Článek

Recenze: Kaziměsti – více než slibný debut aneb když se urban fantasy povede

 
Martin Bečan je mladý český autor, jehož románový debut se právě dostal na pulty knihkupectví. Kaziměsti zaujmou už neuvěřitelně barevnou obálkou, čtenáře o nápaditosti knihy pak přesvědčí i anotace. Jedinečný příběh ve stylu Michala Ajvaze nadchne každého milovníka fantasy.
19.10.2017 18:35 |

podobné články

Osobnosti: Michal Ajvaz (4 články) , Martin Michael (24 článků)
Podobné články

Hrdinové i padouši z nekonečné série se rvou jako zvěř. Recenze Dissidia: Final Fantasy NT

 
Nekonečná série her na hrdiny Final Fantasy má už tolik dílů, že i pro její fanoušky je téměř nemožné je všechny spočítat. Během více než třicetileté existence přinesla kultovní sága mnoho hrdinů i padouchů. Se spoustou z nich se nyní můžete pořádně porvat. Je tu bojovka Dissidia: Final Fantasy NT.
05.02.2018 17:35 |

podobné články

Final Fantasy XV recenze: Fantastická nedokonalost!

 
Mytickým světem Eos zmítá neklid. Císařství Niflheim se snaží podmanit království Lucis. Zdá se, že jedinou nadějí na smír je sňatek potoků vládců dvou znesvářených národů. Nekonečná sága Final Fantasy je zpět s patnáctým dílem, který byl ve vývoji dlouhých deset let. Čekání se ale vyplatilo. I když nejde o dokonalé dílo, je Final Fantasy XV fantasticky zábavná a vtahující videohra.
16.12.2016 12:55 |

podobné články

Podnikatel, narcis a pytel blech. Urban z ČSSD začíná mít obavy

 
NA HRANĚ S XAVEREM Bývalý ministr průmyslu a obchodu Milan Urban v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz přiblížil, jak v ČSSD vypadají přípravy na nadcházející volby, čeho se strana obává a v čem má naopak jistotu. I když dobře zvládnuté marketingové kampaně některých nových stran není záhodno podceňovat, o premiérském křesle pro šéfa ČSSD Urban nepochybuje.
20.10.2013 16:05 |

podobné články

Osobnosti: Milan Urban (164 článků)

Fantasy Hra o trůny začíná

 
V pondělí ve 22.00 chystá televize HBO premiéru velkorozpočtové americké fantasy Hra o trůny. Seriál vznikl podle bestsellerové fantasy ságy Píseň ohně a ledu od George R. R. Martina.
18.04.2011 17:10 |

podobné články

Osobnosti: George Martin (31 článků) , George Martin (31 článků) , George Martin (31 článků)

Spekulace: Final Fantasy Versus XIII bylo zrušeno

 
Už pár chvilek zní internetem tamtamy bez jistého zdroje, které říkají, že projekt Final Fantasy Versus XIII po šesti letech končí. Na počátku stál server Kotaku, který napsal následující: „Zjistili jsme od několika zdrojů, že hra ve své dosavadní podobě je mrtvá. Náš zdroj sdělil Kotaku, že Final Fantasy Versus XIII bylo před několika týdny oficiálně zrušeno....
23.07.2012 11:25 |

podobné články

Lightning Returns uzavře ságu Final Fantasy XIII

 
Square Enix využila právě probíhajícího PAXU k představení „třetího dílu“ Final Fantasy XIII, jehož hlavní a jedinou hrdinou bude Lightning, celý jménem Claire Farron. Lightning Returns: Final Fantasy XIII sice uzavře miniságu FFXIII, ale jinak se bude tvářit jako zcela samostatný titul, který na předchozí dvě hry příliš nenaváže, hlavně herním konceptem ne....
01.09.2012 18:50 |

podobné články

Dvě tváře Britney Spears: Zpěvačka se v reklamě na parfém předvedla jako něžná blondýnka i sexy bruneta

 
Popová diva Britney Spears  (30) předvedla svůj nový parfém s názvem Fantasy Twist, který je kombinací vůní Fantasy a Midnight Fantasy. Proto také v nové reklamě propagující daný výrobek ukázala dvě tváře - jednu jako blondýnka, druhou coby brunetka.
13.10.2012 10:30 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (796 článků)

Výsledky hry Fantasy Volby: Který politik získal nejvíce bodů a kdo vyhrál poslanecký plat?

 
Volby do Poslanecké sněmovny skončily. Během těch letošních se naši čtenáři mohli zapojit do Fantasy soutěže o poslanecký plat. Jaká byla vítězná strana, který politik získal nejvíce bodů a jak jste dopadli vy? Přinášíme vám výsledky Fantasy Voleb 2013.
29.10.2013 11:05 |

podobné články

Urban se kaje za dovolenou v Toskánsku, zveřejnil účet

 
Místopředseda ČSSD Milan Urban zveřejnil účet za svou dovolenou v italském Toskánsku ve výši 1344 eur. V tomto regionu se letošního léta koncentrovalo nebývalé množství politiků a lobbistů. Urban si posypal popelem hlavu, s dovolenou prý udělal chybu a příště se takového jednání vyvaruje.
30.07.2009 16:15 |

podobné články

Osobnosti: Milan Urban (164 článků)

Urban srovnal Ratha s Haiderem, hejtman kontroval výzvou k rezignaci

 
Mezi místopředsedou ČSSD Milanem Urbanem a středočeským hejtmanem Davidem Rathem to opět jiskří. Urban v pondělí varoval, že s Rathem ve vedení by se soc. dem. vydala na cestu extrémních stran typu bývalých republikánů nebo rakouských Svobodných. Rath kontroval prohlášením, že se Urban bojí o post ve vedení strany a vyzval ho, aby buď mlčel nebo rezignoval.
16.08.2010 15:10 |

podobné články

Osobnosti: Milan Urban (164 článků) , David Rath (4416 článků)

Sekta se po zatčení Ratha zmenšila, ale nezmizela, říká Urban na Bontonu

 
Předseda hospodářského výboru poslanecké sněmovny a sociálnědemokratický poslanec Milan Urban svému bývalému stranickému kolegovi Davidu Rathovi vězení nepřeje. Zklamaný je ale z toho, jak se s celou kauzou vypořádala Středočeská ČSSD, potažmo celá strana. Urban byl hostem rádia Bonton.
14.07.2012 18:05 |

podobné články

Osobnosti: Milan Urban (164 článků) , David Rath (4416 článků)

Nečas je kmotr, píše publicista Urban jasně

 
Disident, bývalý novinář a publicista Jan Urban se nerozpakuje nazvat premiéra Petra Nečase kmotrem kmotrů. Proč? Prý se stal ochráncem jiných kmotrů - ministrů Petra Bendla, Martina Kuby a Pavla Blažka (všichni ODS). „Přizvání toho posledního do vlády připomíná svým vkusem už jen slavný kongres ´ctihodné společnosti´ Cosa nostra,“ píše Urban na svém blogu na webu Aktuálně.cz.
25.07.2012 13:10 |

podobné články

Osobnosti: Jan Urban (74 článků) , Petr Nečas (9271 článků) , Petr Bendl (499 článků) , Pavel Blažek (551 článků) , Pavel Nečas (445 článků) , Martin Blažek (38 článků)

Nečas je kmotr, píše publicista Urban jasně

 
Disident, bývalý novinář a publicista Jan Urban se nerozpakuje nazvat premiéra Petra Nečase kmotrem kmotrů. Proč? Prý se stal ochráncem jiných kmotrů - ministrů Petra Bendla, Martina Kuby a Pavla Blažka (všichni ODS). „Přizvání toho posledního do vlády připomíná svým vkusem už jen slavný kongres ´ctihodné společnosti´ Cosa nostra,“ píše Urban na svém blogu na webu Aktuálně.cz.
25.07.2012 13:10 |

podobné články

Osobnosti: Jan Urban (74 článků) , Petr Nečas (9271 článků) , Petr Bendl (499 článků) , Pavel Blažek (551 článků) , Pavel Nečas (445 článků) , Martin Blažek (38 článků)

Urban žaluje senátorům na ministra i exposlance. Koudelka: Je to lhář

 
Publicista Jan Urban obeslal dopisem senátory a senátorky s žádostí, aby prošetřili informace o korupčním jednání ministra spravedlnosti Pavla Blažka (ODS). V dopise ale Urban hovoří i o někdejším kandidátovi na soudce Ústavního soudu Zdeňku Koudelkovi. Prý je proti němu vedeno trestní řízení. „To byste se museli zeptat policie, já o ničem nevím. Je to možná další lež pana Urbana,“ odráží ale útoky sám Koudelka.
14.08.2012 17:40 |

podobné články

Osobnosti: Jan Urban (74 článků) , Pavel Blažek (551 článků)

Urban lobuje za prolomení těžebních limitů. Obnovitelné zdroje nás prý dovedly až k solárním baronům

 
Bez uhlí se neobejdeme a o prolomení limitů těžby musíme rozhodnout do dvou let. O tom je přesvědčen stínový ministr průmyslu a obchodu Milan Urban (ČSSD), který nevidí nic špatného na tom, kdyby Rusnokova vláda bez důvěry a toho času v demisi otevřela debatu o prolomení limitů. Pokud někdo říká, že bychom to dělat neměli, ať představí ekonomicky přijatelnou alternativu bez ideologického zabarvení, poznamenává Urban.
22.11.2013 17:47 |

podobné články

Osobnosti: Milan Urban (164 článků)

Urban lobbuje za prolomení těžebních limitů. Obnovitelné zdroje nás prý dovedly až k solárním baronům

 
Bez uhlí se neobejdeme a o prolomení limitů těžby musíme rozhodnout do dvou let. O tom je přesvědčen stínový ministr průmyslu a obchodu Milan Urban (ČSSD), který nevidí nic špatného na tom, kdyby Rusnokova vláda bez důvěry a toho času v demisi otevřela debatu o prolomení limitů. Pokud někdo říká, že bychom to dělat neměli, ať představí ekonomicky přijatelnou alternativu bez ideologického zabarvení, poznamenává Urban.
22.11.2013 23:42 |

podobné články

Osobnosti: Milan Urban (164 článků)

Známý disident Urban ČT za záběry zatýkání Nagyové: Odpornost, jaká tu od listopadu nebyla

 
Za jeden z vůbec nejhorších profesionálních přehmatů České televize a Václava Moravce osobně považuje publicista Jan Urban zveřejnění části videozáznamu Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu ze zatýkání Jany Nagyové (nyní Nečasové). Přestože přiznává, že „politické“ fungování této paní patří k tomu nejodpornějšímu z polistopadové politiky vůbec. Urban to napsal na svém blogu na serveru Aktuálně.cz.
24.12.2013 10:52 |

podobné články

Osobnosti: Jana Nagyová (1549 článků) , Jan Urban (74 článků) , Jana Nagyová (1542 článků)

Známý disident Urban strhal ČT za záběry zatýkání Nagyové: Odpornost, jaká tu od Listopadu nebyla

 
Za jeden z vůbec nejhorších profesionálních přehmatů České televize a Václava Moravce osobně považuje publicista Jan Urban zveřejnění části videozáznamu Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu ze zatýkání Jany Nagyové (nyní Nečasové). Přestože přiznává, že „politické“ fungování této paní patří k tomu nejodpornějšímu z polistopadové politiky vůbec. Urban to napsal na svém blogu na serveru Aktuálně.cz.
24.12.2013 10:57 |

podobné články

Osobnosti: Jana Nagyová (1549 článků) , Jan Urban (74 článků) , Jana Nagyová (1542 článků)

Známý disident Urban ztrhal ČT za záběry zatýkání Nagyové: Odpornost, jaká tu od listopadu nebyla

 
Za jeden z vůbec nejhorších profesionálních přehmatů České televize a Václava Moravce osobně považuje publicista Jan Urban zveřejnění části videozáznamu Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu ze zatýkání Jany Nagyové (nyní Nečasové). Přestože přiznává, že „politické“ fungování této paní patří k tomu nejodpornějšímu z polistopadové politiky vůbec. Urban to napsal na svém blogu na serveru Aktuálně.cz.
24.12.2013 11:07 |

podobné články

Osobnosti: Jana Nagyová (1549 článků) , Jan Urban (74 článků) , Jana Nagyová (1542 článků)