Článek

RECENZE: Vynalézavý pop od „šestnáctky“

 
Nemalou pozornost začala budit novozélandská zpěvačka Lorde, které je podle tvrzení vydavatele šestnáct let. Album Pure Heroine zapadá do nezávislé scény, ale setkává se s komerčním úspěchem.
31.10.2013 14:55 |

podobné články

Osobnosti: Hello Kitty (47 článků)
Podobné články

Vynalézavý méďa: Vylezl na 30metrový stožár a vyžral havranům hnízdo

 
Měl ukrutný hlad, ale zároveň měl pod čepicí. Vynalézavý medvěd baribal vycítil i vysoko umístěné hnízdo havranů. A protože mu nesnesitelně kručelo v žaludku, rozhodl se za ním vylézt na 30 metrů vysoký stožár elektrického napětí.
24.05.2015 18:50 |

podobné články

Tonya Graves: Pop může oslovit spoustu lidí

 
Zpěvačka Tonya Graves vydává debutové album I’m The Only Me. "Dosud jsem pop moc nezpívala. Monkey Business, s nimiž zpívám, k němu sice inklinují, ale vycházejí z funku a jsou velmi svobodní. Pop má tu výhodu, že může oslovit spoustu lidí. A také si myslím, že pokud člověk nechce být stylově vyhraněný, vždycky dělá pop," řekla v rozhovoru pro Právo Tonya.
03.10.2011 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Tonya Graves (120 článků)

Asistent Andyho Warhola si zamiloval pop-art: Podívejte na jeho nahou Madonnu nebo Angelinu Jolie

 
Americký umělec Steven Alan Kaufman byl hlavním asistentem průkopníka uměleckého směru pop-art Andyho Warhola, který si zkrátil jeho jméno jen na iniciály a říkal mu „SAKu“. Kaufman se kromě pop-artu věnoval rovněž sochařství, fotografování, sklenářství nebo tvořil filmy. Umělec, jenž pracoval s Warholem od svého mládí, zemřel před dvěma lety, nedožil se ani 40. narozenin. Přesto po sobě zanechal velké množství uměleckých děl, mezi která patří například v pop-artu ztvárněné legendární snímky slavných osobností.
26.02.2012 16:15 |

podobné články

Osobnosti: Angelina Jolie (2142 článků) , Madonna (950 článků) , Andy Warhol (127 článků) , Andy Kaufman (1 článek)

Pop-Up Boutique Unique Unique bude letos určen celé rodině

 
Od 14. do 23. května 2012 se uskuteční II. ročník projektu Pop-Up Boutique Unique Unique. Jeho tématem je tentokrát All For Family, a tak se zde zájemci o netradiční formy nakupování i zážitků setkají s prezentací a prodejem vysoce kvalitních produktů a služeb zaměřených na celou rodinu. Koncept vychází z tzv. pop-upu, který je založen na principu provizorního butiku s prezentací a prodejem produktů a služeb, především specifických nebo nových produktů, speciálních cen, limitovaných edic...
27.04.2012 14:30 |

podobné články

Nahota, drogy nebo chlast. Česká pop-music s tím příliš nepracuje

 
Zatímco se česká pop-music krčí na malém území ve střední části Evropy a mnohokrát už prokázala – naposledy při trpkých účastech na soutěžích Eurosong – že není schopna konkurovat v podstatě nikomu, z tradičních bašt k nám přicházejí leckdy slušné skladby, šum cvrkotu i to, co v posledních letech cirkusem pop-music hýbe, a sice skandály.
31.12.2013 10:45 |

podobné články

Provokatér Iggy Pop v roli nahého modela. Svlékl se newyorským umělcům

 
Rocker Iggy Pop se zapojil do uměleckého projektu, v rámci něhož pózoval nahý pro nadcházející výstavu v brooklynském muzeu nazvanou Iggy Pop Life Class. Nahota není pro frontmana The Stooges žádný problém, ve svých 68 letech koncertuje tradičně bez košile. "Life Class je zvláštní místo, v němž se zkoumá lidská podoba. Vzhledem k podstatě výtvarného umění a historie umění je to stále nejlepší cesta k pochopení těla," vysvětlil autor výstavy Jeremy Deller s tím, že k porozumění rockové hudby i pozice Iggyho Popa v americké kultuře je nutné zdokumentovat jeho tělo. Akty vytvořené skupinou umělců z newyorské akademie umění budou vystaveny na podzim tohoto roku.
01.03.2016 17:20 |

podobné články

Osobnosti: Iggy Pop (53 článků)

Nejžádanější pop-artový malíř v Česku opět šokuje! Josef Rataj již brzy ovládne svět módy

 
Josef Rataj (39) je průkopníkem pop-artu v Čechách. Jeho cesta ale nebyla snadná. Kladný vztah k umění u něj rodina budovala již od útlého dětství. S babičkou pravidelně navštěvoval galerii „Masné krámy“ v Plzni, kde vystavoval jeho děda, akademický malíř Josef Jícha. Dnes je z něj žádaný pop-artový malíř a umělec. Jeho díla uchvátila spoustu českých celebrit. Kromě maleb se rozhodl ovládnout i módní průmysl v Česku!
28.11.2018 08:25 |

podobné články

RECENZE: Jimmy Eat World se sladkým pop-rockem

 
Američtí pop-rockeři Jimmy Eat World vyrostli z arizonské nezávislé scény začátkem devadesátých let. Band sdružený kolem frontmana Jima Adkinse chce pokračovat s podobnou hudbou i dnes, a vydal proto novinku Damage.
05.08.2013 14:40 |

podobné články

RECENZE: Poctivý pop Zdenky Predné

 
Zdenka Predná je na slovenské hudební scéně nepřehlédnutelnou osobností. Devětadvacetiletá zpěvačka odstartovala kariéru po prvním ročníku soutěže Slovensko hledá SuperStar (v roce 2004 skončila čtvrtá) a na následujících albech pak spojila pop s funkem, což slovenští posluchači přijali jako příjemné osvěžení od nové tváře.
05.01.2014 07:05 |

podobné články

Osobnosti: Zdenka Predná (7 článků)

RECENZE: Iggy Pop jako ozdoba na vlastním albu

 
Post Pop Depression je čerstvé album amerického zpěváka a skladatele Iggyho Popa. Vyšlo v pátek a je to jeho nový sólový počin po čtyřech letech. V roce 2013 nicméně vydal kolekci Ready To Die nahranou s kapelou The Stooges.
20.03.2016 15:20 |

podobné články

Osobnosti: Iggy Pop (53 článků)

Demi Moore (47): Tělo čtyřicítky, póza šestnáctky...

 
Říká se, že pokud máte co ukázat, nebojte se a s chutí do toho. Jenže herečka Demi Moore (47) už to trochu přehání. Minulý týden řádila na párty s raperem Snoop Doggem, teď se v bikinách vyfotila před zrcadlem v provokativních pózách a snímky uveřejnila na svůj profil na komunikační síti Twitter.
01.09.2010 18:21 |

podobné články

Osobnosti: Demi Moore (580 článků) , Snoop Dogg (85 článků)

Takhle odvážně se fotí šestnáctky? Mladinká manželka herce Hutchinsona (51) ukázala téměř všechno

 
Teprve šestnáctiletá začínající country zpěvačka Courtney Stodden, která si před dvěma měsíci vzala v Las Vegas o 35 let staršího herce Douga Hutchinsona, se rozhodně nechová na svůj věk. Výrazný make-up, odvážné oblečení a sexy pózy jsou jí hodně blízké, ale snímek, který před pár dny poslala na svůj Twitter je už trochu moc. Courtney se na něm stylizuje do Pamely Anderson z Pobřežní hlídky a její červené plavky jsou zatraceně vysoko vykrojené.
27.08.2011 20:20 |

podobné články

Osobnosti: Pamela Anderson (628 článků) , Pamela Anderson (580 článků) , Courtney Stodden (127 článků)

Plzeň dohrávala v Hradci v oslabení, přesto zvítězila a dál stíhá čelo

 
Fotbalisté Plzně vyhráli v utkání 26. kola Gambrinus ligy na trávníku Hradce Králové 1:0. Jedinou branku vstřelil pět minut před přestávkou obránce David Limberský, který střelou za hranicí šestnáctky překvapil chybujícího gólmana Jiřího Lindra. Plzeň hrála od 61. minuty bez vyloučeného Michala Ďuriše.
22.04.2012 19:05 |

podobné články

Osobnosti: David Limberský (89 článků)

To je přivítání: Nádherná Miss Gábina Kratochvílová se slzami v očích objímala svého přítele ve velmi krátké mini

 
Česká Miss Gabriela Kratochvílová  (23) v neděli přiletěla z Moskvy, kde bojovala o titul Miss Universe. Bohužel nezabodovala a nedostala se ani do finálové šestnáctky nejkrásnějších dívek planety. Přesto po návratu plakala dojetím.
12.11.2013 06:01 |

podobné články

Osobnosti: Gabriela Kratochvílová Lašková (278 článků)

To je tělo šestnáctky: Simona Krainová se vyhřívá u moře a chlubí se výstavními kejtičkami

 
Tak na Simoně Krainové  (40) sváteční obžerství rozhodně žádné stopy nezanechalo. A to dokonce sama kvůli manželovi Karlovi a hlavně synům Brunovi a Maxovi pekla i vánoční cukroví. Možná byl důvodem, proč se držela zpátky, právě dárek, který od manžela k Vánocům dostala.
13.01.2014 10:00 |

podobné články

Osobnosti: Simona Krainová (2018 článků) , Karl Simon (179 článků)

Kate Moss dnes slaví 40! Přestane už s tím koksem, nebo bude mít nos od mouky až do padesáti?

 
Nejúspěšnější britská modelka, královna večírků a záchodových prkének zaprášených kokainem "Kate Moss":http://www.extra.cz/tema/kate-moss slaví dnes své 40. narozeniny! Je to až neuvěřitelné, že kráska, která by svým životním stylem strčila do kapsy nejednu rockovou hvězdu, si drží svůj look šestnáctky a stále patří k nejlépe placeným modelkám světa.
16.01.2014 09:05 |

podobné články

Osobnosti: Kate Moss (603 článků)

Novou Miss Earth se stala pětadvacetiletá brunetka z Filipín

 
Už podruhé v řadě zvítězila v soutěži krásy Miss Earth zástupkyně Filipín. Pětadvacetiletou Angeliu Ongovou korunovali na závěr sobotního slavnostního večera ve Vídni. Češka Karolína Mališová se dostala do první šestnáctky.
06.12.2015 11:00 |

podobné články

Osobnosti: Karolína Mališová (52 článků)

Miss Universe 2017 se stala Jihoafričanka! Češka Michaela Habáňová se do finále neprobojovala

 
Novou Miss Universe se dnes v americkém Las Vegas stala Demi-Leigh Nelová-Petersová z Jihoafrické republiky. Druhá skončila Kolumbijka a třetí Jamajčanka. Česká Miss 2017 Michaela Habáňová do finálové šestnáctky nepostoupila.
27.11.2017 07:10 |

podobné články

Osobnosti: Michaela Nová (27 článků)

Novou Miss Universe je Jihoafričanka, Češka do finále neprošla

 
Novou Miss Universe se v neděli v americkém Las Vegas stala Demi-Leigh Nelová-Petersová z Jihoafrické republiky. Druhá skončila Kolumbijka a třetí Jamajčanka. Česká Miss 2017 Michaela Habáňová do finálové šestnáctky nepostoupila.
27.11.2017 08:40 |

podobné články

Osobnosti: Michaela Nová (27 článků)