Článek

Chceš jíst maso? Tak koukej platit! Pořádně! Zelení v Německu plánují nové pořádky

 
Němečtí Zelení mají plán. Chtějí stanovit minimální ceny, za které by si lidé mohli koupit maso. Pod tuto cenu by podnikatelé působící v masném průmyslu nemohli jít. Kromě toho volají po lepších podmínkách pro chovaná zvířata i skutečně „spravedlivé odměně“ pro zaměstnance v tomto průmyslovém odvětví.
17.05.2020 17:10 |

podobné články

Podobné články

Přemýšlíte, jestli se vydat cestou vegetariána? Tady máte 4 důvody, proč dál jíst maso

 
Lidé jedli maso odjakživa a nikoho by nikdy nenapadlo, že by ho snad jíst neměl. Člověk je totiž všežravec a na náš jídelníček maso prostě patří. Nejíst ho je vlastně proti přírodě. I přes to je mezi námi hodně vegetariánů, kteří maso do pusy prostě nevezmou. Ať už je to kvůli tomu, že je to právě v módě, nebo soucítí se zvířaty a jsou přesvědčení, že maso nepotřebují. Člověk ale maso potřebuje. Podívejte se na 4 důvody, proč ho jíst.
16.06.2016 22:00 |

podobné články

Jak jíst a nepřibrat?

 
Snad každá z nás by toužila znát ty správné fígle, které by nám prozradily, jak jíst a nepřibrat. Z reklamních článků, časopisů nebo médií se na nás neustále usmívají krásné štíhlé ženy, které se netají tím, že jedí úplně všechno a nijak se neomezují. A vy se ptáte: jak to sakra dělají?! Možná i vy máte ve svém okolí ženu, známou či kamarádku, která se nikterak neomezuje a s chutí si dopřává sladkou čokoládu, smažené hranolky nebo sladkosti. I přes jejich jídelníček si ale stále drží svou váhu. Věřte nebo ne, ale není to taková věda. I vy můžete jíst všechno beze strachu, že budete vypadat jako chodící váleček. Chce to jen znát správná pravidla! Jak jíst a nepřibrat? Máte to s váhou jako na houpačce? Nejste spokojené se svou postavou a snažíte se shodit přebytečná kila? Zkoušeli jste již tolik diet, že byste je nedokázali spočítat, ale ani jednu z nich jste nedodrželi? A stále vám hlavou běhá a jedna a ta samá otázka: jak jíst a nepřibrat a k tomu všemu se nijak neomezovat? Pak jste tady správně, protože dnešní článek je určený přímo vám! Nesmíte se přejídat Jednou z nejčastějších chyb, co se stravování týče, je nekontrolovatelné přejídání se. Určitě jste někdy zažila situaci, kdy jste si po výtečném nedělním obědě musela pod stolem tajně rozepnout knoflík u kalhot a ještě půl hodiny potom jsme funěla jako parní lokomotiva. Přejídat se ale vůbec není zdravé. Snažte se jíst v klidu, nikam nespěchejte a uvědomujte si každé sousto. Nejezte u televize, notebooku nebo s mobilem v ruce, protože tak váš mozek nezaznamená všechno jídlo, které sníte a bude mít pocit, že se šidíte. Dejte si všechno, ale s mírou Máte- li chuť na čokoládu, dejte si jí. Nesmíte ale sníst na posezení celou tabulku, ale dát si třeba dvě... Čtěte více Příspěvek Jak jíst a nepřibrat? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
30.01.2017 21:10 |

podobné články

Svíčková na smetaně – tradice, která chutná

 
Svíčková na smetaně je tradiční a zároveň i jedno z nejtěžších českých jídel, do jehož přípravy se bojí pustit nejedna hospodyňka. Omáčka se připravuje z kořenové zeleniny a smetany. Pro většinu z nás je svíčková na smetaně slavnostní pokrm, který si připravujeme při speciálních příležitostech – v České republice je svíčková klasika především na svatebních hostinách. V každé rodině se z generace na generaci traduje jiný recept. Zatímco někdo svíčkovou vaří, jiný ji naopak peče. Tato tradiční omáčka podávaná s houskovými knedlíky, přelitá brusinkami, doplněná plátkem citronu a zasypaná kopečkem šlehačky, tak získává jiné chutě. V tradičním receptu se pracuje s pravou svíčkovou, což je cenné a na pořízení i finančně náročné maso, přesto ale chuťově výrazné a delikátní. Kromě pravé svíčkové se častěji používá levnější alternativa v podobě falešné svíčkové podávané s hovězím zadním. Svíčková na smetaně – recept Na přípravu budete potřebovat: 1 kg hovězí svíčkové 50 g špeku nebo slaniny 300 g kořenové zeleniny 3 dl vývaru 1 cibuli 3 dl smetany 3 lžíce oleje lžíci cukru 3 lžíce hladké mouky citronovou šťávu koření: sůl, celý pepř, nové koření, bobkový list Postup přípravy: Slaninu nebo špek nakrájejte na klínky, s nimiž poté protkněte hovězí maso. To ještě dostatečně osolte a následně nechte na rozpáleném oleji prudce opéct a zatáhnout. Poté maso sejměte z ohně a na tuku s puštěnou masovou šťávou osmahněte nakrájenou cibulku a nakrájenou a očištěnou zeleninu do světlehnědé barvy. Následně opět vložte maso, přidejte veškeré koření a mírně podlijte. Maso poté nechte společně se zeleninou dusit v troubě. Během pečení maso polévejte jeho šťávou a dle potřeby podlévejte vývarem. Až maso změkne, vyjměte jej z trouby, šťávu vyduste na tuk, zaprašte moukou a poté osmahněte. Vzniklou směs nařeďte zbylým množstvím vývaru a smetanou. Ve finále omáčku ochuťte cukrem a citronovou šťávou. Nechte dobře provařit,... Čtěte více Příspěvek Svíčková na smetaně – tradice, která chutná pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
26.06.2016 16:20 |

podobné články

Jak udělat kuře na paprice se smetanou

 
Kuře na paprice se smetanou patří ke gastronomickým stálicím české kuchyně. Cílem tohoto receptu je měkké kuřecí maso, které se rozplývá na jazýčku, zalité smetanovou omáčkou, která jde lehce cítit po paprice. Výhodou tohoto receptu je, že lze použít buď celé kuře nebo pouze stehna či kuřecí prsa. Záleží na vás, co máte raději či zrovna k dispozici. Příprava tohoto vynikajícího pokrmu není složitá, ale zabere chvíli času, což si ve finále vynahradíte chuťovým prožitkem. Potřebné ingredience Kuřecí stehna, prsa nebo celé kuře Máslo Mletá paprika sladká (může být i pálivá) Cibule Sůl Smetana Hladká mouka Postup přípravy Vydatnější omáčku budeme mít, když použijeme celé kuře, ale vycházíme z toho, co máme k dispozici. V případě celého kuřete jej umyjeme, naporcujeme na menší části a stáhneme kůži. Poté si přichystáme cibuli, kterou na másle osmažíme do zlatova. Vložíme porce kuřete, osolíme a restujeme z každé strany chvíli, aby se hezky zatáhlo. Mezi tím si v kastrůlku rozpustíme opět trochu másla a přidáme vrchovatou lžíci papriky. Kdo má rád ostrá jídla – přidá pálivou, ale většina používá sladkou papriku. Vlijeme do kastrůlku k masu a zamícháme, aby se maso obarvilo z obou stran. Maso dusíme pod pokličkou a hlídáme, aby se nepřipálilo. Cílem je, aby kuře pustilo vlastní šťávu. Kůži z kuřete vložíme do kastrůlku s vodou a solí – povaříme. Tímto vývarem pak podle potřeby podléváme maso a dusíme pod pokličkou. Jakmile je cca po 40 minutách maso měkké tak, že odpadá od kosti, vyjmeme jej ven a z obsahu v hrnci uděláme omáčku. V hrníčku si rozmícháme smetanu a dvě polévkové lžíce hladké mouky. Vlijeme do hrnce a promícháme. Pokud je směs řídká, přidáme mouku, v opačném případě zředíme vývarem nebo mlékem. Uvaříme omáčku a dáme stranou. Maso obereme od kosti a vložíme do omáčky nebo jej necháme stranou, ohřejeme na vhodnou teplotu v mikrovlnce a vložíme přímo na talíř. Jako přílohu podáváme houskové... Čtěte více Příspěvek Jak udělat kuře na paprice se smetanou pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
22.02.2016 12:40 |

podobné články

Bučková vypadá jako smrtka, vzkazují fanoušci! Eliško, začni okamžitě jíst. Takhle vypadá anorexie!

 
Osmadvacetiletá modelka Eliška Bučková trpí děsivou podvýživou! Eliško, začni rychle jíst. Takto vypadá anorexie. Pokud chceš miminko s Jakubem Vágnerem (35), koukej rychle přibrat. Fanoušci jsou v šoku. Eliška prý vypadá jako smrtka.
01.11.2017 13:20 |

podobné články

Osobnosti: Eliška Bučková (1097 článků)

Jiřina Holotová: Pro cizince byty vybudujeme, pro našince zdražíme hypotéky

 
Diskriminace mladé české populace začíná na Plzeňsku nabývat konkrétních obrysů. Jsi místní? Žij si jak chceš, dělej kde chceš a vyžij z čeho chceš! Jsi cizinec nebo z jiného kraje? Pojď k nám pracovat a dáme ti byt zdarma!
05.08.2017 20:40 |

podobné články

Plněná vepřová kapsa

 
Maso omyjeme, osušíme a nařízneme do něj kapsu a uvnitř potřeme hořčicí.Okurky nakrájíme na plátky a dáme do kapsy, přidáme petrželku a plátky goudy. Zašijeme a osolíme.Olej rozehřejeme a maso na něm ze všech stran opečeme. Olej slijeme, pod maso dáme máslo a pečeme do měkka. Hotové maso vyjmeme, do výpeku přidáme víno a bobkový list, omáčku povaříme, pak přidáme smetanu a necháme přejít varem. Odstraníme bobkový list. Na talíři maso přeléváme omáčkou.
16.01.2012 16:05 |

podobné články

Hrajte s Blesk Křížovkami o poukázky na nákup do Penny!

 
Což takhle vyrazit na nákup zdarma a pořídit si české maso té nejvyšší kvality nejen pro přípravu uvedených receptů? Pro 5 z vás máme připravenou poukázku na nákup v hodnotě 500 Kč! V PENNY mimo jiné pořídíte kvalitní maso od certifikovaných dodavatelů pod označením Dobré maso! Dobré maso od PENNY bylo již dvakrát oceněno ve Volbě spotřebitelů. Dobré maso má přehlednou etiketu a barevně rozlišené obaly – žlutá patří kuřecímu, vepřová má modrou a hovězí najdete pod červenou barvou.
05.06.2013 16:15 |

podobné články

Žlučníková dieta – recepty

 
Žlučníková dieta se týká každého, kdo má jakékoliv problémy spojené se žlučníkem. Jedině prevencí, tedy správným stravováním předejdeme jeho zbytečným podrážděním, které by mohlo skončit hospitalizací. Tato dieta je velmi podobná jaterní, protože žlučník v lidském organismu souvisí úzce s játry. Jelikož u každé diety, která souvisí se zdravím člověka, téměř vždy dojdou nápady, přinášíme vám několik chutných receptů a věříme, že obohatí váš jídelníček. Žlučníková dieta nemusí být nudná Není nic horšího, než když se z diety stane nuda a člověk rezignuje jednak na kvalitní, ale i pestré a chutné jídlo. Žlučníková dieta nemusí být nudná, monotónní a nechutná, jak se na první pohled může zdát. Důležité je, abyste se nepodléhali svodům zakázaných ingrediencí. Dušené kuře na rajčatech Potřebovat budeme: 1 kuře (mohou být prsa, stehna apod.), 20g másla, 1 lžíce rajčatového protlaku, 1dcl nízkotučného mléka, sůl dle chuti. Kuře si naporcujeme nebo použijeme pouze stehýnka či kuřecí prsa, osolíme maso, podlijeme vodou a rajským protlakem. V hrnci dusíme do měkka, poté maso vyjmeme a šťávu, která v hrnci zůstane, zahustíme jíškou z mléka a mouky, přidáme máslo a případně ještě podle chuti osolíme. Podáváme s rýží nebo bramborem. Hovězí vařené maso s pažitkou Na přípravu tohoto receptu budeme potřebovat 200g libového hovězího, 10g másla, 40g hladké mouky, 2dcl nízkotučného mléka, sůl a pažitku. Hovězí maso uvaříme v osolené vodě do měkka. V mléce rozmícháme mouku a zahustíme tím vodu, kde se vařilo maso, případně zředíme ještě vodou, pokud by omáčka byla příliš hustá, ochutíme solí dle potřeby a provaříme. Do hotové omáčky vložíme máslo a pažitku – promícháme. Jako příloha se hodí vařené brambory. Zapékané těstoviny se špenátem Připravíme si 300g těstovin, mražený špenát, 2 vaječné bílky, 100g sýru eidam 20%, máslo a sůl. Nejdříve si v osolené vodě povaříme těstoviny, ale ne úplně – dojdou poté v troubě. Zatím si rozpustíme v hrnci špenát a krátce ho povaříme – osolíme a... Čtěte více Příspěvek Žlučníková dieta – recepty pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
27.05.2016 03:35 |

podobné články

Recept na vepřovou kýtu na horčici

 
Hledáte tip na rychlý a výborný oběd nebo večeři pro přátele? Pokud chcete zkusit něco netradičního a přitom natolik jednoduchého, že to zvládne uvařit i úplný začátečník, zkuste vepřovou kýtu dušenou na hořčici. Vepřová kýta je libové maso, které při pečení rychle vysychá, proto je lepší ji dusit nebo z ní připravovat minutková jídla. Na přípravu jemných smetanových omáček je ideální, jak se můžete přesvědčit z následujícího receptu. Co budete potřebovat na kýtu na hořčici Na dvě porce tohoto jídla budete potřebovat: 2 plátky vepřové kýty 1 cibule 1 lžíce dijonské nebo plnotučné hořčice 2 lžíce rostlinného oleje ½ kelímku smetany na vaření steakové pepřové koření (můžete použít i jiné, například peŕovensálské, oregano, majoránku, tymián a podobně) drcený barevný pepř sůl Jako příloha se hodí v podstatě vše: brambory vařené či opékané, rýže, noky, těstoviny, dokonce i jemný knedlík, například karlovarský. Jak připravit vepřovou kýtu na hořčici Maso omyjte a pečlivě osušte. Potom ho po okrajích nařízněte, aby se plátky nekroutily a naklepejte je. Maso osolte, posypejte steakovým kořením, zakapejte olejem a dejte do ledničky odležet nejméně na hodinku, ideálně do druhého dne. Nakrájejte si najemno cibuli. Rozpalte si pánev a na ní zprudka opečte plátky kýty, aby se povrch zatáhla a šťáva zůstala uvnitř masa. Potom stlumte žár a opékejte kýtu ještě asi 10 minut, potom na ni nasypejte cibuli a znovu osmahněte. Smetanu smíchejte s hořčici a maso jí přelijte a pod pokličkou nechte dusit dalších deset minut. Maso by mělo být úplně měkké a omáčka přiměřeně hustá. Jestli je potřeba, můžete přidat víc smetany. Do hotové omáčky přidejte na ozdobu i pro chuť drcený barevný pepř. Příspěvek Recept na vepřovou kýtu na horčici pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
02.08.2018 17:50 |

podobné články

Sportovní revoluce v USA? Fotbal jde do popředí a narušuje zavedené pořádky

 
Fotbal je nejpopulárnější sport planety. Na všech kontinentech a v nejrůznějších kulturních prostředích dokázala hra zapustit své kořeny. Ať už se někdo fotbalu aktivně věnuje, nebo se řadí mezi fanoušky některého z klubů, rozhodně se nemusí bát, že by se mu nepodařilo najít někoho s podobným koníčkem. Podle odhadů se kopanou aktivně nebo pasivně celosvětově baví na 3,5 miliardy lidí! A to nemusí být konečné číslo, neboť tento míčový sport pomalu ale jistě narušuje zavedené sportovní pořádky i ve Spojených státech. 
20.06.2015 09:51 |

podobné články

ČMA: Mileniálové mění zavedené pořádky ve firmách. Získat zkušenosti jim pomůžou současné manažerské špičky

 
Mají velké ambice, prahnou po seberozvoji, chtějí více nezávislosti a do několika let ovládnou celý pracovní trh. Odmítají se podřídit direktivnímu řízení firem a mění desítky let zažité společensko-ekonomické pořádky.
03.11.2017 11:55 |

podobné články

Vkrádá se nám sem atmosféra strachu. Někteří lidé se snaží zavést zpět staré pořádky. Zpěvák Xindl X, od něhož to v písních schytali Babiš se Zemanem, varuje

 
Zpěvák Ondřej Ládek, alias Xindl X, se v rozhovoru pro DVTV zmínil o tom, jak vidí současné poměry u nás. „Trošku se nám sem vkrádá atmosféra strachu, toho, že se někteří lidé snaží zavést zpět staré pořádky. Není to úplně příjemný pocit,“ varuje zpěvák. Prozradil také více o svých protestsonzích proti premiérovi Andreji Babišovi či proti prezidentu Miloši Zemanovi. A zmínil, jaká kritika se na něj po jejich zveřejnění sesypala.
25.12.2019 21:40 |

podobné články

Osobnosti: Ondřej Ládek (77 článků)

Vkrádá se nám sem atmosféra strachu. Někteří lidé se snaží zavést zpět staré pořádky. Zpěvák Xindl X, od něhož to v písních schytali Babiš se Zemanem, varuje

 
Zpěvák Ondřej Ládek, alias Xindl X, se v rozhovoru pro DVTV zmínil o tom, jak vidí současné poměry u nás. „Trošku se nám sem vkrádá atmosféra strachu, toho, že se někteří lidé snaží zavést zpět staré pořádky. Není to úplně příjemný pocit,“ varuje zpěvák. Prozradil také více o svých protestsonzích proti premiérovi Andreji Babišovi či proti prezidentu Miloši Zemanovi. A zmínil, jaká kritika se na něj po jejich zveřejnění sesypala.
26.12.2019 12:45 |

podobné články

Osobnosti: Ondřej Ládek (77 článků)

Chceš sledovat televizi? Tak plať! Sateliťáci: Nové vysílání bude stát 5 miliard

 
České Radiokomunikace (ČRa) tento týden varovaly, že pokud by Česko nepřešlo na nové digitální vysílání (DVB-T2), měli by z toho užitek hlavně poskytovatelé satelitních a kabelových televizí, protože bychom si všichni museli za televizi platit minimálně tisíc korun ročně. Česká asociace poskytovatelů satelitních operátorů (ČASO) naopak tvrdí, že kvůli novému signálu budou muset Češi ze svých kapes zaplatit 5 miliard za nové televize a set-top boxy. CRA varuje, že pokud by se na DVB-T2 nepřešlo, museli bychom si za televizi všichni platit.Více na http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/460853/televizi-uz-si-zadarmo-nepustime-hrozi-ze-za-kazdou-budeme-platit-tisicovku.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy
08.04.2017 05:20 |

podobné články

Nejčastější chyby při hubnutí: taky je děláte?

 
Někdy vaše snaha zhubnout nemá požadovaný efekt, i když se snažíte. Možná opravdu děláte všechno, o čem jste přesvědčené, že je správně, ale váha pořád stávkuje. A motivace se pomalu vytrácí. Opravdu bývá těžké neztrácet trpělivost, když ani po několika týdnech není úbytek váhy takový, jaký čekáte. Pojďme si vyjmenovat ty nejčastější chyby, které při hubnutí můžete dělat. Jíte málo, vaše tělo si tak drží tukové zásoby Pro správnou funkci potřebuje tělo dostatek živin a energie. Když mu je nedáte, zpomalí metabolismus a začne si tvořit rezervy na horší časy. Proto je vhodné jíst  malé porce vyvážené stravy častěji denně. Neznamená to začít se přejídat, ale začít jíst pravidelně potraviny se správným poměrem bílkovin, sacharidů a tuků. Vynechávání tuku v potravě Při zdravém hubnutí je nutné snížit příjem tuků, ale není možné je úplně vyloučit. Nejen, že některé vitamíny se rozpouští jen v nich, ale tuky jsou také nositeli chuti. Jestliže si začnete kupovat odtučněné výrobky, zcela jistě jsou dochucovány uměle, hlavně cukrem. Takže nakonec může být potravina bez tuku méně dietní než ta s tukem. Už žádné pečivo! Přestali jste jíst pečivo, protože je plné sacharidů, díky nimž se vám usadily tuky v pase? Je rozumné, pokud se vzdáte bílého pečiva a nahradíte ho tmavým celozrnným. Je totiž velmi pravděpodobné, že se ho nedokážete bez náhrady vzdát na zbytek života a ve  chváli, kdybyste ho opět zařadili do jídelníčku, dojde k jo – jo efektu. Hodně zeleniny a ovoce Je v pořádku dát si misku zeleninového salátu místo těžkého majonézového, to je správná cesta. Jestli ovšem budete mezi jednotlivými jídly jíst hodně ovoce, které je plné cukru, a sladkých druhů zeleniny, můžete spořádat mnohem víc sacharidů, než kdybyste si dali třeba pizzu. Moc se snažíte Nejhorším průvodcem vašich snah o zhubnutí je stres a urputná snaha. Jestliže budete neustále... Čtěte více Příspěvek Nejčastější chyby při hubnutí: taky je děláte? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
22.01.2018 22:20 |

podobné články

Jak jíst a udržet si přitom perfektní postavu

 
Pokud chcete opravdu jednou provždy zhubnout, pak nedržte diety, ale změňte svůj životní styl. Zkuste se přiučit od štíhlých  Francouzek či sebevědomých Italek a naučte  jíst stejně, jak to bez diet umí ženy v cizině. Diety mají ten problém, že jsou trvale neudržitelné. Je třeba změnit stravovací návyky tak, aby pro vás byly přínosem a přitom byly přirozené a splnitelné za každé situace. Vsaďte na pohodu jako Francouzi Jídlo si vychutnávejte a dopřávajte si všeho, co je pestré a lahodné na chuť i na pohled. Francouzi u večeře popíjejí dobré víno, hodně si povídají a jedí dlouho. Jedí pomalu, beze stresu a po malých porcích. Nikdy neuvidíte Francouze ve spěchu zhltnout párek v rohlíku nebo si neudělat na jídlo dost času. Když se budete na jídlo plně soustředit, vychutnávat si ho a jíst pomalu, bude vám stačit mnohem menší porce, než když ho do sebe bezmyšlenkovitě nacpete. Neřešte váhu jako Italky Italské ženy se hrdě nosí a za každé situace jsou sebevědomé. Neváží se ani nepřeměřují v pase, přitom jen 9 % z nich trpí nadváhou. Sebeláska, umění nosit své křivky s grácií a užívání ý´života je to, co ovlivňuje jejich přístup k jídlu. Milují zeleninové saláty, mořské plody, citrusy a olivový olej. Ten dávají prakticky do každého jídla. Kromě těstovin Italky nejí téměř nic nezdravého, za to vypijí hodně neperlivé vody. Všechny středomořské národy mají mnohem menší problém s obezitou, než máme my ve střední Evropě. Je to především proto, že dávají přednost místním čerstvým surovinám, nejedí ve stresu a jídlo nemají jen k zaplácnutí žaludku, ale jako společenskou událost a relaxaci. Nechte se ovlivnit jejich stylem a přestaňte držet diety, které vás budou jen ubíjet. Jídlo si vychutnávejte a dávejte přednost kvalitě před kvantitou. Brzy zjistíte, že vaše urputné tukové vrstvy se rozpouští a s rostoucím sebevědomím se... Čtěte více Příspěvek Jak jíst a udržet si přitom perfektní postavu pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
08.06.2018 15:35 |

podobné články

Šunka a párky jsou na černé listině. Je nutné přestat jíst uzeniny?! 10 otázek a odpovědí!

 
Čechy tolik milované uzeniny a červené maso jsou od včerejška na seznamu látek prokazatelně způsobujících rakovinu! Zařadila je tam Světová zdravotnická organizace (WHO), která tak např. párky či šunku postavila na úroveň azbestu nebo arzenu! Máme se tedy bát a přestat jíst maso?
27.10.2015 05:05 |

podobné články

Nohavico, koukej: U Muzea je 8 centimetrů sněhu!

 
Provokatére Nohavico, koukej! Ladovská zima zasáhla letos Prahu víc než tvou rodnou Ostravu. V metropoli je skutečně zima jak na Sibiři a čtyři centimetry sněhu u Muzea? Přidej! Leží ho tam celých osm čísel! Blesk se včera vydal na měření sněhové pokrývky a zjistil, že třeba v pražské Ruzyni leží 22 centimetrů, a Ostrava? Hlásí o čtyři čísla méně!
19.12.2010 09:05 |

podobné články