Článek

RECENZE: Film Ženská pomsta je především pomstou na divácích

 
Vezmi tři muže a tři ženy, přesněji tři dobře situované manželské páry, vraz do toho mužskou nevěru, přidej trochu lascivnosti, hodně hlouposti a snahy napodobit stokrát obehrané. Sponzorských výrobků použij právě tolik, aby výrobu filmu zaplatily, pořádně to všechno zamíchej a šup s tím do kina.
14.09.2020 10:45 |

podobné články

Podobné články

Eva Vejmělková září v novém filmu Ženská pomsta: Píšťalka z Básníků je šik i po padesátce

 
10. září česká kina vezme útokem snímek Ženská pomsta a společně s ním i Eva Vejmělková (51), která se ujala jedné z hlavních rolí. Komedie pojednává o třech ženách, které nevěra manželů svede na společnou cestu. Poté, co se poprvé setkají na psychoterapii, se rozhodnou, že lepší než pomoc psychologa bude v jejich případě pomsta manželům. Vejmělková, známá i jako Píšťalka z Básníků, se ale v realitě nevěry bát nemusí - i po padesátce je totiž stále přitažlivá.
10.09.2020 13:45 |

podobné články

Osobnosti: Eva Vejmělková (59 článků)

Filmové premiéry: Krajina ve stínu, Ženská pomsta, Děda, postrach rodiny či Vyšinutý

 
Osudy jedné pohraniční vesnice přibližuje Bohdan Sláma v dramatu Krajina ve stínu. Medvědí kamarádi z úspěšného pásma Hurá na pohádky jsou zpět ve filmu Mlsné medvědí příběhy. Do kin jde další česká komedie, hlavní roli v ní má Ženská pomsta. Robert De Niro hraje v komedii Děda, postrach rodiny. Francouzský film Kdo si myslíš, že jsem je o lžích, které deformují realitu. Vyšinutý je psychologický thriller. Dokument Kiruna - Překrásný nový svět ukazuje apokalyptický obraz oblasti pohlcované těžebním průmyslem.
10.09.2020 07:00 |

podobné články

Osobnosti: Bohdan Sláma (68 článků)

Režisér Dušan Rapoš dokončil natáčení komedie Ženská pomsta

 
Na začátku června padla na Severní Moravě poslední klapka filmu Ženská pomsta, jehož premiéra je plánovaná 9. září 2020. Natáčení odstartovalo 4. listopadu loňského roku v Praze a postupně se přeneslo až k finální scéně, která se točila na Moravě. Stalo se tak ale oproti původnímu plánu.
08.06.2020 11:55 |

podobné články

Osobnosti: Dušan Rapoš (30 článků)

Komedie Ženská pomsta s Vejmělkovou, Paulovou a Bočanovou: Místo koupání osedlaly koně!

 
Moře musely Eva Vejmělková (51), Jana Paulová (65) a Mahulena Bočanová (53) vyměnit za hory. Závěr komedie Ženská pomsta se měl původně točit úplně jinde!
09.06.2020 09:35 |

podobné články

Osobnosti: Mahulena Bočanová (820 článků) , Jana Paulová (148 článků) , Eva Vejmělková (59 článků)

Helena Vondráčková našeptávala hlavním hrdinkám filmu Ženská pomsta

 
Dokončovací práce na nové české komedii Ženská pomsta jsou v plném proudu. Zatímco režisér Dušan Rapoš vybírá nejlepší záběry tří hlavních hrdinek Mahuleny Bočanové, Jany Paulové a Evy Vejmělkové, interpretka stejnojmenné titulní písně Helena Vondráčková se pustila s režisérem Davidem Beránkem do natáčení videoklipu.
24.06.2020 15:25 |

podobné články

Osobnosti: Mahulena Bočanová (820 článků) , Helena Vondráčková (974 článků) , Jana Paulová (148 článků) , Eva Vejmělková (59 článků) , Dušan Rapoš (30 článků) , David David (462 článků)

První záběry z filmu Ženská pomsta: Kohák radí nevěrnicím!

 
V nezvyklé roli se už brzy na plátně představí Jakub Kohák (45). V nové filmové komedii Ženská pomsta se zhostil úlohy psychoterapeuta!
27.07.2020 09:50 |

podobné články

Osobnosti: Jakub Kohák (238 článků)

Ženská pomsta: Petr Rychlý vůbec poprvé ve filmu, Píšťalka z Básníků se vrací po 20 letech

 
Fanoušci českých filmů se mohou těšit na žhavou novinku. Do kin totiž míří Ženská pomsta režiséra Dušana Rapoše. Snímek pojednává o třech zhrzených ženách, které se chtějí pomstít svým nevěrným mužům. Komedie se na filmových plátnech objeví už 10. září.
03.09.2020 09:20 |

podobné články

Osobnosti: Petr Rychlý (359 článků) , Dušan Rapoš (30 článků)

Ženská pomsta: Jak tři dámy drahého Koháka vyměnily za peklo pro své záletné chotě

 
Komedie Ženská pomsta Dušana Rapoše přináší nápaditý manuál, jak zatočit s nevěrnými manžely. Slovenský režisér, scenárista a hudební skladatel se na české filmové scéně zabydlel muzikálem Fontána pro Zuzanu. Zabodoval také tím, že do jedné z hlavních rolí své pohádky Když draka bolí hlava obsadil Karla Gotta.
07.09.2020 15:40 |

podobné články

Osobnosti: Karel Gott (5905 článků) , Dušan Rapoš (30 článků)

ŽIVĚ: Příchody na premiéru komedie Ženská pomsta: Hlavní hvězda je v karanténě!

 
Do českých kin přichází komedie Ženská pomsta, sledujte příchody na její slavnostní premiéru na Blesk.cz od 18:30. Jedna z hlavních hvězd ovšem bude chybět –⁠ Mahulena Bočanová (53) je v domácí karanténě kvůli covidu-19. Další herci a herečky si ale velký večer ujít nenechají!
09.09.2020 18:30 |

podobné články

Osobnosti: Mahulena Bočanová (820 článků)

Hvězdná premiéra filmu Ženská pomsta: Zářily Paulová i Heidi! A Rychlý v roušce

 
Ještě nedávno si celebrity mohly o slavnostních premiérách nechat jen zdát kvůli hrozbě covidu-19, což jim do budoucna také hrozí, a tak se známé osobnosti jistě radují, že se mohou sejít na premiéře nového snímku Ženská pomsta. Ačkoliv ne v plném počtu...
09.09.2020 19:15 |

podobné články

Ženská pomsta míří do kin: Místo u moře se točilo v Beskydech! Kvůli covidu

 
Koronavirus poznamenal i natáčení filmu Ženská pomsta, jenž právě ve čtvrtek vstupuje do kin. Místo po mořském pobřeží se trio hrdinek v čele s Evou Vejmělkovou (51) prohánělo na koních v Beskydech.
10.09.2020 12:00 |

podobné články

Osobnosti: Eva Vejmělková (59 článků)

Nová ukázka z Mafie III: Tohle jsou důvody, proč se hlavní hrdina Lincoln Clay žene za pomstou

 
Vydání třetího dílu počítačové hry Mafia se kvapem blíží a tvůrci odhalují další detaily z příběhu. V nejnovějším traileru se hráči dozví důvody, proč se hlavní hrdina Lincoln Clay vydává na krvavou cestu za pomstou. Již dříve bylo oznámeno, že mafiánský boss Sal Marcano se rozhodne vyvraždit Lincolnovu "rodinu", v jeho případě ovšem odvede mizernou práci a on přežije. Trailer nově prozradil, že se obě mafiánské rodiny dříve přátelily, problém nastal po úspěšné krádeži ze sejfu federálních zásob. Kdo by se totiž chtěl dělit o lup, když ho může mít celý a zároveň se zbavit konkurence? Hra vyjde 7. října na PC, Xbox One i PlayStation 4.
17.08.2016 14:40 |

podobné články

Ženská depilace – je třeba věřit kolujícím mýtům?

 
Ženská depilace je především v letním obdobím jakousi nepsanou nutností. Dokonale hladké nohy bez jediného chloupku jsou od žen společností zkrátka vyžadovány a to nejen v létě, ale i kdykoli jinde. Obecně se zastává názor, že ženy by měly být dokonale hladké a to prakticky na celém těle. O ženské depilaci koluje spousta mýtů, jimž nespočet žen bezhlavě věří. Proto jsme se rozhodli sepsat dnešní článek a zmínit v něm 4 nejčastější mýty, kterým možná věříte i vy. V první řadě je nutné si říci, že depilace není epilace, neboť ačkoli obě varianty mají stejný cíl – dokonale hladkou pokožku – jsou mezi nimi rozdíly, jež si ženy pletou. Zatímco při depilaci se chloupky odstraňují pouze na povrchu, u epilace se vytrhují i s kořínky. Jakým mýtům o ženské depilaci tedy netřeba věřit? Když se budete holit žiletkou, chloupky vám porostou rychleji Tohle je snad nejrozšířenější mýtus, který doprovází ženskou depilaci. Možná jste se s ním setkali i vy, když vám vaše maminka ještě v pubertálních letech říkávala, že pokud si nohy budete holit často, budete je mít mnohem chlupatější. Je to pravda, ale jen na půl. Chloupky vám po depilaci sice neporostou rychleji, neboť počet cibulek, ze kterého chloupky rostou, je pevný a neměnný, ale porostou silnější, díky čemuž můžete nabýt dojmu, že je jich více. Po ženské depilaci můžete ihned na sluníčko Jakmile si nohy oholíte, měli byste je pečlivě ošetřit. Je sice pravdou, že můžete na sluníčko, ovšem předtím byste si nohy měly namazat opalovacím krémem s vyšším faktorem. Časté holení pokožce škodí Ani v tomto případě se mýtus nesetká s pravdou. Pokud k ženské depilaci používáte ostrou žiletku nejlépe se třemi břity a po holení své pokožce dopřejete dostatečnou péči, pak věřte, že nikterak netrpí ani nestrádá. O jednorázových holítkách se říká, že byste je neměli... Čtěte více Příspěvek Ženská depilace – je třeba věřit kolujícím mýtům? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
24.07.2015 08:40 |

podobné články

Džochar Carnajev promluvil: Bostonský atentát byla pomsta!

 
Bombový útok na bostonský maraton byl pomstou za americkou invazi do Afghánistánu a Iráku. Podle amerického vládního zdroje citovaného zpravodajstvím BBC to řekl jeden ze dvou bratrů-útočníků Džochar Carnajev.
24.04.2013 08:55 |

podobné články

Byla otrava Moniky (†36) a Klárky (†8) pomsta hotelu? Petr se s ním neustále hádal!

 
V hotelu se neustále s někým hádal a pořád se mu něco nelíbilo. Tak hovoří svědkyně o chování Petra K. (35), kterému někdo v Egyptě otrávil manželku a dceru. Byla vražda Moniky (†36) a Klárky (†8) pomstou za jeho neurvalé chování?
07.08.2013 15:40 |

podobné články

Pomsta za vraha Ivana (†22): Škole ve Vrútkách vyhrožuje anonym a slibuje vendetu střelnou zbraní!

 
Tak to je odporné! Škola v slovenských Vrútkách se ještě nestihla vzpamatovat z děsivého řádění nožem ozbrojeného Ivana Č. (†22) a už je terčem dalšího útoku. Dostala totiž výhružný dopis, v němž anonym hrozí pomstou!
02.07.2020 15:10 |

podobné články

RECENZE Peníze, nebo lidskost. Co je nejdůležitější pro vás?

 
Nový film bratří Dardennů Dva dny, jedna noc zkoumá možnosti chování současné společnosti. Odpovědi nechává na divácích.
04.12.2014 11:30 |

podobné články

RECENZE: Ženská na vrcholu českou romantiku ze dna nevytáhne

 
V kinech je Ženská na vrcholu, další český film uváděný jako romantická komedie, který však vzbuzuje jen další naději, že teď už konečně bylo dna domácí kinematografie dosaženo.
08.11.2019 09:35 |

podobné články

RECENZE: Ženská na vrcholu českou romantiku ze dna nevytáhne

 
V kinech je Ženská na vrcholu, další český film uváděný jako romantická komedie, který však vzbuzuje jen další naději, že teď už konečně bylo dna domácí kinematografie dosaženo.
08.11.2019 09:45 |

podobné články