Článek

RECENZE: Ellie Gouldingová hraje na kvantitu

 
Pět let nechala britská umělkyně Ellie Gouldingová čekat své příznivce, než jim nabídla nové, v pořadí čtvrté album. Jmenuje se Brightest Blue a je rozděleno na dvě části. Písní na desce je celkem osmnáct. Není ale pravidlem, že kvantita zaručuje kvalitu.
02.08.2020 13:30 |

podobné články

Podobné články

Sziget: Krásná Ellie Gouldingová působila chladným dojmem, čeští Mydy Rabycad roztančili

 
Čtvrteční program festivalu Sziget servíroval jako hlavní hvězdu sličnou zpěvačku řady hitů Ellie Gouldingová. Bohužel koncert nenaplnil zdaleka očekávání a Ellie působila chladným, uspávajícím dojmem. Sziget však nabízí denně spoustu koncertů, a tak i ve čtvrtek se bylo na co dívat a co poslouchat.
14.08.2015 16:35 |

podobné články

Osobnosti: Ellie Goulding (45 článků)

RECENZE: Ellie Gouldingová s popem tratí

 
Těžko odhadnout, proč se britská zpěvačka Ellie Gouldingová rozhodla nahrát nové album neoddiskutovatelně popové až taneční.
07.11.2015 12:45 |

podobné články

RECENZE: Ellie Gouldingová přijela, zazpívala a odjela

 
Britská zpěvačka Ellie Gouldingová skládala v sobotu večer v pražské O2 areně reparát. V dubnu 2013 koncertovala v české metropoli v klubu SaSaZu a ti, kteří tam byli, si jistě vzpomínají na to, že skoro nic neslyšeli.
31.01.2016 07:25 |

podobné články

Ellie Gouldingová zpívala hezky, ale nebyla slyšet

 
Britská zpěvačka Ellie Gouldingová koncertovala v neděli večer v Praze poprvé. V rámci svého evropského turné k loňskému albu Halcyon přijela do klubu SaSaZu a měla vyprodáno. Dobrá pověst zpěvačky a autorky písniček, která byla v anketě BBC Of Sound pasována na objev roku 2010, slibovala kvalitní zážitek.
22.04.2013 10:05 |

podobné články

Ellie Gouldingová: O lásce píšu, i když jí nerozumím

 
Před svým nedělním pražským koncertem odpověděla britská zpěvačka Ellie Gouldingová na několik otázek Práva.
23.04.2013 14:25 |

podobné články

Ellie Gouldingová nahrála píseň pro Padesát odstínů šedi

 
Osmadvacetiletá britská zpěvačka Ellie Gouldingová, která se loni poprvé představila také v Praze, nahrála písničku pro film Padesát odstínů šedi. Skladba se jmenuje Love Me Like You Do a publikována byla ve středu například na serveru YouTube.com.
10.01.2015 10:32 |

podobné články

Ellie Gouldingová se v lednu vrátí do Prahy

 
Britská zpěvačka Ellie Gouldingová se vrátí do Prahy. 30. ledna 2016 bude vystupovat v O2 areně. Oznámila to pořádající agentura Fource Entertainment. Vstupenky v cenových relacích od 990 do 1390 Kč budou v prodeji od 25. září.
18.09.2015 10:51 |

podobné články

Ellie Gouldingová vydá album a zazpívá v Praze

 
Anglická zpěvačka Ellie Gouldingová oznámila, že její třetí studiová deska ponese název Delirium a vyjde 6. listopadu. Společnost Fource Entertainment současně informovala, že se 30. ledna 2016 zpěvačka představí v pražské O2 areně.
27.09.2015 07:00 |

podobné články

Hvězdou roku 2010 bude Ellie, věští BBC

 
V tradičním novoročním žebříčku budoucích hvězd BBC letos vítězí zpěvačka Ellie Gouldingová, která hraje alternativní future-folk našlehaný elektronickými zvuky.
10.01.2010 14:45 |

podobné články

Zasněná blondýnka Ellie Gouldingová poprvé zazpívá v Praze

 
Právě se chystá jedna z větších událostí roku 2013 - Ellie je totiž aktuálně velkou britskou pop-hvězdou a v rámci svého evropského turné poprvé navštíví pražské SaSaZu 21. dubna.
15.11.2012 11:25 |

podobné články

Nová alba: Ellie Goulding, Bush, Kansas a The Pretenders

 
Aktuální várka nových desek je v podstatě velice silná. Zpěvačka Ellie Gouldingová je reprezentantka vkusného moderního popu, Bush jsou rockeři tělem i duší a Kansas zase nabízejí muziku veskrze poctivou a srdeční. The Pretenders pak připomenou, jaký je punk rock dneška.
22.07.2020 07:05 |

podobné články

Osobnosti: Ellie Goulding (45 článků) , The Pretenders (1 článek)

Zemřela Miss Ellie - nejošklivější pes na světě

 
USA zemřela Miss Ellie, nikoli však Ellie Ewingová z pověstného seriálu Dallas, ale fenka, která v loňském roce vybojovala v americké Petalumě titul nejošklivější pes na světě.
04.06.2010 10:45 |

podobné články

Ellie (2 měs.) bojuje s koronavirem. Zdrcená matka ukázala fotky miminka na ventilátoru

 
Takže naše Ellie má koronavirus, napsala na svém facebooku Američanka Ashley Hildebrandová. Příspěvek doplnila snímkem své dvouměsíční holčičky napojené na ventilátor. Ellie je ve Spojených státech jedním z nejmladších pacientů, u kterého se nákaza potvrdila. V zemi je momentálně více než 69 tisíc nakažených. Zdrcená matka vypověděla, že nemoc u její dcery začala tím, že holčička nemohla „efektivně dýchat“, uvedl list Daily Mail.
26.03.2020 16:05 |

podobné články

Veterán David Bowie se stal britským zpěvákem roku

 
Veterán David Bowie ve středu získal titul britský zpěvák roku při vyhlašování cen Brit Awards. Nejlepší zpěvačkou se stala Ellie Gouldingová. Ocenění pro skupinu roku si odnesli Arctic Monkeys, kteří vyhráli i kategorii nejlepší album. Londýnský galavečer čtyřiatřicátého ročníku prestižních ocenění ozdobilo vystoupení řady hudebních hvězd včetně americké zpěvačky Beyoncé.
20.02.2014 06:20 |

podobné články

Osobnosti: David Bowie (246 článků)

Brit Awards ovládl veterán David Bowie (67)

 
David Bowie dnes získal titul britský zpěvák roku při vyhlašování cen Brit Awards. Nejlepší zpěvačkou se stala Ellie Gouldingová. Ocenění pro skupinu roku si odnesli Arctic Monkeys, kteří vyhráli i kategorii nejlepší album. Londýnský galavečer čtyřiatřicátého ročníku prestižních ocenění ozdobilo vystoupení řady hudebních hvězd včetně americké zpěvačky Beyoncé.
20.02.2014 12:55 |

podobné články

Osobnosti: David Bowie (246 článků)

Recenze: Ellie Goulding si zkusila taneční popové album. Chybí mu nápady i emoce

 
Písničky ze třetího alba zpěvačky Ellie Goulding možná na koncertě dav roztančí, ale cestou domů si je zpívat bude jen málokdo.
24.11.2015 12:40 |

podobné články

Osobnosti: Ellie Goulding (45 článků)

Ellie (5) bez rukou i nohou běhá jako o život!

 
VIDEO: On je považován za nejrychlejšího muže planety bez nohou. Oscar ´Blade Runner´ Pistorius (22) drží světový rekord v závodech na 100, 200 a 400 metrů. Pětiletá Ellie Challis, která má své bionické nohy pouhý měsíc, ho vyzvala na 15metrový »sprintík« na atletické dráze a kupodivu vyhrála.
20.05.2009 05:05 |

podobné články

Osobnosti: Oscar Pistorius (145 článků)

Ellie (5) bez končetin okradl vlastní strýc!

 
Její příběh dojal celou Británii. Ellie May Challis (5) po zápalu mozkových blan museli lékaři amputovat ruce i nohy. Lidé z celé země darovali peníze, aby jí pomohli.
01.12.2009 11:35 |

podobné články

Miss Ellie z Dallasu podlehla rakovině plic

 
Kariéru začala na divadelních prknech. Světový úspěch jí však přinesla až role milující a starostlivé matky a manželky, pro kterou byla rodina na prvním místě. Americká herečka Barbara Bel Geddes (†82), která v Dallasu ztvárnila postavu Miss Ellie, zemřela v roce 2005 na rakovinu plic.
22.03.2010 05:15 |

podobné články