Článek

Recenze: Lara Croft je v Tomb Raider: Definitive Edition ještě krásnější než dřív!

 
Není tomu ani rok, co série Tomb Raider prošla opěvovaným restartem, ve kterém se ze zkušené archeoložky stala teprve mladá žena, která po ztroskotání na ostrově v Dračím trojúhelníku bojuje o holý život a získává zkušenosti v prolézání kobek. Poslední díl se nyní dočkal konverze pro konzole nové generace a nutno přiznat, že Lara Croft je nyní ještě krásnější. Stejně jako celá hra.
12.02.2014 15:10 |

podobné články

Osobnosti: Lara Croft (85 článků)
Podobné články

Jolie je pro pokračování Tomb Raider stará! Kdo ji nahradí?

 
Angelina Jolie (33) si už v žádném dalším pokračování filmu Tomb Raider nezahraje. Je považována za příliš starou. Kdo půjde asi místo ní? Hollywoodská superstar, která s partnerem Bradem Pittem vychovává šest dětí, hrála Laru Croft v prvních dvou dílech Tomb Raider v letech 2001 a 2003. Šéfové filmu ji teď nahradí mladší hvězdou už v příštím pokračování. „Chceme Laru Croft restartovat,“ říká producent Dan Lins. „Je to dobrý námět s orientací na charakter. Nový díl by měl být víc realistický než ty předchozí. Je to původní pohádka, takže se objeví mladší Lara Croft.“ „Všechny akce, které se tam objeví, budou charakterové. Pro mě jsou hry a filmy s Larou Croft málo orientované na akci. Chci tam mít hodně akcí, ale s charakterem.“ V zákulisí se šušká, že by Jolie nahradila herečka Megan Fox (23). Žhavou kandidátku prozradil počítkem roku neznámý zdroj.
03.06.2009 06:35 |

podobné články

Osobnosti: Brad Pitt (1652 článků) , Angelina Jolie (2058 článků) , Megan Fox (300 článků) , Megan Fox (299 článků) , Lara Croft (85 článků)

Nejkrásnější Lara Croft všech dob! Recenze Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration

 
Je tomu už 20 let, co se poprvé hrdinka a archeoložka Lara Croft objevila na konzoli PlayStation. Tehdy byla ještě celá z kostiček, měla hranatá prsa a ovládání prvního dílu ságy Tomb Raider se neobejde bez skřípání zubů. Přesto šlo o zrod legendy, kterou je nutno oslavit. A jak jinak, než konverzí posledního dílu Rise of the Tomb Raider, který měl doposud cestu na PlayStation 4 zapovězenou.
30.11.2016 13:40 |

podobné články

Osobnosti: Lara Croft (85 článků)

Lara Croft v životní formě: Recenze Rise of the Tomb Raider

 
Naučila se lovit, přežít a bojovat. Z mladé dívky se stala kvůli nepřízni osudu rázem žena, která se umí ohánět a přitahuje dobrodružství. Lara Croft se v posledním díle kultovní série Tomb Raider proměnila v drsnější hrdinku a slavná sága se posunula blíže naturalističtějšímu stylu zachycujícímu drsnou přírodu a nebezpečí při prohledávání prastarých kobek. Stejná Lara se nyní vrací, aby se vydala na Sibiř, kde touží nalézt mýty opředené město Kitěž.
09.11.2015 09:10 |

podobné články

Osobnosti: Lara Croft (85 článků)

Lara Croft vs. baba Jaga: Tomb Raider se změnil v hororovou pohádku

 
Když se Lara Croft vydala v posledním dobrodružství Rise of the Tomb Raider na zamrzlou Sibiř, nečekala, s kým vším se tam utká. Narazila na hlavové vlky i medvědy a utkala se dokonce s nesmrtelnými strážci legendami opředeného města Kitěž. Nyní, více než dva měsíce od vydání hry, se vyplatí do zasněženého Ruska vrátit. Na Laru totiž čeká krutá pohádková postava – baba Jaga!
27.01.2016 20:50 |

podobné články

Osobnosti: Lara Croft (85 článků)

Lara Croft vs. zombie: Rise of the Tomb Raider dostal hororový nádech

 
Poslední dobrodružství nejznámější videoherní archeoložky patří k těm nejlepším. Rise of the Tomb Raider se dočkal navíc po vydání tradičních stahovatelných přídavků. Ten poslední přináší hororový nádech a krvelačné protivníky. Lara Croft se totiž tentokrát utká s nemrtvými zombiemi.
03.04.2016 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Lara Croft (85 článků)

Tomb Raider – vnadná Lara Croft jako zranitelná dívka

 
Comeback oblíbené akční herní série Tomb Raider ukazuje Laru Croft ještě jako nezkušenou a křehkou dívenku.
13.04.2013 14:30 |

podobné články

Osobnosti: Lara Croft (85 článků)

Volkswagen spouští akční nabídku Comfort Edition

 
Volkswagen rozšiřuje nabídku populárních akčních modelů Comfort Edition. Mezi novinky patří Polo Comfort Edition a ještě výhodnější podmínky u modelů Touran Comfort Edition, Golf Comfort Edition a Golf Variant Comfort Edition. Všem modelům Comfort Edition je společná mimořádně atraktivní cena v kombinaci s nadstandardní výbavou. K dispozici je rovněž výhodné financování Volkswagen Finance od ŠkoFINu.
04.09.2014 11:56 |

podobné články

Běž, Laro, utíkej! Recenze Lara Croft Go

 
Žila byla jednou jedna archeoložka, která se stala úplně nejpopulárnější hrdinkou videoher všech dob. A to proto, že nejenom videohry z hlavní série Tomb Raider, ve kterých ukázala své fyzické i mentální schopnosti, vynikaly. I odbočky neboli spin-offy s legendární Larou Croft stály za to. A novinka Lara Croft Go není v tomto směru žádnou výjimkou. Vzhůru do kobky!
21.12.2016 10:10 |

podobné články

Osobnosti: Lara Croft (85 článků)

Zranitelnější Lara se v Tomb Raiderovi podívá v noci na pláž

 
Redaktoři časopisu PSM3 si zahráli aktuální build nového Tomb Raidera a odnesli si z něj hlavně ten dojem, že hlavní hrdinka Lara Croft je mnohem zranitelnější, než kdy dřív. Klaustrofobickými jeskyněmi se prochází někdy dokonce se šípem či kamenem zabodnutým v těle, křičí a vzlyká bolestí a snad poprvé v sérii si netroufne skočit z výšky šesti metrů. Nový Tomb...
30.11.2010 11:00 |

podobné články

Osobnosti: Václav Havel (4888 článků) , Lara Croft (85 článků)

Nepřátelé Lary Croft v novém Tomb Raiderovi

 
Tomb Raider už dávno není jen o vylidněných kobkách, kde na vás občas vybafne vlk, medvěd, dinosaurus, nebo jiná potvora. Lidští nepřátelé jsou v sérii už dlouho a v novém Tomb Raiderovi budou pochopitelně také. Jenže tentokrát by neměli být jen anonymními terči bez osobnosti, cílu či systému. Nepřátelé na ostrově, kde Lara se svojí lodí Endurance ztroskotá, jsou...
18.12.2010 11:55 |

podobné články

Osobnosti: Céline Dion (176 článků) , Lara Croft (85 článků)

Tahle sexy kráska nahradí Angelinu Jolie jako Lara Croft

 
Hollywoodští filmaři věří, že dokážou vytvořit lepší verzi filmu Tomb Raider, v němž se jako akční hrdinka Lara Croft objevila Angelina Jolie. S tou se ale v remaku nepočítá, její postavu by nově měla ztvárnit Alicia Vikander. Osmadvacetileté hvězdě se prý postavou Lary plní dětský sen, neboť na snímku dospívala.
26.07.2017 09:40 |

podobné články

Osobnosti: Angelina Jolie (2058 článků) , Lara Croft (85 článků) , Alicia Vikander (20 článků) , Alicia Lara (6 článků)

Nemám prsa jako první Lara Croft, přiznala Alicia Vikanderová

 
Švédská herečka Alicia Vikanderová (29) přiblížila náročné natáčení pokračování filmu Tomb Raider, kde coby Lara Croft vystřídala Angelinu Jolie (42). Kvůli roli absolvovala čtyřměsíční náročný trénink a měla prý jasnou představu o tom, jaká její hrdinka bude.
27.01.2012 11:10 |

podobné články

Osobnosti: Michael Jackson (1645 článků) , Michael Jackson (606 článků) , Michael Jackson (606 článků) , Paris Jackson (132 článků) , Paris Jackson (138 článků)

Tomb Raider Archivy S.2: komiksová hrdinka Lara Croft funguje lépe na papíře

 
Lara Croft se dle svých autorů obává jenom jediné věci: nudy! Zatímco v novém filmu s Alicií Vikander (29) na ni občas narazíte, při výpravách na stránkách komiksu si můžete příběh prožít po svém.
19.03.2018 08:40 |

podobné články

Osobnosti: Lara Croft (85 článků)

Tohle je nová Lara Croft: Drsňačka? Spíš víla!

 
Po premiéře v Berlíně vzala nová Lara Croft v podání Alicii Vikander (29) útokem i Londýn. Na slavnostní premiéru nového filmu Tomb Raider vyměnila nástupkyně Angeliny Jolie (42) upocené tílko se šortkami za romantickou květinovou róbu z dílny své oblíbené značky Louis Vuitton, kterou doplnila decentním líčením a minimalistickými zlatými šperky.
02.04.2018 12:10 |

podobné články

Osobnosti: Angelina Jolie (2058 článků) , Louis Vuitton (87 článků) , Lara Croft (85 článků) , Alicia Vikander (20 článků)

Tohle je nová Lara Croft: Drsňačka? Spíš víla!

 
Po premiéře v Berlíně vzala nová Lara Croft v podání Alicii Vikander (29) útokem i Londýn. Na slavnostní premiéru nového filmu Tomb Raider vyměnila nástupkyně Angeliny Jolie (42) upocené tílko se šortkami za romantickou květinovou róbu z dílny své oblíbené značky Louis Vuitton, kterou doplnila decentním líčením a minimalistickými zlatými šperky.
06.04.2018 13:25 |

podobné články

Osobnosti: Angelina Jolie (2058 článků) , Louis Vuitton (87 článků) , Lara Croft (85 článků) , Alicia Vikander (20 článků)

Sekání nepřátel po desítkách v boji s tisícinásobnou přesilou! Recenze Hyrule Warriors: Definitive Edition

 
Království Hyrule je v obležení tolika monster, že ho tentokrát ani Link nedokáže ochránit. Naštěstí není na nadcházející bitvy megalomanských rozměrů sám. Záda mu bude krýt spousta kamarádů, spolubojovníků a co je nevídané, dokonce i sama princezna Zelda. Světy hromadných řežeb Dynasty Warriors a kultovní RPG ságy The Legend of Zelda se opět protnuly, tentokrát v definitivním vydání akce s tisíci nepřátel Hyrule Warriors: Definitive Edition.
16.05.2018 15:05 |

podobné články

Tomb Raider prý bude otevřená hra se systémem zkušeností

 
Další špetka informací ohledně chystaného rebootu série Tomb Raider s ikonickou a nyní velmi zranitelnou Larou Croft se dostala ven. Podle zatím neověřených zpráv (leč pocházejících z pravděpodobně ověřeného Game Informeru) určitě nehrozí to, čeho se mnozí z nás trochu obávali, tedy lineární naskriptované cesty, v níž možná zažijeme velké dobrodružství, ale...
15.12.2010 15:00 |

podobné články

Osobnosti: Vladimir Putin (3154 článků) , Lara Croft (85 článků)

Tomb Raider se obejde bez milostného románku

 
Eidos na oficiálních fórech zodpověděl pár dotazů k novému Tomb Raideru, jehož bojový systém by měl vyhovět hráčům preferujícím boj na blízko, těm, kdo raději střílí, a dokonce i vyznavačům stealth postupu. Na ostrově, kde ještě mladá archeoložka Lara Croft ztroskotá, vás zřejmě čeká velice proměnlivá flora a fauna, a abyste přežili, budete se muset například...
20.01.2012 17:50 |

podobné články

Osobnosti: Lara Croft (85 článků)

Fanoušci Tomb Raideru se bouří: Nechceme Laru Croft bez prsou, dejte nám zpět Angelinu!

 
Fandové herní ságy s Larou Croft mají nyní možnost shlédnout nový trailer k filmu Tomb Raider, který se má objevit na jaře příštího roku. Na první pohled všechny překvapí hlavní hrdinka. Fanoušci filmové série zatím z nové Lary příliš nadšeni nejsou. Co je hlavním důvodem?
20.09.2017 22:05 |

podobné články

Osobnosti: Lara Croft (85 článků)