Článek

RECENZE: Detektiv Arrowood, Holmesovi navzdory

 
Sherlock Holmes stále táhne. Jeho příběhy hltají čtenáři napříč společenskými vrstvami. Dovolit si ho zaplatit mohou ovšem jen ti bohatší. A pak je tu detektiv Arrowood, který Holmesovi nemůže přijít na jméno.
12.03.2020 10:55 |

podobné články

Osobnosti: Sherlock Holmes (162 článků)
Podobné články

Nové zpracování filmu: Sherlock Holmes + TRAILER

 
Nové dynamické zpracování nejznámějšího díla Sira Arthura Conana Doyla "Sherlock Holmes" přináší Holmesovi a jeho věrnému partnerovi Watsonovi poslední výzvu. Ukáže se, že Holmesovi bojové schopnosti jsou stejně tak smrtící jako jeho pověstný intelekt. Obojího bude zapotřebí při odhalování smrtelného spiknutí, které by mohlo zničit celou zemi. Akční a dobrodužný film “Sherlock Holmes” natočil známý režisér Guy Ritchie pro společnost Warner Bros. Pictures a Village Roadshow Pictures. Robert ...
04.01.2010 11:00 |

podobné články

Osobnosti: Guy Ritchie (86 článků) , Sherlock Holmes (162 článků) , Robert Arthur (3 články) , Robert Arthur (3 články) , Robert Arthur (3 články) , Robert Holmes (25 článků) , Robert Arthur (3 články)

Vznesení obvinění vůči Holmesovi se odehraje bez televizních kamer

 
VIDEO. Vznesení formálního obvinění vůči střelci Jamesi Holmesovi, jenž minulý pátek na premiéře filmu o Batmanovi v Denveru postřílel 12 lidí, se příští pondělí odehraje bez televizních kamer. Coloradský soudce zakázal v soudní síni kamery i jinou nahrávací techniku.
25.07.2012 09:50 |

podobné články

Takhle dopadl detektiv, který se pustil do Rittigových solárních kšeftů

 
Detektiv protikorupční policie obvinil její vedení z toho, že mu znemožnilo vyšetřovat obchod se solárními elektrárnami Amun.Re, který polostátní ČEZ vyšel až na pět miliard korun. Informují o tom páteční Lidové noviny. Detektiv, kterého list označuje pouze iniciálami J. V., prý s touto informací přišel loni při výslechu na Generální inspekci bezpečnostních sborů.
14.11.2014 07:41 |

podobné články

Pokémon: Detektiv Pikachu trailer – Žlutého sympaťáka nadaboval Deadpool

 
Sympatický Pikachu se vrátí na filmová plátna. V celovečerním rodinném snímku se však představí jinak, než ho většina diváků a hráčů zná. Ze žlutého stvoření se totiž stal detektiv s čuchem pro odhalování zločinů. Film Pokémon: Detektiv Pikachu se nyní představil v prvním traileru.
13.11.2018 13:50 |

podobné články

Šmejdi okrádají důchodce. Honu na hyeny jsem zasvětil život, říká „šmejdí detektiv“

 
Zbyněk Prousek je soukromý detektiv, je ale znám pod celou řadou jiných přezdívek, např. „agent anti-šmejd, šmejdí detektiv, nebo lovec šmejdů". Poslední roky totiž zasvětil honu na nekalé prodejce, které neváhá nazývat hyenami či bestiemi. Když si v roce 2013 založil firmu, která se věnovala problematice dluhů a pohledávek, netušil, že se jeho profese tak dramaticky změní. Co z něj udělalo postrach šmejdů? Prousek zároveň Blesk Zprávám prozradil, na co se šmejdi nyní soustředí.
04.11.2019 05:50 |

podobné články

Sherlock Holmes opět ve filmu, tentokrát ne hollywoodském

 
Po nedávném hollywoodském Holmesovi s Robertem Downeym Jr. je nesmrtelný detektiv zase zpět, nyní v čistě britské verzi. BBC natáčí sérii jedenapůlhodinových televizních filmů.
11.08.2010 13:40 |

podobné články

Osobnosti: Sherlock Holmes (162 článků)

RECENZE: Jmenuju se Down. Detektiv Down

 
Norský režisér Bard Breien se v roce 2006 hodně proslavil nestandardní černou skorokomedií Kurz negativního myšlení o rebelovi na invalidním vozíčku. Pak se odmlčel a až letos uvedl komedii Detektiv Down. Čekání stálo za to.
11.04.2014 14:35 |

podobné články

Recenze: Pes Baskervillský – dětinská, ale krásná detektivka

 
Detektivka Pes Baskervillský od legendárního sira Arthura Conana Doylea je vlajkovou lodí příběhů o ještě legendárnějším detektivovi Sherlocku Holmesovi. Je to nádherná kniha s tajuplnou atmosférou a skvělým řemeslným zpracováním, takže jí čtenář odpustí i to, že je jednoduchá, někdy naivní a že často sám předběhne v pátrání světoznámého detektiva a jeho pomocníka Watsona.
20.10.2016 09:15 |

podobné články

Osobnosti: Sherlock Holmes (162 článků)

Vraždu Mrázka šetří detektiv, kterému ukradli policejní data!

 
Výslechy při vyšetřování vraždy kontroverzního podnikatele Františka Mrázka vede detektiv Milan Řečínský, kterému při vyšetřování jiného případu před dvěma lety údajně ukradl vězeň z počítače citlivá policejní data!
29.01.2010 21:10 |

podobné články

Osobnosti: František Mrázek (147 článků)

Za seriál Detektiv Nash Bridges vysoudil herec Don Johnson 23,2 milionu.

 
Ve středu přiřkl soud v Kalifornii americkému herci Donu Johnsonovi 23,2 milionu dolarů (467,6 milionu korun) zisku z televizního seriálu Detektiv Nash Bridges. Tuto částku mu podle rozhodnutí soudu d...
08.07.2010 15:35 |

podobné články

Osobnosti: Don Johnson (14 článků)

Nejlepší hlášky Leslie Nielsena (†84): Jeho detektiv Frank Drebin už bohužel nic nepoplete...

 
Jako detektiv popleta Frank Drebin si v komediální trilogii Bláznivá střela získal srdce diváků na celém světě. Jeho vlastní srdce ale bohužel v neděli dotlouklo. Kanadský herec Leslie Nielsen zemřel v nemocnici na Floridě na komplikace spojené se zápalem plic. Bylo mu 84 let. Připomeňte si, čím vás nejvíce pobavil...
30.11.2010 12:30 |

podobné články

Osobnosti: Leslie Nielsen (12 článků) , Frank Drebin (2 články)

Malá MADDIE je v Americe ve spárech PEDOFILŮ, tvrdí detektiv

 
Madeleine McCannovou unesl z Portugalska gang pedofilů do Spojených států, tvrdí soukromý detektiv. Dívka je pohřešovaná od roku 2007, informuje Daily Mail.
18.02.2011 07:55 |

podobné články

Vím, kdo unesl Maddie, tvrdí detektiv

 
Rodičům ztracené Maddie svítá naděje, že se jejich holčička brzy najde. Po dívce, která se pohřešuje od roku 2007, pátrá soukromý detektiv, který tvrdí, že ví, kde je.
19.02.2011 12:35 |

podobné články

VÁLKA POLICAJTŮ! Zastřelil se elitní detektiv...

 
V pondělí odpoledne se podle zjištění Práva v parku na pražské Letné zastřelil elitní detektiv protikorupční policie Milan Král.
20.04.2011 06:30 |

podobné články

Špičkový detektiv se zastřelil. Bojoval proti praní špinavých peněz

 
Elitní detektiv protikorupční policie Milan Král spáchal sebevraždu. Jak informuje deník Právo, v útvaru, který bojuje kromě korupce i s tou nejzávažnější hospodářskou kriminalitou šéfoval odboru praní špinavých peněz.
20.04.2011 07:30 |

podobné články

MÁM KREJČÍŘŮV SEZNAM SMRTI! Tvrdí detektiv O´Sullivan

 
Jihoafrický detektiv na volné noze Paul O´Sullivan exkluzivně pro agenturu Mediafax ve středu řekl, že má seznam lidí, které chtěl Radovan Krejčíř nechat v České republice zabít.
23.06.2011 21:10 |

podobné články

Osobnosti: Radovan Krejčíř (735 článků)

Detektiv špehoval Klausovy přátele a Paroubkovy oponenty

 
Detektiv špehoval telefony přátel prezidenta Klause a oponentů Jiřího Paroubka. Prezident kauzu označil za skandální. K čemu měly informace z prezidentova okolí posloužit? A kdo si je objednal? Údajně to může být i agentura ABL, ta to ovšem popírá.
01.07.2011 08:00 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Paroubek (3757 článků)

Opilý detektiv z ÚOOZ se chtěl prát a pak se svlékl

 
Elitní detektiv Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu obvykle vyšetřuje nejzávažnější případy korupce a hospodářské kriminality. Tentokrát se ale podplukovník opil, obtěžoval hosty restaurace a nakonec si nahý lehl na silnici.
15.08.2011 09:10 |

podobné články

Vyšetřování kauzy pandurů je ohroženo, hlavní detektiv jde do civilu

 
Vyšetřování rozsáhlé korupční kauzy spojené s nákupem obrněných transportérů Pandur pro českou armádu je ohroženo. Podle zjištění Práva se totiž rozhodl odejít do civilu klíčový detektiv elitního protikorupčního útvaru František Zahálka, který má případ na starosti.
14.09.2011 08:40 |

podobné články