Článek

Šílené rytmické bubnování je zpět! Recenze Patapon 2 Remastered

 
Jedenáct let stará videohra z handheldu PSP se probojovala i na PlayStation 4. Je proto opět na čase začít bubnovat hezky do rytmu a vyrazit na válečné tažení. Má ale dneska ještě vůbec Patapon 2 Remastered co hráčům říci?
04.02.2020 18:40 |

podobné články

Podobné články

Recenze: Patapon 3 je zajímavá rytmická akce na cesty

 
Na přenosném PlayStation (PSP) vyšla spousta originálních a nápaditých titulů a mezi ty nejpopulárnější a nejbizarnější patří série Patapon. Jde o rytmickou akci, ve které hráč vyvolává namačkáním série tlačítek rozkazy, kterými řídí kmen Pataponů na své cestě barevným dvourozměrným světem.
07.10.2011 00:15 |

podobné články

Štefek (KSČM): Z berounského bubnování

 
14. července se v Geoparku Barandien Muzea Českého krasu v Berouně uskutečnilo již druhé letošní „Bubnování“.
16.07.2015 11:32 |

podobné články

Štefek (KSČM): Berounské bubnování letos neposledy

 
17. srpna v Geoparku Barandien Muzea Českého krasu v Berouně uskutečnilo poslední letošní „Bubnování“. Akce pro dospělé i děti se účastnil i radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek.
21.08.2016 22:05 |

podobné články

Štefek (KSČM): Berounské bubnování letos naposledy

 
17. srpna v Geoparku Barandien Muzea Českého krasu v Berouně uskutečnilo poslední letošní „Bubnování“. Akce pro dospělé i děti se účastnil i radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek.
21.08.2016 22:25 |

podobné články

Recenze The Last of Us Remastered – Umělecké videoherní dílo ještě zkrásnělo!

 
Famózní hit The Last of Us, který vyšel loni pro PlayStation 3 a pro mnohé se stal tou nejlepší hrou pro tuto konzoli, si nyní našel cestu i na jejího nástupce. Samozřejmě v technicky vylepšené verzi a s veškerým dodatečným obsahem. I když nejsme příznivci ždímání peněz z hráčů v podobě reedicí a HD remaků, tak jestli si nějaká hra skutečně zasloužila přepracování pro PlayStation 4, je to skutečně tato.
02.08.2014 17:15 |

podobné články

Souložení i trhání hlav v antickém stylu: Recenze God of War III Remastered

 
Je krutý a nelítostný. Jeho jediným cílem je pomsta a je již blízko svému cíli. Sparťan Kratos šplhá s Titány na Olymp a chce ho dobýt za každou cenu. Dia chce vidět mrtvého za smrt své ženy a dcery. Převezmete do rukou jeho čepele, abyste dokonali dílo zkázy?
21.07.2015 09:05 |

podobné články

Jak se po těhotenství dostat zpět do formy?

 
Porod máte dávno za sebou, užíváte si svého drobečka a začínáte si pohrávat s otázkou, jak se po těhotenství dostat zpět do formy. Většinu nabraných kil jste možná nechala na porodním sále, ale ta zbylá se vás pořád drží jako klíště. Ačkoli jste pečlivě nosila zpevňovací pás, trápí vás povolené bříško a co si budeme nalhávat, ani vaše fyzička už není tam, kde bývala před těhotenstvím. Umíme si představit, že vás vaše tělo po porodu trápí a není takové, jaké byste si ho přáli mít. Proto jsme se rozhodli vám prostřednictvím dnešního článku poradit, jak se po těhotenství dostat zpět do formy. A nemusíte se bát, nebude to nic drastického! Jak se po těhotenství dostat zpět do formy Nezáleží na tom, zda od vašeho porodu uplynulo půl roku nebo rok. Zhubnout, zpevnit své tělo a dosáhnout fyzičky jako před početím by chtěla snad každá žena. Nestyďte se za to, že zrovna teď nevypadáte k nakousnutí. Vaše tělo v těhotenství i při porodu prošlo tolika změnami, že si zasloužíte pochopení. Ale už dost bylo fňukání, jdeme něco dělat! Začnete běhat Běh je jedna z těch aktivit, kterým se může věnovat každý. Neomezuje věkem ani fyzičkou, prostě běháte, když se na to cítíte a sami si zvolíte tempo, kterým se budete prohánět ulicemi. Nepotřebujete ani drahé vybavení, vystačíte si s kvalitní obuví, investovat můžete i do oblečení, ale to už není podmínka. Navíc se dá běhat i s kočárkem, co čehož můžete zapojit i dítko. Choďte plavat Najděte si dvakrát týdně čas, dejte prcka na hlídání tatínkovi a šup do plavek. Další skvělou možností, jak se po těhotenství dostat zpět do formy, je začít plavat. I tady jste pány svého pohybu, tudíž záleží jen na vás, jak rychle poplavete, kolik si dáte bazénů nebo jaký zvolíte styl. Plavání je nenáročné na klouby,... Čtěte více Příspěvek Jak se po těhotenství dostat zpět do formy? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
20.04.2017 05:05 |

podobné články

Aerobic. Víte, co je zač?

 
Do módy přišel před dvaceti lety a pro řadu žen patří mezi nejoblíbenější sportovní aktivity. Aerobic. Jedná se o cvičení, které probíhá za pomocí rytmické hudby a zaměřuje se na posilování jednotlivých svalových skupin a napomáhá ...
20.06.2011 13:30 |

podobné články

Slavný minimalista zahraje na Strunách podzimu

 
Jedním z vrcholů 19. ročníku Strun podzimu je úterní večer v pražském Foru, kde vystoupí soubor percussionisty Colina Courrieho spolu se slavným americkým minimalistou Stevem Reichem. Na programu budou dvě Reichovy rytmické skladby Clapping Music a Drumming a také Sextet skladby. Před koncertem poskytl rozhovor Novinkám Colin Currie.
11.10.2014 07:46 |

podobné články

Robbie Shakespeare: Klidně zahraju českou hymnu jako reggae

 
Sly Dunbar a Robbie Shakespeare jsou rytmické duo z Jamajky. Většinu života strávili tvorbou vlastní reggae a dub hudby, případně hrou se slavnými muzikanty z celého světa. Na festival Colours od Ostrava přijedou v neděli 19. července s norským jazzovým trumpetistou Nilsem Petterem Molvarem. Na pódiu trojici doprovodí ještě norský elektronik a samplista Jan Bang a Molvarův dvorní kytarista Eivind Aarset. Právu poskytl rozhovor baskytarista Robert Shakespeare.
15.07.2015 13:51 |

podobné články

Osobnosti: Robert Dunbar (1 článek) , Robert Dunbar (1 článek)

Soutěž StarDance se otřásla v základech: Tydýt Pavlásek vystoupil jako mažoretka a všichni prskali smíchy

 
Že komik Lukáš Pavlásek nepřišel do sedmé řady taneční šou StarDance kvůli tomu, aby ukázal nějaké kroky a dokonalé rytmické vlnění boků, to bylo nadmíru jasné všem. Ale že bude předvádět tak neuvěřitelné výkony, z kterých některým vyhrkly smíchy slzy do očí, to asi nikdo nečekal. V druhém kole pochodoval na parketě jako mažoretka a smáli se i největší suchaři!
26.10.2015 07:55 |

podobné články

Osobnosti: Lukáš Pavlásek (250 článků)

Stromy během noci pulzují v pravidelných rytmech

 
Většina lidí uvažuje o stromech jako statických organismech, jimiž dokáže pohybovat jen vítr. Ale i v úplném bezvětří se stromy samy pohybují. Vědci z Dánska a Maďarska však zjistili, že během noci les doslova pulzuje. Stromy vykonávají rytmické pohyby, jimiž si zřejmě pomáhají při pumpování vody.
26.04.2018 19:30 |

podobné články

Moby prodává celou sbírku bicích automatů a peníze věnuje zodpovědné medicíně

 
Zpěvák Moby se rozhodl prodat celou sbírku bicích automatů, kterou si pořizoval od devadesátých let. Elektronické přístroje, jež umějí přehrávat zaznamenané rytmické smyčky či úseky, vynesou tučnou sumu, kterou daruje Lékařskému výboru pro zodpovědnou medicínu (Physicians Committee for Responsible Medicine). Ta propaguje veganství, prevenci jako nejlepší řešení zdravotních potíží a alternativní lékařský výzkum namísto pokusů na zvířatech.
08.10.2018 19:30 |

podobné články

Z toho běhá mráz po zádech: Kobzanová šíleně zhubla: Takhle chrastí kosti

 
Modelka a moderátorka Diana Kobzanová  (30) šíleně zhubla. Dorazila na Mistrovství ČR v hodu mobilem v džínách, ve kterých vynikly její šíleně hubené nožky. Co se s moderátorkou děje? Takhle hubená snad nebyla nikdy předtím.
20.06.2012 06:20 |

podobné články

Osobnosti: Diana Kobzanová (572 článků)

Charlie Sheen: Za mé šílené chování může mastička...

 
Když Charlie Sheen dostal v roce 2011 padáka z projektu Dva a půl chlapa, bavil bulvár několik měsíců svými excesy. Doslova šílené chování svalovali na jeho závislosti na drogách a alkoholu. Po pěti letech se herec přiznal, že je HIV pozitivní a média se o něj opět začala zajímat. V jednom z posledních rozhovorů zmínil šílené chování před pěti roky a svalil ho na testosteronový krém, který užíval.
24.02.2016 18:05 |

podobné články

Osobnosti: Charlie Sheen (469 článků)

Šílené, šílené, šílené! Více informací o klíčovém momentu, kdy Angela Merkelová rozhodla o uprchlících

 
Novinářka a bývalá mluvčí Vrchního státního zastupitelství v Praze Irena Válová se na serveru Česká-justice.cz zaměřila na novou knihu německého novináře Robina Alexandera, v níž rozebírá situaci v Německu v září roku 2015. Tam mimo jiné uvádí, proč Němci vpustili do země milion migrantů. Nikdo podle něj nechtěl převzít zodpovědnost.
07.03.2017 13:05 |

podobné články

Osobnosti: Angela Merkelová (2529 článků)

Skauti vybubnovali rekord na lidská těla při sbírce na Etiopii

 
Nový český rekord v bubnování na lidská těla se podařil v pondělí vytvořit účastníkům akce na pomoc Africe. V ulicích 50 měst Česka v pondělí začal osmý ročník sbírky Postavme školu v Africe. Společnost Člověk v tísni a Junák chtějí letos vybrat peníze na postavení alespoň tří škol pro etiopské děti.
04.10.2010 17:30 |

podobné články

Artur Štaidl (14): První velký rozhovor - Když je mámě »ouvej«, přinesu jí kytku... A navíc o tátovi, Karlu Gottovi a budoucnosti

 
V pondělí oslavil syn Ivety Bartošové (44) Artur Štaidl čtrnácté narozeniny. Od maminky dostal dárkem bubnování s profesionální kapelou. Po vystoupení se pak rozpovídal pro deník Aha! o tom, co říká na maminčinu hudbu, co dostal od táty, hudebního producenta Ladislava Štaidla (65), nebo jak to má s dívkami.
13.10.2010 12:35 |

podobné články

Osobnosti: Iveta Bartošová (6780 článků) , Ladislav Štaidl (362 článků)

V Přerově závodily lodě s dračími hlavami

 
Více než padesát posádek závodilo od sobotního rána na kánoích s dračími hlavami a ocasy na Laguně v Přerově. Závody doprovázelo hlasité bubnování, které udávalo rytmus pádlování. Závody dračích lodí přilákaly tisíce diváků.
21.05.2011 15:00 |

podobné články