Článek

Jan Urbach: Kladné hodnocení Viktora Orbána roste

 
Podle průzkumu Institutu Nezoepont vzrostlo pozitivní hodnocení práce maďarského premiéra na 62 procent.
03.07.2020 07:40 |

podobné články

Podobné články

Jan Urbach: Komunistický milionář kritizuje Orbána kvůli Putinovi

 
Maďarští socialisté a liberálové kritizují vládu Viktora Orbána pro její údajné sbližování s Ruskem. Pravicový Jobbik naopak postrádá jednoznačný požadavek na zrušení protiruských sankcí. Politici tak reagovali na čtvrteční návštěvu Vladimira Putina v Budapešti.
06.02.2017 14:05 |

podobné články

Osobnosti: Vladimir Putin (3516 článků)

Nelegální imigranti a hrozba terorismu. Maďaři posílili ochranu premiéra Orbána

 
Maďarsko posílilo ochranu premiéra Viktora Orbána a jeho rodiny kvůli zvýšené hrozbě, která souvisí s migrační krizí. „Zvýšená ochrana Orbána a lidí z jeho okolí, včetně jeho rodiny, je nutná, protože bezpečnostní služby odhalily teroristické hrozby související s nelegálními migranty,“ napsal maďarský list Magyar Idök.
28.10.2015 12:15 |

podobné články

Pozor na Sorose, podporujte Orbána. Jinak ohrožujete sami sebe, zaznělo z Izraele

 
Tajemník izraelské vládní strany Likud Eli Hazan napsal pár řádek k drtivému vítězství Viktora Orbána v maďarských volbách. Kdo to myslí dobře s evropskou civilizací stojící na anticko-židovsko-křesťanských kořenech, měl by podle Hazana Orbána podporovat. Tajemník to považuje dokonce za historický imperativ této civilizace. Čtenáře navíc upozornil, že by si měli dát pozor na amerického miliardáře George Sorose.
09.04.2018 14:15 |

podobné články

Osobnosti: George Soros (250 článků)

ČT nepozvala Orbána, cenzurují ho, tvrdí šéf SPD. Další Okamurova nepravda, zní z televize

 
Lídr SPD Tomio Okamura se opět rozohnil nad veřejnoprávními médii. Tentokrát na svém facebookovém profilu označil za skandální, že „Česká televize nepozvala do svého vysílání k rozhovoru maďarského premiéra Viktora Orbána“. Údajně proto, že má ostře kritický názor na EU. To ovšem ČT vyvrátila s tím, že o rozhovor žádá Orbána už pět let, jak uvedl vedoucí redaktor zahraničního zpravodajství Michal Kubal. Ten na Twitteru dodal, že Okamura opakovaně o televizi píše nepravdy.
02.12.2018 19:00 |

podobné články

Osobnosti: Tomio Okamura (2422 článků) , Viktor Kubal (1 článek)

Hamáčka znepokojují některé kroky maďarského premiéra Viktora Orbána

 
Středeční hlasování Evropského parlamentu (EP) nebylo soudem s Maďarskem a ani nesouviselo s postojem Budapešti k migraci. Novinářům to dnes řekl ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD), který je pověřen i řízením Ministerstva zahraničí. Uvedl rovněž, že jako předsedu ČSSD ho některé kroky vlády maďarského premiéra Viktora Orbána znepokojují. S europoslanci ČSSD, kteří se ke stanovisku EP postavili různě, o jejich hlasování mluvit nebude. Informuje o tom ČTK.
14.09.2018 15:10 |

podobné články

Osobnosti: Jan Hamáček (2355 článků)

Evropa Evropanům, Maďarsko Maďarům! Největší nebezpečí od nadvlády Osmanů, zahřmělo znovu od Viktora Orbána

 
Vedoucí kanceláře maďarského premiéra Viktora Orbána János Lázár vyslovil nahlas a jasně svůj názor. „Evropa patří Evropanům, Maďarsko patří Maďarům,“ pravil.
22.08.2017 15:20 |

podobné články

Zdroj: Boj proti Sorosovi bude hlavní téma Viktora Orbána. Tajemný plán nesmí uspět, zní z Maďarska

 
Izraelský deník Haaretz cituje informace, podle kterých bude z pohledu vlády Viktora Orbána hlavním tématem parlamentních voleb v příštím roce boj proti americkému miliardáři Georgi Sorosovi.
18.09.2017 08:35 |

podobné články

Čapí hnízdo na maďarský způsob. Místo farmy pouliční lampy a v hlavní roli zeť Viktora Orbána

 
Evropský úřad pro boj proti podvodům (OLAF) se zajímá nejen o rodinný byznys českého premiéra, ale taky toho maďarského. Úřad v Maďarsku prověřoval veřejné zakázky firmy, kterou dříve vlastnil zeť premiéra Viktora Orbána, a zjistil při tom "vážné nesrovnalosti". Českým uším to zní povědomě, píše Vojtěch Berger na webu Hlídací pes.
29.01.2018 11:35 |

podobné články

V Maďarsku už nebude možné studovat genderová studia. Podle vlády nepřinášejí nic pozitivního

 
Vláda maďarského premiéra Viktora Orbána zakročila proti akademikům, přesněji řečeno proti studentům oboru Gender Studies – oboru, který se věnuje kulturním rozdílům mezi muži a ženami. Tyto obory mají být brzy uzavřeny. Kabinet Viktora Orbána je totiž považuje za zbytečné nebo dokonce společensky nebezpečné.
11.08.2018 14:55 |

podobné články

Babiš rozsekl téma obědů pro děti. Jde v tom i o Viktora Orbána. Syrští sirotci? Jasné slovo

 
Andrej Babiš sepsal další obsáhlé pojednání určené občanům. Sám říká, že touto cestou skládá účty voličům. Dalo by se však také říci, že týden co týden vyzdvihuje, co se mu povedlo, a snaží se poukázat na všechno, za co by si snad mohl zasloužit pochvalu. Nejinak je tomu i druhou prosincovou neděli. Babiš při ní znovu zmínil maďarského premiéra Viktora Orbána, syrské uprchlíky a školní obědy pro děti zdarma.
09.12.2018 20:40 |

podobné články

Osobnosti: Andrej Babiš (20129 článků)

Jan Urbach: Orbán se inspiruje ve Spojených státech

 
Navzdory protestům dnes maďarští poslanci začínají projednávat návrh vlády Viktora Orbána , který v případě přijetí bude znamenat pro tzv. neziskové organizace financované ze zahraničí povinnost tento fakt zveřejňovat.
20.04.2017 15:35 |

podobné články

Jan Urbach: Hodně vážná slova Viktora Orbána v Radiu Kossuth

 
Maďarský premiér Viktor Orbán dnes v pravidelném týdenním vystoupení v „Radiu Kossuth“ uvedl, že jeho vláda v pondělí rozhodne o krocích zpochybňujících středeční protimaďarské rozhodnutí Evropského parlamentu o uplatnění článku 7 Smlouvy o fungování unie.
14.09.2018 19:40 |

podobné články

Jan Urbach: Orbán je v Maďarsku jednička

 
Pozice maďarského premiéra Viktora Orbána v očích veřejnosti se po pandemii koronaviru vylepšila osobně, ale také jeho strana Fidesz získává v průzkumech více než 50 procent. V případě konání voleb by tak nejpravděpodobněji strana dosáhla nejlepšího výsledku od roku 2010.
01.08.2020 14:50 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za IV. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Air Bank

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty, která je nejdůležitějším článkem hodnocení, stala Nejvstřícnější bankou za 4. čtvrtletí roku 2014 Air Bank. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 76,19 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena Fio banka s hodnocením 75,88 procent a třetí se umístila Komerční banka, která od poroty získala hodnocení 74,50 procent.
10.03.2015 14:21 |

podobné články

Zeman považuje Orbána za skutečného lídra, kterých je prý dnes málo

 
Prezident Miloš Zeman považuje maďarského premiéra Viktora Orbána za skutečného lídra, kterých je podle něj v současné politice nedostatek. Zeman to uvedl v blahopřání Orbánovi k vítězství jeho Maďarského občanského svazu (Fidesz) v nedělních parlamentních volbách.
09.04.2014 10:50 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (24675 článků)

Maďaři odložili plán zdanění internetu. Orbána přesvědčili odpůrci

 
Maďarsko prozatím odložilo plán na zavedení daně z přenosu dat na internetu, kterou chtělo začít vybírat už příští rok. Kvůli vládnímu záměru na zdanění internetu vyšly v minulých dnech do ulic desetitisíce lidí a právě masové protesty prý nakonec přiměly premiéra Viktora Orbána, aby změnil názor.
31.10.2014 13:55 |

podobné články

Pane Orbáne, staňte se britským premiérem. Jste jediný rozumný, prosí server

 
Gerald Warner na internetovém serveru Breitbart.com chválí maďarského premiéra Viktora Orbána a považuje jej za osamocený hlas rozumu. Kdyby prý bylo možné angažovat premiéry stejně jako fotbalisty, Velká Británie by zcela jistě „koupila“ právě Orbána.
12.09.2015 10:01 |

podobné články

Maďaři se nevzdávají. Toto létá na Západ od Orbána a jeho ministra

 
Hlasování o přistěhovaleckých kvótách je sice již minulostí, ale především maďarští politici se s jeho výsledky nesmířili a nijak se s tím netají. Britský deník Telegraph přináší názory ministra zahraničí Pétera Szijjártó i premiéra Viktora Orbána, který obvinil německou kancléřku z „morálního imperialismu“.
24.09.2015 11:36 |

podobné články

To už je sprostota. Dohra útoku Respektu na Viktora Orbána a něco z maďarské historie

 
Nejen na to, jakým způsobem by měli novináři informovat o různých událostech, se ve svém článku na internetovém deníku Neviditelný pes zaměřil Luděk Frýbort. Zacílil konkrétně na text britského publicisty, historika a profesora Oxfordské univerzity Timothyho G. Ashe, který vyšel v týdeníku Respekt. Britský publicista si totiž vzal na mušku maďarského premiéra Orbána. Frýbort ale poukazuje na fakt, že Orbán byl do své funkce demokraticky zvolen s vysokým počtem hlasů. Píše i o historii Maďarů, o demokracii i o tom, že by se měl Západ s Východem konečně opravdu domluvit.
12.06.2017 11:15 |

podobné články