Maso nakrájíme na kostičky a 8 -10 minut smažíme zvolna na margarínu ochuceném trochou soli nebo Knorr Aromatem. (Pokud používáte stehna bez kosti, potom pomalu smažte dalších 10 minut.) Mezitím oloupeme mrkev a nakrájíme ji na kousky.
Mrkev, květák a 2 kostky bujónu přidáme k masu a pomalu smažíme 3 - 4 minuty. Poté dodáme hřášek. Zalijeme 400 ml vody a zvolna vaříme při nízké teplotě, dokud maso a zelenina nezměknou. Zatímco se směs vaří, připravíme rýži ve vodě, do které jsme vhodili zbývající zeleninovou bujónovou kostku. Přilijeme smetanu k masu a zelenině. Zahustíme 3 polévkovými lžícemi světlé Knorr jíšky a povaříme ještě 2 minuty. Dochutíme solí, pepřem a Knorr Aromatem. Podáváme s rýží posypanou nakrájenou petrželí.