Článek

Recenze: Dickensovy příběhy Strašidelného domu vás nechají nahlédnout do jiné doby

 
Odhoďte obavy a vstupte – Dickens vás zve do venkovského domu z poloviny 19. století, obestřeného tajemstvím, kde se skupinou přátel můžete kdykoli znovu strávit Vánoce a Nový rok.
17.02.2017 11:55 |

podobné články

Podobné články

POTVRZENO. Za záhadou strašidelného domu stál mladík

 
Záhada strašidelného domu ve Strašicích má vysvětlení. Za vším hledejte lidi.
15.03.2010 13:20 |

podobné články

Ukázky z raných verzí Assassin's Creed a Indiana Jones

 
Málokdy nechají vývojáři nahlédnout hráče pořádně do zákulisí vývoje her. A ještě než stačíte vykřiknout, že tu máme vývojářské deníčky, knížky s artworky nebo zvěčněné příběhy v mnoha knížkách, tak vás zastavím s tím, že to je málo a hodně povrchní – jenom špička ledovce. Jednou z nejlepších cest, jak tvůrcům nahlédnout pod ruce, i když...
06.05.2012 15:00 |

podobné články

Záhadná smrt modela (†19) z reklamy s Naomi Campbell: Zemřel pár dní před výpravou na Everest

 
Tragédie potkala rodinu mladého modela Alasdaira Russella (†19) z Kentu, který se proslavil reklamou s legendární Naomi Campbell. Mladík byl nalezen mrtvý v bytě v Miami pár dnů před tím, než měl zahájit svůj výstup na Mount Everest. Policie jeho smrt vyšetřuje, prý zemřel za tragických okolností. (†15)Více na http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-pribehy/464170/anorekticka-15-ktera-skocila-pod-vlak-dopis-na-rozloucenou-napsala-pejskovi.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy (†15)Více na http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-pribehy/464170/anorekticka-15-ktera-skocila-pod-vlak-dopis-na-rozloucenou-napsala-pejskovi.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy (†15)Více na http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-pribehy/464170/anorekticka-15-ktera-skocila-pod-vlak-dopis-na-rozloucenou-napsala-pejskovi.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy (†15)Více na http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-pribehy/464170/anorekticka-15-ktera-skocila-pod-vlak-dopis-na-rozloucenou-napsala-pejskovi.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy (†15)Více na http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-pribehy/464170/anorekticka-15-ktera-skocila-pod-vlak-dopis-na-rozloucenou-napsala-pejskovi.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy
22.04.2017 21:05 |

podobné články

Osobnosti: Naomi Campbell (301 článků)

Tak tady byste určitě přespat nechtěli! Hrůzné fotky domu, ve kterém prý straší a kde bývalí majitelé tragicky zemřeli!

 
Uvnitř tohohle strašidelného domku, který lidé pojmenovali Old Crow Cottage, vám zaručeně naskočí husí kůže. Děsivý dům v "Anglii":http://www.extra.cz/tema/anglie byl postaven v 17. století a od té doby se v něm odehrálo spoustu tragických událostí, které tíživou atmosféru ještě prohlubují.
08.03.2014 20:40 |

podobné články

Signály, že by vám prospěla změna zaměstnání

 
Chodíte-li do práce s odporem, každé ráno se probouzíte s bolestmi žaludku, nerozumíte si s kolegy a vaše pracovní náplň vás upřímně ani moc nebaví, pak by vám možná prospěla změna zaměstnání, se kterou by se do vašeho života vnesl úplně nový nádech. Nikde není psáno, že na tomtéž místě musíte zůstat věčně. Pokud se trápíte, práce vám nejde, nebaví vás nebo se na pracovišti jednoduše necítíte dobře, nemá cenu čekat na zázrak, že se to třeba jednoho dne změní. S největší pravděpodobností ne. Jestliže se poznáte v následujících signálech, pak byste se měli vážně zamyslet, jestli by nebylo od věci odejít. Uvidíte, že vám změna zaměstnání jedině prospěje! Jak poznáte, že by vám prospěla změna zaměstnání? Našli jsme pro vás několik signálů, které naznačují, že vaše stávající práce není nic pro vás. Nebojte se tedy upřímně zamyslet nad tím, jestli má vaše aktuální zaměstnání právě ve vašem případě dobré vyhlídky do budoucna. Vaše pracovní náplň vás nenaplňuje Den co den děláte tu samou činnost, kterou vykonáváte tak nějak ze setrvačnosti. Pracovní náplň vám vůbec nic neříká, nebaví vás a zadané úkoly plníte spíše s odporem, což se mnohdy projeví i na výsledcích. Zkrátka to není to pravé ořechové, čemu byste se chtěli věnovat. Tak proč setrváváte na místě, které je pro vás spíše přítěží? Má cenu chodit každý den do práce, kde vás nutí dělat to, čemu nerozumíte, v čem se neorientujete a co vás nenaplňuje? My říkáme jednoznačné ne! Nekomunikujete s kolegy Nezáleží na tom, zda pracujete jednotlivě nebo jste součástí nějakého týmu. Se svými kolegy zkrátka vycházet musíte, protože v práci je to především o lidech. Pokud ve vás vaši kolegové vzbuzují špatní pocity, nerozumíte si s nimi a v podstatě spolu v práci ani nekomunikujete, pak je více než logické, že se vám v zaměstnání nelíbí.... Čtěte více Příspěvek Signály, že by vám prospěla změna zaměstnání pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
04.08.2016 05:00 |

podobné články

Ranní cviky, které vás postaví na nohy

 
Vstáváte každé ráno rozmrzelí, bez energie, cítíte se unavení a nemáte na nic náladu? Postrádáte onu potřebnou hnací sílu, která by vás po ránu dokonale nastartovala? Pak vyzkoušejte naše ranní cviky, které vás postaví na nohy. Nikdo po vás nechce, abyste hned po probuzení běhali trasu dlouhou několik kilometrů, ještě před začátkem pracovní směny pospíchali do fitka nebo plavali dlouhé tratě v bazénu. Máme pro vás osvědčené ranní cviky, které vaše tělo rozehřejí, nabudí organismus a skvěle vás nastartují do nového dne. Ranní cviky, které vás postaví na nohy Ještě než začnete namítat, že po ránu rozhodně nemáte času na rozdávání a nedokážete se tak najít chvilku na provedení našich cviků, dovolíme si vás uklidnit: naše ranní cviky vám zaberou jen několik málo minut. Předklony Postavte se a jednou nohou vykročte vpřed, druhou zase vzad. Nohu, kterou jste vykročili vpřed, mírně pokrčte a zadní naopak propněte. Ruce dejte před sebe s rovnými zády se předklánějte vpřed, dokud se rukama nedotknete země. Kliky Kliky známe všichni, možná jste k nim měli ve škole odpor, ale věřte, že vás po ránu dokážou skvěle nabudit. Pamatujte, že u provádění tohoto cviku musíte tělo udržet rovné a zpevněné, jinak nedosáhnete kýžených výsledků a spíše si ublížíte. Dřepy Dřepy snad ani netřeba dlouze představovat. Jedná se o rychlý a účinný cvik, který zvládnete za pár minut. U dřepů mějte nohy rozkročené na šíři vašich ramen, ruce před sebou a vždy jděte tak nízko, dokud se pánev nedostane do úrovně kolen. Kočičí hřbet Mezi ranní cviky pro nabuzení zařazujeme i dobře známý kočičí hřbet, který slouží především k protažení těla. A to po ránu taky není na škodu. Při tomto cviku klečíte, dlaněmi se opíráte o zem. Nejdříve se prohnete v zádech a bradu vystrčíte vpřed, poté hlavu zabalíte pod sebe a vykulíte záda. Příspěvek Ranní cviky, které vás postaví na nohy pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
20.06.2017 06:40 |

podobné články

Předejděte zklamání z dovolené. Přečtěte si recenze a prožijte dovolenou snů

 
Vysněnou dovolenou, na kterou celý rok šetříte, může pokazit počasí. To člověk jen stěží ovlivní, dalším věcem v podobě špinavého pokoje, špatného jídla a nefungující klimatizace lze ale předejít. V dnešním článku vám poradíme, jak si koupit zájezd snů a užít si pár dní volna na dokonalém místě po všech stránkách. Už se nemůžete dočkat toho, až si konečně odpočinete na lehátku na pláži, dáte si drink a zaplavete v moři? Vyspíte se v pohodlném hotelovém lůžku a po ránu si zaplavete v bazénu? Celý den si budete dopřávat chutné jídlo, dostatek ovoce a vychlazené limonády. Ano, představa je to krásná, avšak dokonalou dovolenou může cokoliv pokazit. Hotelový bazén bude špinavý, jídlo nepoživatelné, moře plné řas a lehátek sotva pro třetinu hostů. Během chvilky se tak z dovolené snů, může stát pár dní hrůzy. Jak tomu předejít? Recenzemi! Fotografie i popis v katalogu mohou klamat. Uživatelské recenze nikoliv Tištěné i online katalogy nabízí vždy jen to nejlepší. Překrásné fotografie, popis plný lákadel. Avšak realita je mnohdy odlišná, a to nejen v tom, že moře je méně modré a tráva je méně zelená. Pokoje mohou být špinavé, personál nepříjemný, okolí rušné, klimatizace nefungující. A vám zbudou jen oči pro pláč. Předejít velkému zklamání z letní dovolené můžete tím, že si přečtete recenze hotelů a díky ostatním hostům zjistíte, zda hotel a služby stojí za to či nikoliv. V uživatelských recenzích si obvykle lidé neberou servítky, a tak se můžete dočíst skutečnou realitu. Čím víc hvězdiček, tím lépe. V Egyptě volte hotel minimálně s pěti To, že je hotel ohodnocen, jako čtyřhvězdičkový nezaručuje, že vás čeká luxusní dovolená. Především hotely v Egyptě vás mohou nemile překvapit. V Afrických zemích se vyplatí vybírat z hotelů, které mají pět hvězd a špatně neuděláte ani s šestihvězdičkovým komplexem. Ano, čtete správně. Nejen v Egyptě, ale i třeba v Tunisku a v Turecku se můžete setkat i s šesti hvězdami. Také ty... Čtěte více Příspěvek Předejděte zklamání z dovolené. Přečtěte si recenze a prožijte dovolenou snů pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
23.06.2018 16:25 |

podobné články

Recenze: Nejkrásnější výlety do podzemí a 40 klenotů bez slunce

 
Městská podzemí, jeskyně, štoly… Místa ukrytá pod zemí pro nás zpravidla mají nádech čehosi tajemného, dobrodružného, strašidelného a neodolatelného zároveň. Ostatně, když ve filmu hledá někdo poklad, leze snad po stromech? Ne, míří pod zem! Do té nejtemnější jeskyně, do tajných podzemních komnat, ke kterým je třeba se probourat minimálně tlustou zdí…
15.06.2016 11:25 |

podobné články

Londýňané ztratí v taxících 10 000 mobilů měsíčně, o Vánocích nejvíc

 
Řidiči vozů taxi si v Londýně často přijdou na své. Pasažéři v jejich automobilech totiž měsíčně nechají průměrně 10 000 mobilních telefonů měsíčně a navíc mnoho jiné elektroniky. Se zapomnětlivostí cestujících je to prý nejhorší o Vánocích, kdy nechají lidé v taxících mobilních telefonů a dalších předmětů ještě daleko více.
01.12.2009 15:10 |

podobné články

To jsem nežral. Vaginální válka. Pomatené sluníčkářky se rády nechají oplodnit imigranty. Vilém Čok na rovinu o tom, o čem se v kapele hádá s Kocábem

 
ROZHOVOR „Uvnitř kapely jsou různé rozepře. Například Vilém Čok je v jiné názorové pozici, a to přináší určité konflikty. No a jestli to bude eskalovat, tak kdo ví, jak to dopadne s Výběrem...,“ poznamenal nedávno zcela vážně Michael Kocáb na vrub svého hudebního kolegy. V rozhovoru ParlamentníchListů.cz ale na to Vilém Čok překvapivě reaguje: „V pohledu na migrační krizi máme opravdu dosti odlišné názory. Všiml jsem si, že mě Michael zmiňuje ve všech jeho verbálních veřejných diskusích a nevadí mi to...“ Mimoto se ovšem Čok rozhovořil i o „vaginální válce“, a to v souvislosti s imigrační krizí v Evropě. Důvod? Prý se zcela jistě najde spousta ochotných a pomatených „sluníčkářek“, které se nechají s radostí oplodnit... Hudebníkovy kritiky nebyl ušetřen ani prezident Miloš Zeman.
30.04.2016 18:30 |

podobné články

Osobnosti: Michael Kocáb (669 článků) , Vilém Čok (95 článků) , Miloš Zeman (21115 článků) , Michael Michael (1215 článků)

Co uvařit k obědu, když vás honí čas

 
Co uvařit k obědu, když vás honí čas a vy si nemůžete dovolit stát několik hodin u sporáku s vařečkou v ruce? Tak nad touhle otázkou se čas od času zamyslí snad úplně každý. Vaření sice může být vaším největším koníčkem, ovšem i přesto tu a tam potřebujete recept na nějakou chutnou rychlovku, jejíž příprava vám nezabere hodiny, ale jen několik málo minut. Nezáleží na tom, zda před sebou máte důležitou pracovní schůzku, spěcháte na taneční vystoupení vaší dcery nebo se zkrátka jen chystáte ven s přáteli na skleničku něčeho dobrého – vědět, co uvařit k obědu, když vás honí čas, se vždycky hodí! Máte jen několik málo minut, než budete muset vyrazit z domu a stále ještě nemáte nápad na rychlý oběd, který by každému zachutnal a vás zbytečně nepřipravil o cenné minuty. Přečtěte si náš dnešní článek, ve kterém získáte inspiraci co uvařit k obědu, když vás honí čas. Připravili jsme pro vás chutné recepty, které vás nalákají již svým názvem a svou chutí vám doslova učarují! Vepřová panenka zalitá pikantní pepřovou omáčkou Máte rádi maso a nejraději připravujete chutné pokrmy právě z této ingredience? Pak neváhejte a inspirujte se hned prvním receptem! Lehce pikantní pepřová omáčka zachutná každému, kdo má rád pálivé a panenka je klasika, na které si smlsne úplně každý. Potřebujete: 1,5 kg vepřové panenky 50 g másla 1 cibuli 2 lžíce olivového oleje 2 dcl smetany na vaření 50 g nakládaného pepře v nálevu vaničku „šťáva na světlá masa“ sůl, pepř Postup: Vepřovou panenku omyjte, osolte a opepřete z obou stran a zprudka opečte na pánvi. Poté vložte do trouby a pečte při 190°C cca 8 minut podle velikosti masa. Po uplynutí času nechte vepřové maso odpočinout. Mezitím si z výpeku připravte pepřovou omáčku. Nakrájenou cibulku nechte zesklovatět a poté na ní orestujte nakládaný... Čtěte více Příspěvek Co uvařit k obědu, když vás honí čas pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
27.05.2016 15:40 |

podobné články

Drkotání zuby není sexy: 5 tipů, které nechají v klidu vaši čelist i peněženku!

 
Zima už nám zase vlezle leze pod kůži. Nejenže drkotání zuby není ani trochu sexy, ale je nebezpečné i pro vaši sklovinu! Máme pro vás 5 tipů, které zaručeně nechají v klidu vaši čelist i peněženku!
15.10.2013 18:05 |

podobné články

5 mužských z českého šoubyznysu, kteří se nebáli bolesti a nechali se vylepšit. Stálo to ale vůbec za to?

 
Nejen kosmetické úpravy či různé zákroky k zdokonalení fyzické krásy patří do ženské zábavy. Muži totiž rozhodně neotálejí a také o sebe rádi nechají pečovat a sem tam nějakou vrásku či kilíčko navíc si nechají odstranit. A že je mezi nimi i dost slavných českých mužů. My jsme pro vás vybrali 5 z těch nejvíc posedlých vzhledem.
28.09.2015 18:16 |

podobné články

Začal vás nesnesitelně bolet zub? Neodkládejte pohotovost

 
Dobrý zubař vám musí nejenom poskytnout prvotřídní služby, ale také by vás měl naučit, jak se máte o svůj chrup starat. Přesto vás může překvapit náhlá a nesnesitelná bolest, ať už v důsledku zánětu a kazu nebo úrazu.  V takovém případě neváhejte a vyrazte na pohotovost, co nejdříve. Nejlepší pohotovost v Praze Zubních pohotovostí není v Praze zase tolik, kolik byste čekali. Navíc má spousta zařízení  i přes označení „pohotovost“ stanovené ordinační hodiny. Pokud vás už někdy nesnesitelná bolest zubů překvapila, víte, že do druhého dne se s ní prostě vydržet nedá. Soukromá klinika MUDr. Stuchlíka zaručuje svým registrovaným pacientům okamžité ošetření. Předejdete tak bezesným nocím a ušetříte si spoustu trápení. Stomatologická klinika disponuje bezbariérovým přístupem, takže je vhodná i pro obtížně pohyblivé pacienty. Stal se vašemu dítěti zubní úraz, ale bojí se zubaře? Speciálně vyškolení lékaři se o vaší ratolest postarají a ošetří ji v příjemném prostředí uzpůsobeném pro dětské pacienty. Mějte zuby jako ze škatulky Kromě pohotovosti poskytuje klinika služby v podobě zavádění zubních implantátů, aplikaci zubních korunek nebo třeba dentální hygienu. Speciálně na dentální hygieně vás lékař naučí správně používat mezizubní kartáčky a zubní nit, abyste předešli tvorbě mezizubních kazů. Během těchto ošetření vás také zbaví zubního kamene a váš chrup bude zase čistý a zcela hladký.  V případě, že máte zuby zdravé a zbavené zubního kamene, můžete si na klinice MUDr. Stuchlíka nechat odborně vybělit chrup. Dobrá zpráva pro ty, co se bojí zubaře V případě, že patříte mezi skupinu úzkostlivějších pacientů, kteří mají z návštěvy stomatologa opravdu velký strach, je pro vás připravená analgosedace. K tomuto uspání pacienta se přistupuje během náročnějších zubních zákroků a jeho největší výhodu představuje šetrnost k organismu. Analgosedace spolehlivě zmírní vaši úzkost. Klinika MUDr. Stuchlíka zajišťuje širokou škálu služeb v příjemné prostředí v centru Prahy. Pohodlně se tam dostanete autem nebo městskou hromadnou dopravou. Návštěvu zubaře nepodceňuje v případě preventivních prohlídek, ani v případě akutní... Čtěte více Příspěvek Začal vás nesnesitelně bolet zub? Neodkládejte pohotovost pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
13.11.2015 07:10 |

podobné články

Jak se zachovat, když vás uštkne had?

 
Léto se pomalu blíží a společně s ním i čas strávený v přírodě, nejrůznější výlety, turistické procházky a podobně. Ačkoli za čas strávený na čerstvém vzduchu vás nikdo kárat nebude, ba naopak, může se stát, že při svých toulkách narazíte na hada.  Jen taková malá zvídavá otázka: víte, jak se zachovat, když vás uštkne had?! Byli byste možná nemilé překvapení, kolik lidí by si v takové situaci nedokázalo poradit. Přitom alespoň první pomoc při uštknutí by měl znát úplně každý. Nikdy přece nevíte, kdy se vám taková znalost bude hodit! Jak se zachovat, když vás uštkne had Byli bychom samozřejmě jedině rádi, pokud byste se do takové situace nikdy nemuseli dostat. Jenže příroda umí být v mnoha směrech pěkně nevyzpytatelná, a proto určitě nebude na škodu, pokud si přečtete dnešní článek. Poradíme vám v něm, jak se zachovat, když vás uštkne had. První pomoc Pokud dojde k uštknutí hadem, pokuste se ránu lehce dezinfikovat. Následně jí něčím sterilním překryjte, zbavte se věcí, které by mohly v případě otoku nějakým způsobem poškodit tělo (sundejte boty, ponožky, náramky, prstýnky atd) a dopravte postiženého co možná nejrychleji k lékaři. Co rozhodně nedělat při uštknutí hadem Pojďme si ještě společně říci, co byste určitě neměli udělat, když vás uštkne had. Některé chyby vás mohou ohrozit na životě. 1. Žádné prudké pohyby Když vás uštkne had, nedělejte žádné prudké pohyby. Pohybujte se pomalu, nikam nespěchejte a už ho vůbec ve snaze dojít k lékaři co nejrychleji neběhejte. 2. Žádné odsávání jedu Možná jste to viděli v nějakém filmu, určitě to ale není správný postup. Snahou odsát jed z rány byste akorát způsobili její zvýšené prokrvení a tím byste zrychlili vstup jedu do krevního oběhu. 3. Žádné zaškrcení rány Další velice častou a okouknout chybou je zaškrcení rány.  Možná byste to mysleli dobře, efekt by to... Čtěte více Příspěvek Jak se zachovat, když vás uštkne had? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
20.06.2017 06:40 |

podobné články

Jak reagovat na stres v práci

 
Ve většině případů je asi pravda to, že do práce chodíme hlavně proto, abychom zlepšili životní úroveň sobě i své rodině. Jestliže ovšem v zaměstnání zažíváme neustálý stres, je dobré zhodnotit, jestli není čas na změnu. Dlouhodobý stres je škodlivý, to už je dlouho známé. Na pracovišti navíc snižuje váš výkon, takže by vám navíc mohla hrozit výpověď. Pokud i vy jste v zaměstnání neustále pod tlakem, zkuste některý z našich tipů. Jestliže nic nepomůže, opravdu raději zvažte odchod někam, kde se vám bude pracovat lépe. Myslete pozitivně Když vás přepadne pocit, že začíná jít do tuhého, že nestíháte nebo vás stresující některý z kolegů, nenechte se vykolejil a zachovejte si pozitivní myšlenky. Pochválit se za to, co už jste stihli udělat a soustřeďte se na zbytek. Nepřemýšlejte nad tím, „co by, kdyby“, jen se snažte poctivě zvládnout úkol. Pokud je důvodem velkého stresu některý z kolegů, zkuste ho prostě ignorovat. Nejspíš na vás útočí  protože je sám nejistý a možná i neschopný, tak se snaží odvést pozornost od sebe na vás. Pomůže také problému čelit, tak se ho prostě zeptejte, s čím mu můžete pomocí. Buď vaši nabídku přijme a o pomoc si řekne  nebo vás aspoň přestane obtěžovat  protože mu bude trapně. Když vás stresuje šéf Pokud tlak vychází z vedoucích pozic, zkuste se nejprve zamyslet, jestli skutečně neděláte chyby, na něž vás upozorňují. V takovém případě se zaměřte na nápravu. Možná je váš šéf jen tak trochu rýpal a rádoby vtipálek se zvláštním smyslem pro humor a ani netuší, jak špatné pracovní prostředí vám tím vytváří. Opět první řada zní: zkuste to ignorovat. Prostě vypněte a nevnímejte ho. Jestli to nejde vydržet, promluvte si s ním. Rozumný manažer přijme konstruktivní kritiku, s hloupým se pracovat v klidu nedá.     Příspěvek Jak reagovat na stres v práci pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
01.05.2018 13:45 |

podobné články

Český rozhlas hledá příběhy posluchačů z doby před rokem 1989

 
Cyklus „Můj příběh“ bude patřit k novým projektům Českého rozhlasu. Na osobních příbězích bude zkoumat, jak někdejší železná opona ovlivnila životy konkrétních lidí. Se svými osobními zkušenostmi, zážitky a vzpomínkami z doby před rokem 1989 se mohou svěřit všichni posluchači, kteří je chtějí sdílet s ostatními. Stanice Dvojka, Vltava a Plus pak příběhy ve svém vysílání a na webech převypráví ve formě radiodokumentu, divadelní hry nebo animovaného spotu.
08.02.2016 14:46 |

podobné články

Lidé ze strašidelného domu: Za vše může sluneční elektrárna

 
Záhadné jevy v domě ve Strašicích na Rokycansku má řešit nový tým expertů.
24.11.2009 16:30 |

podobné články

Chcete žít v nejstrašidelnějším domě Británie? Majitelka v něm viděla něco, kvůli čemu neusnete

 
Nejstrašidelnější britský dům je na prodej! Majitelka se ho rozhodla prodat po tom, co v něm viděla něco strašidelného. Když si totiž pořídila fotku sebe sama, viděla něco, co ji šokovalo. A tak je logické, že se chce z domu vystěhovat.
01.02.2016 20:11 |

podobné články