Článek

RECENZE: Algiers se rozhodli zůstat

 
Američtí Algiers jsou dobrou volbou pro ty, kteří vnímají rockovou hudbu jako spektrum tradičních postupů (nikoli klišé) a současně inspiraci v blízkých končinách.
29.01.2020 11:50 |

podobné články

Podobné články

Bubeník Matt Tong ze skupiny Algiers: Nežijeme v bublině

 
Před rokem v Lucerna Music Baru atlantská čtveřice Algiers fantastickým vystoupením rozšířila řady svých českých fanoušků. Již 21. února se do pražského klubu vrátí, záhy po vydání svého třetího studiového alba There Is No Year, jež vyjde příští týden. Nejen o nové desce jsme hovořili s bubeníkem Mattem Tongem, jenž dříve hrál v britské skupině Bloc Party.
12.01.2020 11:00 |

podobné články

Osobnosti: Matt Matt (3 články) , Matt Matt (3 články)

Nová alba: Eminem, Algiers i Halsey

 
Výrazní umělci přicházejí již záhy po začátku nového roku se svými řadovými alby. Eminem to své například předem vůbec neohlásil. O pozornost si jistě říkají i nahrávky kapely Algiers nebo zpěvačky Halsey.
22.01.2020 07:00 |

podobné články

Falklanďané rozhodli, chtějí zůstat pod Británií. Pro bylo přes 98 procent lidí

 
Obyvatelé Falklandských ostrovů v referendu drtivou většinou hlasů rozhodli, že chtějí zůstat zámořským územím Velké Británie. Pro se vyslovilo 98,8 procenta voličů, informovala agentura AFP. Argentina, která si na ostrovy činí nárok, referendum neuznává.
12.03.2013 07:00 |

podobné články

Obyvatelé Falkland rozhodli: Chceme zůstat pod Británií

 
Obyvatelé Falklandských ostrovů v referendu drtivou většinou hlasů rozhodli, že chtějí zůstat zámořským územím Velké Británie. Pro se vyslovilo 98,8 procenta voličů.
12.03.2013 07:40 |

podobné články

Předejděte zklamání z dovolené. Přečtěte si recenze a prožijte dovolenou snů

 
Vysněnou dovolenou, na kterou celý rok šetříte, může pokazit počasí. To člověk jen stěží ovlivní, dalším věcem v podobě špinavého pokoje, špatného jídla a nefungující klimatizace lze ale předejít. V dnešním článku vám poradíme, jak si koupit zájezd snů a užít si pár dní volna na dokonalém místě po všech stránkách. Už se nemůžete dočkat toho, až si konečně odpočinete na lehátku na pláži, dáte si drink a zaplavete v moři? Vyspíte se v pohodlném hotelovém lůžku a po ránu si zaplavete v bazénu? Celý den si budete dopřávat chutné jídlo, dostatek ovoce a vychlazené limonády. Ano, představa je to krásná, avšak dokonalou dovolenou může cokoliv pokazit. Hotelový bazén bude špinavý, jídlo nepoživatelné, moře plné řas a lehátek sotva pro třetinu hostů. Během chvilky se tak z dovolené snů, může stát pár dní hrůzy. Jak tomu předejít? Recenzemi! Fotografie i popis v katalogu mohou klamat. Uživatelské recenze nikoliv Tištěné i online katalogy nabízí vždy jen to nejlepší. Překrásné fotografie, popis plný lákadel. Avšak realita je mnohdy odlišná, a to nejen v tom, že moře je méně modré a tráva je méně zelená. Pokoje mohou být špinavé, personál nepříjemný, okolí rušné, klimatizace nefungující. A vám zbudou jen oči pro pláč. Předejít velkému zklamání z letní dovolené můžete tím, že si přečtete recenze hotelů a díky ostatním hostům zjistíte, zda hotel a služby stojí za to či nikoliv. V uživatelských recenzích si obvykle lidé neberou servítky, a tak se můžete dočíst skutečnou realitu. Čím víc hvězdiček, tím lépe. V Egyptě volte hotel minimálně s pěti To, že je hotel ohodnocen, jako čtyřhvězdičkový nezaručuje, že vás čeká luxusní dovolená. Především hotely v Egyptě vás mohou nemile překvapit. V Afrických zemích se vyplatí vybírat z hotelů, které mají pět hvězd a špatně neuděláte ani s šestihvězdičkovým komplexem. Ano, čtete správně. Nejen v Egyptě, ale i třeba v Tunisku a v Turecku se můžete setkat i s šesti hvězdami. Také ty... Čtěte více Příspěvek Předejděte zklamání z dovolené. Přečtěte si recenze a prožijte dovolenou snů pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
23.06.2018 16:25 |

podobné články

Britský sir chce zůstat v EU. Bývalý velvyslanec se děsí front na letištích

 
Sir Ivor Roberts chce zůstat občanem Evropské unie i po brexitu. Bývalý britský velvyslanec v Irsku se proto rozhodl požádat o irské občanství. Přidal se tak k více než 50 tisícům Britů, kteří se rozhodli pro podobné řešení. Jeho žádost by měla být pouhou formalitou. Robertsův otec se narodil v Severním Irsku, takže má nárok na britské i irské občanství. Řekl to na sebe v sobotním rozhovoru pro The Irish Times.
01.05.2017 23:45 |

podobné články

Osobnosti: Ivor Roberts (1 článek)

Milenci spolu chtěli zůstat navždy. Kvůli problémům skočili v objetí pod vlak

 
Melissa Wood (†27) a Christopher Linley (†34) spolu chtěli zůstat navždy. Před časem se však milenci dostali do problémů. Oba dva byli drogově závislí, ztratili práci a navíc přišli o bydlení. Nevěděli, jak se ze zoufalé životní situace dostat, tak se rozhodli, že spáchají sebevraždu. Šli na vlakové nádraží a v objetí skočili pod jedoucí vlak.
08.11.2018 11:45 |

podobné články

Osobnosti: Melissa Wood (1 článek)

Zfixlovaná výměna manželek skončila debaklem, na svatbu Čechů vtrhla policie

 
Pákistánec Muhammad Hanif (23) a jeho přítelkyně Huma Aslam (26) studovali ve Velké Británii a zalíbilo se jim tam natolik, že se rozhodli, že v zemi zůstanou stůj co stůj. Zosnovali proto plán na zinscenované manželství. Rozhodli se pro svatbu s českým párem, aby mohli zůstat v zemi. Jejich plán však selhal.
19.06.2015 19:15 |

podobné články

Nová DVD - Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám, RocknRolla, A teď něco úplně jiného

 
Na DVD právě vychází americká komedie Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám, britský thriller RocknRolla, nebo první film Monty Pythonova Létajícího cirkusu A teď něco úplně jiného.
19.05.2009 05:25 |

podobné články

Osobnosti: Monty Monty (171 článků)

Iveta Bartošová: Chci zůstat na Slovensku!

 
VIDEO: Moderátoři soutěže Let's Dance Martin Rausch a Zuzana Fialová situaci pořádně zdramatizovali a vyhlášení postupujících, jak je zvykem, pořádně natahovali, ale nakonec bylo jasno... Co řekla Iveta těsně po vypadnutí? Prý chce zůstat na Slovensku!
01.06.2009 14:05 |

podobné články

Osobnosti: Iveta Bartošová (6780 článků) , Zuzana Fialová (70 článků) , Martin Rausch (27 článků)

Aktivisté Greenpeace vylezli na třísetmetrový komín. Chtějí zůstat do čtvrtka

 
Devět lezců z hnutí Greenpeace vylezlo na komín elektrárny Prunéřov II, někteří chtějí zůstat až do čtvrtka.
10.06.2009 09:50 |

podobné články

Chci zůstat premiérem, potvrdil Fischer Klausovi

 
Premiér Jan Fischer v neděli potvrdil prezidentu Václavu Klausovi, že se rozhodl zůstat premiérem a nechce se stát eurokomisařem. Vyplývá to z tiskové zprávy Hradu.
08.11.2009 15:30 |

podobné články

Osobnosti: Václav Klaus (9747 článků) , Jan Fischer (1754 článků)

Ariana a Raven: Rozvod, či zůstat? Věřit, či nevěřit? To je ta otázka...

 
Dobrý den, Ariano a Ravene, prosím o radu, která se týká toho, zda se svým manželem zůstat, anebo náš vztah ukončit.
21.12.2009 08:05 |

podobné články

Rusové, zadržovaní na letišti, nakonec můžou v ČR zůstat

 
Šest ruských studentů, kteří byli v neděli večer zadrženi na letišti v Brně-Tuřanech kvůli údajně neplatným vízům, nakonec může v Česku zůstat. Řekl to mluvčí ministerstva zahraničí Filip Kanda.
01.03.2010 19:10 |

podobné články

Uprchlý podnikatel Krejčíř smí zůstat v JAR!

 
Uprchlý podnikatel Radovan Krejčíř, který je v Česku stíhán za rozsáhlou majetkovou a násilnou trestnou činnost, může zůstat v Jihoafrické republice! Imunitu získal výměnou za svědectví o vraždě majitele striptýzu.
06.05.2010 22:20 |

podobné články

Osobnosti: Radovan Krejčíř (735 článků)

JAR popřela, že by mohl Krejčíř v zemi zůstat za pomoc policii

 
Jihoafrické ministerstvo spravedlnosti popřelo zprávu, že uprchlý podnikatel Radovan Krejčíř, který je v Česku stíhán za majetkovou i násilnou trestnou činnost, bude smět zůstat v zemi výměnou za pomoc místní policii.
07.05.2010 16:15 |

podobné články

Osobnosti: Radovan Krejčíř (735 článků)

TALENTMANIA: Odvážlivci, co měli raději zůstat doma

 
Do československé soutěže Talentmania se přihlásila i spousta lidí, kteří měli raději zůstat doma.
04.09.2010 09:00 |

podobné články

ROZHOVOR: Lukašenko musí zůstat izolovaný, tvrdí exministr vnitra Ruml

 
Alexandr Lukašenko, který počtvrté v řadě vyhrál prezidentské volby v Bělorusku, musí zůstat v izolaci, řekl v rozhovoru pro agenturu Mediafax exministr vnitra a předseda sdružení Občanské Bělorusko Jan Ruml. Politika Česka vůči Bělorusku je podle něj správná a vyvažuje postoj jiných zemí EU.
25.12.2010 10:40 |

podobné články

Vojáci byli při odletu do Afghánistánu opilí, museli zůstat doma

 
Vojenská mise v Afghánistánu skončila pro dva české vojáky dřív než začala. Při odletu z kbelského letiště do Kábulu totiž nadýchali při alkoholovém testu a museli zůstat doma.
19.02.2011 11:40 |

podobné články