Článek

Recenze: Mesiáška Nao započala hudební revoluci. Teď se musí odpoutat od svých vzorů

 
Britská zpěvačka je označována jako r'n'b vizionářka. Její první plnohodnotné album For All We Know toto označení potvrzuje, i když ne na sto procent.
11.08.2016 10:05 |

podobné články

Podobné články

Robot NAO reaguje na emoce a umí komunikovat

 
Evropští vědci sestrojili robota jménem NAO, který má jedinečné vlastnosti.
11.08.2010 20:00 |

podobné články

„Ich bin Nao.“ Malé uprchlíky bude německy učit robot

 
Umělá inteligence by měla Němcům pomoci zvládnout statisíce nově příchozích uprchlíků, kteří neumí jejich národní jazyk. Ten je základním předpokladem pro integraci, bez něj cizinci nezískají práci a děti nemohou nastoupit do škol. A právě na malé migranty chtějí naši západní sousedé vyzkoušet novinku - robota Nao. Informoval o tom deník Deutsche Welle.
26.12.2015 06:55 |

podobné články

Jiří Vyvadil: Bouchne to v pátek na 28. října?

 
Barevné revoluce jsou velmi módní a jejich jednoznačnou charakteristikou je svržení režimu, či osob, které se chtějí odpoutat od Západu a přimknout k Východu či naopak odpoutat od Východu a přimknout se k Západu.
24.10.2016 16:05 |

podobné články

Němci chystají pokusy na dětech migrantů. Jazyk je budou učit roboti

 
Dětem migrantů by mohli už za pár let s výukou němčiny pomáhat roboti s lidskými rysy. Možnost nasadit šedesáticentimetrové roboty Nao do jazykové výuky dětí ve věku od tří do pěti let budou v následujících třech letech zkoumat vědci ze severoněmeckého Bielefeldu.
23.12.2015 08:25 |

podobné články

'Druhá' Plíšková dál ničí soupeřky. K titulu jí chybí poslední krok

 
Kristýna Plíšková si poprvé v kariéře zahraje finále WTA. Doposud méně úspěšná sestra Karolíny porazila v semifinále turnaje v Taškentu Ukrajinku Katerynu Kozlovovou 7:6, 6:0. Ve finále ji čeká Japonka Nao Hibinová, která si poradila s českou tenistkou Denisou Allertovou ve dvou setech. Plíšková se může na finále těšit, svoji soupeřku vždy porazila.
30.09.2016 13:00 |

podobné články

Osobnosti: Kristýna Plíšková (52 článků) , Denisa Allertová (18 článků) , Karolína Plíšková (344 článků)

Senzační jízda Kristýny Plíškové skončila celkovým triumfem

 
Karolína Plíšková získala na turnaji v Taškentu svůj první titul na okruhu WTA. Ve finále porazila Japonku Nao Hibinovou 6:3, 2:6 a 6:3. Dvojče slavnější Karolíny přitom nebyla v uzbecké metropoli mezi nasazenými.
01.10.2016 14:55 |

podobné články

Osobnosti: Karolína Plíšková (344 článků) , Kristýna Plíšková (52 článků)

Další medaile pro Česko! Karolína Erbanová vyválčila bronz v závodě na 500 metrů!

 
Česká republika může slavit další medailový úspěch! Pětadvacetiletá rychlobruslařka Karolína Erbanová bere bronz v závodě na 500 metrů. Napínavý závod ovládla Japonka Nao Kodairo. Korejská závodnice I Sang-hwa si dojela pro stříbro.
18.02.2018 13:40 |

podobné články

Osobnosti: Karolína Erbanová (44 článků)

Děsivý průzkum v bulváru: Lidé chtějí zase revoluci

 
Bulvár uspořádal prostřednictvím agentury SANEP výzkum, ve kterém ztišťoval nálady obyvatel 23 let po revoluci a jejich případnou ochotu vyjít znovu demonstrovat na náměstí. Výsledky shrnul do titulku „Lidé chtějí zase revoluci“.
16.11.2012 07:10 |

podobné články

Rychtářova podivná minulost: Před revolucí v KOVOŠROTU, po revoluci u POLICIE

 
Co dělá Josef Rychtář dnes, je všeobecně známo. Jako truchlící vdovec ukazuje do kamer slzy a snaží se veřejnost přesvědčit, že na smrti Ivety Bartošové nenese žádnou vinu. Co ale dělal před rokem 1989 a po revoluci?
04.05.2014 11:25 |

podobné články

Osobnosti: Iveta Bartošová (6723 článků)

RECENZE: Support Lesbiens jinak, zajímavěji

 
Před třemi lety se tehdejší sestava skupiny Support Lesbiens rozpadla na dva tábory. Ten, který se rozhodl pod stejným názvem vést kytarista Hynek Toman, vydal v roce 2013 album Leave A Message a konstatoval jím, že chce žít a nejspíš se i odpoutat od dosavadního historicky snadno rozeznatelného zvuku více než dvacet let existující formace.
30.10.2015 12:20 |

podobné články

4 fanoušci, kteří se nechali předělat k obrazu svých vzorů

 
Svůj vzor mezi slavnými herci, zpěváky, sportovci či vědci má snad každý z nás. Kdy však přechází zdravá inspirace hranu nezdravé obsese? Čtvero fanoušků, kteří se nechali neoperovat k obrazu svých vzorů, na to jasně – a děsivě – odpovídá svým zjevem.
27.06.2016 16:45 |

podobné články

Pirát Bartoš: Pokud nechceme krvavou revoluci, tak musíme systém hacknout

 
Pokud čeští piráti nechtějí krvavou revoluci, tak musí společenský systém "hacknout" a tím ho rozbít. To si myslí analytik, překladatel a předseda České pirátské strany Ivan Bartoš. „Lidi ve standardních politických stranách změnu nenajdou. Jsou v letargii, depresích, a aby začali myslet, tak je člověk musí něčím praštit,“ řekl pak k tomu Bartoš v pořadu Krásný ztráty. V televizním baru u Michala Prokopa mu oponoval výtvarný umělec Krištof Kintera, žák někdejšího šéfa Národní galerie Milana Knížáka.
31.05.2012 18:00 |

podobné články

Osobnosti: Michal Prokop (57 článků) , Michal Prokop (57 článků)

Oldřich Rambousek: Proč vyzývám k revoluci?

 
Ohlasy na minulý článek, který vyšel na Svobodných Novinách, Rukojmí.cz, Parlamentních listech a možná i na jiných webech, mi vytvořil živnou půdu pro text, který nyní píšu. Nevyzývám ke krvavé revoluci - ta se dá provést i na jiné úrovni, ale jsem přesvědčen, že se zrádci národa, s kolaboranty - se nedá jednat v rukavičkách. Aby národ žil a existoval na určité kvalitativní úrovni, tak musí dát jasně najevo, že s lidmi, kteří se stali škůdci národa a jednali čistě ve svém vlastním konjunkturálním zájmu umí zatočit. Musí být vytvořeno memento pro další politické garnitury ve smyslu toho, že na hlavu národa není radno kálet.
23.10.2016 07:35 |

podobné články

Ty kecy po revoluci 89... Buďme jako Katalánci! Nezvyklé vystoupení Standy Berkovce, znovu poslance ANO

 
ROZHOVOR „Proč jsme zvítězili? Přesně proto, co jsem slýchal často od lidí po celé republice při volební kampani: ‚Místo keců činy. Ukázaná platí. Řečí jsme od roku 1989 slyšeli dost – výsledkem je veliký státní dluh a rozkradená republika‘,“ vysvětloval úspěch hnutí ANO poslanec a bývalý novinář i televizní moderátor Stanislav Berkovec (ANO). K některým komentářům a analýzám k výsledku voleb pak ještě dodal: „Už jsem slyšel od různých komentátorů po tzv. revoluci v roce 1989, že do dvou let doženeme Německo. Že nepotřebujeme armádu. Že všechno vyřeší trh. Komentátoři prostě musí komentovat, musí si svůj chléb zasloužit...“
24.10.2017 12:10 |

podobné články

Líbí se vám Farna? Zpěvačka přišla na to, jak odpoutat pozornost od svého ženského pozadí

 
Za outfity byla ve svém boubelatém období často kritizovaná. Ewa Farna  (21) sice zhubla, ale její postava stále neoplývá Body Mass Indexem o hodnotě 14 či 16 jako u profesionálních modelek. Nemůže si proto na sebe navěsit cokoli bez rozmyslu, ale musí respektovat své ženské tvary.
03.04.2015 10:55 |

podobné články

Osobnosti: Ewa Farna (1098 článků)

Gazdík: ODS chce Bártovou kauzou odvést pozornost od vlastních problémů

 
Šéf poslaneckého klubu TOP 09 s Starostů Petr Gazdík si myslí, že občanští demokraté "živí" kauzu údajného sledování svých komunálních politiků agenturou ABL i proto, že chtějí odpoutat pozornost od vlastních problémů.
27.01.2011 08:15 |

podobné články

Osobnosti: Petr Gazdík (891 článků) , Petr Gazdík (880 článků)

Senátor Valenta: Ve tmě pod svícnem se schovává ANO?

 
Jsem velmi překvapen tím, jak mají někteří lidé neustálou potřebu sledovat každý můj krok. Nevím jen, jestli mi tím chtějí zalichotit nebo naopak odpoutat pozornost od svých vlastních problémů.
12.10.2015 19:20 |

podobné články

Předejděte zklamání z dovolené. Přečtěte si recenze a prožijte dovolenou snů

 
Vysněnou dovolenou, na kterou celý rok šetříte, může pokazit počasí. To člověk jen stěží ovlivní, dalším věcem v podobě špinavého pokoje, špatného jídla a nefungující klimatizace lze ale předejít. V dnešním článku vám poradíme, jak si koupit zájezd snů a užít si pár dní volna na dokonalém místě po všech stránkách. Už se nemůžete dočkat toho, až si konečně odpočinete na lehátku na pláži, dáte si drink a zaplavete v moři? Vyspíte se v pohodlném hotelovém lůžku a po ránu si zaplavete v bazénu? Celý den si budete dopřávat chutné jídlo, dostatek ovoce a vychlazené limonády. Ano, představa je to krásná, avšak dokonalou dovolenou může cokoliv pokazit. Hotelový bazén bude špinavý, jídlo nepoživatelné, moře plné řas a lehátek sotva pro třetinu hostů. Během chvilky se tak z dovolené snů, může stát pár dní hrůzy. Jak tomu předejít? Recenzemi! Fotografie i popis v katalogu mohou klamat. Uživatelské recenze nikoliv Tištěné i online katalogy nabízí vždy jen to nejlepší. Překrásné fotografie, popis plný lákadel. Avšak realita je mnohdy odlišná, a to nejen v tom, že moře je méně modré a tráva je méně zelená. Pokoje mohou být špinavé, personál nepříjemný, okolí rušné, klimatizace nefungující. A vám zbudou jen oči pro pláč. Předejít velkému zklamání z letní dovolené můžete tím, že si přečtete recenze hotelů a díky ostatním hostům zjistíte, zda hotel a služby stojí za to či nikoliv. V uživatelských recenzích si obvykle lidé neberou servítky, a tak se můžete dočíst skutečnou realitu. Čím víc hvězdiček, tím lépe. V Egyptě volte hotel minimálně s pěti To, že je hotel ohodnocen, jako čtyřhvězdičkový nezaručuje, že vás čeká luxusní dovolená. Především hotely v Egyptě vás mohou nemile překvapit. V Afrických zemích se vyplatí vybírat z hotelů, které mají pět hvězd a špatně neuděláte ani s šestihvězdičkovým komplexem. Ano, čtete správně. Nejen v Egyptě, ale i třeba v Tunisku a v Turecku se můžete setkat i s šesti hvězdami. Také ty... Čtěte více Příspěvek Předejděte zklamání z dovolené. Přečtěte si recenze a prožijte dovolenou snů pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
23.06.2018 16:25 |

podobné články

Nečas rozdal vysvědčení hejtmanům: Čerpání dotací měli dokonce za sedm

 
Premiér Petr Nečas se ostře opřel do volebních praktik sociální demokracie. Ta podle něho napáchala v krajích finanční škody, od kterých se teď snaží odpoutat pozornost. Podle Nečase tak ČSSD populisticky "vytlouká" politický kapitál z celostátních témat jako jsou církevní restituce. Premiér to řekl novinářům po pondělním setkání výkonné rady občanských demokratů.
27.08.2012 19:40 |

podobné články

Osobnosti: Petr Nečas (9276 článků)