Článek

Na hřbetech titánů. Recenze Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

 
Legendární JRPG odehrávající se v magickém světě, kde kontinenty tvoří prastaří titáni, se vrátilo a je ještě lepší, hezčí a větší než kdykoliv předtím. Xenoblade Chronicles: Definitive Edition je skutečně jedním z nejlepších zástupců žánru a zároveň videohrou, která vydrží na dlouhé desítky hodin.
01.07.2020 09:15 |

podobné články

Podobné články

Volkswagen spouští akční nabídku Comfort Edition

 
Volkswagen rozšiřuje nabídku populárních akčních modelů Comfort Edition. Mezi novinky patří Polo Comfort Edition a ještě výhodnější podmínky u modelů Touran Comfort Edition, Golf Comfort Edition a Golf Variant Comfort Edition. Všem modelům Comfort Edition je společná mimořádně atraktivní cena v kombinaci s nadstandardní výbavou. K dispozici je rovněž výhodné financování Volkswagen Finance od ŠkoFINu.
04.09.2014 11:56 |

podobné články

Xenoblade Chronicles je nejlepší RPG pro Wii

 
Xenoblade Chronicles dokazuje, že konzole Wii ještě nepatří do starého železa.
16.09.2011 00:20 |

podobné články

Sekání nepřátel po desítkách v boji s tisícinásobnou přesilou! Recenze Hyrule Warriors: Definitive Edition

 
Království Hyrule je v obležení tolika monster, že ho tentokrát ani Link nedokáže ochránit. Naštěstí není na nadcházející bitvy megalomanských rozměrů sám. Záda mu bude krýt spousta kamarádů, spolubojovníků a co je nevídané, dokonce i sama princezna Zelda. Světy hromadných řežeb Dynasty Warriors a kultovní RPG ságy The Legend of Zelda se opět protnuly, tentokrát v definitivním vydání akce s tisíci nepřátel Hyrule Warriors: Definitive Edition.
16.05.2018 15:05 |

podobné články

Okrade vás o 70 hodin života! Recenze výpravného JRPG Xenoblade Chronicles 2

 
Rozsáhlé a proklatě dlouhé hry na hrdiny alias RPG nejsou v žádném případě tituly pro každého. Vyžadují odhodlání je dohrát, zanícení pro dotažení všech úkolů do konce i spoustu volného času, kterého jim musíte věnovat. A bizarní japonské variace jsou ještě specifičtější, šílenější a ujetější. Taková je i novinka Xeboblade Chronicles 2 pro Nintendo Switch, která se hned po vydání zařazuje k cenným exkluzivitám a zároveň nejlepším hrám pro tuto hybridní platformu.
07.12.2017 21:35 |

podobné články

Chaos Chronicles chce oživit ducha stolních RPG

 
Jednou z her, které byly oznámeny v průběhu letošního Gamescomu, ale tak nějak unikly naší pozornosti kvůli nepříliš velkému množství dostupných materiálů, je RPGs  tahovými souboji Chaos Chronicles od tvůrců Jagged Alliance: Back in Action. Vlastně bych ani neměl uvádět, že na Chaos Chronicles pracují tvůrci z mnichovského studia Coreplay, protože to u spousty z vás...
20.12.2010 08:05 |

podobné články

Speciálka Bioshock Infinite bude obsahovat i sošku Songbirda

 
Sice už jsem z kupování speciálních edic odrostl (nebo mi spíše nenarostl byt), ale cítím, že tady budu muset hodně bojovat nutkáním si speciální limitku BioShock Infinite: Ultimate Songbird Edition pořídit. Nyní totiž byly zveřejněny obsahy a ceny dvou limitovaných edic hry – tou první je právě Ultimate Songbird Edition, tou druhou je prozaicky nazvaná Premium Edition....
18.10.2012 16:55 |

podobné články

Volkswagen: Nové akční modely Volkswagen Comfort Edition

 
Volkswagen startuje novou akční nabídku Volkswagen Comfort Edition. Akční nabídka Comfort Edition nyní nově i pro vozy Golf a Golf Variant.
01.03.2014 09:20 |

podobné články

Nové akční modely Volkswagen Comfort Edition

 
Volkswagen startuje novou akční nabídku Volkswagen Comfort Edition. Akční nabídka Comfort Edition nyní nově i pro vozy Golf a Golf Variant.
02.03.2014 21:30 |

podobné články

Google uvedl Android 9.0 Pie (Go Edition). Do smartphonů se dostane na podzim

 
I když se tak mohlo na první pohled zdát, Google na smartphony nižší třídy nezapomněl. Poté, co loni v prosinci oznámil odlehčenou verzi Androidu Oreo (Go Edition), americký gigant na svém blogu potvrdil existenci nejnovějšího Androidu 9.0 Pie (Go Edition), s nímž se pojí spousta novinek.
26.08.2018 14:05 |

podobné články

Pólo po nepálsku: Na hřbetech slonů!

 
Pólo je elegantní hra, kterou milují šlechticové i britská královská rodina. Takovýto turnaj ale v Anglii určitě ještě neviděli. Místo koní se totiž hráči vozí na sloních hřbetech.
13.12.2009 05:05 |

podobné články

Recenze: Lara Croft je v Tomb Raider: Definitive Edition ještě krásnější než dřív!

 
Není tomu ani rok, co série Tomb Raider prošla opěvovaným restartem, ve kterém se ze zkušené archeoložky stala teprve mladá žena, která po ztroskotání na ostrově v Dračím trojúhelníku bojuje o holý život a získává zkušenosti v prolézání kobek. Poslední díl se nyní dočkal konverze pro konzole nové generace a nutno přiznat, že Lara Croft je nyní ještě krásnější. Stejně jako celá hra.
12.02.2014 15:10 |

podobné články

Osobnosti: Lara Croft (115 článků)

Lovení démonů, sex se striptérkami a smršť nadávek: Recenze DmC Devil May Cry: Definitive Edition

 
Je přisprostlý, se sexuální střídmostí si hlavu rozhodně neláme, chlastá jednu flašku za druhou a jeho slovník přirovnat ke dlaždičově by byla urážka dlaždiče. Seznamte se s Dantem, reinkarnovanou verzí lovce démonů. Ten se už dva roky zpátky blýsknul v restartovaném dobrodružství na konzolích minulé generace, které se teď vrací na novou generaci herních mašinek s razancí dobře mířené pravačky.
04.05.2015 21:40 |

podobné články

Usekané hlavy a vytrhané vnitřnosti na 3 způsoby: Recenze Dead Island Definitive Edition

 
Stejně jako se nemrtví vracejí ze svých hrobů, tak i série Dead Island se stále vrací. A byť to vypadá, že se regulérního druhého dílu jen tak nedočkáme, je zde alespoň vylepšený originál se svým následovníkem a příjemným bonusem navíc. Máte chuť vyrazit na tropickou dovolenou, kde se namísto zakusování do ovoce trhá zuby lidské maso?
17.07.2016 17:55 |

podobné články

Nový Souboj titánů vyvolal v Americe zklamání

 
Průměrné, nudné, bez emocí, bez humoru - to jsou komentáře z amerických internetových recenzí na 3D film Souboj titánů, který byl podle médií letos jedním z nejočekávanějších. Nesmírně populární původní Souboj titánů z roku 1981 okouzlil dvě generace diváků.
02.04.2010 15:00 |

podobné články

Nová DVD: Miláček, Navždy spolu, Mezi vlky, Hněv Titánů a Žena v černém

 
Miláček je novou adaptací knihy světoznámého romanopisce Guye de Maupassanta. Film Navždy spolu vznikl na motivy skutečných událostí a přináší příběh lásky, jež byla silnější než zapomnění. Mezi vlky je dobrodružné drama z Aljašky. Hněv Titánů je pokračováním Souboje Titánů a Žena v černém hororové drama o jedné tajemné dámě.
31.07.2012 08:45 |

podobné články

Sleeping Dogs: Definitive Edition – městská akce, kterou byste neměli zaspat!

 
Policista v utajení Wei Shen se vrátil a s ním i dva roky stará a neprávem opomíjená městská akce, která má stále co nabídnout. Tentokrát v graficky vylepšené verzi a se všemi dosud vydanými přídavky. Že jste ji ještě nehráli? Tak zbystřete!
29.10.2014 15:30 |

podobné články

Project Zero 2: Wii Edition - recenze

 
Dvě mladé dívky (dvojčata), opuštěná vesnice, spousta duchů a strach o život budou vašimi hlavními společníky v Project Zero 2: Wii Edition. Žánrově jde o survival horor, viděný z perspektivy třetí osoby, v němž sledujete velice pomalu se odvíjející příběh zmíněných dvou dívek. Brzy po startu hry se dvojice rozdělí a vámi ovládaná osoba musí zachránit svou sestru,...
17.12.2010 14:10 |

podobné články

Osobnosti: Petr Nečas (9349 článků)

NBA Jam On Fire Edition je absurdní basketbalová hra

 
(Recenze) Sportovní simulace technického basketbalu a fotorealistická grafika? Ani náhodou, NBA Jam On Fire Edition je totiž arkádovou hrou do morku kosti, ve které nejde o nic jiného než samotnou hratelnost. V zápasech dva na dva kromě basketbalových fíglů předvedete i tvrdé fauly!
18.10.2011 12:05 |

podobné články

Grand Theft Auto se zombiemi: Recenze State of Decay: Year One Survival Edition

 
Vrátili jste se z výletu a doma v údolí Trumbull Valley to vypadá, že se ze všech stali nelítostní kanibalové. Pravda je však mnohem horší, po propuknutí záhadné epidemie se staly z většiny lidí zombie. Máte na to, abyste přežili? Videohra State of Decay: Year One Survival Edition naplno prověří vaše schopnosti přežití.
29.04.2015 17:40 |

podobné články