Článek

Mrzačení, vraždění a odporná mutace! Recenze děsivého retro hororu Daymare: 1998

 
Máte už po krk dnešních herních hororů, které jsou buďto jen střílečky s příšerami, nebo nudné walking simulátory? V tom případě si aplikujte protijed na tyto nejapnosti v podobě Daymare: 1998. Jde o klasický survival horor vzdávající hold své předloze Resident Evil 2 stejně jako 90. létům jako takovým. Šlo o nezapomenutelnou éru lidstva.
17.05.2020 18:05 |

podobné články

Podobné články

Zvracející a močící Hitler i mrzačení nácků opět baví. Recenze Wolfenstein II: The New Colossus pro Switch

 
Že bude Wolfenstein II: The New Colossus taková bomba, která se z videohry vyklubala, čekal málokdo. Počítalo se s tím, že to bude dobrá střílečka, ale taková pecka? Hratelnost ze staré školy, explicitní násilí zobrazující krvavé vraždění a mrzačení nácků a bizarní příběh, který obsahoval jasné poselství o hrůzách nacismu a zároveň spoustu fekálního i sexuálního humoru. To vše byla kombinace, která zafungovala na jedničku.
18.07.2018 11:35 |

podobné články

Nadcházející víkend ve Foru Nová Karolina patří retro stylu Retro

 
Návštěvníci se mohou těšit na retro taneční show, na níž vystoupí i mistři České republiky či účastníci pořadu StarDance. Protože ke každé podobné akci patří i retro hity, z reproduktorů zazní písně od Elvise či Beatles. Po celý víkend budou pro návštěvníky rovněž připraveny slevy na zboží, které je ve stylu retro. Speciální menu pro tuto příležitost nabídnou i vybrané kavárny a restaurace.
18.03.2014 15:50 |

podobné články

Pardubický kraj sloučí nemocnice. Je to mrzačení, hřímají odboráři

 
Pardubický kraj chce sloučit pět krajských nemocnic do jedné akciové společnosti, aby zastavilo jejich další zadlužování. Proti plánu, který chce vedení kraje prosadit už příští týden, ale brojí Lékařský odborový klub. Označuje to za mrzačení nemocnic, na které doplatí hlavně pacienti.
21.06.2013 17:00 |

podobné články

Mrzačení ženských orgánů a právo šaría, takhle to fakt vypadá v Británii. A když se Babiš ode mě dozvěděl, že by mu mohli useknout ruku, tak... Benjamin Kuras podává svědectví

 
ROZHOVOR Spisovatel Benjamin Kuras, který je mimo jiné i poddaným Jejího Veličenstva britské královny, říká, že v Británii funguje naplno nejmíň 85 šariátských soudů a že tam nikdo nestíhá tisíce případů mrzačení dívčích pohlavních orgánů, ani de facto polygamii desetitisíců muslimských rodin – v nichž dokonce všechny ženy jednoho muže pobírají státní podporu. Vysvětlil, co máme dělat v ČR, abychom se vyhnuli islamizaci, a zda některé státy západní Evropy mají ještě vůbec šanci....
31.08.2016 14:20 |

podobné články

Sládek (SPR-RSČ): Nemám sílu sledovat mrzačení historie v ČT

 
Rozpadu Československa se nyní věnuje trocha času především v České televizi. Nemám sílu sledovat to mrzačení historie a indoktrinaci těch, kdo tu dobu nezažili.
26.08.2017 14:25 |

podobné články

Rádio Retro připomene slavné okamžiky sportovní historie

 
Od fotbalového šampionátu v Římě v roce 1934 až po turnaj století na ZOH v Naganu 1998 – tak bude vypadat program Rádia Retro „Sportu zdar!“. Digitální stream zavede posluchače s mikrofonem za sportem od 6. května a nabídne jim 28 hodin autentických záznamů a sportovních příběhů. Rádio Retro spouští Český rozhlas při příležitosti hokejového šampionátu. Vysílat bude současně i na speciální digitální stanici ČRo Sport v době, kdy zde nepoběží aktuální reportáže.
06.05.2015 11:25 |

podobné články

Katyňský masakr: Masové vraždění polské elity!

 
Již od roku 1943 je Katyň symbolem celého masového vraždění a ovliňuje polsko ruské vztahy až do dnešních dní. Po sobotní tragédii, ke které došlo 70 let po masovém vraždění, je Katyň pro Poláky znovu místem strašného neštěstí.
13.04.2010 05:05 |

podobné články

Retro City Rampage "předvede" GTA, jak se dělá sandbox

 
Aby měli nárok na pořádnou novou retro gamesu jenom hráči na WiiWare a Xbox Live Arcade? Nikdy! Retro City Rampage, 8bitově se tvářící reminiscence Grand Theft Auto či River City Ransom, vyjde letos v květnu i na PS3, PS Vita a hlavně i na PC, jak oznámil nový trailer se záběry ze hry. Pokud se Retro City Rampage doposavad vyhýbala vašemu zraku přesně v tom místě, kde je nos,...
03.12.2010 18:25 |

podobné články

Italský retro koncept jde do výroby

 
Retro je moderní a ve sportovním zaměření automobilovéo průmyslu to platí obvzlášť. Škoda, je že mnoho automobilů o nichž se hovoří jako o retro modelech, vlastně již téměř žádné retro prvky nemají.
13.04.2012 10:00 |

podobné články

Spisovatel Michal Petrov: Chtěl jsem udělat komparativní analýzu

 
Michal Petrov se tematice retro věnuje systematicky již řadu let. Je autorem dokumentárního cyklu Retro z let 2008–2013 oceněného Televizní akademií Elsa. Popularity dosáhly také jeho navazující tři knižní tituly s názvem Retro ČS. Následovala kniha Jeans Story – Retro Blue. Vyšla na konci minulého roku.
11.03.2020 08:41 |

podobné články

Retro City Rampage - recenze

 
Demaky a jiné retro rarity nerecenzujeme tak často, proto bylo Retro City Rampage vskutku neobvyklým soustem ke kritickému zkonzumování. Co je to vlastně za hru? Na první pohled je to další z mnoha pokusů o rozezvučení struny nostalgie. Armáda starších hráčů, ochotných se ohlédnout do minulosti, se samozřejmě každým rokem rozrůstá, a není proto divu, že je současný trh...
24.10.2012 20:10 |

podobné články

Albrightová je odporná, píše Foldyna. Její krvavé stopy jsou prý po celém Srbsku

 
Poslanec Jaroslav Foldyna (ČSSD) tvrdě zkritizoval někdejší ministryni zahraničí USA Madeleine Albrightovou. Podle jeho názoru je to odporná žena, která má na rukou srbskou krev, neboť působila v administrativě prezidenta Clintona, který na konci devadesátých let posvětil bombardování Srbska. Albrightová přijela do Terezína uctít památku svých předků, kteří zemřeli za války.
23.07.2012 10:25 |

podobné články

Osobnosti: Jaroslav Foldyna (618 článků)

Albrightová je odporná, píše Foldyna. Její krvavé stopy jsou prý po celém Srbsku

 
Poslanec Jaroslav Foldyna (ČSSD) tvrdě zkritizoval někdejší ministryni zahraničí USA Madeleine Albrightovou. Podle jeho názoru je to odporná žena, která má na rukou srbskou krev, neboť působila v administrativě prezidenta Clintona, který na konci devadesátých let posvětil bombardování Srbska. Albrightová přijela do Terezína uctít památku svých předků, kteří zemřeli za války.
23.07.2012 10:30 |

podobné články

Osobnosti: Jaroslav Foldyna (618 článků)

Odporná vražda Vanesky (†1,5): Za ubití dcery 10 let kriminálu!

 
Odporná vražda vloni v prosinci zahýbala každým ve vesničce Sedlnice na Novojičínsku. Mladá matka Nikola (18) tam doslova ubila dceru Vanesku (†1,5). Teď za to dostala 10 let kriminálu.
10.06.2014 05:15 |

podobné články

Senátor, který prohrál volby: Podlá a odporná kampaň. Můj protikandidát, profesor Hampl, používal estébácké metody

 
Neúspěšný kandidát do Senátu, který neobhájil svůj mandát, Zdeněk Schwarz se na svém profilu na ParlamentníchListech.cz ohlíží za předvolební kampaní. Podle něj žádná předchozí kampaň ještě nebyla tak podlá a odporná, jako ta letošní. V odpovědi čtenářce uvádí hned několik nefér útoků, které zaznamenal. Kandidát lidovců, který nakonec zvítězil, Václav Hampl, podle něj používal estébácké metody a v kampani ukázal, že nemá vlastní názor.
21.10.2014 12:25 |

podobné články

Osobnosti: Zdeněk Schwarz (44 článků)

Halina Pawlowská reagovala na urážky Studenkové: Co říká na to, že je prý odporná?

 
Odporná, protivná, hnusná žena. Tak o Halině Pawlowské  (60) , české moderátorce a spisovatelce, promluvil ve slovenské Markíze dřívější herecký sexsymbol Zdena Studenková  (60) . I když televize vypípala, o kom hovoří , Super.cz se podařilo najít důkaz, že šlo skutečně o bývalou moderátorku již dávno zaniklého pořadu Banánové rybičky. Kromě toho jsme se s Pawlowskou spojili. Co na urážlivá slova říká?
12.05.2015 15:35 |

podobné články

Osobnosti: Halina Pawlowská (521 článků) , Zdena Studenková (142 článků)

Odporná neomarxistická hniloba, islámská budoucnost Evropy. Česko se stane rohožkou Evropy. Petr Žantovský zalistoval chystanými dohodami, o kterých média důsledně mlčí. Pochopíte proč

 
TÝDEN V MÉDIÍCH Všechno je to jedna odporná neomarxistická hniloba, co prožírá Evropu, která měla být prostorem svobody. Tak reaguje Petr Žantovský na článek Daniela Kaisera, v němž autor trefně popisuje, jak se z Visegrádské čtyřky stalo jakési názorové ohnisko opozice k představě Evropy s částečně islámskou budoucností. Mediální analytik varuje před tím, aby se z České republiky nestala evropská rohožka, pokud bychom ratifikovali Istanbulskou úmluvu. Bez povšimnutí nemohl nechat účast předsedy Evropské komise Junckera na oslavách dvoustého výročí narození Karla Marxe a má vzkaz pro neohrožené novináře.
05.05.2018 17:10 |

podobné články

Chovatelé papoušků varují před podvodníkem: Odbarvené ptáky prodává jako vzácné mutace

 
Chovatelé papoušků z celé republiky varují před mužem z Frýdeckomístecka, který podle nich odbarvuje přírodně zbarvené ptáky peroxidem, a prodává je za mnohatisícové částky jako vzácné mutace.
28.12.2010 18:35 |

podobné články

Češi objevili geny, jejichž mutace působí vrozenou žloutenku

 
Objev dvojice genů, jejichž mutace působí vrozenou žloutenku zvanou Rotorův syndrom, představili dnes vědci z první lékařské fakulty Univerzity Karlovy.
09.02.2012 10:55 |

podobné články