Článek

Čekají nás v ZOO lepší časy? A pokud ano, zvýší se pak na ČSFD hodnocení, anebo už to se seriálem někteří diváci vzdali?

 
Co stojí za poklesem hodnocení seriálu ZOO na ČSFD? Proč se zájem o jeden z nejsledovanějších seriálů snížil? Jaký názor se opakuje v recenzích a je na nich něco pravdy?
15.09.2022 11:30 |

podobné články

Podobné články

Na ČSFD dostal jen 3 % a nejspíše nemá ani jednoho skutečného fanouška: Tohle je nejhorší seriál všech dob

 
Na světě je hodně špatných seriálů. Terra Nostra například, tento seriál dostal na ČSFD zničujících 4,4 %. Nebo „Báječní a bohatí“, seriál z 80. let, jenž se může „chlubit“ s 4,5 %. Oba tyto příklady ale zdaleka nemají na to vyrovnat se se skutečně nejhorším seriálem „Premiér“.
24.04.2021 08:05 |

podobné články

Pomothy: ČSFD nabízí novou a lepší filmovou publicistiku

 
Rozhovor se zakladatelem Česko-Slovenské filmové databáze Martinem Pomothym o hodnocení filmů, vlivu ČSFD na kulturu i o tom, proč je podle databáze Vykoupení z věznice Shawshank nejlepším snímkem.
05.08.2015 11:15 |

podobné články

Zoo postaví nový pavilon goril, kvůli záplavám bude výš

 
Pražská zoo postaví nový pavilon goril, kvůli hrozícím záplavám bude stát v horní části zahrady. Novinářům to dnes řekl ředitel zoo Miroslav Bobek, který o tom jednal s pověřeným primátorem Tomášem Hudečkem (TOP 09). Stavba může vyjít na desítky milionů, zoo chce část peněz získat sbírkou. Celkové škody po povodni podle Bobka nejsou v zoo tak velké, jak se očekávalo. Prvotní odhady byly 160 milionů korun. Bobek nyní předpokládá, že nepřesáhnou 100 milionů korun. Příliš poničený není ani pavilon goril, zoo proto zvažuje, že své maskoty nebude stěhovat do zoo ve Dvoře Králové, ale nechá je v Praze.
07.06.2013 19:10 |

podobné články

Osobnosti: Tomáš Hudeček (675 článků)

Město patří nám: Nový krimi seriál s drogami a kriminalitou zamořeného Baltimoru s českým dabingem

 
V režii Reinalda Marcuse Greena vznikl nový šestidílný projekt, jehož tvůrcem je David Simon, který stojí také za úspěšným seriálem The Wire –⁠ Špína Baltimoru, který si u diváků na ČSFD získal hodnocení 90 %.
25.05.2022 14:30 |

podobné články

Osobnosti: David Simon (3 články)

Zlé časy se mění v časy ještě horší závratným tempem, varoval Bašta

 
Někdejší velvyslanec v Rusku a na Ukrajině Jaroslav Bašta má pocit, že se historie opakuje. Při hodnocení pokračující evropské integrace dospěl k závěru, že časy zlé se mění v časy ještě horší. Nakonec však občany uklidnil parafrází slov historika Františka Palackého: Byli jsme před EU, budeme i po ní.
05.11.2017 07:15 |

podobné články

Osobnosti: František Palacký (14 článků)

Podívejte se na další hrůzostrašné obrázky ze zoo smrti! Tady umírají zvířata po desítkách!

 
O indonéské Surayaba Zoo jsme "už jednou psali":http://www.extra.cz/je-tohle-nejhorsi-zoo-na-svete-11-smutnych-fotek-z-mista-kde-nemaji-vubec-zadnou-uctu-ke-zviratum. Jde o "zoologickou zahradu":http://www.extra.cz/tema/zoo, která se honosí nepěkným označením "nejhorší zoo na světě". Někteří o ní mluví také jako o "zoo smrti".
05.04.2014 10:45 |

podobné články

Prima recykluje legendární Vinaře: Jedni je milují, druzí nemohou vystát

 
Prima vrací do hry osvědčené seriálové hity a právě dnes odstartovala prvním dílem Vinařů. Seriál, který navazoval na popularitu filmů jako Bobule sice nedosáhl nijak skvělých hodnocení, ale co se týče sledovanosti, byl poměrně úspěšný. Jak se diváci na seriál, ve kterém exceloval třeba i dnes už zesnulý Václav Postránecký, dívají dnes? I s odstupem času jsou diváci rozděleni do dvou nesmiřitelných táborů. Vybrali jsme pro vás některé komentáře z webu ČSFD.cz.
20.06.2022 22:25 |

podobné články

Osobnosti: Václav Postránecký (238 článků)

Policie Modrava se po tříletém čekání vrátila s poslední sérií: Diváci si úvodní díl vesměs pochvalují

 
Dlouhé tři roky si museli diváci počkat na novou sérii oblíbeného krimiseriálu Policie Modrava. V neděli večer se konečně dočkali a dobře známé postavy s tvářemi Filipa Tomsy, Soni Norisové nebo Jaroslava Satoranského se opět vrátily na televizní obrazovky. A podle hodnocení na ČSFD si nevedly vůbec špatně.
04.09.2022 21:50 |

podobné články

Osobnosti: Filip Tomsa (68 článků) , Jaroslav Satoranský (45 článků) , Jaroslav Tomsa (24 článků)

Nejvstřícnější bankou za IV. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Air Bank

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty, která je nejdůležitějším článkem hodnocení, stala Nejvstřícnější bankou za 4. čtvrtletí roku 2014 Air Bank. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 76,19 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena Fio banka s hodnocením 75,88 procent a třetí se umístila Komerční banka, která od poroty získala hodnocení 74,50 procent.
10.03.2015 14:21 |

podobné články

5 triků pro lepší den

 
Znáte to: jen co ráno otevřete oči, je vám jasné, že dnešní den nebude stát za nic. Máte špatnou náladu, do ničeho se vám nechce, jste rozmrzelí a podráždění – zkrátka víte, že už jste měli i lepší den, nežli je právě tento. Každý z nás někdy takový den zažil, často jej lidově označujeme jako den blbec. Určitě se shodneme na tom, že den blbec vždycky nestojí za nic. Zpravidla se nám ten den nic nedaří, na co sáhneme, co zkazíme, nestíháme, chodíme pozdě, připálíme večeři, pohádáme se s přítelem, jsme protivní a zlí na lidi okolo sebe, kteří si to vůbec nezaslouží. A víte co? Přitom stačí tak málo, abyste si udělali lepší den. I obyčejné maličkosti totiž mohou den blbec otočit doslova o 360°! 5 triků pro lepší den – zkuste to taky! Až se zase příště probudíte se špatnou náladou, nebude se vám chtít cokoli dělat a budete cítit, že byste se nejraději někde schovali a celý den nevystrkovali nos, nenechte se ovládat blbou náladou a místo toho to zkuste po našem. Vyzkoušejte některý z našich triků pro lepší den a uvidíte, že hravě zaženete chmury, které by se vás jinak držely celý den- a ten by pak vážně nestál za nic. Trik první: usmějte se! Zní to možná jako klišé, ale funguje to dokonale. Kdykoli půjdete ten den kolem zrcadla, výlohy obchodu, lesklé skříně nebo třeba nerezového spotřebiče, usmějte se na sebe. A usmívejte se i na lidi okolo vás, i když se vám do toho nebude chtít. Je dokázáno, že úsměv dokáže zázraky. Trik druhý: zamlsejte si! Jestli něco platí na špatnou náladu, pak je to sladké. A nemusí to být nutně jen čokoláda, i když je pravda, že po té v případě potřeby sáhne většina z nás. Dejte si sušenku, zajděte si na dortík,... Čtěte více Příspěvek 5 triků pro lepší den pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
28.11.2017 08:55 |

podobné články

Byli jste v kině na Strážcích galaxie? Režisér filmu začínal v pornu a natočil i jedno se známou Sashou Grey!

 
Strážci Galaxie jsou teď obrovským kinohitem a "jedním z nejvýdělečnějších filmů léta":http://www.extra.cz/nocni-mura-producentu-tohle-je-10-nejvic-preplacenych-hercu-a-herecek-za-rok-2013. Nejen že je to populární komiksový film, dokonce má i velmi vysoké hodnocení a například na české databázi CSFD má průměrné hodnocení 87 procent, což jej řadí na 111. místo nejlepších filmů všech dob.
17.08.2014 16:35 |

podobné články

Osobnosti: Sasha Grey (7 článků)

Manipuluje Lucie Vondráčková s fanoušky? Její nový film má podezřele vysoké hodnocení!

 
Rozhodla se Lucie Vondráčková (38) vypořádat se s kritikou svého nového filmu The Perfect Kiss? Kdosi ve stejný den založil několik profilů na filmové databázi ČSFD a rozdává nepovedené komedii nejvyšší hodnocení!
04.11.2018 10:30 |

podobné články

Osobnosti: Lucie Vondráčková (1952 článků)

Manipuluje Lucie Vondráčková fanoušky? Její nový film má podezřele vysoké hodnocení!

 
Rozhodla se Lucie Vondráčková (38) vypořádat se s kritikou svého nového filmu The Perfect Kiss? Kdosi ve stejný den založil několik profilů na filmové databázi ČSFD a rozdává nepovedené komedii nejvyšší hodnocení!
04.11.2018 15:20 |

podobné články

Osobnosti: Lucie Vondráčková (1952 článků)

Hodnocení Ulice je jen 21 %, přesto je jedním z nejsledovanějších seriálů. Co stojí za tak nízkým hodnocením?

 
Je až neuvěřitelné, že Ulice, kterou můžete na televizních obrazovkách vídat každý všední den před zprávami, měla svou premiéru v roce 2005. To už je tak dávno, že se v tomto seriálu už prostřídala celá řada herců. Ačkoliv je však seriál velmi oblíbený, na ČSFD má hodnocení jen 21 %. Čím to může být?
12.09.2022 17:30 |

podobné články

Zatopená pražská zoo otevře ve středu, zatím jen horní část

 
Částečně zatopená pražská zoo se znovu otevře už ve středu, přístupná ale bude pouze horní část zahrady, řekl ředitel zoo Miroslav Bobek s tím, že chce jednat o rozšíření protipovodňové ochrany u zoo. Gorily, kterým voda zatopila pavilon a kterých se dočasně ujme zoo ve Dvoře Králové, se mají stěhovat příští týden. Stěhování do jiných zoo možná čeká i další zvířata, jejich azyl přitom může trvat měsíce.
04.06.2013 16:30 |

podobné články

Radost ve Dvoře Králové: V zoo se narodilo první hroší mládě od roku 1989

 
V ZOO Dvůr Králové nad Labem na Trutnovsku se ve středu narodilo mládě hrocha. Naposledy se hroch ve dvorské zoo narodil v roce 1989. Další hroch jiné samici by se v zoo mohl narodit během několika týdnů. ČTK to řekla mluvčí zoo Andrea Jiroušová. Dvorská zoo se specializuje na Afriku, velmi úspěšná je v chovu nosorožců či žiraf.
18.12.2018 10:20 |

podobné články

Osobnosti: Andrea Králová (10 článků)

Jan Campbell: Než kapitalismus skončí

 
Název příspěvku je překlad názvu článku na téma války na Ukrajině, zveřejněného dnes v Süddeutsche Zeitung, jehož autorem je Andrian Kreye. Můj dnešní příspěvek věnuji hyperaktivitě EK ve spojení se třemi summity (NATO, G7, EU), kterou mimo plán zvýší výzva k ruskému duelu, jinými slovy reakce Kremlu na sankce kolektivního Západu: platby v rublu. Ty jsem předpověděl v jednom z nedávných příspěvků. Bohužel se nejedná o poslední reakci Kremlu, která zvýší pohyb byrokratů ve sklenících, posílí jejich krevní oběh a zvýší rychlost EU na cestě do pekla. Proč zvýší rychlost?
27.03.2022 10:55 |

podobné články

Řecko po záchraně: Obří dluhy, třetina lidí pod hranicí chudoby. Čekají nás lepší časy, věří Tsipras

 
Řecko má dobrý důvod věřit, že po formálním opuštění záchranného programu má před sebou lepší časy. Prohlásil to dnes řecký premiér Alexis Tispras. Řecko oficiálně opustilo poslední ze tří záchranných programů v pondělí.
21.08.2018 14:30 |

podobné články

Osobnosti: Alexis Tsipras (69 článků)

Komedii Bourák s Trojanem diváci strhali: Je to nuda a blbost, hodnotí lidé

 
Česká komedie Bourák, která pod režijním vedením Ondřeje Trojana (62) vznikla v roce 2020, dnes zažila televizní premiéru. I přes výborné herecké obsazení však mnohé zklamala. Na portálu čsfd.cz získal snímek velmi slabé hodnocení, pouhých 37 %. Jaké jsou nejčastější výtky diváků?
29.05.2022 20:25 |

podobné články

Osobnosti: Ondřej Trojan (81 článků)