Článek

Drsné hodnocení české společnosti. Je prý rozvrácená a nefunkční

 
Jeden z tvůrců veleúspěšné české počítačové hry Kingdom Come: Deliverance, na jejímž financování se podílel i podnikatel Zdeněk Bakala, Dan Vávra, kriticky zhodnotil českou společnost. Jeví se mu jako rozvrácená, nefunkční a krátkozraká.
21.01.2019 15:40 |

podobné články

Osobnosti: Zdeněk Bakala (315 článků)
Podobné články

Nejvstřícnější bankou za IV. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Air Bank

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty, která je nejdůležitějším článkem hodnocení, stala Nejvstřícnější bankou za 4. čtvrtletí roku 2014 Air Bank. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 76,19 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena Fio banka s hodnocením 75,88 procent a třetí se umístila Komerční banka, která od poroty získala hodnocení 74,50 procent.
10.03.2015 14:21 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za I. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Fio banka

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odbobné poroty stala Nejvstřícnější bankou za roku 1. čtvrtletí roku 2014 Fio banka. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 77,29 procentního bodu. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena UniCredit Bank s hodnocením 75,5 procentního bodu a třetí se umístila Česká spořitelna, která od poroty získala hodnocení 75,43 procentního bodu.
18.06.2014 16:40 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za I. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Fio banka

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty stala Nejvstřícnější bankou za 1. čtvrtletí roku 2014 Fio banka. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 77,29 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena UniCredit Bank s hodnocením 75,5 procent a třetí se umístila Česká spořitelna, která od poroty získala hodnocení 75,43 procent.
19.06.2014 09:40 |

podobné články

Bělobrádek (KDU-ČSL): Vysoké školy budou mít dost času se připravit na nový způsob hodnocení výzkumných organizací

 
Nové zásady hodnocení výzkumných organizací od roku 2017, které přinesou velké změny stávajícího systému, schválila vláda na svém zasedání ve středu 8. února. Metodiku hodnocení výzkumných organizací a hodnocení programů účelové podpory výzkumu, vývoje a inovací předložil místopředseda vlády Pavel Bělobrádek.
08.02.2017 14:40 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Bělobrádek (1583 článků)

Vaše Věc: Spokojenost se Sobotkovou vládou rapidně klesá

 
Centrum pro výzkum veřejného mínění se ve svém průzkumu zaměřilo na oblast hodnocení vlády B. Sobotky. Průzkum týkající se hodnocení vlády provádí CVVM pravidelně jednou za rok, a z toho letošního vyplývá, že si vláda B. Sobotky v hodnocení oproti loňskému roku pohoršila, a její hodnocení v očích občanů od zahájení činnosti této vlády stále klesá ve všech zkoumaných aspektech.
11.03.2017 19:15 |

podobné články

Youtuber Fatty Pillow vyzval fanoušky, aby špatně hodnotili restauraci, ve které se mu nelíbilo! Těm se podařilo změnit hodnocení za půl hodiny!

 
Notoricky známý a populární youtuber Fatty Pillow nedávno navštívil pražskou restauraci Podolka, která byla podle facebookového hodnocení 4,5 celkem populární. Jemu se v ní ovšem vůbec nelíbilo, a tak své fanoušky vyzval, aby záměrně dávali restauraci nízké hodnocení. Hodnocení se mu sice podařilo srazit, ale sám za tento počin nesklidil žádné ovace.
17.06.2017 12:30 |

podobné články

Osobnosti: Fatty Pillow (8 článků)

Psychiatrie v Česku: Hodnocení dokonalé, ale realita krutá?! Násilí a nahé pacientky

 
Na stránkách hodnocení-nemocnic.cz se objevuje hodnocení nemocničních ústavů, rehabilitačních ústavů a psychiatrických léčeben. Dnes se podrobně zaměříme na psychiatrická zařízení. Zajímavé je, že hodnocení psychiatrií v Česku se značně rozchází s recenzemi od lidí. Jak tedy dopadly psychiatrické nemocnice v jednotlivých koutech Česka?
28.10.2018 07:35 |

podobné články

Psychiatrie v Česku: Hodnocení dokonalé, ale realita krutá?! DĚSIVÁ SVĚDECTVÍ

 
Na stránkách hodnoceni-nemocnic.cz se objevuje hodnocení nemocničních ústavů, rehabilitačních ústavů a psychiatrických léčeben. Dnes se podrobně zaměříme na psychiatrická zařízení. Zajímavé je, že hodnocení psychiatrií v Česku se značně rozchází s recenzemi od lidí. Jak tedy dopadly psychiatrické nemocnice v jednotlivých koutech Česka podle hlasu lidu?
30.11.2018 06:55 |

podobné články

Bratr VyVoleného Vladka drsně zaútočil na svého sourozence: Tohle psychicky labilní finalista už nevydrží!

 
Rodina VyVoleného Vladka Dobrovodského je definitivně rozvrácena. Vladko tvrdí, že v jeho srdci zůstala jen jeho matka Eva Singerová, se svými sourozenci nechce mít už nikdy nic společného a dokonce plánuje i změnu příjmení.
06.10.2013 10:45 |

podobné články

Osobnosti: Vladko Dobrovodský (122 článků)

Agentura Moody´s potvrdila nejvyšší národní rating VLS

 
Vojenské lesy a statky ČR, s.p. (VLS) si udržely nejvyšší hodnocení agentury Moody´s. Renomovaná americká ratingová agentura, která se zabývá hodnocením ekonomické stability korporátních subjektů, ale i států, přehodnotila v souvislosti se změnou metodiky národního ratingu přibližně 30 podstatných subjektů. VLS v národním ratingu jako jediné české firmě přidělila nejvyšší hodnocení Aaa.cz. V globálním ratingu státní lesnické společnosti, hospodařící převážně v lokalitách bývalých i stávajících vojenských újezdů, přiřazuje Moody’s Investors Service stupeň A1, který se odvíjí od hodnocení České republiky.
16.05.2016 07:40 |

podobné články

Audi A4 – vítěz v hodnocení společnosti DEKRA

 
Audi A4 se jako vozidlo s nejmenším výskytem závad dostalo do čela žebříčku v hodnocení ojetých vozů společností DEKRA za rok 2011. Vůz značky Audi tak počtvrté za sebou zvítězil v celkovém hodnocení. Audi A6 obsadilo třetí místo.
17.01.2012 15:15 |

podobné články

Hejtman Hašek: Jihomoravský kraj obhájil ratingové hodnocení Aa1.cz

 
Jihomoravský kraj získal od společnosti Moody’s Investors Service Limited národní rating Aa1.cz. Zastupitelstvo kraje ve čtvrtek 9. dubna 2015 vzalo toto ratingové hodnocení na vědomí. Následně hodnocení předal hejtmanovi Michalu Haškovi zástupce společnosti Petr Vinš.
10.04.2015 11:06 |

podobné články

Osobnosti: Michal Hašek (2366 článků)

NOVINKA: ČD odškodňují za zpoždění. Peníze i za nefunkční topení

 
Za zpoždění zaviněné chybou na straně dopravce či za nefunkční klimatizaci budou České dráhy (ČD) v některých případech vyplácet cestujícím odškodné. Pravidlo začne platit od pondělí, informovaly dráhy.
20.09.2010 07:45 |

podobné články

ISS se úspěšně vyhnula nefunkční družici

 
ISS se kvůli nefunkční družici přemístila na vyšší letovou dráhu. Manévr se zdařil a ISS nebyla ohrožena.
27.10.2010 08:55 |

podobné články

Elektronické tabule na D1 za desítky miliónů jsou nefunkční

 
Tabule portálu liniového řízení dopravy i informační cedule na dálnici D1 jsou v řadě případů dlouhodobě nefunkční, což nijak nepomáhá řidičům, kteří se na této páteřní komunikaci prakticky denně setkávají s kolonami a dopravními komplikacemi. Česká televize v pondělí uvedla, že některé z tabulí nefungují již půl roku.
31.10.2011 20:40 |

podobné články

Romům hrozí vystěhování. Kvůli žloutence a nefunkční kanalizaci

 
Až 400 Romů z ostravské ulice Přednádraží hrozí vystěhování. Kvůli nefunkční kanalizaci je v okolí špína a šíří se zde žloutenka. Některé rodiny dostanou nové byty, jiné mohou skončit na ulici.
26.11.2011 21:05 |

podobné články

Bém v Praze vyhodil miliardu za nefunkční projekty s počítači

 
Téměř jedna miliarda korun se za vlády bývalého primátora Pavla Béma vyplýtvala v Praze na nefunkční projekty v informačních technologiích. Informuje o tom MF Dnes.
21.05.2012 06:35 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Bém (828 článků)

Města vystrkují růžky: Kladno chce za nefunkční registr odškodné. Souhlasíte?

 
Středočeská města nejsou jednotná v tom, jestli budou požadovat po vládě náhrady škod za nefunkční registr vozidel. Kladno je výjimkou, náhradu by rádo vymáhalo.
25.07.2012 18:40 |

podobné články

Za nefunkční registr chce muž milion. A myslí to smrtelně vážně

 
Stížnost s návrhem na odškodnění za nefunkční registr vozidel podalo už 180 lidí. Dohromady, tedy za újmy materiální i nemateriální, požadují celkem 2,3 milionu korun. Jedním z nich je i občan Pavel Mokrý z Brna. Ten po Ministerstvu dopravy požaduje rovný milion. A jak tvrdí, myslí to smrtelně vážně.
15.08.2012 10:10 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Mokrý (14 článků)