Článek

RECENZE: Když si to rozházet, tak s každým

 
Do pokračování pohádkového příběhu, jehož druhý díl nazvali Tomáš Svoboda s Ondřejem Formánkem Miloš Ubu II aneb… Bude líp. Ne?, vstoupili kromě hrdinů známých již z úvodní sarkasmy naplněné a provokativní satiry (Miloš Ubu, Matka Ubu, jejich hradní předchůdce Václav, kmotr Mrázek, Rusnok, televizáci Drtinová, Moravec, Dvořák, ale i Ústavní zvyklost atd.) také aktéři noví nebo s větším prostorem k seberealizaci.
29.04.2014 11:00 |

podobné články

Osobnosti: Tomáš Svoboda (140 článků) , Tomáš Svoboda (186 článků) , Václav Svoboda (241 článků) , Václav Moravec (526 článků) , Ondřej Svoboda (65 článků) , Ondřej Moravec (75 článků)
Podobné články

Radek Žádník: Vyrovnané hospodaření České televize - pravda, nebo fikce?

 
Výsledkem hospodaření ČT je každým rokem (od roku 2004 včetně) přesná nula. To je unikát! Znamená to snad, že má Česká televize každým rokem vyrovnané hospodaření? Jakou vypovídací schopnost má výsledovka, která každým rokem končí nulou?
29.04.2017 14:45 |

podobné články

Starosta Mariánských Lázní: Léčba ODS je účinná, jde o to, aby ji pacient přežil

 
Podbízení se voličům, žádné ideje a vize, hlavně nic neřešit, nikoho nenaštvat, rozházet státní peníze a natisknout nové, po nás potopa, ještě schválit nějakou pitomost, na které se dá vydělat, nejlépe když se to tváří dostatečně ,,zeleně“. Tak se vyjádřil o současné politice dlouholetý starosta Zdeněk Král (ODS). Za politiky v pravém smyslu považuje jen tři osobnosti. Angelu Merkel, Vladimira Putina a Viktora Orbána. Sám také již nechce ve své práci pokračovat. S jakými pocity odchází?
13.08.2014 14:40 |

podobné články

Osobnosti: Vladimir Putin (3414 článků)

Další pohlavky Vondrovi kvůli kauze Parkanová a vymáhání 658 "mega"

 
Ministerstvo obrany jakožto státní instituce se musí připojit k trestnímu stíhání v kauze Vlasty Parkanové a letadel CASA. Pokud by tomu tak nebylo, byla by to naprosto fatální vada. To si myslí právník Transparency International ČR Václav Láska. Obrana totiž s připojením váhá. To ale socialista Jan Hamáček chápe po svém. "Šéf resortu Vondra si asi nechce rozházet vztahy s Miroslavem Kalouskem," míní.
27.07.2012 11:55 |

podobné články

Osobnosti: Vlasta Parkanová (702 článků) , Miroslav Kalousek (6843 článků) , Jan Hamáček (1458 článků)

Další pohlavky Vondrovi kvůli kauze Parkanová a vymáhání 658 "mega"

 
Ministerstvo obrany jakožto státní instituce se musí připojit k trestnímu stíhání v kauze Vlasty Parkanové a letadel CASA. Pokud by tomu tak nebylo, byla by to naprosto fatální vada. To si myslí právník Transparency International ČR Václav Láska. Obrana totiž s připojením váhá. To ale socialista Jan Hamáček chápe po svém. "Šéf resortu Vondra si asi nechce rozházet vztahy s Miroslavem Kalouskem," míní.
27.07.2012 12:00 |

podobné články

Osobnosti: Vlasta Parkanová (702 článků) , Miroslav Kalousek (6843 článků) , Jan Hamáček (1458 článků)

Rayman Legends si při startu Wii U nekoupíte

 
Pokud jste plánovanou koupi konzole Wii U spojovali s plošinovkou Rayman Legends, tak můžete našetřené peníze s klidem rozházet po nákupech zbytečností nebo je propít v potemnělém báru pod mostem. Zmíněná hra od Ubisoftu totiž nevyjde společně s konzolí 30. listopadu, ale až v prvním kvartále roku 2013 – a do té doby si penízky na konzoli i hru stihnete jistě našetřit...
08.10.2012 16:40 |

podobné články

VyVolená Eva by ráda byla slavná, a tak ve Vile ukazuje bradavky. Tentokrát to schytal gay Vladko!

 
Pro soutěžící "Evu Feuereislovou":http://www.extra.cz/tema/eva-feureislova byl (24) postup do Vyvolených jejím nejšťastnějším dnem v životě, jak sama přiznala. To jí sice věříme, ale sympatie u ostatních soutěžících si zatím moc nezískala. Někteří jí už naložili, že se každému ve Vile jen vtírá a nejvíc prý "Vladkovi":http://www.extra.cz/tema/vladko-dobrovodsky (35). Dobrovodský je silný soupeř a Feuereislová má dobře spočítané, u koho si to nesmí rozházet.
10.09.2013 15:55 |

podobné články

Osobnosti: Vladko Dobrovodský (122 článků)

Herec Nicolas Cage (54): Rozfofroval 3 miliardy! Jak?!

 
Oscarový herec Nicolas Cage (54) patřil k nejlépe placeným hercům v Hollywoodu. Snímky jako Obchodník se smrtí nebo 60 sekund mu vydělaly pořádný balík a jeho jmění v době největší slávy čítalo až 150 milionů dolarů (3,1 miliardy korun). I tak se mu ho ale podařilo celkem úspěšně rozházet.
08.05.2018 12:20 |

podobné články

Osobnosti: Nicolas Cage (138 článků)

Herec Nicolas Cage (54): Rozfofroval 3 miliardy! Jak?!

 
Oscarový herec Nicolas Cage (54) patřil k nejlépe placeným hercům v Hollywoodu. Snímky jako Obchodník se smrtí nebo 60 sekund mu vydělaly pořádný balík a jeho jmění v době největší slávy čítalo až 150 milionů dolarů (3,1 miliardy korun). I tak se mu ho ale podařilo celkem úspěšně rozházet.
14.05.2018 12:50 |

podobné články

Osobnosti: Nicolas Cage (138 článků)

Zeman už přes rok čeká na audienci: Přijdou Češi o práci kvůli Trumpovi?

 
Má takt slona v porcelánu a svá poselství do světa vysílá přes Twitter. Je to přesně 500 dní, co se do čela Ameriky postavil Donald Trump (71). Za tu dobu prokázal, že umí najít společnou řeč s diktátory, zrovna tak si to rozházet u nejbližších spojenců.
04.06.2018 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Donald Trump (4839 článků)

Předejděte zklamání z dovolené. Přečtěte si recenze a prožijte dovolenou snů

 
Vysněnou dovolenou, na kterou celý rok šetříte, může pokazit počasí. To člověk jen stěží ovlivní, dalším věcem v podobě špinavého pokoje, špatného jídla a nefungující klimatizace lze ale předejít. V dnešním článku vám poradíme, jak si koupit zájezd snů a užít si pár dní volna na dokonalém místě po všech stránkách. Už se nemůžete dočkat toho, až si konečně odpočinete na lehátku na pláži, dáte si drink a zaplavete v moři? Vyspíte se v pohodlném hotelovém lůžku a po ránu si zaplavete v bazénu? Celý den si budete dopřávat chutné jídlo, dostatek ovoce a vychlazené limonády. Ano, představa je to krásná, avšak dokonalou dovolenou může cokoliv pokazit. Hotelový bazén bude špinavý, jídlo nepoživatelné, moře plné řas a lehátek sotva pro třetinu hostů. Během chvilky se tak z dovolené snů, může stát pár dní hrůzy. Jak tomu předejít? Recenzemi! Fotografie i popis v katalogu mohou klamat. Uživatelské recenze nikoliv Tištěné i online katalogy nabízí vždy jen to nejlepší. Překrásné fotografie, popis plný lákadel. Avšak realita je mnohdy odlišná, a to nejen v tom, že moře je méně modré a tráva je méně zelená. Pokoje mohou být špinavé, personál nepříjemný, okolí rušné, klimatizace nefungující. A vám zbudou jen oči pro pláč. Předejít velkému zklamání z letní dovolené můžete tím, že si přečtete recenze hotelů a díky ostatním hostům zjistíte, zda hotel a služby stojí za to či nikoliv. V uživatelských recenzích si obvykle lidé neberou servítky, a tak se můžete dočíst skutečnou realitu. Čím víc hvězdiček, tím lépe. V Egyptě volte hotel minimálně s pěti To, že je hotel ohodnocen, jako čtyřhvězdičkový nezaručuje, že vás čeká luxusní dovolená. Především hotely v Egyptě vás mohou nemile překvapit. V Afrických zemích se vyplatí vybírat z hotelů, které mají pět hvězd a špatně neuděláte ani s šestihvězdičkovým komplexem. Ano, čtete správně. Nejen v Egyptě, ale i třeba v Tunisku a v Turecku se můžete setkat i s šesti hvězdami. Také ty... Čtěte více Příspěvek Předejděte zklamání z dovolené. Přečtěte si recenze a prožijte dovolenou snů pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
23.06.2018 16:25 |

podobné články

Drsný Škromach: Ať Paroubek jde. Neměl by si ale zapomenout Ratha

 
Místopředseda ČSSD Zdeněk Škromach je člověk, který má stále dobrou náladu. Nedokáže jej rozházet zbytečně prodlužovaný sjezd v Brně, ani expředseda strany Jiří Paroubek, který na něj čím dál tím víc útočí. Ve svém na sjezdu nezveřejněném projevu Paroubek nazval Škromacha rutinérem a lenochem.
19.03.2011 08:45 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Paroubek (3736 článků) , Zdeněk Škromach (592 článků)

Jan Kraus pomůže Staszkovi rozházet miliony z pokeru: Kouč na utrácení!

 
Kdekdo se zajímal, kdy mu přijdou peníze na účet a co si s takovým balíkem počne. Pokerový král Martin Staszko (35) už je v klidu. Skoro 100 milionů korun už přistálo kdesi v kampeličce v Třinci. A včera sehnal i trenéra na utrácení peněz.
26.11.2011 12:10 |

podobné články

Osobnosti: Jan Kraus (1069 článků) , Martin Kraus (157 článků) , Martin Kraus (157 článků)

George Michael: Tahle písnička mě zvedla z nemocniční postele!

 
VIDEO: Opět září štěstím. V minulém roce přežil George Michael svou smrt, nyní se mu už ale daří lépe. Usmívá se, vypadá podstatně zdravěji než dřív a současné problémy s nespavostí ho opravdu nemůžou rozházet. Svým fanouškům vzkazuje - tohle je písnička, která mě zvednula z nemocničního lůžka.
26.01.2012 22:00 |

podobné články

Osobnosti: George Michael (260 článků)

Gábina Partyšová: Život v troskách! ODKOPLA MANŽELA!

 
V práci je veleúspěšná, zato doma to moderátorce Top star magazínu Gábině Partyšové (33) řádně skřípe! S manželem Josefem Koktou (55), jemuž se »podařilo« rozházet na burze takřka všechen majetek, už ani nechodí do společnosti!
16.04.2012 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Josef Kokta (900 článků)

Naše drahá Sněmovna: Za rok nás stojí miliardu!

 
Přečtou si noviny, projedou maily, surfují po internetu, během toho odhlasují zákony, které ovlivňují náš život. Za to mají slušné platy. A aby toho nebylo málo, desítky milionů korun z našich kapes dokážou rozházet za kytky v kancelářích, dobrá jídla pro své hosty a cestování po světě.
07.06.2012 12:05 |

podobné články

To je tedy ranec! Víme, kolik rozdal Nečas a spol. před odchodem na odměnách

 
Odcházeli, ale ještě stihli rozházet "trochu" peněz. Ministři Nečasovy vlády rozdali na odměnách pro své úředníky skoro čtvrt miliardy korun!
22.07.2013 10:05 |

podobné články

14 případů naprostého flegmatismu aneb nic nás nemůže rozházet

 
A teď lekce zachovávání klidu pro všechny hysterky, choleriky a nerváky. Máte se od těchto jedinců co učit.
30.07.2013 14:25 |

podobné články

Politici si nechtějí před volbami rozházet živnostníky. Paušály prý zůstanou

 
Ať už volby vyhraje kterýkoli politický subjekt, živnostníci se nemusí obávat, že by se jim podmínky pro podnikání výrazně zhoršily. Z předvolební debaty Hospodářských novin vyplynulo, že žádná z politických stran nehodlá omezovat jejich výdajové paušály, nehrozí prý ani povinné platby sociálního pojištění.
27.09.2013 07:15 |

podobné články

Konečná (KSČM): Premiér Sobotka si nechce rozházet ministra Babiše

 
Poslední březnový den jsem podala písemnou interpelaci na předsedu vlády Bohuslava Sobotku ve věci odvolání ministryně spravedlnosti Heleny Válkové a jeho odpověď mne nepřekvapila.
02.05.2014 10:55 |

podobné články

Osobnosti: Bohuslav Sobotka (9544 článků)