Článek

Podvod! Vláda Havlových kamarádů, tragédie. Pozve ČT po tomto hodnocení „sametu“ ještě někdy Jiřího Kobzu?

 
30 LET OD LISTOPADU „Za minulého režimu nikdo nemluvil a všichni naslouchali. Dnes mluví skoro všichni, ale už skoro nikdo nenaslouchá. Nevím, co je horší. Zda nemluvit, anebo mluvit k hluchým uším,“ říká poslanec za SPD Jiří Kobza. Nevolá tím po návratu tehdejšího politického systému, ale nemilosrdně prohlašuje, že výročí sametové revoluce je oslavou lží a nenávisti. Pro ParlamentníListy.cz sdělil, že nejvíce se obává liberálního eurosocialismu, který podle jeho slov představuje nejbyrokratičtější formu socialismu okořeněného liberálními idejemi ultralevicových hippies, ruských anarchistů z roku 1905, táborů Pol Pota a rudých knížek Mao Ce-tunga.
06.11.2019 16:45 |

podobné články

Osobnosti: Mao Mao (62 článků)
Podobné články

Podvod! Vláda Havlových kamarádů, tragédie. Pozve ČT po tomto hodnocení „sametu“ ještě někdy Jiřího Kobzu?

 
30 LET OD LISTOPADU „Za minulého režimu nikdo nemluvil a všichni naslouchali. Dnes mluví skoro všichni, ale už skoro nikdo nenaslouchá. Nevím, co je horší. Zda nemluvit, anebo mluvit k hluchým uším,“ říká poslanec za SPD Jiří Kobza. Nevolá tím po návratu tehdejšího politického systému, ale nemilosrdně prohlašuje, že výročí sametové revoluce je oslavou lží a nenávisti. Pro ParlamentníListy.cz sdělil, že nejvíce se obává liberálního eurosocialismu, který podle jeho slov představuje nejbyrokratičtější formu socialismu okořeněného liberálními idejemi ultralevicových hippies, ruských anarchistů z roku 1905, táborů Pol Pota a rudých knížek Mao Ce-tunga.
07.11.2019 02:50 |

podobné články

Osobnosti: Mao Mao (62 článků)

Nejvstřícnější bankou za IV. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Air Bank

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty, která je nejdůležitějším článkem hodnocení, stala Nejvstřícnější bankou za 4. čtvrtletí roku 2014 Air Bank. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 76,19 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena Fio banka s hodnocením 75,88 procent a třetí se umístila Komerční banka, která od poroty získala hodnocení 74,50 procent.
10.03.2015 14:21 |

podobné články

Bělobrádek (KDU-ČSL): Vysoké školy budou mít dost času se připravit na nový způsob hodnocení výzkumných organizací

 
Nové zásady hodnocení výzkumných organizací od roku 2017, které přinesou velké změny stávajícího systému, schválila vláda na svém zasedání ve středu 8. února. Metodiku hodnocení výzkumných organizací a hodnocení programů účelové podpory výzkumu, vývoje a inovací předložil místopředseda vlády Pavel Bělobrádek.
08.02.2017 14:40 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Bělobrádek (1614 článků)

Vaše Věc: Spokojenost se Sobotkovou vládou rapidně klesá

 
Centrum pro výzkum veřejného mínění se ve svém průzkumu zaměřilo na oblast hodnocení vlády B. Sobotky. Průzkum týkající se hodnocení vlády provádí CVVM pravidelně jednou za rok, a z toho letošního vyplývá, že si vláda B. Sobotky v hodnocení oproti loňskému roku pohoršila, a její hodnocení v očích občanů od zahájení činnosti této vlády stále klesá ve všech zkoumaných aspektech.
11.03.2017 19:15 |

podobné články

Kazma miláčkem národa: Za podvod se šíleným Karlem sklidil neskutečnou pochvalu od lidí!

 
Je to podvod! Ale velmi dobře udělaný podvod. Určitě si pamatujete na Karla s Tourettovým syndromem, který bavil diváky Prostřena. Web eXtra.cz jako první upozornil, že je to jen najatý herec z filmové školy. Nyní už víme, že za celým podvodem skutečně stojí bavič Kazma. A odezvy lidí jsou naprosto geniální. Všichni si jeho nový podvod pochvalují a dokonce zaujal i mnohem starší věkovou kategorii lidí, kteří doteď neměli o nějakém Kazmovi ani ponětí.
17.05.2017 21:00 |

podobné články

Brněnský soud udělil vězení za solární podvod na Kroměřížsku

 
Krajský soud v Brně dnes uložil tři tresty v rozmezí od čtyř do šesti let a podmínku za podvod při získávání licence u solární elektrárny v Mrlínku na Kroměřížsku. Informovala o tom Česká televize. Obžalované Filipa Šlezara, Radka Jaroše, Jiřího Provazníka a Jiřího Havlíčka uznal soud vinné v případu solární elektrárny nedaleko Bystřice pod Hostýnem, která předčasně získala licenci do konce roku 2010. Díky tomu měla mít od státu výhodnější výkupní cenu než elektrárny, které vstoupily do provozu až v roce 2011. Mužům hrozil za podvod až desetiletý trest.
20.06.2014 11:00 |

podobné články

Jeníková prostřela na staveništi!

 
Dnes večer pozve hosty z řad celebrit k sobě na chatu do Dolních Břežan v pořadu Prostřeno herečka Veronika Jeníková (46). Místo přívětivého prostředí ale čeká režiséra Jiřího Adamce (62) a herce ze seriálu Cesty domů šok! Jeníková si návštěvu, která u ní má povečeřet, pozve na staveniště!
01.02.2011 05:15 |

podobné články

Osobnosti: Veronika Jeníková (64 článků)

Tohle EU napíšeme na náhrobek! K Moravcovi dorazil okamurovec Kobza a začalo to lítat

 
Moderátor Václav Moravec přivítal místopředsedu Evropského parlamentu Pavla Teličku, místopředsedu zahraničního výboru sněmovny Jiřího Kobzu (SPD) a končícího ministra zahraničí Lubomíra Zaorálka. Debatovali o zahraniční politice. Zatímco Telička má za to, že se EU stabilizovala a je načase se rozmyslet, co dál, podle Kobzy je načase vymýšlet nápis na náhrobek EU.
10.12.2017 13:55 |

podobné články

Osobnosti: Lubomír Zaorálek (2588 článků) , Václav Moravec (546 článků)

Šok: Kníže a Kobza z SPD v ČT. Americké ambasádě praskne televizor

 
Současné protivládní protesty přivedly do studia ČT dva poslance, za TOP 09 Karla Schwarzenberga a Jiřího Kobzu z SPD. Oba trvali na svých přechozích slovech o zabití Sulejmáního, protesty prý nic nemění. A v mnoha bodech se nevídaně shodovali. Schwarzenberg varoval, že mezinárodní pravidla se ruší, ale nejsou nahrazována novými. „Podívejte, i fotbal se neobejde bez pravidel. Když si vymyslíme, že budeme dělat mezinárodní politiku i v době napětí a válečného konfliktu bez pevných pravidel, tak to je opravdu cesta do pekla,“ varoval. A Kobza zmínil, že když byl sestřelen íránský Airbus na konci 80. let, tak měl zpoždění. A zpoždění se mohlo stát osudným i ukrajinskému letadlu.
13.01.2020 13:20 |

podobné články

Osobnosti: Karel Schwarzenberg (3871 článků)

Hrobku Havlových zavalují květiny i na Štědrý den

 
I o Štědrém dnu nepřestávali k zesnulému prvnímu prezidentovi České republiky přicházet lidé, toužící uctít jeho památku. Od rána 24. prosince 2012 už hrobku rodiny Havlových na Vinohradech navštívila víc než stovka lidí.
24.12.2011 15:00 |

podobné články

K hrobce Havlových přicházejí stále lidé. Často i cizinci

 
Stejně jako na Štědrý den, i na 1. svátek vánoční přicházejí k rodinné hrobce Havlových na pražských Vinohradech lidé uctít památku zesnulého Václava Havla. Nezřídka přichází i cizinci. U hrobky, do níž má být uložena urna s popelem exprezidenta, je stále živo.
25.12.2011 14:50 |

podobné články

Osobnosti: Václav Havel (5632 článků)

Dagmar a Václav Havlovi: Utajené fotografie! A dary za 5 milionů...

 
Nadace Dagmar a Václava Havlových VIZE 97 zveřejnila na internetu výroční zprávu za rok 2014. Její titulní i zadní stranu zdobí doteď utajený snímek Havlových. „Fotka byla pořízena během natáčení filmu Odcházení, jejž Václav režíroval v roce 2010.
08.08.2015 12:05 |

podobné články

Osobnosti: Václav Havel (5632 článků)

Toto se chystá na oslavu Havlových nedožitých osmdesátin

 
Oslava nedožitých osmdesátin dramatika a bývalého českého prezidenta Václava Havla vyvrcholí koncertem v pražském paláci Lucerna. Ten se uskuteční v sobotu 15. října, tedy deset dní po Havlových narozeninách. Koncert je součástí projektu Havel@80, jímž si Knihovna Václava Havla po celý rok připomíná prezidentovo nedožité jubileum. Havel zemřel v prosinci 2011, připomíná ČTK.
28.08.2016 16:50 |

podobné články

Osobnosti: Václav Havel (5632 článků)

Děsivý článek o Václavu Havlovi a jeho rodině. Letí jako hurikán českým internetem

 
Častý přispěvatel serveru Neviditelný pes Tomáš Guttmann zveřejnil svůj komentář na téma morálky Václava Havla a jeho rodiny. Poznamenává v něm, že doložená fakta o životě Havlových rodinných příslušníků jsou málo lichotivá. Článek se nyní, ve dnech připomínání nedožitých 80. Havlových narozenin, masivně šíří českým internetem.
05.10.2016 11:10 |

podobné články

Osobnosti: Václav Havel (5632 článků)

Nadace Havlových už po dvacáté oceňovala osobnosti. Letos došlo na rektora Sorosovy univerzity

 
Nadace Dagmar a Václava Havlových Vize 97 stále oceňuje české osobnosti. Jubilejní 20. cenu si podle informací ČTK přijde převzít amerikanista Josef Jařab.
05.10.2018 12:45 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za I. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Fio banka

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odbobné poroty stala Nejvstřícnější bankou za roku 1. čtvrtletí roku 2014 Fio banka. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 77,29 procentního bodu. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena UniCredit Bank s hodnocením 75,5 procentního bodu a třetí se umístila Česká spořitelna, která od poroty získala hodnocení 75,43 procentního bodu.
18.06.2014 16:40 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za I. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Fio banka

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty stala Nejvstřícnější bankou za 1. čtvrtletí roku 2014 Fio banka. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 77,29 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena UniCredit Bank s hodnocením 75,5 procent a třetí se umístila Česká spořitelna, která od poroty získala hodnocení 75,43 procent.
19.06.2014 09:40 |

podobné články

Youtuber Fatty Pillow vyzval fanoušky, aby špatně hodnotili restauraci, ve které se mu nelíbilo! Těm se podařilo změnit hodnocení za půl hodiny!

 
Notoricky známý a populární youtuber Fatty Pillow nedávno navštívil pražskou restauraci Podolka, která byla podle facebookového hodnocení 4,5 celkem populární. Jemu se v ní ovšem vůbec nelíbilo, a tak své fanoušky vyzval, aby záměrně dávali restauraci nízké hodnocení. Hodnocení se mu sice podařilo srazit, ale sám za tento počin nesklidil žádné ovace.
17.06.2017 12:30 |

podobné články

Osobnosti: Fatty Pillow (8 článků)

Psychiatrie v Česku: Hodnocení dokonalé, ale realita krutá?! Násilí a nahé pacientky

 
Na stránkách hodnocení-nemocnic.cz se objevuje hodnocení nemocničních ústavů, rehabilitačních ústavů a psychiatrických léčeben. Dnes se podrobně zaměříme na psychiatrická zařízení. Zajímavé je, že hodnocení psychiatrií v Česku se značně rozchází s recenzemi od lidí. Jak tedy dopadly psychiatrické nemocnice v jednotlivých koutech Česka?
28.10.2018 07:35 |

podobné články