Článek

Recenze: Pavel Nový dojímá v příběhu A každé ráno je cesta domů delší a delší

 
I loučení bolí méně, když na něj nejste sami, říká anotace nejnovějšího hitu Fredrika Beckmana, jenž pro audioknižní verzi namluvil herec Pavel Nový. Autentické vyprávění stihne pohladit během cesty do práce.
15.06.2018 12:05 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Nový (408 článků) , Pavel Nový (290 článků)
Podobné články

Než umřu, chci hrát v muzikálu, říká Pavel Nový

 
Čtyřiašedesátiletý herec Pavel Nový zamířil na konkurz do nového muzikálu kapely Lucie. Přestože jeho výkon nepatřil mezi nejlepší, herec si chtěl splnit sen. Ještě nikdy totiž nehrál v muzikálu. Další články k tématu: O víkendu končí sezona cyklobusů v Krkonoších, guláš uvaří i Pavel Nový Pavel Nový hraje hokej i navzdory ochrnutí, oporou je mu Dejdar Pavel Nový se vrátil do života, bez berlí se ale neobejde Pavel Nový má basbaryton
04.03.2013 16:30 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Nový (408 článků) , Pavel Nový (290 článků)

4 důvody, proč je snídaně důležitá

 
Ze všech stran na nás útočí reklamy prezentující sušenky pro dobrý start do nového dne, které si můžete dát k snídani a skvěle se tak připravit na celý den. I každé malé dítě ví, že snídaně je nejdůležitějším jídlem dne a s radostí vám o této povinnosti poreferuje – vždyť i jeho maminka každé ráno poučuje, že se musí pořádně nasnídat, aby mělo dostatek síly poprat se s dobrodružstvím! Proč je snídaně důležitá a proč bychom právě tohle jídlo neměli podceňovat? To si povíme v dnešním článku! Proč vlastně musíme snídat? Nejen reklamy v televizi, ale i v obchody nám dávají jasně najevo, že snídaně je jedno z mála jídel, na kterém bychom si měli dát obzvlášť záležet. Není se proto čemu divit, že si můžete pořídit tolik chutných pokrmů, které nám dodají energii i chuť postavit se čelem každodenním problémům, starostem v práci a povinnostem, které na nás číhají na každém kroku. Teď už se ale pojďme podívat, proč je snídaně důležitá a proč byste měli snídat ve velkém stylu! Proč je snídaně důležitá? Máme hned 4 důvody! Prozradíme vám, proč se je snídaně nejdůležitějším jídlem dne. Věřte, že si tohle označení vysloužila právem! Důvod první: Kdo snídá, je chytřejší! Vědci se jasně shodují na tom, že ten, kdo si ráno dopřál kvalitní a obsahově vydatnou snídani, prokázal daleko vyšší procentuální úspěšnost u paměťových či poznávacích testů nežli ten, který se na snídani jednoduše vykašlal. Důvod druhý: Nasnídejte se a hubněte! Zní to možná protichůdně, ale i tohle je pravda! Pokud si každé ráno najdete čas na pořádnou snídani, pak budete daleko štíhlejší nežli ti, kteří své ráno nastartují například jen hrníčkem silné kávy. Je dokázáno, že kdo ráno snídá, ten se celkově stravuje mnohem zdravěji nežli ten, kdo snídani podceňuje. Důvod třetí: Dopřejte si snídani a přestaňte kouřit!... Čtěte více Příspěvek 4 důvody, proč je snídaně důležitá pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
27.09.2016 18:10 |

podobné články

Konec manželství po 11 letech: Pavel Liška se rozvádí

 
Jednačtyřicetiletý Pavel Liška už delší dobu nebydlí se svojí o devět let mladší manželkou Kristýnou Liška Bokovou. Pár, který má sedmiletého syna Šimona, chystá rozvod. Další články k tématu: VIDEO: Pavel Liška a jeho parťáci dojeli do Istanbulu VIDEO: Konečně jsme si dojeli pro pivo, hlásí z Turecka Pavel Liška Pavel Liška: Při hraní sígrů čerpám ze sebe Pavel Liška se ožení na Polívkově farmě
14.02.2013 17:25 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Liška (237 článků) , Kristýna Boková (20 článků)

To prostě musíte vidět. Největší filmoví hrdinové se vracejí v neskutečném příběhu

 
Příznivci Tolkienových příběhů mohou jásat. Příští rok přijde do kin další super pecka ze Středozemě, film Hobit: Neočekávaná cesta. A s rozpočtem devíti miliard korun to bude cesta opravdu velkolepá!
23.12.2011 10:30 |

podobné články

Victoria Beckham: Kvůli slávě se musím každé ráno štípnout

 
Victoria Beckham  (38) se po delší době vrátila do své staré domoviny – Velké Británie. Do Londýna přilétla nejen kvůli olympiádě, ale také za podnikatelskými záměry. Hodlá si totiž v metropoli na Temži otevřít butik s vlastní módou. V interview pak prohlásila, že se nesnaží myslet na to, jak moc je slavná. Raději se každé ráno štípne, aby si uvědomila, že to všechno velké štěstí kolem ní je skutečné.
20.07.2012 15:45 |

podobné články

Osobnosti: Victoria Beckham (842 článků)

Klára Samková: Proklela jsem Turka málo! Kulomet do každé rodiny, pistole do každé kabelky. Střelivo dotovat státem, Merkelová ať si koupí plíny

 
ROZHOVOR „Angela Merkelová by se měla zásobit inkontinenčním spodním prádlem a dokoupit si imodium.“ „Kulomet do každé rodiny, pistole do každé dámské kabelky,“ doporučila v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz advokátka Klára Samková, která se domnívá, že prezident Erdogan je v podstatě génius, a upozorňuje na to, že v Turecku nastal konec demokracie i sekulární justice. „Je jasné, že tento kabaretní sebepuč je pouhopouhou záminkou pro nastolení vlády politického islámu. Myslím, že můžeme očekávat již otevřené spojenectví s Islámským státem.“ Pak také zhodnotila: „Celý systém NATO a Evropské unie stojí v podstatě na čestném slově a na zásadě dodržování smluv a dohod. Tedy na kusu papíru. S tím si může Turecko v podstatě kdykoliv vytřít jistou část těla, neboť to tak již v malém beztrestně činí.“
19.07.2016 08:25 |

podobné články

Takhle vypadá nový hit internetu: Strašně smutný rapper Kanye West

 
Mnozí z vás si jistě vzpomenou na snímek "nešťastného Keanu Reevese":http://www.extra.cz/smutna-postava-hollywoodu-jejiz-osud-dojima-vsechny-keanu-reeves-a-jeho-cesta-v-10-fotografiich, ze kterého se díky několika photoshopovým trikům a nekonečné lidské fantazii stal hit internetu. Fotomontáže s hlavním hrdinou *Matrixu* však už dávno nejsou IN – teď totiž letí zachmuřený "Kanye West":http://www.extra.cz/tema/kanye-west!
07.05.2014 15:55 |

podobné články

Osobnosti: Kanye West (511 článků)

Rozhovor s Lenkou Josefiovou pro extrakrasa.cz

 
Být krásná a úspěšná – to je snem každé ženy. My vám dnes jednu takovou představíme. Rozhodli jsme se vyzpovídat Lenku Josefiovou, která ačkoliv mladá, žhaví módní mola. Krásná česká modelka narozená v Hradci Králové dobývá svět. Je tváří mnoha českých, ale také mezinárodních firem. Naposledy se stala tváří známého návrháře Leo Almodal. Přezdívaná je českou Claudií Schiffer a nelze si nevšimnout její podoby s touto slavnou topmodelkou. Mimo modelingu se může Lenka blýsknout i mnoha tituly z celosvětových soutěží krásy. S úspěchem reprezentovala naší republiku již na 14 mezinárodních soutěžích.  Z nich si také přivezla nemalé množství titulů. Zanedlouho odlétá na Maltu, kde bude usilovat o titul hned dvou světových soutěží: Miss European Tourism 2015 a World Bikiny Model 2015. Lenko, kudy vedla vaše cesta k modelingu? Byla hodně strnitá? Přihlásila jste se někam sama nebo vás někdo oslovil? Vše začalo tím, že moje maminka viděla inzerát v regionálních novinách. Jedna modelingová agentura hledala modelky. Šla se mnou tedy na casting, vybrali mě a začala jsem chodit na regionální přehlídky. Prošla jsem dvěma modelingovými kurzy, nafotila první fototesty, poté se přestěhovala do Prahy a zkusila modeling i tam. Zanedlouho jsem již odlétala zkusit štěstí i do zahraničí. Poprvé jsem letěla do Řecka, pak Španělska, Milána, Turecka a následovala i Čína a další. Určitě jste velmi zaneprázdněná. Jak práci v modelingu vnímají vaši rodiče a přátelé? Určitě si naplno užíváte každé volné chvíle s nimi? Ano, mám toho skutečně hodně. Žiji již delší dobu v Dubaji, někdy jsem během jednoho měsíce až v šesti různých státech. I přesto se snažím alespoň jednou ročně přiletět na návštěvu za rodiči a přáteli do České republiky. Rodiče mě podporují a přejí mi úspěch. Tatínek říká, že je na mě velmi pyšný. Přátel mám spousty po celém světě vzhledem ke svému častému cestování. Jsem ráda, když mám příležitost se s nimi opět setkat. Volné chvíle s přáteli... Čtěte více Příspěvek Rozhovor s Lenkou Josefiovou pro extrakrasa.cz pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
12.10.2015 09:06 |

podobné články

Ze začátku si myslíte, že je to nějaká hra, co se dá vypnout, ale ono se to vypnout nedá a vy musíte dál pokračovat, říká o své cestě na severní pól Pavel Sehnal

 
Předseda Občanské demokratické aliance Pavel Sehnal se zařadil mezi pár Čechů, kterým se podařilo dobýt severní pól. Celá cesta zabrala výpravě osm dní. Cesta mrazivou arktickou pustinou byla dlouhá neuvěřitelných 111 kilometrů. Do cíle, na nejsevernější místo světa, se Pavel Sehnal dostal 12. dubna, a to o dva dny dříve, než bylo plánováno.
19.04.2017 17:10 |

podobné články

Zachránil mu život a on ho teď nechce opustit! Příběh muže a malého koloucha dojímá svět!

 
Litevský zálesák Darius Sasnauskas byl nadšený, když na vlastní zahradě spatřil dva čerstvě narozené kolouchy. Okamžitě se chopil kamery a začal roztomilé drobečky natáčet. To ještě netušil, že stojí na počátku pevného přátelství a dojemného příběhu, který obletí svět.
29.10.2015 11:16 |

podobné články

5 sexuálních příběhů od celebrit, ze kterých běhá mráz po zádech

 
Jenom málokoho nejspíše překvapí, že postelový život slavných mnohdy nabízí pěknou řádku delikátních příběhů. Ruku v ruce s nimi ovšem existuje i hutná porce příběhů a rad, z nichž spíše běhá mráz po zádech. Patero z nich ilustruje, nakolik jsou mnohé celebrity odtržené od reality.
14.08.2017 13:20 |

podobné články

Mistr strachu, jak jste ho ještě neviděli! Přichází seriál podle příběhů Stephena Kinga

 
Vítejte ve městě Castle Rock! Na mapě ho nenajdete, zato na stránkách mnoha příběhů proslulého autora děsivých příběhů Stephena Kinga ano. Teď ale ožilo a zve diváky do svých temných zákoutí.
31.07.2018 08:05 |

podobné články

Osobnosti: Stephen King (87 článků)

Herec Pavel Nový stále trpí následky západonilské herečky, při níž ochrnul

 
Herec Pavel Nový se ještě čtyři roky poté, kdy onemocněl západonilskou horečkou, bojuje s jejími následky. Nový tehdy úplně ochrnul a v léčebně v Kladrubech mu trvalo velmi dlouho, než mohl slézt z invalidního vozíku. "Ani teď se na větší vzdálenosti neobejdu bez berle. Ale už mi stačí jen jedna," řekl Super.cz Pavel Nový.
17.12.2011 16:15 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Nový (408 článků) , Pavel Nový (290 článků)

Herec Pavel Nový stále trpí následky západonilské horečky, při níž ochrnul

 
Herec Pavel Nový se ještě čtyři roky poté, kdy onemocněl západonilskou horečkou, bojuje s jejími následky. Nový tehdy úplně ochrnul a v léčebně v Kladrubech mu trvalo velmi dlouho, než mohl slézt z invalidního vozíku. "Ani teď se na větší vzdálenosti neobejdu bez berle. Ale už mi stačí jen jedna," řekl Super.cz Pavel Nový.
17.12.2011 17:35 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Nový (408 článků) , Pavel Nový (290 článků)

Jude Law chce natočit pokračování filmu Prázdniny

 
Co by si vánoční televizní program počal bez romantické komedie Prázdniny? Snímek v hlavních rolí s Judem Lawem a Cameron Diazovou dojímá diváky každé Vánoce už osm let. Ale hlavní protagonisté si myslí, že je čas na pokračování. Tedy minimálně Jude, představitel ovdovělého otce dvou holčiček známého jako Graham, by rád točil co nejdříve.
30.12.2014 18:01 |

podobné články

Osobnosti: Jude Law (198 článků) , Cameron Graham (1 článek)

Pavel Vítek ve víru oslav: recitál k padesátinám a čtvrt století ve vztahu

 
Zpěvák a herec Pavel Vítek prožívá rok plný oslav. Téměř na stejný den připadají jeho padesátiny i pětadvacáté výročí společného soužití s partnerem Janisem Sidovským. Životní jubileum zpěvák oslavil narozeninovým recitálem v Rytířském sále hradu Karlštejn. Další články k tématu: Pavel Vítek slaví padesátiny, půjčil si hodinky za milion VIDEO: Pavel Vítek měl nehodu, na semaforech do něj naboural jiný řidič Pavel Vítek zavádí nový trend: za příplatek osobní pokec po koncertu
23.09.2012 14:30 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Vítek (102 článků) , Pavel Vítek (102 článků) , Janis Sidovský (72 článků)

Smutná postava Hollywoodu, jejíž osud dojímá všechny: Keanu Reeves a jeho cesta v 10 fotografiích

 
Odmalička ho provází tak neuvěřitelná smůla, že se to na jednoho člověka zdá přímo až neúnosné. Ale "Keanu Reeves":http://www.extra.cz/tema/keanu-reeves (49) ještě ke všemu všechny rány osudu snáší sám a nejspíš i dlouho bude. Charismatický herec žije jako poustevník a jeho osamělost dokonce dala vzniknout internetovému meme Sad Keanu, tedy Smutný Keanu.
03.11.2013 16:50 |

podobné články

Osobnosti: Keanu Reeves (62 článků)

Předejděte zklamání z dovolené. Přečtěte si recenze a prožijte dovolenou snů

 
Vysněnou dovolenou, na kterou celý rok šetříte, může pokazit počasí. To člověk jen stěží ovlivní, dalším věcem v podobě špinavého pokoje, špatného jídla a nefungující klimatizace lze ale předejít. V dnešním článku vám poradíme, jak si koupit zájezd snů a užít si pár dní volna na dokonalém místě po všech stránkách. Už se nemůžete dočkat toho, až si konečně odpočinete na lehátku na pláži, dáte si drink a zaplavete v moři? Vyspíte se v pohodlném hotelovém lůžku a po ránu si zaplavete v bazénu? Celý den si budete dopřávat chutné jídlo, dostatek ovoce a vychlazené limonády. Ano, představa je to krásná, avšak dokonalou dovolenou může cokoliv pokazit. Hotelový bazén bude špinavý, jídlo nepoživatelné, moře plné řas a lehátek sotva pro třetinu hostů. Během chvilky se tak z dovolené snů, může stát pár dní hrůzy. Jak tomu předejít? Recenzemi! Fotografie i popis v katalogu mohou klamat. Uživatelské recenze nikoliv Tištěné i online katalogy nabízí vždy jen to nejlepší. Překrásné fotografie, popis plný lákadel. Avšak realita je mnohdy odlišná, a to nejen v tom, že moře je méně modré a tráva je méně zelená. Pokoje mohou být špinavé, personál nepříjemný, okolí rušné, klimatizace nefungující. A vám zbudou jen oči pro pláč. Předejít velkému zklamání z letní dovolené můžete tím, že si přečtete recenze hotelů a díky ostatním hostům zjistíte, zda hotel a služby stojí za to či nikoliv. V uživatelských recenzích si obvykle lidé neberou servítky, a tak se můžete dočíst skutečnou realitu. Čím víc hvězdiček, tím lépe. V Egyptě volte hotel minimálně s pěti To, že je hotel ohodnocen, jako čtyřhvězdičkový nezaručuje, že vás čeká luxusní dovolená. Především hotely v Egyptě vás mohou nemile překvapit. V Afrických zemích se vyplatí vybírat z hotelů, které mají pět hvězd a špatně neuděláte ani s šestihvězdičkovým komplexem. Ano, čtete správně. Nejen v Egyptě, ale i třeba v Tunisku a v Turecku se můžete setkat i s šesti hvězdami. Také ty... Čtěte více Příspěvek Předejděte zklamání z dovolené. Přečtěte si recenze a prožijte dovolenou snů pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
23.06.2018 16:25 |

podobné články

Režisér Jan Hřebejk začal natáčet nový film Líbánky

 
Režisér Jan Hřebejk začal natáčet na konci srpna nový film Líbánky. V příběhu podle scénáře Petra Jarchovského se v hlavní roli objeví Anna Geislerová. Líbánky uzavřou volnou trilogii příběhů ze souča...
06.09.2012 08:05 |

podobné články

Osobnosti: Jan Hřebejk (377 článků) , Anna Geislerová (74 článků) , Petr Jarchovský (69 článků)