Článek

KUCHAŘSKÝ RÁDCE AHA! Recept na nejlepší vaječňák!

 
Vaječný likér k Vánocům patří, a to nejen k těm českým. Mnoho rodin si hýčká svoje vlastní recepty, aby byl ten jejich co nejvychytanější, bývá to i oblíbený vánoční dárek mezi přáteli. Chcete letos vyzkoušet něco jiného? Aha! vám pomůže.
23.12.2021 12:15 |

podobné články

Podobné články

Markéta vaří vaječňák, po kterém se celebritám rozvazuje jazýček!

 
KOMENTÁŘ: Vaječňák jsme coby děti tajně upíjely babičce, která vždy před Vánoci udělala několik lahví pro návštěvy. Byl žlutý, hustý a hodně rumový. Dodnes si tu chuť pamatuji. Ale kdykoliv jsem někde dostala kupovaný, bylo to vždy jen sladké lepidlo. A že nejsem daleko od pravdy, odhalil i test Blesku, který ochutnal pár vaječných likérů, jež se prodávají v obchodech.
03.12.2015 11:55 |

podobné články

Pila vaječňák a neustále čudila! Režisér Bastardů vzpomíná na Ninu Divíškovou

 
Herečka Nina Divíšková (✝84), která byla dlouhodobě nemocná, dnes zemřela . Herečka si zahrála ve dvou filmech režiséra a herce Tomáše Magnuska, který na ni krátce zavzpomínal: " Byla skvělá, furt teda kouřila, pořád. Já to moc nemám rád, ale ona byla velká kuřačka. Pila vaječňák a čudila. Ale fakt skvělá ženská, moc hodná."
21.06.2021 14:35 |

podobné články

Osobnosti: Nina Divíšková (106 článků) , Tomáš Magnusek (111 článků)

VIDEO Recept na bohatství: Kdo uvaří nejlepší mezinárodní specialitu?

 
Dnes budou dva nejlepší Češi a Slováci vyrábět svůj recept ve velkém a vítězové z každé země půjdou do prestižní reklamní agentury, kde jejich recept získá jméno, design a slogan. Nakonec ten nejlepší recept dorazí do prodejen Kaufland, kde si jej budete moci jako hotový produkt koupit.
03.09.2012 05:10 |

podobné články

Recept na medové perníčky

 
Vánoce se kvapem blíží a právě teď je čas na pečení perníčků. Klasické perníčky totiž potřebují čas – ne na jejich přípravu, ale proto, že musí dostatečně odležet. Pokud na ně ale spěcháte nemusíte se bát. Přinášíme vám recept na medové perníčky, které jsou měkké hned po upečení. Pečení perníčků má dlouholetou tradici a to si zaslouží i léty prověřený recept na měkké perníčky, které vám provoní krásně celý dům. K perníčkům neodmyslitelně patří i jejich zdobení, proto přidávám i recept na polevu. Medové perníčky, které jsou měkké hned po upečení Ingredience 800 g hladké mouky 300 g moučkového cukru 1 celá hera 3 vejce 4 lžíce medu 1,5 lžičky sody 1 koření do perníku kakao Postup Ze všech surovin vypracujte pevné, nelepivé těsto, které zabalte a nechte odležet do druhého dne v lednici. Pokud to jinak nejde, minimální čas odležení těsta je 1 hodina. Odpočinuté těsto rovnoměrně rozválejte, výška záleží na tom, jak tlusté perníčky chcete mít (ccai 3-5 mm). Zapněte si troubu a nastavte ji na 180°C, aby se stihla dostatečně vyhřát. Pomoučenými vykrajovátky vykrájejte perníčky, které následně vyskládejte na plech vyložený pečícím papírem. Na závěr je potřete rozšlehaným vajíčkem a dejte péct přibližně na 10 minut. Tyto perníčky opravdu nemusíte nechat odležet, jsou měkké hned po upečení. Bílková poleva na perníčky Ingredience 1 bílek 150 g moučkového cukru ½ kávové lžičky citronové šťávy Postup V míse vyšlehejte všechny ingredience. Správně hustou polevu poznáte tak, že bude hustější a měla by se táhnout. Pokud chcete polevu obarvit, stačí použít gelovou barvu. Polevu nanášejte pomocí zdobícího sáčku s tenkou špičkou na konci. Tip: Na bílkovou polevu je potřeba použít velmi jemný moučkový cukr, pro jistotu použijte jemné sítko. Příspěvek Recept na medové perníčky pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
06.12.2018 02:20 |

podobné články

Recept na vanilkové rohlíčky

 
Vanilkové rohlíčky jsou pravou českou vánoční klasikou. Pečou se jistě v každé rodině a stejně jistě má každá rodina svůj starý osvědčený recept na nějž nedá dopustit. Do těsta na vanilkové rohlíčky někdo dává mandle, někdo vlašské ořechy, výsledek ale je vždy křehký a vonící vanilkou. Jestli chcete letos o vánocích skutečně delikatesní rohlíčky, použijte tentokrát na obalení cukr s opravdovou vanilkou. Rozdíl mezi vanilkovým a vanilinovým cukrem okamžitě poznáte. Rodinný recept na vanilkové rohlíčky Jak jsem už napsala, nikdo nedá dopustit na svůj osvědčený recept, proto i já vám dnes předám ten, který mám vyzkoušený a o léta je peču své rodině. Především si musíte na semlít vlašské ořechy, právě ty dodají rohlíčkům úžasnou chuť. Budete jich potřebovat 100 gramů. K nim přidáte 240 gramů hladké mouky, 70 gramů moučkového cukru a 200 gramů másla. Vše spojte do kompaktního těsta a to dejte do ledničky odpočinout. Já obvykle večer připravím těsto a druhý den z něj tvořím. Pečeme rohlíčky V dnešní době je pečení rohlíčků snadná záležitost. Těsto můžete vtlačit do formiček, dokonce jsou už běžně k dostání plechy s vyznačenými rohlíčky, stačí jen vyplnit je těstem. Klasika je ovšem pěkně si sednout s koulí těsta ke stolu, pustit si některou z českých pohádek a pustit se do rohlíčků pěkně ručně. Mezitím si vyhřejte troubu na 170°C. Plech s rohlíčky dejte do trouby a pečte podle velikosti cca 8 – 10 minut. Že jsou hotové, poznáte podle nádherné vůně a taky podle toho, že jim začnou tmavnout špičky. V tu chvíli plech vyndejte, rohlíčky nechte trochu zchladnout, ale na obalení ve vanilkovém cukru musí být ještě teplé. Hotové vanilkové rohlíčky naskládejte do dobře uzavíratelné dózy nebo do krabice a dejte je mimo dosah mlsných členů rodiny, jinak vám do vánoc žádné nezbydou. Nebo pro jistotu rovnou zadělejte dvojitou dávku... Čtěte více Příspěvek Recept na vanilkové rohlíčky pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
14.12.2018 23:15 |

podobné články

Nepečený jahodový dort

 
Sladké do našich životů neodmyslitelně patří a skutečnost je taková, že jen málokdo by odolal nejrůznějším dobrotám a pochutinám, na které se nám již při pouhém pohledu nekontrolovatelně sbíhají sliny. Již naše babičky držely tradici a každou neděli svým nejbližším připravovaly různé dezerty, koláče a buchty. Jestliže ale toužíte po změně a chcete vyzkoušet nějaký dezert, jehož příprava je snadná a chuť tak lahodná, že mu zaručeně neodoláte, pak vyzkoušejte náš nepečený jahodový dort. V dnešním článku naleznete zajímavý recept, na jehož přípravu nepotřebujete mnoho surovin a ať už jej naservírujete komukoli, zaručujeme vám, že sklidíte obrovský úspěch! Nepečený jahodový dort zvládne i kuchařský amatér Nepečený jahodový dort nejenže skvěle chutná, ale zároveň je pro svou přípravu tak nenáročný, že jej zvládne připravit i ten, kdo mnoho zkušeností s vařením či pečením ještě neposbíral. I když tedy s kuchyní příliš nekamarádíte, náš snadný recept dokážete hravě připravit i vy – a jestli nám nevěříte, pak zkuste a uvidíte! Co budete potřebovat na přípravu: balíček piškotů (doporučujeme větší balení) 1 kg jahod (nejlépe čerstvých, pokud nemáte, postačí kompotované) 3-4 kelímky zakysané smetany 2 vanilkové cukry Nepečený jahodový dort – postup: Připravte si jakoukoli formu (nejlépe se pracuje s klasikou kulatou). Dno a boky formy vyložte potravinovou folií (není to nutné, slouží k lepší manipulaci s dortem). Na dno formy vyskládejte piškoty, můžete dát i dvě vrstvy na sebe. Umyté a na polovinu pokrájené jahody naskládejte na vrstvu piškotů tak, abyste celou plochu zarovnali. Zakysanou smetanu smíchejte s vanilkovým cukrem (podle chuti) a částí takto vzniklé směsi zalijte první řadu jahod a piškotů. Pomocí stěrky rovnoměrně rozprostřete po celé formě. Opakujte postup s piškoty (tentokrát již jen jednu vrstvu), jahodami a smetanou a to až do té doby, než se dostanete k okraji formy. Pamatujte, že poslední vrstvou musí být smetana. Poté... Čtěte více Příspěvek Nepečený jahodový dort pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
17.02.2016 09:40 |

podobné články

Nový seriál deníku Aha!, Nedělního Aha! a Aha! Pro ženy na rok 2018: 100 příběhů republiky

 
28. října 1918. Právě letos uplyne 100 let od tohoto významného dne v historii naší republiky. Jakých vlastně bylo těch sto let samostatné republiky? Jak se měnila ve víru doby a jak se v ní žilo. O tom všem bude nový seriál, se kterým se budete potkávat na stránkách Aha!, Nedělního Aha! a Aha! Pro ženy.
02.01.2018 05:05 |

podobné články

5 věcí, které z žen dělají nejlepší partnerky

 
Snad každá z nás by se chtěla pyšnit titulem nejlepší partnerky. Co je proto ale nutné udělat, abychom si tohle označení zasloužili? Které věci z žen dělají ty nejlepší partnerky? Díky čemu se v očích mužů staví vysoko nad ostatní konkurentky? Na to se společně podíváme v dnešním článku! Jak dostát role nejlepší partnerky Každá žena by pro toho svého chtěla být tou nejlepší. Ono je to vcelku logické – pokud by to nejlepší měl muž doma, nemusel by to hledat jinde. Tím by odpadlo riziko možné nevěry a nám ženám by bylo okamžitě lépe na světě. V čem se tedy skrývá ono tajemství? Nevytahujte staré spory U žen je poměrně známo, že mají tendence při hádkách vytahovat staré spory. Jestliže se tedy chcete stát nejlepší partnerkou, nikdy se neuchylujte k tomu, abyste své polovičce vytýkali staré věci – především pak ty dávno vyřešené. Nevyčítejte mu kamarády Každý muž má kamarády, se kterými si prostě chce zajít na pivo nebo se s nimi podívat na důležitý fotbalový či hokejový zápas. Titulu nejlepší partnerky dosáhnete už jen tím, že mu tyto chvíle nebudete zakazovat nebo vyčítat. Když bude chtít váš drahý trávit čas s kamarády, využijte této příležitosti a sejděte se s kamarádkami. Vzájemná chvilka odloučení ničemu neuškodí. Staňte se mistrem kuchařem Že láska prochází žaludkem je dávno známý fakt. A věřte milé dámy, že muži na dobré jídlo moc dobře slyší. Na vařenou nudli ho tak s největší pravděpodobností neutáhnete, ale na takovou svíčkovou se šesti už byste mohla. A s přehledem! Buďte svolná k experimentům Muži velmi často chtějí experimentovat v sexu. Vymýšlí nové polohy nebo do intimních radovánek v naší nejrůznější pomůcky. Pokud je žena k těmto experimentům svolná, rázem tak v mužských očích získá na ceně. Samozřejmě se ale nemusíte do ničeho nutit, a pakliže vám něco opravdu bude... Čtěte více Příspěvek 5 věcí, které z žen dělají nejlepší partnerky pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
04.06.2017 18:25 |

podobné články

Ty pravé vánoční drinky! Recept na výborný punč i lahodný vaječný koňak

 
Adventní čas si zádá rozjímání a k tomu by se hodil nějaký hřejivý nápoj. Vyzkoušejte skvělý domácí punč nebo slaďoučký vaječňák!
06.12.2020 06:05 |

podobné články

Nejstřeženější obchodní tajemství: Recept na Coca-colu byl odhalen

 
Recept na nejslavnější nápoj na světě je nejstřeženější obchodní tajemství. Originální recept znají jen dva lidé na světě. Nyní se však pravděpodobně recept odhalil. Informaci publikoval server tn.cz televize Nova.
15.02.2011 16:40 |

podobné články

Recept na bohatství: Medovník Gevorga Babajana

 
Kulinářská show Recept na bohatství má již řadu nadšených diváků, a aby ne, přináší spoustu super receptů, které si můžete vyzkoušet i vy ve své kuchyni. V dalším díle porotu zaujala Arménka – dort, který upekl soutěžící Gevorg Babajan. Ten však recept na svou sladkou dobrotu odmítl prozradit s tím, že jde o rodinné tajemství. Abyste ale nepřišli zkrátka, přinášíme vám recept na medovník, který může chuť Arménie alespoň navodit.
05.11.2012 17:30 |

podobné články

Recept na bohatství: Armén uchvátil dezertem, ale... Recept neprozradím ani kdybyste mě mučili!

 
Fíha, tak ten hoch asi nepochopil princip soutěže… Přišel bojovat o 1,25 milionu korun do pořadu Recept na bohatství, ovšem když porotu nadchl jeho dortík, zabejčil se: „Recept neprozradím, ani kdybyste mě mučili!“ A tak se musel Gevorg Babajan (21) poroučet…
12.11.2012 12:15 |

podobné články

Recept na tvarohové muffiny

 
Lahodné muffiny zná snad úplně každý. Velice oblíbený sladký druh pečiva, který si mnoho lidí mylně plete s populárními cupcakes. Je pravdou, že na první pohled mají společný vzhled i pověstný košíček – ovšem to je vše. Zatímco cupcakes jsou barevné, hravé a veselé, muffiny působí obyčejně. Možná i vy máte osvědčený recept na sladké muffiny, po kterých se u vás doma vždycky jen zapráší. Existuje nespočet druhů, variací a možností, jak si muffiny připravit, díky čemuž máte pořád z čeho vybírat. My vám v dnešním článku představíme lahodné recepty na tvarohové muffiny, po kterých se zaručeně budete olizovat až za ušima. Hurá do pečení! 1. Klasické tvarohové muffiny Pokud máte rádi jednoduchost, určitě vám radost udělá náš první recept. Díky němu si velice snadno a rychle připravíte chutné dortíčky, které se na stole příliš dlouho neohřejí. Co si připravit: 2 vejce 1 vanilkový cukr 100 g cukru krupice 250 g měkkého tvarohu 100 ml oleje 200 g hladké mouky 1/2 prášku do pečiva 1/2 lžičky vanilkového aroma Podle chuti: rozinky nebo čokoládové kousky Jak postupovat: Prosejte si mouku s kypřícím práškem. Přidejte rozinky/čokoládové kousky. V jiné misce si smíchejte vejce, cukr, olej a vyšlehejte do pěny. Přidejte tvaroh a vanilkové aroma – vyšlehejte dohladka. Následně pomalu vmíchejte mouku smíchanou s kypřícím práškem. Připravte si vymazaný plech na muffiny nebo košíčky. Pomocí lžíce naplňte. Pečte cca 20 minut na 190°C. 2. Tvarohové muffiny s borůvkami Pokud si chcete muffiny něčím ozvláštnit, jednou z vhodných surovin jsou borůvky. Samozřejmě do mufinnů můžete zapéct cokoli, ale borůvkové muffiny by vám určitě neměly chybět v repertoáru. Co si připravit: 400 ml mléka 300 g polohrubé mouky 120 g měkkého tvarohu 300 g borůvek 80 g cukru 1 vejce 1 lžíce kypřícího prášku 1/2 lžičky citronové kůry 1/4 lžičky soli Po upečení: 250 g měkkého... Čtěte více Příspěvek Recept na tvarohové muffiny pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
03.07.2015 08:56 |

podobné články

Recept na cheesecake z tvarohu

 
Cheesecake – v doslovném překladu sýrový koláč – je hitem, který by neznal opravdu jen málokdo. Právem se řadí mezi nejoblíbenější sladké dezerty, jehož příprava není vůbec složitá, i když si to většina lidí myslí. Popularita cheesecake roste i díky neskutečnému množství způsobů, na které lze připravit – velice oblíbenou alternativou je citronový, vanilkový, čokoládový nebo ovocný cheesecake. Náplň tohoto dezertu může být připravena buď z mascarpone, což je klasika, ale rovněž i z ricotty nebo tvarohu. Sýrový koláč je známý po celém světě a v tomto případě nutno zmínit známé rčení: jiný kraj, jiný mrav. Každá země má svou vlastní alternativu tohoto dezertu, zatímco Američané nedají dopustit na náplň připravenou z termizovaného sýra, Francouzi naopak sází na sýr Neufchâtel, Řekové si jej neumí představit bez oblíbeného sýra feta a my Češi si jej nejčastěji připravujeme z tvarohu. I my vám dnes představíme recept na cheesecake z tvarohu, na kterém si zaručeně pochutnáte. Recept na cheesecake z tvarohu Na přípravu dezertu budete potřebovat: 300 g máslových sušenek 150 g másla 500 g tvarohu 3 vejce 2 polévkové lžíce škrobu 120 g cukru krupice Postup přípravy: Máslové sušenky rozdrťte buď pomocí válečku v pytlíku nebo pomocí mixéru. Mezitím si v hrnci nechte rozpustit máslo, do kterého přidejte rozdrcené sušenky a vytvořte směs. Tu poté namačkejte do formy vyložené pečicím papírem. Vejce rozklepněte a oddělte žloutky od bílků. Žloutky společně s cukrem, škrobem a tvarohem dejte do misky a dobře promíchejte. Z bílků vyšlehejte tuhý sníh a pomaličku jej vmíchejte do připravené tvarohové směsi. Hotový krém nalijte do dortové formy a pomocí lžíce uhlaďte do rovna. Tvarohový cheesecake pečte na 160°C cca 50 minut. Jakmile se koláč upeče, nechte jej alespoň 3 hodiny odpočinout v troubě, kterou necháte jen mírně pootevřenou. Poté jej ještě nechte vychladit v lednici. Tip: Tvarohový cheesecake lze na závěr... Čtěte více Příspěvek Recept na cheesecake z tvarohu pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
24.03.2016 01:15 |

podobné články

Recept na lehkou brokolicovou polévku

 
Brokolicovou polévku mnoho lidí nemusí a to je škoda. Co si budeme nalhávat – brokolice rozhodně nepatří mezi nejoblíbenější druhy zeleniny, ať už pro svou barvu nebo typickou chuť. Možná ani vy polévku z brokolice do svého jídelníčku nezařazujete tak často, jak by si tento výtečný pokrm zasloužil. A to je chyba. Brokolice je přitom pro naše zdraví více než prospěšná. Například je známá pro svůj vysoký obsah hořčíku, který nutně potřebujeme pro činnost svalů i srdce. Opomenout nesmíme ani vitamín C, který je výborným pomocníkem při nachlazení. Zvlášť vhodná je pro ty, kteří se nevěnují kdovíjaké fyzické aktivitě, neboť díky obsahu draslíku ulehčuje srdci tak i krevnímu oběhu. O další důvod navíc, proč si připravit brokolicovou polévku dle našeho receptu. Recept na brokolicovou polévku Brokolicová polévka se dá připravit na vícero chutných způsobů. I my jsme pro vás připravili recept na její lehkou variantu, na které si můžete pochutnat i teď v létě. Potřebujete: 750 g brokolice 10 g másla 1,5 l vývaru 1 stroužek česneku 100 ml smetany muškátový oříšek sůl, pepř Postup přípravy: Brokolici omyjte, pečlivě očistěte a rozdělte na růžičky a košťály. Růžičky můžete nechat vcelku, košťály oloupejte a nakrájejte na plátky. Česnek nakrájejte na drobné kousky a nechte jej chvilku podusit na rozpáleném oleji společně s nakrájenými plátky košťálu. Následně přilijte vývar a nechte na mírném ohni povařit cca 5 minut. Poté přidejte růžičky brokolice a vařte dalších 10 minut. Až bude brokolice měkká, můžete ji rozmixovat společně s vývarem. Za stálého míchání přidejte smetanu a dochuťte podle vlastní chuti strouhaným muškátovým oříškem, solí a pepřem. Brokolicovou polévku můžete podávat s troškou zakysané smetany nebo opečenými chlebovými krutonky. Příspěvek Recept na lehkou brokolicovou polévku pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
12.07.2016 04:40 |

podobné články

Recept na vánočku

 
Vánočka bývala v dřívějších dobách vrcholem slavnostní štědrovečerní večeře a neodmyslitelně patří k vánočním tradicím. Recept se dědil z generace na generaci a krajově se lišil. Kynuté těsto mělo údajně moc ochránit domácnost před pohromami a zároveň bylo symbolem získání bohatství. Ať už chcete dodržet dávné tradice a nebo jen chcete obohatit vánoční tabuki, tady je recept na jednoduchou, ale přesto výbornou vánočku. Tradiční vánočka Těsto: 500 g polohrubé mouky 250 ml mléka 100 g cukru 200 g tuku Hera 40 g droždí 1/2 lžičky soli 3 žloutky citronová kůra muškátový oříšek rozinky Dohotovení vánočky: 1 žloutek 1 lžička mléka loupané mandle moučkový cukr na posypání Jak připravit vánočku Začněte přípravou kvásku, ten připravíte ze 2 lžic vlažného mléka, rozdrobeného droždí, lžíce cukru a lžíce mouky. Kvásek přikryjte a nechte v teple vzejít. Připravte si misku. do které prosijete mouku. Přidejte sůl, žloutky, cukr, ⅓ lžičky muškátového oříšku, strouhanou citronovou kůru a nakonec vzešlý kvásek spolu s rozehřátým tukem. Opatrně zadělejte těsto a pomalu přilévejte zbytek vlažného mléka. Hladké těsto vyklopte na vál, který si předtím posypte moukou a zpracujte jej do tuha. Vložte do misky, zakryjte utěrkou a nechte v teple kynout. Vykynuté těsto vyklopte na vál, zapracujte do něj rozinky a rozdělte ho na 8 dílů, z kterých budete splétat vánočku. Nejsnazší metodou je splést jednotlivá patra samostatně, spodní díl uplést ze 4 pramenů, střední ze 3 a poslední díl těsta rozdělte napůl a vyválejte 2 kratší prameny. Vánočku nechte ještě chvíli kynout, zapněte si troubu na 190°C, aby se stihla předehřát.  Rozšlehaným žloutkem potřete vánočku a posypte mandlemi. Připravte si plech s papírem na pečení, vánočku na něm vsuňte do předehřáté trouby. Po 10 minutách pečení stáhněte teplotu na 170°C. Pečte přibližně 45 minut. TIP: Aby se vánočka při pečení nesesu­nula, vpíchněte do ní pár špejlí. Příspěvek Recept na vánočku pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
08.12.2018 02:10 |

podobné články

Rádce Aha! Nejlepší knížky z červené knihovny

 
Věříte v lásku na první pohled, která vám vydrží celý život? Nejste sami! Pokud jste ale dosud svou osudovou lásku nepotkali, můžete si o ní alespoň přečíst. Ponořte se do příběhů nabitých romantikou i vášní. Aha! vybralo to nejlepší z knižních novinek plných lásky
14.02.2020 09:20 |

podobné články

Nejlepší jídelnu v republice má zlínské gymnázium

 
Soutěž o nejlepší školní jídelnu v Česku vyhrál kuchařský sbor zlínského gymnázia Lesní čtvrť. Sedmnáctičlenná komise mu udělila nejlepší hodnocení za menu s rajčatovou polévkou s kousky rajčat a mozzarelou, přírodní vepřovou panenkou s bramborovým pyré s mrkví a rozmarýnem, smetanovými žampiony a čokoládový krém. Jde již o pátý ročník soutěžního klání, jehož cílem je vylepšit pověst školských stravovacích zařízení.
26.08.2014 20:40 |

podobné články

Ty nejlepší domácí jedlé dárky: Pečený čaj, vaječňák i karamelky!

 
Ať chceme, či ne, letošní rok je hodně odlišný, nekomfortní. Zkuste proto pojmout jinak i vánoční dárky a podarujte rodinu vlastnoručně vyrobenými delikatesami. Jsou přece od srdce, nesou kus vaši osobnosti, a hlavně se dají sníst!
17.12.2020 08:10 |

podobné články