Článek

RECENZE: James Arthur zahodil X-factor. Tohle je James Arthur-factor

 
James Arthur vyhrál X-Factor s písní o tom, co je nemožné, jenže sám nemožné dokázal. Jeho první album se vymyká průměru a háže předsudky o plastikových a vykalkulovaných debutech výherců talentových soutěží přes palubu.
03.12.2013 14:15 |

podobné články

Osobnosti: James Arthur (7 článků)
Podobné články

Fenomenální James Arthur zazpíval v Praze

 
V Pražském Lucerna Music baru vůbec poprvé vystoupil vítěz britské soutěže X-Factor James Arthur. Byla to pastva pro uši.
05.03.2014 13:00 |

podobné články

Osobnosti: James Arthur (7 článků)

Emoce a zlaté hrdlo: James Arthur letos podruhé zamíří do Česka

 
Necelého půl roku od vyprodaného koncertu v Lucerna Music Baru se do Prahy opět podívá  James Arthur . V rámci projektu Excelent Jukebox vystoupí 3. srpna v Riegrových sadech.
14.05.2014 17:45 |

podobné články

Osobnosti: James Arthur (7 článků)

James Arthur okouzlil české publikum i podruhé

 
Po necelém půlroce se do Prahy vrátil britský zpěvák James Arthur a po březnové premiéře v Lucerna Music Baru měl plno i pod širým nebem v Riegrových sadech
06.08.2014 18:20 |

podobné články

Osobnosti: James Arthur (7 článků)

Zpěváka Jamese Blunta na internetu pochovali, je to ale výmysl

 
V pondělí se objevily na internetu informace o tom, že osmatřicetiletý zpěvák James Blunt zemřel na selhání srdce. Zprávu zveřejnili na stránce, která připomínala web CNN, jde však o výmysl. Další články k tématu: James Blunt naštval fanoušky, v Osvětimi si dělal legraci z hotelu James Blunt ve společnosti nahých krásek. Podívejte se James Blunt musí na operaci, hrozí mu ochrnutí Zpěvák James Blunt má rád skupinový sex James Blunt podvádí Němcovou, užíval si s moderátorkou
07.05.2012 16:50 |

podobné články

Osobnosti: James Blunt (44 článků)

Rapper James Cole neodletěl na dovolenou, na letišti mu roztrhli pas

 
Vánoční dárek, který známý český rapper a producent skupin SuperCrooo nebo Orikoule James Cole věnoval své přítelkyni, skončil fiaskem. Místo odletu na měsíční dovolenou v Thajsku zůstal pár v Praze. Na letišti totiž rapperovi roztrhli pas. Další články k tématu: „Psychický debil“ James Cole baví svou Halucinací Yarda Helešic a James Cole: Kapitán láska přiletí na podzim Orion a James Cole se vzdali předsudků a skvěle pobaví James Cole a Orion roztočili hiphopovou Orikouli
03.01.2014 19:10 |

podobné články

Osobnosti: James Cole (7 článků)

Seznamte se se Sex faktorem! Je to něco jako X Factor, ale hledá se tam nejlepší nová pornohvězda!

 
Určitě znáte princip "pěveckých soutěží jako X Factor":http://www.extra.cz/skandal-na-slovensku-x-factor-byl-zmanipulovany-tlacenka-zesmesnovani-intriky-tady-je-dukaz nebo SuperStar. Vezmete několik amatérských zpěváků, z nichž ti nejlepší postoupí do finále. Muži i dívky. Tohle je něco podobného. Vlastně je to úplně totéž, jenom se tam objeví větší počet "odhalených genitálií":http://www.extra.cz/zariznuta-miley-cyrus-8-krasnych-pohledu-na-jeji-obtazene-genitalie-tohle-je-vzor-vasich-deti.
31.05.2014 22:51 |

podobné články

Brutálně zahodil kachnu, která přerušila zápas

 
Sobotní duel belgické ligy mezi Zulte-Waregem a Lokerenem (1:1) musel být přerušen kvůli... kachně! Fotbalisté ji honili, dokud nepřišel svérázný Mahamadou Habib Habibou. Nebohou kachnu chytil za křídlo a brutálně zahodil za reklamní panel, až peří létalo.
03.11.2010 11:10 |

podobné články

VIDEO: Trapně simuloval a pak sám zahodil penaltu!

 
Útočníkovi Sebastianu Larssonovi se směje celá Anglie. V zápase Premier League mezi Sunderlandem a Wolverhamptonem okatě nasimuloval pád a poté zahodil penaltu.
07.12.2011 10:45 |

podobné články

Bezdomovec Marek (39) zahodil svou šanci: Z tepla se vrátil mrznout na ulici!

 
Únavu, pocit nicoty a hlad opět zažívá Marek Volný (39) z Dívčího Hradu. Bezdomovce loni zachránil Blesk před umrznutím, zařídil mu bydlení u rodiny v Čechách. On svou šanci ale zahodil a vrátil se zpět na ulici.
19.02.2013 06:45 |

podobné články

Fořt prožil chvíle hrůzy, v lize mistrů zahodil penaltu. Pak sledoval zázrak

 
Do Slovanu Bratislava přišel jako opora, střelec a záruka gólů. V Lize mistrů se takový hráč hodí. Jenže hned v první těžké zkoušce Pavel Fořt selhal. V duelu s Ludogorcem Razgrad zahodil penaltu. To zbývalo do konce 20 minut a slovenský mistr prohrával 0:1..
18.07.2013 08:25 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Fořt (9 článků) , Pavel Fořt (9 článků)

Rafa na chvíli zahodil raketu. Vzal svou krásku do Mexika

 
Tenisová hvězda Rafael Nadal (27) zahodil na pár dnů raketu a vyrazil na dovolenou. Svou krásnou přítelkyni Mariu Xisku Perellovou vzal do Mexika, kde odpočívali na pláži na ostrově Cozumel a také se dobře bavili s partou kamarádů.
06.03.2014 12:25 |

podobné články

Osobnosti: Rafael Nadal (549 článků)

Muž zahodil sousedovi syna (1) a zlámal mu kosti: Kvůli ohřívači vody!

 
Číňan Cheng Wang (38) si všimnul, jak mu sousedův syn Lei (9) hází kameny na solární panely ohřívače vody. Poté, co se pohádal a porval s jeho otcem, vzal na útěku jeho brášku a zahodil ho. Teprve roční chlapeček utrpěl několik zlomenin.
04.05.2014 21:30 |

podobné články

Sparta vyhrála derby 2:0! A to ještě Lafata zahodil penaltu

 
Tradiční pražské fotbalové derby v české Synot lize přineslo vítězství Sparty 2:0. Po nudné první půli si vzal slovo David Lafata, který nejdřív po rohu dostal Spartu do vedení, pak zahodil penaltu, ale nakonec přidal ještě jeden gól.
27.09.2014 18:55 |

podobné články

FILUTA! Jeli na něj dva soupeři, tak zahodil branku. Pak lapil nájezd

 
I v 21. století lze najít díru v hokejových pravidlech. Povedlo se to brankáři z nižší soutěže, který se jmenuje David Leggio. V situaci, kdy na něj najížděli dva hráči soupeře, vzal bránu a zahodil ji k mantinelu.
04.11.2014 20:35 |

podobné články

Osobnosti: David Leggio (1 článek)

Justin Bieber zahodil většinu písniček na chystané album. Protože je úplně jiný

 
Justin Bieber už neví, jak by světu zdůraznil, že se za posledních pár týdnů radikálně změnil a skoncoval s image drzého nevychovaného spratka. V posledních dvou letech se o něm psalo především v souvislosti s žalobami, zatčeními, rvačkami v klubech, vandalismem, nedbalostí při řízení, prostitutkami a ilegálním graffiti. Od počátku roku ale vehementně zdůrazňuje, že je z něj spořádaný mladý muž. A prý to chce vyjádřit také hudbou na připravovaném albu. Pro něj prý měl několik měsíců připravené nové songy, které teď všechny zahodil. Neodrážejí totiž dostatečně to, jak se změnil.
01.04.2015 15:05 |

podobné články

Osobnosti: Justin Bieber (1390 článků)

Herec James Franco na titulce magazínu ukázal zadek

 
Třiatřicetiletý herec James Franco rád provokuje. Na předávání Oscarů se převlékl do ženských šatů, prohlašuje, že má rád porno a masturbaci, nedávno na sociální síti zveřejnil fotku s rukou v rozkroku. Na obálce magazínu Flaunt zase předvedl své pozadí. Další články k tématu: James Franco čeká na Oscara za film o horolezci. Pak se vrhne na porno Podtrženo sečteno: Oscary zpestřila hnědá kachna a těsné výsledky RECENZE: Ve Zrození Planety opic vítězí hra na skutečnost Magické skály v Utahu i skladiště. Kde se točil filmový hit 127 hodin RECENZE: 127 hodin s polomrtvým horolezcem posouvá film zase o kus dál
03.11.2011 09:25 |

podobné články

Osobnosti: James Franco (98 článků)

Arthur a Maltazardova pomsta

 
Arthur je natěšený, protože dnes večer se naposledy může vrátit do říše Minimojů a setkat se tak s ...
05.12.2009 17:25 |

podobné články

Arthur Budzinski (61): Zneužil mě kněz! Bylo mi 12 let!

 
O nechutných praktikách duchovních, kteří na prestižní škole pro neslyšící v americkém Wisconsinu zneužili stovky chlapců, promluvila další z obětí. Arthur Budzinski (61) navíc potvrdil, že současný papež o zneužívání věděl a nezakročil!
27.03.2010 05:05 |

podobné články

O radiolokátor Arthur vedou spory, zatím se používat nebude

 
Není použitelný v Česku, proto by měl být nasazen v Afghánistánu, tvrdí ministr obrany Martin Barták. V Afghánistánu je kvůli místním podmínkám na nic, podotýká stínový ministr zahraničí soc. dem. Lubomír Zaorálek. Dělostřelecký radiolokátor Arthur, který v pátek novinářům představila armáda ve výcvikovém prostoru v Brdech, tak na nasazení v bojové akci zatím čeká.
31.03.2010 18:35 |

podobné články

Osobnosti: Lubomír Zaorálek (2427 článků) , Martin Barták (337 článků)