Článek

RECENZE: Zatím dobrý. Prostřílet se ven na svobodu

 
Příběh bratří Mašínů znovu ožívá na stránkách grafického románu Zatím dobrý, pandánu ke stejnojmenné knize spisovatele Jana Nováka, v roce 2005 oceněné Magnesií Literou za knihu roku.
15.01.2019 08:40 |

podobné články

Osobnosti: Jan Novák (194 článků) , Jan Novák (191 článků) , Jan Novák (194 článků)
Podobné články

Generál Šándor se mračí na Kyjev: Nemůžete se k míru prostřílet. Východ si řekl, že když vy máte Majdan, oni zaberou své radnice

 
Bezpečnostní poradce, bývalý náčelník Vojenské zpravodajské služby, brigádní generál Andor Šándor je znepokojen tím, že vedení Ukrajiny nasadilo na východě země vlastní armádu proti vlastním občanům. „Nelze se prostřílet k tomu, že spolu ty dva národy budou v pohodě žít. Čím déle bude konflikt trvat, tím větší příkop se mezi nimi vykope,“ upozorňuje na důsledky této krize.
05.06.2014 07:20 |

podobné články

Bachaře svedly »šlapky« a mezitím... Uprchlo 28 vězňů!

 
Prostřílet se z věznice na svobodu propašovanými samopaly? Skákat přes ostnaté dráty ve stylu Spidermana? Roky kutat polévkovou lžící únikový tunel? Jde to i snadněji, jak ukazuje příklad z brazilské káznice Nova Mutum, kde tři sexy ženy pomohly na svobodu celkem 28 trestancům!
10.02.2015 05:10 |

podobné články

Berdychův gang plánoval útěk z vězení. Vězeňská služba ale zasáhla

 
Vězeňská služba spolu s policií překazila velkou vzpouru. Vězni se prý chtěli prostřílet na svobodu, útěk měli organizovat členové Berdychova gangu. Při raziích se našly zbraně.
17.10.2011 20:10 |

podobné články

České vojáky čeká v Afghánistánu nejnebezpečnější mise

 
Už brzy se budou muset čeští vojáci prostřílet zpět z provincie Uruzgánu na základnu v Kandaháru.
11.07.2009 19:25 |

podobné články

Insanity mód vám v Mass Effect 3 zatopí

 
Hráči, kteří nebyli potěšeni zprávami, že Mass Effect 3 má být jednodušší a více akční, by měli zpozornět. Mass Effect 3 totiž bude obsahovat mód Insanity a jak název napovídá, měl by být skutečně šílený. Zatímco se na nižší obtížnosti budete moci hrou prostřílet bez nutnosti užití všech dostupných možností, Insanity vám nic nedaruje. Na obyčejné mačkání...
02.12.2010 15:10 |

podobné články

Jaromír Jágr (39): Noc v cizím hotelu! A bez Inny!

 
On je prostě nezničitelný! Už mu táhne na čtyřicet, i tak dokázal hokejový Superman Jaromír Jágr (39) prostřílet českému týmu cestu do semifinále světového šampionátu v Bratislavě a pak ještě probdít půl noci!
13.05.2011 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Jaromír Jágr (2901 článků)

Generál Šándor se mračí na ukrajinskou vládu. A předestírá opravdu zlé scénáře

 
Bezpečnostní poradce, bývalý náčelník Vojenské zpravodajské služby, brigádní generál Andor Šándor je znepokojen tím, že vedení Ukrajiny nasadilo na východě země vlastní armádu proti vlastním občanům. „Nelze se prostřílet k tomu, že spolu ty dva národy budou v pohodě žít. Čím déle bude konflikt trvat, tím větší příkop se mezi nimi vykope,“ upozorňuje na důsledky této krize.
05.06.2014 07:50 |

podobné články

Krejčíř si zbraň ukryl do trenažéru! Podívejte se na fotky ze šťáry v jeho cele

 
Pistole, nůž, mobily a další kontraband. To vše měl ve své cele ukryté Radovan Krejčíř, který se už poněkolikáté pokusil pláchnout z basy v jihoafrické Pretorii! Z vězení se prý chtěl prostřílet a venku na něj měla čekat luxusní auta, která ho měla dostat k helikoptéře…
28.09.2015 16:55 |

podobné články

Osobnosti: Radovan Krejčíř (748 článků)

Krejčíř se chtěl prostřílet z vězení: Najal si profesionální žoldáky. Teď ho hlídá speciální jednotka

 
Radovan Krejčíř se naděje, že by pláchl z vězení, stále nevzdal. V Jihoafrické republice prý plánoval další útěk. K ničemu takovému ale nedošlo. Jeho plán byl vyzrazen a jeho ostraha zvýšena na maximum. Údajně byl také převezen do jiné věznice v Pretorii.
01.11.2016 10:05 |

podobné články

Osobnosti: Radovan Krejčíř (748 článků)

Kavalírová: 22 let čekáme na naplnění představ zrozených na Národní třídě

 
"Ztratit svobodu je jednoduché, vybojovat svobodu zpět je těžké a jak se ukazuje, udržet svobodu je daleko nejtěžší," řekl na slavnostním setkání ke Dni boje za svobodu a demokracii náměstek primátora města Ostravy Dalibor Madej (ODS). Při příležitosti vzpomínkové akce u státního svátku promluvila také předsedkyně Konfederace politických vězňů Naděžda Kavalírová.
17.11.2011 08:05 |

podobné články

Osobnosti: Naděžda Kavalírová (32 článků)

Kalouskovi vždy šlo jen o Cyrila Svobodu, ne o svobodu, rýpl Jakl

 
Ladislav Jakl, blízký spolupracovník bývalého prezidenta Václava Klause, se pustil do křížku s prvním místopředsedou TOP 09 Miroslavem Kalouskem kvůli výroku, že ve volbách nepůjde o nic jiného než o svobodu. Podle Jakla šlo Kalouskovi vždy jen o Cyrila Svobodu, bývalého lidoveckého rivala.
01.09.2013 12:35 |

podobné články

Osobnosti: Václav Klaus (10323 článků) , Cyril Svoboda (398 článků) , Miroslav Kalousek (7329 článků) , Václav Svoboda (263 článků) , Ladislav Svoboda (30 článků) , Miroslav Svoboda (169 článků) , Ladislav Svoboda (30 článků) , Ladislav Svoboda (29 článků) , Ladislav Svoboda (29 článků)

Prouza (ČSSD): Čeká nás znovu boj o svobodu a demokracii

 
17. listopad je dnem boje za svobodu a demokracii. Bylo by hezké, kdyby to byla jen historická připomínka – ale při pohledu na svět okolo nás je jasné, že o svobodu a demokracii budeme muset začít bojovat znovu. Evropě se sice podařilo dostat pod kontrolu migrační vlnu, a umlčet tak ty, kteří chtěli povolávat vojáky, stavět vysoké zdi a rozbít úspěšnou evropskou integraci. Přesto se ale řada politiků, toužících zoufale po moci bez ohledu na následky, nevzdává a svou kariéru staví na tom, že zpochybňují naše základní hodnoty – svobodu a demokracii.
19.11.2016 20:20 |

podobné články

Naléhavá prosba na Babiše. Vy to sám neuřídíte, varuje odborník

 
Tomáš Šebek pracuje jako lékař v pražské Nemocnici na Františku, má však zkušenosti i z projektů neziskové organizace Lékaři bez hranic. Léčil i lidi v Jižním Súdánu, kde se epidemiím bohužel daří. Se svou zkušeností říká: hlavně nepanikařme, Česko situaci zvládne. Zkritizoval ale plán na zřízení polní nemocnice v Letňanech. Místo toho nabídl zcela jinou cestu. Svobodu pro ředitele nemocnic, svobodu pro primáře, svobodu pro starosty, svobodu pro hejtmany.
23.10.2020 06:15 |

podobné články

Osobnosti: Tomáš Svoboda (153 článků) , Tomáš Svoboda (199 článků) , Tomáš Svoboda (66 článků) , Tomáš Svoboda (41 článků)

Dobrý den, prsa ven: Kdo ukázal na Glóbech vnady?

 
Letošní předávání Zlatých glóbu se na červeném koberci neslo v duchu „dobrý den, prsa ven“. A zatímco některé herečky zaujaly v dobrém slova smyslu, u jiných byl pokus o sexy look pořádný průšvih.
12.01.2016 20:05 |

podobné články

Dobrý den, prsa ven: Kdo na Glóbech vytasil vnady?

 
Letošní předávání Zlatých glóbu se na červeném koberci neslo v duchu „dobrý den, prsa ven“. A zatímco některé herečky zaujaly v dobrém slova smyslu, u jiných byl pokus o sexy look pořádný průšvih.
12.01.2016 22:30 |

podobné články

Předejděte zklamání z dovolené. Přečtěte si recenze a prožijte dovolenou snů

 
Vysněnou dovolenou, na kterou celý rok šetříte, může pokazit počasí. To člověk jen stěží ovlivní, dalším věcem v podobě špinavého pokoje, špatného jídla a nefungující klimatizace lze ale předejít. V dnešním článku vám poradíme, jak si koupit zájezd snů a užít si pár dní volna na dokonalém místě po všech stránkách. Už se nemůžete dočkat toho, až si konečně odpočinete na lehátku na pláži, dáte si drink a zaplavete v moři? Vyspíte se v pohodlném hotelovém lůžku a po ránu si zaplavete v bazénu? Celý den si budete dopřávat chutné jídlo, dostatek ovoce a vychlazené limonády. Ano, představa je to krásná, avšak dokonalou dovolenou může cokoliv pokazit. Hotelový bazén bude špinavý, jídlo nepoživatelné, moře plné řas a lehátek sotva pro třetinu hostů. Během chvilky se tak z dovolené snů, může stát pár dní hrůzy. Jak tomu předejít? Recenzemi! Fotografie i popis v katalogu mohou klamat. Uživatelské recenze nikoliv Tištěné i online katalogy nabízí vždy jen to nejlepší. Překrásné fotografie, popis plný lákadel. Avšak realita je mnohdy odlišná, a to nejen v tom, že moře je méně modré a tráva je méně zelená. Pokoje mohou být špinavé, personál nepříjemný, okolí rušné, klimatizace nefungující. A vám zbudou jen oči pro pláč. Předejít velkému zklamání z letní dovolené můžete tím, že si přečtete recenze hotelů a díky ostatním hostům zjistíte, zda hotel a služby stojí za to či nikoliv. V uživatelských recenzích si obvykle lidé neberou servítky, a tak se můžete dočíst skutečnou realitu. Čím víc hvězdiček, tím lépe. V Egyptě volte hotel minimálně s pěti To, že je hotel ohodnocen, jako čtyřhvězdičkový nezaručuje, že vás čeká luxusní dovolená. Především hotely v Egyptě vás mohou nemile překvapit. V Afrických zemích se vyplatí vybírat z hotelů, které mají pět hvězd a špatně neuděláte ani s šestihvězdičkovým komplexem. Ano, čtete správně. Nejen v Egyptě, ale i třeba v Tunisku a v Turecku se můžete setkat i s šesti hvězdami. Také ty... Čtěte více Příspěvek Předejděte zklamání z dovolené. Přečtěte si recenze a prožijte dovolenou snů pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
23.06.2018 16:25 |

podobné články

Prezidenta Svobodu měl v roce 1968 vydírat agent sovětské rozvědky

 
Československého prezidenta Ludvíka Svobodu měl v srpnu 1968 vydírat agent sovětské rozvědky Piotr Kambulov. Jak informuje slovenský deník Pravda, Kambulov měl v průběhu druhé světové války zachránit Svobodovi život a znal také kompromitující fakta z jeho minulosti, což přimělo Svobodu řídit se pokyny z Moskvy.
27.07.2009 07:40 |

podobné články

Osobnosti: Ludvík Svoboda (98 článků)

Vzdejte se funkce, vyzývá grémium ČSSD poslance Svobodu

 
Grémium ČSSD vyzvalo poslance Miroslava Svobodu, aby rezignoval na stranické funkce. Reaguje tak na kauzu údajně opsané diplomové práce. Předseda sociálních demokratů Bohuslav Sobotka dnes novinářům řekl, že Svobodu úzké vedení strany vyzvalo, aby se vzdal všech funkcí, které zastává v rámci struktur ČSSD.
01.07.2011 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Miroslav Svoboda (169 článků) , Bohuslav Sobotka (9553 článků)

ČSSD vyzvala poslance Svobodu, aby kvůli opsané diplomce složil funkce

 
Grémium ČSSD v pátek vyzvalo poslance Miroslava Svobodu, aby rezignoval na stranické funkce. Reaguje tak na kauzu údajně opsané diplomové práce. Předseda sociálních demokratů Bohuslav Sobotka dnes novinářům řekl, že Svobodu úzké vedení strany vyzvalo, aby se vzdal všech funkcí, které zastává v rámci struktur ČSSD. Měl by se stát řadovým členem strany. K odchodu ze Sněmovny ho sice ČSSD nevyzvala, ale bude podle Sobotky brát jeho kauzu v potaz při sestavování příští kandidátky.
01.07.2011 13:50 |

podobné články

Osobnosti: Miroslav Svoboda (169 článků) , Bohuslav Sobotka (9553 článků)