Článek

Recenze: South Park: The Stick of Truth je velká p**el a zároveň propracované RPG!

 
Do bájného South Parku se přestěhoval nový hrdina, žák čtvrté třídy. Ze své minulosti si nepamatuje nic, ale je jasné, že v zasněženém městečku v Coloradu ho čeká dobrodružství jeho života, které bude zároveň velká p**el! South Park: The Stick of Truth je totiž natolik vulgárním dílem, že může slabším povahám způsobit mdloby. A přesto jde o propracovanou hru na hrdiny (RPG) se vším všudy.
18.04.2014 07:45 |

podobné články

Podobné články

Odklad South Park RPG, Devil's Third nemá vydavatele

 
THQ na konferenci po zveřejnění hospodářských výsledků za poslední fiskál potvrdila posun vydání South Park: The Stick of Truth. Rozpracované RPGčko od vývojářů z Obsidianu nakonec vyjde až v 1. čtvrtletí roku 2013, což je překvapivá zpráva. A nikoliv první půlroční odklad, o kterém v poslední době slyšíme. Stejně nemilá je ale i zpráva o tom, že THQ definitivně...
16.05.2012 12:15 |

podobné články

Sr*ní na ha*zlu, prdění, rasismus a kupa srandy – Recenze South Park: The Fractured But Whole

 
Již celých 20 let rozesmává i znechucuje seriál South Park televizní diváky. Záleží především na tom, zda mají zvrácený smysl pro humor a silný žaludek. Animovaný kult ale není záležitostí výhradně obrazovek. I světu videoher má co říci. Důkazem toho je sprostá novinka South Park: The Fractured But Whole, která je stejně tak vtipná jako propracovaná. Pozor, tato recenze je přístupná až od osmnácti let!
09.11.2017 15:40 |

podobné články

Zabili Trumpa, parchanti! Miliardáře čeká v seriálu Městečko South Park smrt

 
Tvůrci Městečka South Park nechali tento týden ve svém animovaném satirickém seriálu brutálně zavraždit republikánského kandidáta na amerického prezidenta Donalda Trumpa. Trump, který je znám svým vyhraněným postojem vůči přistěhovalcům, se stane kanadským prezidentem, což přinutí Kanaďany k masové emigraci do USA, To se zase nelíbí Američanům a rozhodnou se Trumpa zabít. Americký seriál South Park v minulosti opakovaně čelil kritice za přehršel násilí a nerespektování politické a sociální korektnosti.
25.09.2015 15:06 |

podobné články

Osobnosti: Donald Trump (4851 článků)

Rytmika King Crimson vystoupí v Praze

 
Soubor Stick Men, ve které působí rytmika artrockových King Crimson, vystoupí 12. října v pražském Lucerna Music Baru. Kapelu vede baskytarista a hráč na stick Tony Levin, který také doprovázel Petera Gabriela, Laurie Andersonovou nebo Suzanne Vegu.
01.10.2015 09:00 |

podobné články

Osobnosti: Suzanne Vega (23 článků) , Tony Levin (1 článek) , Peter King (1 článek) , Peter King (1 článek)

Byty OKD lidem prodávat nemusíme. Nic takového ve smlouvě není, říká ředitel správcovské firmy

 
Žádná povinnost byty nájemníkům prodat v privatizační smlouvě zakotvena není, tvrdí společnost RPG, která spravuje desítky tisíc bytů na Ostravsku dotčených kauzou privatizace OKD. Sdružení nájemníků BYTYOKD.CZ se domáhá předkupního práva a tvrdí, že RPG byty neopravuje a stále zvyšuje nájem. Podle Petra Handla, ředitele vnějších vztahů realitní skupiny RPG Real Estate, vlastníka společnosti RPG byty, s. r. o., je ale všechno jinak.
11.04.2014 11:35 |

podobné články

Muslim, který chtěl zabít tvůrce seriálu South Park, jde za mříže

 
Islamista, který vyhrožoval tvůrcům populárního kresleného seriálu South Park, půjde na 11,5 roku za mříže. Na webu totiž zveřejnil výzvu k zabití autorů Treye Parkera a Matta Stonea.
22.06.2012 21:30 |

podobné články

South Park slaví dvacet let. Seriálu není nic svaté a zahrál si v něm i Clooney

 
Je to tak, 13. srpna 1997 na televizní obrazovce poprvé zabili Kennyho (parchanti!). Světoznámý nekorektní animák pro dospělé jsme tehdy díky TV Nova mohli sledovat i my. A ty čtyři strašlivě sprosté, agresivní, přechytralé a vtipné desetileté chlapečky, vyrůstající v poklidném horském městečku South Park uprostřed krásné coloradské přírody, jsme si brzy oblíbili. I když nám vzali iluze o tom, že děti jsou čisté, krásné, v některých případech snad až andělské bytosti. A o tom, že Tom Cruise je heterosexuál, že učitelé mají děti zpravidla moc rádi a že scientologie pomáhá lidem.
13.08.2017 14:40 |

podobné články

Osobnosti: Tom Cruise (955 článků)

Tvůrci South Parku ovládli Broadway s ulítlým muzikálem

 
Autoři pro mnohé kultovního seriálu South Park uvedli na Broadwayi muzikál. Jmenuje se The Book of Mormon a samozřejmě nejde o běžný komerční muzikál romantického typu. Recenze přímo překypují nadšením z jeho ulítlého humoru.
25.03.2011 10:50 |

podobné články

CD projekt odhalil prostředí RPG Cyberpunk a ukázal REDkit

 
Podzimní konference CD Projektu přinesla, vedle spousty informací o GoG.com, také něco málo, ale opravdu jenom málo, o chystaném RPG Cyberpunk. Vlastně, od teďka už Cyberpunk 2077, jak zní nově odhalený oficiální název hry, který zároveň leccos prozrazuje o zasazení hry v Cyberpunk universu. Hra bude vycházet z pen & paper RPG Cyberpunk 2020 (jak už víme od oznámení),...
18.10.2012 22:10 |

podobné články

Ošklivka Susan se objeví v South Parku!

 
Zpěvačka Susan Boyle byla potvrzena jako světová celebrita. Její jméno se totiž objevilo v kultovním animovaném seriálu South Park.
25.04.2009 14:08 |

podobné články

Osobnosti: Susan Boyle (302 článků)

Epizoda South Parku kritizovala mexického prezidenta a zmizela z obrazovky

 
Mexická MTV na poslední chvíli zrušila vysílání epizody seriálu South Park, kde se objevila postavička mexického prezidenta, uvedla BBC. Seriál naznačoval, že prezident rozhazuje státní peníze a uráží cizí země.
10.02.2010 10:45 |

podobné články

South Park šije do Woodse a jeho videohry. Vývojářům se to nelíbí

 
Společnosti Electronic Arts se nelíbí, jak si autoři South Parku vystřelili z Tigera Woodse a jejich videohry. CELÉ VIDEO!
22.03.2010 15:00 |

podobné články

Osobnosti: Tiger Woods (312 článků)

Islamisté hrozí tvůrcům South Parku smrtí. Mohamed už je cenzurován

 
Tvůrcům televizního seriálu Městečko South Park prý hrozí smrt za epizodu, ve které se objevil prorok Mohamed v kostýmu medvěda.
22.04.2010 09:15 |

podobné články

Mladý Američan (21) dostal 25 let vězení za výhrůžky tvůrcům South Parku

 
Jednadvacetiletý Zachary Adam Chesser byl ve čtvrtek odsouzen k 25 letům vězení, protože vyhrožoval tvůrcům animovaného seriálu South Park za to, že si dělali legraci z proroka Mohameda. Informuje o tom agentura AFP.
24.02.2011 21:55 |

podobné články

Tvůrci South Parku slíbili film o mormonech, ale až za dlouho

 
Matt Stone a Trey Parker stvořili kultovní South Park, seriál plný sprosťáren a brutálního, ale chytrého humoru. Seriál právě oslavil 15. narozeniny a nové díly se objeví v americké televizi v říjnu. Celovečerní film podle jejich divadelního muzikálu The Book of Mormon ale hned tak neuvidíme, spíše za mnoho let.
21.09.2011 11:25 |

podobné články

Osobnosti: Trey Parker (3 články) , Matt Stone (3 články)

South Park nekončí, tvůrci podepsali smlouvu do roku 2016

 
Matt Stone a Trey Parker se rozhodli pokračovat se South Parkem nejméně do roku 2016. Vyvrátili tak obavy, že se po úspěchu na Broadwayi seriálu už nechtějí věnovat.
18.11.2011 10:40 |

podobné články

Osobnosti: Trey Parker (3 články) , Matt Stone (3 články)

Archos GamePad: Tablet s fyzickými tlačítky pro hraní videoher

 
Výkon současných tabletů ja natolik velký, že na nich lze bez problémů spustit i náročné a graficky propracované tituly, srovnatelné s konzolovými videohrami. Přesto není stále dotykové ovládání natolik propracované a citlivé, aby přineslo komfort herních gamepadů. Společnost Archon proto jako alternativu přinese na trh svůj GamePad, tablet s herními tlačítky.
02.09.2012 20:30 |

podobné články

CD Projekt hledá nové lidi pro dvě chystané hry

 
Když nás CD Projekt oblažil i konzolovým Zaklínačem 2, přišel čas dívat se do budoucnosti. Ta se nyní stává trochu jasnější. I když, jasnější... když chystáte na temné RPG... Oba projekty totiž mají být RPG. Ten první vypadá jako Zaklínač 3, ten druhý by měl být zcela čerstvou značkou a nejspíše by měl kombinovat RPG se střílečkou. „Abychom pokračovali v...
10.12.2010 15:30 |

podobné články

Společnost RPG Byty přitvrdí na severu Moravy vůči svým nájemníkům

 
Zástupci Společnosti RPG Byty se ve čtvrtek sešli v Ostravě s představiteli Moravskoslezského kraje, městské i státní policie, ale i s obyvateli 27 moravskoslezských obcí, ve kterých má RPG své byty.
14.10.2011 11:05 |

podobné články