Článek

Dekáda pořádného paření: Přehled všech recenzí videoher za posledních 10 let!

 
Videohry jsou zábavné, vtahující, naučné a trávit čas jejich hraním je prostě radost. Jsou také tím nejvýdělečnějším odvětvím zábavního průmyslu. Není se proto čemu divit, že i Blesk.cz se jim věnuje už celou řádku let – konkrétně rovnou dekádu. Toto je přehled všech videoher, které jsme pro vás za posledních 10 let zrecenzovali. Pařili jsme na konzolích jako PlayStation 5, Xbox Series X, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, Nintendo 3DS, PlayStation Vita nebo PlayStation Portable.
12.08.2021 05:05 |

podobné články

Podobné články

Hádka o 20. léta. Začnou už na Nový rok, nebo až v roce 2021?

 
Brzy nás všechny čeká příchod nového roku, připijeme si s přáteli, dáme si sekt, a letos tak navíc oslavíme i vstup do nové dekády – 20. let 21. století. Anebo ne? V posledních letech se vedly bouřlivé debaty o tom, kdy vlastně dekáda začíná a končí. Zatímco pro některé začne nová dekáda už prvním lednem 2020, pro jiné až o rok později a další jsou zmatení. Co je tedy správně?, ptá se ve svém článku deník The New York Times (NYT).
29.12.2019 09:50 |

podobné články

Hráčka videoher byla přepadena lupiči, když zrovna vysílala své paření na internet! Hraní her jí zachránilo život!

 
A pak že "hraní videoher není prospěšné":http://www.extra.cz/6-veci-urcenych-pro-deti-ktere-dospeli-tajne-miluji!
22.06.2014 10:10 |

podobné články

Rolničky, rolničky, paření je čas! 5 nejlepších vánočních videoher

 
Vánoce klepou na dveře a co dělat jiného o svátcích a volnu, než se naplno ponořit do videoher s vánoční tematikou?! Jelikož nejsou všechny tyto gamesky tolik známé, je tu Blesk.cz, který poradí, co si o svátcích zahrát. A nezaměřujeme se jenom na nové tituly, ale i na retro pařby z dob minulých!
26.12.2020 16:30 |

podobné články

Místo přednášek hraní na počítači. V Číně se bude udělovat vysokoškolský titul z videoher

 
Čínské vysoké školy budou od příštího roku vyučovat soutěžní hraní videoher známé jako eSports. Již pět let je v této asijské zemi hraní videoher vnímáno jako oficiální sport.
12.10.2016 07:00 |

podobné články

Česko předalo vedení projektu Dekáda Romů Makedonii

 
Česko dnes po roce oficiálně předalo své předsednictví mezinárodního projektu Dekáda Romů, který má do roku 2015 zlepšit život romské menšiny a přispět k její integraci.
27.06.2011 11:00 |

podobné články

Evropa je na osudové křižovatce. Čeká ji ztracená dekáda, varuje Klaus

 
Evropu včetně Česka čeká i kvůli její hluboké finanční a ekonomické krizi pravděpodobně 'ztracená dekáda', napsal prezident Václav Klaus pro pondělní vydání časopisu Týden.
13.11.2011 19:25 |

podobné články

Osobnosti: Václav Klaus (10658 článků)

Evropu a Česko čeká ztracená dekáda, varuje Klaus

 
Podle prezidenta Václava Klause čeká Evropu a také Českou republiku „ztracená dekáda“. Jedna z příčin je prý chybné systémové uspořádání Evropské unie, které má společné s komunismem to, že zde vládne diktát politiky nad ekonomikou.
13.11.2011 20:15 |

podobné články

Osobnosti: Václav Klaus (10658 článků)

Čeká nás dekáda plná ekonomických turbulencí, napsal Dolejš

 
Svět a Evropa stojí na strategické křižovatce. Následující dekáda může změnit mnohé. Otázka je, zda se vydáme tou správnou cestou. Napsal poslanec KSČM Jiří Dolejš v příspěvku na ParlamentníchListech.cz.
06.07.2013 10:05 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Dolejš (526 článků)

Velký test nejnovějších tanečních videoher

 
Trh videoher je přesycen desítkami tanečních videoher pro nejrůznější systémy. Díky senzoru Kinect pro Xbox 360, pohybovému ovládání Move pro PlayStation 3 i konzoli Wii, která má takové ovládání v základní výbavě, si může každý doma v obýváku zatančit na aktuální hity hitparád i staré klasiky. Která taneční videohra je ale ta nejlepší? Blesk.cz pro vás vyzkoušel tři žhavé novinky, které právě dorazily na trh.
29.10.2011 23:25 |

podobné články

Hrdinky videoher jako baculky: Oplácaná Lara Croft láká na oblé křivky

 
Hrdinky videoher jsou tradičně prsaté, hubené a zatraceně sexy. A z toho nemusí být hráčkám, které dokonalé křivky rozhodně nemají, zrovna dvakrát příjemně. Redaktoři serveru Bulimia.com, který se zabývá poruchou příjmu potravy a léčbou této psychické poruchy, se proto rozhodli, že známým hrdinkám z videoher jako Tomb Raider, Mortal Kombat nebo Final Fantasy přidají pár kilo navíc, aby vypadaly jako skutečné ženy. Jak se vám líbí?
27.07.2015 19:15 |

podobné články

Osobnosti: Lara Croft (117 článků)

25 nejočekávanějších titulů pro PlayStation 5: Takhle vypadá budoucnost videoher!

 
Sony odhalilo svou konzoli PlayStation 5 a s ní i celou řadu bombasticky vypadajících videoher. Nádherně vypadá otevřený svět v Horizon: Forbidden West, děs a hrůzu nahání Resident Evil Village a Returnal se zdá jako hodně originální dílo. I mnoho dalších titulů vypadá nádherně. Toto je 25 nejočekávanějších videoher pro očekávanou konzoli nové generace.
12.06.2020 18:40 |

podobné články

ČESKO SLOVENSKÁ SUPERSTAR: Páření v divadle

 
SCALEXOVA GILOTINA: V sobotu masakr, v neděli páření. Tak už holt ten život vypadá.
28.09.2009 09:45 |

podobné články

Muž je obviněn ze sexuálního harašení, ukázal kolegyni článek o páření netopýrů

 
Vysokoškolský profesor z univerzity College Cork v Irsku Dylan Evans čelí obvinění ze sexuálního harašení. Své kolegyni Rossaně Salerno Kennedyové ukázal stejně jako několika dalším profesorům vědecký článek o páření kaloňů, savců příbuzným netopýrům. Profesorka však zřejmě pojala podezření, že profesor na ni tímto chováním učinil sexuální nátlak.
19.05.2010 19:40 |

podobné články

Osobnosti: Evans Evans (188 článků)

Levhart zakousl samici při páření

 
Místo lásky ji potkala smrt! V pondělí se v brněnské zoo stalo nečekané drama. Při páření levhartů cejlonských samec družku zakousl. Přítomní zaměstnanci se snažili neštěstí nějak zabránit, ale samice byla mrtvá prakticky okamžitě.
10.05.2011 10:40 |

podobné články

Je jí 18, miluje alkohol a paření: Podívejte se na vystoupení dívky, která totálně znechutila porotu SuperStar

 
Další dívkou, která porotě svým výkonem málem vzala řeč z úst, je osmnáctiletá Petra Pohanková. Ta už v medailonku prozradila, že její největší zálibou je návštěva barů a paření.
12.09.2015 14:55 |

podobné články

Páření koček se mu vymklo z rukou. Zdemolovaly celý byt

 
Zlínští strážníci vyjížděli ke kurióznímu případu. Zavolal si je chovatel, který se pokusil spářit kočky. Ty si ale nesedly, a tak se celé páření vymklo z rukou.
20.04.2016 14:50 |

podobné články

Rybník u Hamer ve varu páření žab

 
Mimořádnou podívanou nabízejí lidem na procházkách žáby, které si letos ke svému páření v rybnících u Hamer na Prostějovsku vybraly právě Velikonoce.
04.04.2021 17:00 |

podobné články

Páření chobotnic? Několikahodinová rozkoš a pak smrt

 
Proces páření u chobotnic může trvat až několik hodin. Párek dvou hlavonožců v akci natočila v australském Shire of Mornington Peninsula ve státě Victoria potápěčka a podvodní fotografka Jules Caseyová. Pářící se chobotnice pozorovala hodinu a poté se šla naobědvat. Když se do vody opět vrátila, vodní živočichové se stále oddávali sexuálním radovánkám.
06.06.2021 04:00 |

podobné články

Biomutant je hodně divný: Stvoření zrůdičky ve světě, kde lidé už vymřeli!

 
Videoher odehrávajících se v otevřeném světě se v posledních letech urodilo více než hub po dešti. Vzhledem k tomu, jakou recenzi právě čtete, by se slušelo napsat spíše „více než atomových hřibů po nukleárním armagedonu“. Biomutant se totiž odehrává na Zemi dlouho poté, co se lidé sami vyhubili. V tomto originálním akčním RPG se chopíte role zrůdičky, kterou si geneticky sami stvoříte.
01.07.2021 18:15 |

podobné články