Článek

Audi A4 – vítěz v hodnocení společnosti DEKRA

 
Audi A4 se jako vozidlo s nejmenším výskytem závad dostalo do čela žebříčku v hodnocení ojetých vozů společností DEKRA za rok 2011. Vůz značky Audi tak počtvrté za sebou zvítězil v celkovém hodnocení. Audi A6 obsadilo třetí místo.
17.01.2012 15:15 |

podobné články

Podobné články

Audi Q3: Běžec v kanadách

 
Všechna sportovní užitková vozidla (SUV) se tváří jako svalnatí muži ve smokingu a s kanadami na nohou. Prostě nadupaná elegance, která zvládne lehčí terén, chalupářské cestování s přívěsem a pak vás v neděli večer s nonšalancí hodí do divadla. Všechna SUV od Audi jsou ale víc sportovní než užitková. A nejmenší z nich, Audi Q3, patří v rodince cvalíků od Audi k nejsportovnějším. Na rozmlácených českých silnicích se ale cítí stejně přirozeně jako porsche na asfaltu...Všechna sportovní užitková vozidla (SUV) se tváří jako svalnatí muži ve smokingu a s kanadami na nohou. Prostě nadupaná elegance, která zvládne lehčí terén, chalupářské cestování s přívěsem a pak vás v neděli večer s nonšalancí hodí do divadla. Všechna SUV od Audi jsou ale víc sportovní než užitková. A nejmenší z nich, Audi Q3, patří v rodince cvalíků od Audi k nejsportovnějším. Na rozmlácených českých silnicích se ale cítí stejně přirozeně jako porsche na asfaltu..
25.10.2011 07:10 |

podobné články

Astra, Insignia a Mégane – trojice nejkvalitnějších?

 
Organizace Dekra i TÜV dělají v Německu každým rokem na miliony technických kontrol osobních vozů, z kterých následně sestavují své žebříčky kvality. Například Dekra hodnotí každý model třikrát, protože sestavuje pořadí pro vozy do 50 tisíc ujetých kilometrů, od 50 do 100 a od 100 do 150 tisíc km. Nemůže tedy jít o žádný amaterismus a každé auto je prověřeno velmi důkladně.
27.01.2012 18:00 |

podobné články

Ford C-MAX „Autem roku“ ve studii spolehlivosti DEKRA

 
Ford C-MAX byl ve studii spolehlivosti automobilů vydávané organizací DEKRA vyhlášen „Autem roku“. Tato prestižní německá studie zároveň označila C-MAX za nejspolehlivější hatchback a Focus za nejspolehlivější kompaktní vůz.
05.03.2013 11:55 |

podobné články

Audi A1 Sportback už se prodává

 
Audi uvádí na český trh pětidveřovou verzi své nejmenší modelové řady. V loňském roce si Audi A1 vybralo po celém světě 118 200 zákazníků. Modely A1 Sportback lze již objednávat, první vozy se v showroomech českých prodejců Audi objeví na přelomu ledna a února. Sériová výbava je rozšířena o zadní dveře a manuální klimatizaci.
02.02.2012 06:15 |

podobné články

Audi představilo na Wörthersee sportovní e-bike

 
Audi představilo na letošní Wörthersee Tour technicky vyspělé sportovní kolo. 31. setkání příznivců značek Audi, VW, SEAT a Škoda, které začalo předevčírem, tj. 16. května u jezera Wörthersee v rakouských Korutanech, tak překvapilo také fanoušky extrémního cyklistického sportu. Šéfdesignér Wolfgang Egger k tomu říká: „Vysokovýkonný e-bike pro sportovní vyžití a kaskadérské kousky spojuje klíčové kompetence značky Audi od designu, přes ultra a e-tron až po connect.“
18.05.2012 16:45 |

podobné články

První svezení s novým Audi A3

 
První model koncernu VW s novou ultra-flexibilní platformou MQB, Britský Autocar otestoval jako první evropské médium novou generaci Audi A3 v modelovém provedení 2.0 TDI Sport s pohonem předních kol. Auto je stále trochu sterilní což je tradiční negativum všech modelů Audi až na R8. Dvoulitrový turbodiesel je ale lehčí, výkonnější a úspornější, podvozek vozu je nastaven tak, aby auto bylo v nižších rychlostech poddajnější. Ve srovnání s předchůdcem není nové Audi A3 nijak oslnivé. V Ingolstadtu však vylepšili přesně ty věci, které vylepšit potřebovaly a to je z hlediska řízení velice příjemné.
07.06.2012 04:00 |

podobné články

Audi City otevřeno

 
Krátce už jsme o třom psali, ale nové technologie vás zajímají, takže tady je ještě oficiální tisková informace. Audi vstupuje do nové etapy prodeje automobilů a rozšiřuje svou obchodní síť o nový prodejní formát: Audi City. První virtuální showroom Audi City byl otevřen v Londýně nedaleko náměstí Piccadilly Circus.
24.07.2012 09:50 |

podobné články

50 kusový naftový speciál od Audi

 
Už v červnu jsme vás poprvé informovali, že Audi má v plánu uvést na trh hodně rychlý crossover a první dieselový model s označením S v názvu. Vůz byl představen na letošní čtyřiadvacetihodinovce v Le Mans a okamžitě se začalo mluvit o možné výrobě. Ta se stane realitou příští rok. Audi však půjde ještě dál a připravilo i striktně limitovanou edici 50 kusů "SQ5 TDI Audi exclusive concept".
17.09.2012 14:05 |

podobné články

Audi Crosslane Coupé – hybridní karbon-hliníková targa se spotřebou 1.1 l /100 km

 
Audi ukazuje s novým konceptem Audi Crosslane Coupé budoucnost svého designu a zároveň prezentuje novou koncepci. Studie je novou fúzí techniky a designu, který naznačuje směr vývoje u budoucích modelů Audi Q.
27.09.2012 16:45 |

podobné články

Chcete koupit ojetinu? Poradíme, která má nejméně závad. ŽEBŘÍČEK

 
Zvažujete koupi ojetého auta? Pak se vám vyplatí investovat do Audi A4. Tenhle typ vozu se totiž umístil na prvním místě žebříčku německé společnosti Dekra. Mezi ojetinami má nejmenší počet závad.
13.03.2013 18:15 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za IV. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Air Bank

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty, která je nejdůležitějším článkem hodnocení, stala Nejvstřícnější bankou za 4. čtvrtletí roku 2014 Air Bank. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 76,19 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena Fio banka s hodnocením 75,88 procent a třetí se umístila Komerční banka, která od poroty získala hodnocení 74,50 procent.
10.03.2015 14:21 |

podobné články

ŠKODA AUTO: Roomster vítězem v hodnocení ojetých vozů DEKRA

 
ŠKODA Roomster vykázala v kategorii „malá MPV“ ze všech hodnocených vozů nejméně závad.
21.02.2014 15:05 |

podobné články

Nová a luxusnější Audi A8

 
Značka Audi představila v Miami novou generaci luxusního sedanu Audi A8. A jak už to bývá – překonává všechny konkurenty.
03.12.2009 09:05 |

podobné články

Nové Audi A1: luxusní kraťas

 
Audi konečně odhalilo nový model A1. Jde o nejmenší Audi za posledních... no hodně let. Vždyť je kratší než Volkswagen Polo.
11.02.2010 11:20 |

podobné články

TEST Audi A5 Sportback: kupé se spoustou dveří

 
Větší přesuny v označení si už Audi asi vymyslet nemohlo. Vždyť Audi A5 Sportback je vlastně...
04.03.2010 05:45 |

podobné články

Pecina jezdí jako Beckham. Nechal si koupit luxusní audi

 
Ministr vnitra Martin Pecina si pořídil luxusní terénní Audi Q7. Tvrdí, že je levnější než Audi A8, ve kterém jezdili jeho předchůdci. Policejní odborník má však jiný názor.
26.06.2010 11:00 |

podobné články

Osobnosti: Martin Pecina (409 článků)

Nejkrásnější Audi přijede možná i k vám

 
Audi sází na přepestrou paletu modelů a nově v Česku nabízí velký luxusní elegantní vůz Audi A7 Sportback.
20.11.2010 08:10 |

podobné články

Zimní Audi Q3 Vail – Detroit 2012

 
Audi na mezinárodním autosalonu NAIAS (North American International Auto Show) v Detroitu vystavuje ve světové premiéře Audi Q3 Vail ve specifické úpravě s motorem o výkonu 231 kW (314 k). Kompaktní SUV pojmenované podle proslulého střediska zimních sportů v USA spojuje robustní vzhled se sportovním životním stylem. Q3 Vail představuje vrchol mladé modelové řady uvedené na trh v roce 2011. Máme pro vás fotografie a statické video.
10.01.2012 06:50 |

podobné články

Co připravuje do Ženevy Audi?

 
Od švýcarského dovozce AMAG, který se věnuje značce Audi, údajně prosákly informace z uniklého dokumentu. Audi podle nich v Ženevě představí novou RS4 Avant.
01.02.2012 12:55 |

podobné články