudy.
18.04.2014 07:45 |

podobné články

Obchodník se smrtí But: Kontakty za snížení trestu nevyměním!

 
Ruský obchodník se zbraněmi Viktor But, známý pod přezdívkou "obchodník se smrtí", odmítl vyměnit své kontakty po celém světě za snížení trestu. But to řekl v ojedinělém rozhovoru, který v neděli zveřejnila ruská agentura RIA-Novosti.
02.01.2011 14:25 |

podobné články

Nejlepší kytarový riff všech dob je Whole Lotta Love od Led Zeppelin

 
Nejlepší kytarový riff všech dob? Posluchači BBC Radio 2 mají jasno a vybrali píseň Whole Lotta Love od kultovních Led Zeppelin. Producent Steve Levine se nechal slyšet, že tento riff je nejdůležitější v celém 20. století a to především díky tomu, že po dvou notách bezpečně poznáte o jaký hit se jedná.
27.08.2014 09:20 |

podobné články

Osobnosti: Steve Love (1 článek)

Odklad South Park RPG, Devil's Third nemá vydavatele

 
THQ na konferenci po zveřejnění hospodářských výsledků za poslední fiskál potvrdila posun vydání South Park: The Stick of Truth. Rozpracované RPGčko od vývojářů z Obsidianu nakonec vyjde až v 1. čtvrtletí roku 2013, což je překvapivá zpráva. A nikoliv první půlroční odklad, o kterém v poslední době slyšíme. Stejně nemilá je ale i zpráva o tom, že THQ definitivně...
16.05.2012 12:15 |

podobné články

Muslim, který chtěl zabít tvůrce seriálu South Park, jde za mříže

 
Islamista, který vyhrožoval tvůrcům populárního kresleného seriálu South Park, půjde na 11,5 roku za mříže. Na webu totiž zveřejnil výzvu k zabití autorů Treye Parkera a Matta Stonea.
22.06.2012 21:30 |

podobné články

South Park slaví dvacet let. Seriálu není nic svaté a zahrál si v něm i Clooney

 
Je to tak, 13. srpna 1997 na televizní obrazovce poprvé zabili Kennyho (parchanti!). Světoznámý nekorektní animák pro dospělé jsme tehdy díky TV Nova mohli sledovat i my. A ty čtyři strašlivě sprosté, agresivní, přechytralé a vtipné desetileté chlapečky, vyrůstající v poklidném horském městečku South Park uprostřed krásné coloradské přírody, jsme si brzy oblíbili. I když nám vzali iluze o tom, že děti jsou čisté, krásné, v některých případech snad až andělské bytosti. A o tom, že Tom Cruise je heterosexuál, že učitelé mají děti zpravidla moc rádi a že scientologie pomáhá lidem.
13.08.2017 14:40 |

podobné články

Osobnosti: Tom Cruise (956 článků)

Tvůrci South Parku ovládli Broadway s ulítlým muzikálem

 
Autoři pro mnohé kultovního seriálu South Park uvedli na Broadwayi muzikál. Jmenuje se The Book of Mormon a samozřejmě nejde o běžný komerční muzikál romantického typu. Recenze přímo překypují nadšením z jeho ulítlého humoru.
25.03.2011 10:50 |

podobné články

10 faktů, které prostě musíte vědět o prdění! Nejdůležitější článek tohoto tisíciletí je tady!

 
Týká se to úplně každého, a přesto nad tím většinová společnost doslova ohrnuje nos. Jenže proč? Co vlastně víme o prdění? Třeba je úplně skvělé! Ve školních osnovách (na rozdíl od školních lavic) bohužel naprosto nepochopitelně chybí. No, a jelikož celé redakci eXtra.cz velice záleží na kvalitním vzdělání našich čtenářů, tak jsme si pro vás připravili 10 zajímavostí, které můžete dát k dobru u každé slavnostní večeře!
16.08.2015 23:16 |

podobné články

Prdění? Kalousek užívá noblesnější slovo

 
Neuvěřitelné záležitosti, a to prdění krav, řešili dnes poslanci v rámci projednávání zákona o spotřebních daních. Do sporu v celé věci se dostali poslanci ANO Jaroslav Faltýnek a předseda TOP 09 Miroslav Kalousek.
13.07.2016 13:35 |

podobné články

Osobnosti: Miroslav Kalousek (6846 článků) , Jaroslav Faltýnek (260 článků)

"Obchodník se smrtí" Viktor But je v USA. Čeká ho soud za prodej zbraní

 
Ruský obchodník se zbraněmi Viktor But, který je přezdíván "obchodník se smrtí" a jehož se Thajsko rozhodlo vydat do Spojených států, dorazil do New Yorku. Oznámila to dnes agentura AP.
17.11.2010 09:00 |

podobné články

"Obchodník se smrtí" But popřel před americkým soudem vinu

 
Ruský "obchodník se smrtí" Viktor But vydaný v úterý thajskými úřady do Spojených států popřel před americkým soudem svou vinu, informují ve čtvrtek agentury RIA-Novosti a AFP.
18.11.2010 09:10 |

podobné články

Ruský "Obchodník se smrtí" Viktor But stane před soudem v New Yorku

 
Ruský obchodník se zbraněmi Viktor But, známý pod přezdívkou "Obchodník se smrtí", stane před soudem v New Yorku. Je obviněn z prodeje zbraní teroristům, kteří chtěli zabíjet Američany, informuje agentura AFP.
21.01.2011 10:00 |

podobné články

„Obchodník se smrtí“ dostal další trest. V cele si vyráběl alkohol

 
Ruský obchodník se zbraněmi Viktor But, odsouzený ve Spojených státech k 25 letům za mřížemi za spiknutí, si má odpykat navíc ještě 40 dnů jako kázeňský trest za to, že si v cele vyráběl alkohol. Uvedl to Butův právník Alexej Tarasov, který pokládá kázeňské potrestání svého klienta za další nespravedlnost. But podle advokáta vyráběl v cele kombuchu, tedy lehce perlivý fermentovaný nápoj vzniklý z oslazeného čaje, aby si léčil žaludeční potíže.
19.07.2017 07:10 |

podobné články

Osobnosti: Viktor Tarasov (1 článek)

Ministerstvo vnitra zrekonstruovalo ubytovnu Kupa

 
Dominanta na Jižním Městě v Praze – někdejší hotel Kupa – je nejvyšším panelovým domem v České republice a s 81 metry a 23 podlažími nabízí skvělý výhled do okolí. Díky své poloze je také nejvyšším bodem v Praze a v pořadí nejvyšších budov v České republice zaujímá desáté místo.
10.12.2016 15:40 |

podobné články

Ošklivka Susan se objeví v South Parku!

 
Zpěvačka Susan Boyle byla potvrzena jako světová celebrita. Její jméno se totiž objevilo v kultovním animovaném seriálu South Park.
25.04.2009 14:08 |

podobné články

Osobnosti: Susan Boyle (302 článků)

Epizoda South Parku kritizovala mexického prezidenta a zmizela z obrazovky

 
Mexická MTV na poslední chvíli zrušila vysílání epizody seriálu South Park, kde se objevila postavička mexického prezidenta, uvedla BBC. Seriál naznačoval, že prezident rozhazuje státní peníze a uráží cizí země.
10.02.2010 10:45 |

podobné články

South Park šije do Woodse a jeho videohry. Vývojářům se to nelíbí

 
Společnosti Electronic Arts se nelíbí, jak si autoři South Parku vystřelili z Tigera Woodse a jejich videohry. CELÉ VIDEO!
22.03.2010 15:00 |

podobné články

Osobnosti: Tiger Woods (312 článků)

Islamisté hrozí tvůrcům South Parku smrtí. Mohamed už je cenzurován

 
Tvůrcům televizního seriálu Městečko South Park prý hrozí smrt za epizodu, ve které se objevil prorok Mohamed v kostýmu medvěda.
22.04.2010 09:15 |

podobné články