Článek

Monika Babišová nebo Eva Pavlová? Kandidátky na budoucí první dámu očima experta a kompletní hodnocení

 
Prezidentská volba dostala do centra dění nejen samotné prezidentské kandidáty, ale i jejich drahé polovičky. V případě zvolení by se totiž jedna z nich stala první dámou a reprezentovala Česko jak doma, tak v zahraničí. Expert na rétoriku a moderátor Petr Vojnar pro eXtra.cz zhodnotil Evu Pavlovou i Moniku Babišovou. Která z nich se na Pražský hrad hodí více?
21.01.2023 05:10 |

podobné články

Osobnosti: Petr Vojnar (167 článků)
Podobné články

Velké srovnání možných prvních dam: Kdo jsou Eva Pavlová a Monika Babišová

 
Odlišnější už ani být nemohou. Kdo jsou ženy, které možná obsadí místo první dámy Česka? Podívejte se na portréty Evy Pavlové (58) a Moniky Babišové (48). Na jedné straně Eva Pavlová, podplukovnice ve výslužbě, která si v nablýskaných večírcích nelibuje, na druhé Monika Babišová, v současné době jedna z majitelek Agrofertu a věrná podporovatelka svého manžela. Paní Pavlová poskytla eXtra.cz rozhovor.
15.01.2023 20:50 |

podobné články

Co platí na tmavé kruhy pod očima?

 
Tmavé kruhy pod očima zná snad každá žena. Většina z nás s nimi již měla tu čest a při pohledu do zrcadla se nám naskytl odraz tmavých fleků, kvůli kterým naše oči působily unavené a naše tvář zašlá. Kruhy pod očima vznikají propadem tkáně nacházející se pod vnitřním očním koutkem a mnohdy mohou zasahovat až do úrovně lícních kostí. Tmavé kruhy pod očima nevypadají vůbec dobře, někdy se k nim přidají ještě nevzhlednější váčky vznikající otoky v očním okolí. Jak proti těmto kruhům bojovat? Dá se jim nějak zabránit? A jak se jich zbavit, když nám budou hyzdit tvář? Jak na tmavé kruhy pod očima? Příčin, kvůli kterým vznikají tmavé kruhy pod očima, může být hned několik. Často je tato vada na kráse spojována s nezdravým životním stylem, především pak s nedostatkem spánku. I to je samozřejmě jeden z důvodů, za jejich vznikem ale může stát i stres nebo dědičné indispozice. Nás však dnes neznamená, proč kruhy pod očima vznikají. My se dnes společně zaměříme na to, jak se kruhů zbavit. Poradíme vám několik tipů, triků a fíglů, s jejichž pomocí můžete na tmavé kruhy pod očima vyzrát. Tak jdeme na to! První pomocí na kruhy pod očima je pořádně studený obklad. Měl by být tak studený, jak jen vaše citlivé oční okolí dokáže snést. Snažte se studený obklad přikládat pouze na okolí pod očima, nikoli přímo na oční víčka. Jedna z babských rad říká, že na tmavé kruhy pod očima skvěle fungují vychlazené sáčky čaje, nejlépe pak zeleného neb heřmánkového. Zkuste to, nemůžete nic ztratit. Prevencí proti vzniku kruhů pod očima je dostatek vody. Jak jistě víte, naše tělo je tvořeno vodou, proto je potřeba vodu neustále doplňovat. Kromě kruhů pod očima působí pozitivně i na další tělesné pochody. Vracíme se k radám našich babiček, které nedaly dopustit na... Čtěte více Příspěvek Co platí na tmavé kruhy pod očima? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
20.08.2017 20:15 |

podobné články

Poslední slova prvních dam: Babišová zasadila manželovi další ránu, Pavlová apeluje na voliče

 
Do prezidentské debaty na Nově zasáhly i manželky prezidentských kandidátů Eva Pavlová a Monika Babišová. Ty byly moderátorem Reyem Korantengem pozvané do živého vysílání, aby přispěly svým pohledem na události posledních dvou týdnů. Obě dámy se shodly, že už se těší, až kampaň skončí. Monika Babišová prý bude slavit, i když její muž nevyhraje. Co dalšího řekly?
27.01.2023 09:30 |

podobné články

Móda z poslední debaty: Eva Pavlová vytáhla šik šaty, Monika Babišová ikonické lodičky za tisíce

 
Do otevření volebních místností zbývají poslední hodiny. Petr Pavel a Andrej Babiš tak mají poslední možnost dostat na svou stranu nerozhodnuté voliče. K tomu využili i poslední televizní debatu, která se odehrála ve studiu TV Nova. Kromě kandidátů na prezidenta promluvily k divákům i jejich ženy - Eva Pavlová a Monika Babišová. Podle fotek naší fotoreportérky, která byla na místě, musíme uznat, že se obě dámy na debatu oblékly velmi elegantně.
27.01.2023 11:55 |

podobné články

Osobnosti: Andrej Babiš (25676 článků) , Petr Pavel (1630 článků)

Drahé polovičky prezidentských kandidátů: Luxus vyhledávající Babišová, vojačka Pavlová i elegantní Hilšerová

 
Prezidentská volba se kvapem blíží a z médií na nás každý den vyskakují tváře kandidátů. Co však víme o jejich drahých polovičkách? Věděli jste, že Monika Babišová poznala svého muže v podniku Lovochemie, Eva Pavlová byla stejně jako její muž v armádě a manželka Pavla Fischera Klára se starala o těžce postiženého syna? Redakce eXtra.cz pro vás připravila to podstatné, co o potenciálních prvních dámách musíte vědět!
07.12.2022 05:10 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Fischer (316 článků)

Zajímavosti ze života Moniky Babišové a Evy Pavlové: Co vše mají společného a v čem se naopak liší

 
Česko bude mít již brzy nového prezidenta a s ním i první dámu. Bude to Monika Babišová nebo Eva Pavlová? To si budeme muset ještě pár dnů počkat. Pojďme nyní nakouknout za oponu a dozvědět se o manželkách velkých rivalů víc. Co o sobě obě dámy prozradily například v pořadu Showtime?
25.01.2023 20:55 |

podobné články

Manželka Petra Pavla zavedla voliče do kuchyně: Eva Pavlová prozradila, co generálovi chutná

 
Již brzy si Češi zvolí svého nového prezidenta a s ním i první dámu. Rozhodne se mezi expremiérem Andrejem Babišem a Petrem Pavlem. Právě generálova manželka pozvala čtenáře do kuchyně a prozradila nejoblíbenější jídlo svého muže. "Petr je vděčný strávník, ten sní všechno, ale zelňačku má hrozně rád," řekla pro Lifee.cz Pavlová.
26.01.2023 15:40 |

podobné články

Osobnosti: Andrej Babiš (25676 článků) , Petr Pavel (1630 článků) , Eva Petra (76 článků)

Eva Pavlová odhalila tajný trumf svého muže: Kamarádky jí řekly, čím jim imponuje

 
Když Petr Pavel porazil v prezidentské volbě Andreje Babiše, Eva Pavlová si oddechla. Náročná kampaň je konečně u konce. Manželka budoucí hlavy státu si tak našla čas, aby vše uvolněně zhodnotila, a v rozhovoru pro Blesk prozradila, čím ji manžel během kandidatury naštval. Kromě toho také uvedla, čím Pavel nejvíce okouzlil její kamarádky.
30.01.2023 16:50 |

podobné články

Osobnosti: Andrej Babiš (25676 článků) , Petr Pavel (1630 článků)

Projeli jsme se „utajeným“ výtahem na I. P. Pavlova. Za minutu a půl

 
Stanice metra I. P. Pavlova je od tohoto týdne bezbariérová. Pokud ale budete výtah hledat vedle klasických výstupů z metra, nepodaří se vám to. Nachází se totiž až v průčelí jednoho z domů v Legerově ulici, což je od náměstí I. P. Pavlova přibližně 130 kroků.
05.09.2015 06:15 |

podobné články

Vážná nehoda zastavila provoz u I. P. Pavlova: Tramvaj se srazila s autem, dva lidé zůstali zaklínění

 
Dopravu v úterý krátce před půl sedmou ráno zkomplikovala na magistrále a na náměstí I. P. Pavlova nehoda tramvaje a osobního auta. Ty se srazily u I. P. Pavlova v ulici Jugoslávská, hasiči museli vyprostit dva lidi. Zhruba 40letý muž se vážně zranil.
18.02.2020 07:05 |

podobné články

První dáma Eva Pavlová: Z róby jako pro Popelku přesedlala na džínové pohodlí

 
Pohodlí má rád každý. Stejně tak nová první dáma Eva Pavlová, která sice dorazila do včerejšího volebního štábu upravená a v elegantních šatech, ale večer, když se slavilo, se převlékla do džínového. Na místě byla i redakce eXtra.cz a potvrdila, že celý večer to manželce generála opravdu slušelo. 
29.01.2023 13:20 |

podobné články

Jihočeští lídři na ČT debatovali o Rusku. Za Vrbětice minimálně omluva a náhrada škody, požaduje kandidát SPOLU

 
Ve čtvrteční předvolební debatě České televize vystoupilo tentokrát sedm lídrů kandidátek v Jihočeském kraji. O hlavních tématech, kterými byla kauza Vrbětice, ekonomika či boj s korupcí, diskutovali lídr kandidátky SPOLU Jan Bauer, ministr životního prostředí Richard Brabec (ANO), lídryně kandidátky Přísaha Ivana Kerlesová, lídr koalice Pirátů a Starostů Lukáš Kolářík, lídryně kandidátky KSČM Alena Nohavová, lídryně kandidátky SPD Iveta Štefanová a lídr kandidátky ČSSD Ondřej Veselý.
24.09.2021 06:40 |

podobné články

Osobnosti: Ondřej Veselý (157 článků) , Ondřej Veselý (157 článků) , Jan Bauer (136 článků) , Jan Bauer (136 článků) , Jan Bauer (136 článků) , Jan Bauer (56 článků) , Richard Brabec (473 článků)

Smích vás přejde, zvyšoval Onderka hlas na Šlachtu. Fiala se dojímal demonstracemi na Letné

 
V předvolební debatě České televize vystoupilo v pondělí sedm lídrů kandidátek v Jihomoravském kraji. O hlavních tématech, kterými byl rozpočet, justice a spravedlnost, ale také boj proti covidu-19, diskutovali lídr kandidátky SPOLU Petr Fiala, za Piráty a Starosty Radek Holomčík, lídr kandidátky SPD Jan Hrnčíř, za ČSSD Roman Onderka, dále lídr kandidátky KSČM Ivo Pojezný, lídryně kandidátky ANO Alena Schillerová a lídr kandidátky Přísaha Robert Šlachta.
27.09.2021 23:35 |

podobné články

Osobnosti: Petr Fiala (4899 článků) , Jan Fiala (403 článků) , Jan Fiala (403 článků)

První slova prezidenta České republiky: Nová hlava státu pronesla slova plná naděje

 
Je rozhodnuto. Novým českým prezidentem se stal generál Petr Pavel a první dámou Eva Pavlová. Na pódium přišli ruku v ruce, kdy paní Pavlová měla slzy na krajíčku, jak zaznamenala redakce eXtra.cz, která byla u toho. Došla i na první slova českého prezidenta. 
28.01.2023 17:25 |

podobné články

Osobnosti: Petr Pavel (1630 článků) , Pavel Nový (513 článků) , Pavel Nový (369 článků)

Nejvstřícnější bankou za IV. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Air Bank

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty, která je nejdůležitějším článkem hodnocení, stala Nejvstřícnější bankou za 4. čtvrtletí roku 2014 Air Bank. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 76,19 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena Fio banka s hodnocením 75,88 procent a třetí se umístila Komerční banka, která od poroty získala hodnocení 74,50 procent.
10.03.2015 14:21 |

podobné články

Eva Pavlová zavzpomínala na těžké období: Měla jsem jen na pár koleček šunky

 
Eva Pavlová žije mnoho let po boku svého muže Petra Pavla. Předtím však zažila i období, kdy měla jako samoživitelka hluboko do kapsy. „V jednom období jsem chodila pro dítě kupovat jen pár koleček šunky,“ zavzpomínala pro CNN Prima News.
27.01.2023 19:45 |

podobné články

Osobnosti: Petr Pavel (1630 článků) , Eva Petra (76 článků)

Souboj prvních dam a pána: Stylová Babišová, generálka Pavlová, božská Lilia či právník Neruda

 
Konec spekulacím. Expremiér Andrej Babiš oznámil během Televizních novin na Nově svou kandidaturu na prezidenta České republiky. O post, který ještě pár měsíců bude patřit Miloši Zemanovi, usilují dále generál Petr Pavel, Danuše Nerudová, Marek Hilšer, Josef Středula, Pavel Fischer, Karel Janeček a další. S novou hlavou státu dorazí i nová první dáma či muž. Po Ivaně Zemanové by se tak na Hradě mohla objevit například právě Monika Babišová. Potenciálních kandidátek je ale víc, a dokonce je mezi nimi i jeden muž.
01.11.2022 05:10 |

podobné články

Osobnosti: Andrej Babiš (25676 článků) , Ivana Zemanová (420 článků) , Karel Janeček (499 článků) , Petr Pavel (1630 článků) , Marek Hilšer (249 článků) , Pavel Fischer (316 článků) , Pavel Marek (342 článků) , Pavel Marek (358 článků) , Pavel Janeček (31 článků)

Kandidátky na první dámu: Hříšně krásná Lilia, Babišova Monika či lékařka Hilšerová

 
Kandidaturu na prezidenta zatím jako první oznámil jen Karel Janeček, už nějakou dobu se ale uvažuje o řadě dalších osobností, které by mohly vystřídat Miloše Zemana. S novou hlavou státu nejspíš dorazí i nová první dáma. Po Ivaně Zemanové by se tak na Hradě mohla objevit například právě Lilia Khousnoudtinova. Potenciálních kandidátek je ale víc...
28.01.2022 10:10 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (27733 článků) , Ivana Zemanová (420 článků) , Karel Janeček (499 článků)

Eva Longoria o bratrovi Cruzové: Měla jsem štěstí, že jsem ho našla

 
Šestatřicetiletá herečka Eva Longoria je po uši zamilovaná do mladšího bratra herečky Penelope Cruzové Eduarda. Díky němu prý znovu věří v lásku. Další články k tématu: Nejlépe placenou televizní herečkou je Zoufalka Eva Longoria Eva Longoria natočila žhavou erotickou scénu se ženou Eva Longoria vydala kuchařku, sama se ale některým pokrmům z ní vyhýbá Eva Longoria nese rozvod těžce, i když má nového přítele Zoufalá manželka Eva Longoria se rozvedla a už má novou lásku Zoufalá manželka Eva Longoria požádala o rozvod
05.12.2011 16:35 |

podobné články