Článek

RECENZE: Barvy Palerma: Nenásilná detektivka sází na originalitu a sexy vzhled

 
On je krásný policajt, ona Miss Itálie a novinářka. Prima Love začala vysílat nový italský detektivní seriál s názvem Barvy Palerma (v originále Viola come il mare). A funguje zatím velmi dobře i v Česku. Na ČSFD už získal 71 %. Může za úspěch pohledný Turek, kterého diváci znají ze Zasněné lásky, nebo je to jednoduše chytlavé?
19.11.2022 11:40 |

podobné články

Podobné články

Pilsner Urquell sází na českou originalitu

 
Pilsner Urquell odstartoval svůj nový komunikační koncept značky v duchu „Originalita. To pravé bohatství.“ televizním spotem, ve kterém připomíná a oslavuje českou vynalézavost a originalitu.
12.04.2013 18:45 |

podobné články

Pilsner Urquell sází na českou originalitu

 
Pilsner Urquell odstartoval svůj nový komunikační koncept značky v duchu „Originalita. To pravé bohatství.“ televizním spotem, ve kterém připomíná a oslavuje českou vynalézavost a originalitu.
13.04.2013 10:10 |

podobné články

Ptali jste se experta, jak vybrat barvy do interiéru

 
Hostem chatu s odborníkem na Blesk.cz byl Ing. Patrik Skála, expert na barvy. Jaké mají mít interiérové barvy vlastnosti? Které barvy budou příští rok v kurzu? Jak barvy kombinovat? Jak zacházet správně s válečkem a maskovací páskou?
13.11.2012 18:10 |

podobné články

Jaké barvy jsou na podzim in

 
Asi je vám známo, že TOP barvy pro každou sezónu vybírá Institut Pantone podle newyorského týdne módy. Barvy, které se během fashion weeku objeví v návrhářských kolekcích nejčastěji, se pak promítnou v trendech na další období. Co si pro nás tedy módní arbitři připravili pro podzim 2018? Nečekejte nic tlumeného, tenhle podzim ovládnou silné barvy, především, červená, modrá, žlutá či fialová. Pojďme si ale představit ty nejaktuálnější odstíny. Red Pear Zajímavá, sytá, temně červená barva evokuje nejen narudlé hrušky, ale především nádheru javorových listů těsně před opadáním. Valiant Poppy Asi není třeba víc přibližovat barvu vlčích máků. Sytá a opravdu mocná barva vás uchvátí v kombinaci s šedou či béžovou. Russet Orange Jasná oranžová s červenými tóny rozzáří pochmurné podzimní dny. Nebojte se provokativní kombinace s černou. Ceylon Yellow a Limelight Žlutou barvu zastupují hned dva odstíny: exotická cejlonská žlutá je něco mezi zlatou a mosaznou s nazelenalým nádechem a druhá je velmi výrazná žlutozelená barva, díky níž upoutáte pozornost na první dobrou. Ultra Violet a Crocus Petal Tyto odstíny zastupují paletu fialových tónů. Zatímco s utrafialovou se již známe (je to ta autentická fialově fialová) odstín Crocus Petal je dost šokující, nicméně příjemný závan jara uprostřed podzimu. Nebuas Blue, Quetzal Green a Sargasso Sea Tato “modrá mlhovina” je skutečně barvou nebe, pro podzim velmi neobvyklá, ale je nádherná. Stejně nezvyklá je nádherná sytá modrozelená barva ptáka kvesala chocholatého, kterou letos rozhodně vyzkoušejte. Tmavě modrá barva vod Sargasového moře je narozdíl od dvou modrých novinek v našich šatnících v podstatě stálice. Almond buff a Meerkat Na závěr dva teplé podzimní odstíny, které evokují barvu velbloudího mláděte a staré velbloudice, přestože je pojmenovaná po roztomilé surikatě. Příspěvek Jaké barvy jsou na podzim in pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
05.11.2018 13:55 |

podobné články

Osobnosti: Ultra Violet (4 články)

Mládek (ČSSD): Česká pravice nás za 20 let přivedla na dohled od Palerma

 
Honza Macháček se nějak bojí nazvat věci pravými jmény. Český problém v této chvíli není přetlačovaná nebo konsensus, ale třídní boj anebo sociální dialog. Česká pravice nás 20 let vedla směrem k anglo-saskému liberálnímu modelu, ale fakticky nás přivedla někam na jih od Neapole, tedy již na dohled od Palerma. Ne náhodou je v dnešní české vládě několik ministrů spojených s českým Palermem.
17.06.2011 10:55 |

podobné články

Prezident Palerma Zamparini je pořádný kanec: Měl 1500 žen!

 
Panečku, to je Don Chuan! Majitel fotbalového Palerma Maurizio Zamparini (71) je pořádně promiskuitní. Za život mu postelí prošlo přes 1500 dam. „Jsem skutečným milovníkem žen,“ práskl na sebe Zamparini ve svých memoárech s tím, že teď už je oddaný své druhé manželce.
17.10.2012 12:05 |

podobné články

Přestup na poslední chvíli: Baroš jde do Palerma!

 
Tak přece! Milan Baroš (31) nebude sedět na lavičce Galatasaraye Istanbul na věky věků. Poslední den přestupového období kývl na nabídku Palerma.
01.02.2013 10:40 |

podobné články

Osobnosti: Milan Baroš (360 článků)

Mafiáni z Palerma jdou za prací do Německa. Na Sicílii nemají „kšefty“

 
Po několika letech útlumu a živoření se kdysi slavné sicilské mafiánské klany z Palerma rozhodly přesunout do Německa. Donutily je k tomu zdejší ekonomické podmínky, kvůli kterým nemůžou provozovat svůj byznys v takové šíři, jaké by chtěly. Německo podle nich skrývá více pracovních možností.
30.06.2017 14:15 |

podobné články

Český rozhlas si pozval starostu Palerma a ten spustil: Nejbezpečnější je nové migranty vítat...

 
Rozhodl se rozbít sicilskou mafii a jako jeden z mála politiků přežil. V pondělních Dvaceti minutách Radiožurnálu Českého rozhlasu vystoupil starosta Palerma Leoluca Orlando, který většinu svého vystoupení věnoval právě mafii a uprchlické krizi.
31.07.2017 17:55 |

podobné články

RECENZE: Temná pavučina je detektivka, která nikam nespěchá

 
Označení „Irská detektivka“ na obalu nové knihy Benjamina Blacka Temná pavučina je sice konkrétní, leč o kvalitě a atmosféře díla mnoho nevypovídá. Kromě několika málo popisů reálií Dublinu nic tak typicky irského nepřináší.
26.09.2013 16:30 |

podobné články

RECENZE: Pořádná detektivka ještě neumřela

 
Jake Gyllenhaal a Hugh Jackman v hlavních rolích detektiva a muže, jenž vzal spravedlnost do vlastních rukou, jsou hlavními, ale nikoli jedinými tahouny dramatu Zmizení, které dokazuje, že pořádná detektivka má pořád na velkém plátně místo.
10.10.2013 14:50 |

podobné články

Osobnosti: Hugh Jackman (197 článků) , Jake Gyllenhaal (87 článků)

Recenze: Pes Baskervillský – dětinská, ale krásná detektivka

 
Detektivka Pes Baskervillský od legendárního sira Arthura Conana Doylea je vlajkovou lodí příběhů o ještě legendárnějším detektivovi Sherlocku Holmesovi. Je to nádherná kniha s tajuplnou atmosférou a skvělým řemeslným zpracováním, takže jí čtenář odpustí i to, že je jednoduchá, někdy naivní a že často sám předběhne v pátrání světoznámého detektiva a jeho pomocníka Watsona.
20.10.2016 09:15 |

podobné články

Osobnosti: Sherlock Holmes (179 článků)

RECENZE: Doteky zabitých. Hodně tradiční a také loudavá detektivka

 
Detektivka Ivy Procházkové Doteky zabitých vrací do hry majora Holinu známého z Vražd v kruhu. Originalitou nesrší, vyniká spíš v odkrývání mezilidských vztahů.
13.09.2021 16:50 |

podobné články

Osobnosti: Iva Procházková (10 článků)

Top 5 tipů jak být v létě trendy

 
Horké prázdninové měsíce se nezastavitelně blíží a stále více žen se tak začíná pohrávat otázkou, jak být v létě trendy. Možná i pro vás představuje móda nedílnou součást života a vždy si dáváte záležet na tom, zda se oblékáte podle aktuálních trendů. Ačkoli do léta ještě nějaký ten pátek zbývá, rozhodně ničemu neuškodíte, pokud již teď budete mít jasno v otázce, co nosit a jak být v létě trendy. Dělejte v létě parádu Léto právem patří mezi nejoblíbenější roční období. V prázdninových měsících si užíváme nekonečné dávky hřejivého sluníčka, trávíme čas doma u bazénu nebo na veřejných koupalištích, nechybí tolik oblíbené grilovačky s rodinou či přáteli a ani večerní procházky městem zalitým sluncem nejsou žádnou výjimkou. Jak už je u žen známo, chtějí vypadat dobře za jakékoli situace. Chcete poradit, jak být v létě trendy? Teď se konečně dostáváme k tomu, co vás asi nejvíce zajímá –  tedy k trendům, díky kterým už nebudete muset přemýšlet, jak být v létě trendy. Nenápadné, ale tolik něžné pastelové barvy Pastelové barvy se dostávají do podvědomí stále většího počtu žen. Ačkoli na první pohled působí nenápadně, jejich největší přednost se ukrývá právě ve skutečnosti, že dokážou zalichotit prakticky komukoli. Nejvíce pofrčí světle růžová, mátová a meruňková barva. Metalické barvy jsou náhledem do budoucnosti U barviček ještě chvíli zůstaneme, tentokrát však máme na mysli metalické odstíny, které byly obrovským hitem už loňskou zimu. I letos v létě na ně můžete vsadit jsou horkou kartu a rozhodně neprohloupíte. Metalické barvy se budou objevovat nejen na oblečení, ale i na doplňcích a špercích a k dostání budou dokonce i botičky zalité právě těmito odstíny. Spodní prádlo už se neschovává Pokud si lámete hlavu nad tím, jak být v létě trendy a jít s dobou, pak to bude chtít špetku odvahy. Proč? V kurzu totiž budete vyčuhující... Čtěte více Příspěvek Top 5 tipů jak být v létě trendy pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
28.05.2017 06:20 |

podobné články

Sexy Turek září v novém seriálu: Can Yaman si spolu s Miss Itálie posvítí na zločince v hříšném Palermu

 
Turecký herec Can Yaman (32) žije už několik měsíců ve slunné Itálii. Není tam však na prázdninách, ale pracovně. Jeho české fanynky se o tom budou moci již brzy přesvědčit. Na televizní obrazovky míří nový detektivní seriál Barvy Palerma, ve kterém sexy krasavec ztvární detektiva Francesca Demira.
30.10.2022 20:45 |

podobné články

Osobnosti: Can Yaman (10 článků)

Česká detektivka v edici již postopadesáté

 
Je to jedenáct let, co se brněnské nakladatelství MOBA rozhodlo vydávat edici Původní česká detektivka, svou zelenou barvou připomínající populární řadu nakladatelství Mladá fronta. Za pozornost rozhodně stojí dva z posledních titulů. První se jmenuje Stařec a mord a je od Pavla Jansy (240 stran, 229 Kč), druhý Krásná netýkavka a jeho autorkou je Inna Rottová (224 stran, 229 Kč).
25.10.2011 10:25 |

podobné články

Ondříčkova detektivka Ve stínu vede tabulku návštěvnosti

 
Detektivka Davida Ondříčka Ve stínu je už potřetí v čele návštěvnosti českých kin. O víkendu jí k tomu stačilo 18.555 diváků. Druhé místo obsadil s bilancí 7640 lidí americký akční snímek Expendables:...
02.10.2012 09:45 |

podobné články

Osobnosti: David Ondříček (227 článků)

Detektivka táhla více než SuperStar

 
Z nedělních televizních programů přilákala diváky nejvíce detektivka Všichni musí zemřít na programu ČT 1 s Janem Kanyzou v hlavní roli. Dívalo se na ni 1,28 mil. diváků. Porazila tak další pokračování SuperStar na Nově.
11.02.2013 09:55 |

podobné články

Osobnosti: Jan Kanyza (88 článků)

Dechberoucí detektivka pokračuje, Džambulka prosí Rychtáře: Vysvoboď mě!

 
Dechberoucí detektivka a zvrácená lovestory pokračuje! Iveta Bartošová je stále v Itálii se svým samozvaným ochráncem Zdeňkem Macurou, který prchá před jejím (ex)přítelem Josefem Rychtářem. Má strach, že ho zbije, a proto hledá veřejné místo, kde by mu Džambulku předal.
10.07.2013 22:00 |

podobné články

Osobnosti: Iveta Bartošová (6974 článků)