Článek

3 filmy, které mají dobré hodnocení na ČSFD, přestože za zhlédnutí nestojí

 
Dalo by se čekat, že bychom bez problémů mohli věřit kritikům a vášnivým filmovým fanouškům, kteří pravidelně zapisují vlastní názor na filmové výtvory. Ve třech případech se český lid ale hodně zmýlil.
20.04.2021 16:35 |

podobné články

Podobné články

Pomothy: ČSFD nabízí novou a lepší filmovou publicistiku

 
Rozhovor se zakladatelem Česko-Slovenské filmové databáze Martinem Pomothym o hodnocení filmů, vlivu ČSFD na kulturu i o tom, proč je podle databáze Vykoupení z věznice Shawshank nejlepším snímkem.
05.08.2015 11:15 |

podobné články

Na ČSFD dostal jen 3 % a nejspíše nemá ani jednoho skutečného fanouška: Tohle je nejhorší seriál všech dob

 
Na světě je hodně špatných seriálů. Terra Nostra například, tento seriál dostal na ČSFD zničujících 4,4 %. Nebo „Báječní a bohatí“, seriál z 80. let, jenž se může „chlubit“ s 4,5 %. Oba tyto příklady ale zdaleka nemají na to vyrovnat se se skutečně nejhorším seriálem „Premiér“.
24.04.2021 08:05 |

podobné články

Byli jste v kině na Strážcích galaxie? Režisér filmu začínal v pornu a natočil i jedno se známou Sashou Grey!

 
Strážci Galaxie jsou teď obrovským kinohitem a "jedním z nejvýdělečnějších filmů léta":http://www.extra.cz/nocni-mura-producentu-tohle-je-10-nejvic-preplacenych-hercu-a-herecek-za-rok-2013. Nejen že je to populární komiksový film, dokonce má i velmi vysoké hodnocení a například na české databázi CSFD má průměrné hodnocení 87 procent, což jej řadí na 111. místo nejlepších filmů všech dob.
17.08.2014 16:35 |

podobné články

Osobnosti: Sasha Grey (7 článků)

Manipuluje Lucie Vondráčková s fanoušky? Její nový film má podezřele vysoké hodnocení!

 
Rozhodla se Lucie Vondráčková (38) vypořádat se s kritikou svého nového filmu The Perfect Kiss? Kdosi ve stejný den založil několik profilů na filmové databázi ČSFD a rozdává nepovedené komedii nejvyšší hodnocení!
04.11.2018 10:30 |

podobné články

Osobnosti: Lucie Vondráčková (1849 článků)

Manipuluje Lucie Vondráčková fanoušky? Její nový film má podezřele vysoké hodnocení!

 
Rozhodla se Lucie Vondráčková (38) vypořádat se s kritikou svého nového filmu The Perfect Kiss? Kdosi ve stejný den založil několik profilů na filmové databázi ČSFD a rozdává nepovedené komedii nejvyšší hodnocení!
04.11.2018 15:20 |

podobné články

Osobnosti: Lucie Vondráčková (1849 článků)

Nejvstřícnější bankou za IV. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Air Bank

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty, která je nejdůležitějším článkem hodnocení, stala Nejvstřícnější bankou za 4. čtvrtletí roku 2014 Air Bank. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 76,19 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena Fio banka s hodnocením 75,88 procent a třetí se umístila Komerční banka, která od poroty získala hodnocení 74,50 procent.
10.03.2015 14:21 |

podobné články

Lepší než Kazma! Video divokých koní má přes čtyři miliony zhlédnutí, překonává i většinu českých youtuberů

 
Popularita divokých koní z Milovic na internetu roste. Video Koně z Exmooru zachraňují české stepi má na youtube již přes 4,3 milionu zhlédnutí. Snímek milovického dokumentaristy Jaroslava Kolčavy tak překonal i jedno z nejsledovanějších videí letošního roku, Prostřeno! Odhalení největšího televizního skandálu v Česku, které v rámci pořadu One Man Show natočil populární český moderátor a internetový bavič Kazma. To má nyní přes 3,8 milionu zhlédnutí.
20.09.2017 10:45 |

podobné články

Osobnosti: Man Man (254 článků)

Na YouTube padl rekord: Video nasbíralo 101 milionů zhlédnutí za prvních 24 hodin

 
Jak rychle lze na YouTube nasbírat 100 milionů zhlédnutí u videa? Tento víkend se ukázalo, že k tomu stačí prvních 24 hodin. Tedy pokud jste kapela, která má dostatek fanoušků. YouTube pro server Variety potvrdil, že nový videoklip Dynamite od jihokorejské popové skupiny BTS zapsal rekord pro nejvíce zhlédnutí v den svého vydání.
31.08.2020 14:10 |

podobné články

Bělobrádek (KDU-ČSL): Vysoké školy budou mít dost času se připravit na nový způsob hodnocení výzkumných organizací

 
Nové zásady hodnocení výzkumných organizací od roku 2017, které přinesou velké změny stávajícího systému, schválila vláda na svém zasedání ve středu 8. února. Metodiku hodnocení výzkumných organizací a hodnocení programů účelové podpory výzkumu, vývoje a inovací předložil místopředseda vlády Pavel Bělobrádek.
08.02.2017 14:40 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Bělobrádek (1634 článků)

Youtuber Fatty Pillow vyzval fanoušky, aby špatně hodnotili restauraci, ve které se mu nelíbilo! Těm se podařilo změnit hodnocení za půl hodiny!

 
Notoricky známý a populární youtuber Fatty Pillow nedávno navštívil pražskou restauraci Podolka, která byla podle facebookového hodnocení 4,5 celkem populární. Jemu se v ní ovšem vůbec nelíbilo, a tak své fanoušky vyzval, aby záměrně dávali restauraci nízké hodnocení. Hodnocení se mu sice podařilo srazit, ale sám za tento počin nesklidil žádné ovace.
17.06.2017 12:30 |

podobné články

Osobnosti: Fatty Pillow (10 článků)

Televizní vrcholy a pády roku 2011: Kdo bodoval, kdo propadl?

 
V minulém roce se na obrazovkách objevilo množství nových projektů. Ale u některých není o co stát, jak dokládá hodnocení diváků na internetovém serveru csfd.cz. Zatímco 100 procent znamená maximální spokojenost, největší loňský průšvih získal jen žalostných 5 (opravdu jen pět) procent.
04.02.2012 19:25 |

podobné články

Teorie tygra: Kde se natáčel jeden z nejúspěšnějších českých snímků poslední doby?

 
Snímek Teorie tygra, který pojednává o muži, jenž se rozhodne pro trochu volnosti předstírat Alzheimerovu chorobu, je naprostým trhákem. Na serveru ČSFD dosáhl hodnocení 75 % a byl oceněn třemi Českými lvy. Natáčen byl na mnoha místech Česka a některá rozhodně stojí za návštěvu.
16.12.2018 17:10 |

podobné články

Odmítnutí Jiřiny Bohdalové a kritika Zdeňka Trošky: Co jste nevěděli o pohádce Anděl Páně

 
Pohádka Anděl Páně z roku 2005 je mezi diváky velmi oblíbená. Snímek režiséra Jiřího Stracha, natočený podle knihy Boženy Němcové, je obsazen těmi nejlepšími českými herci a jako jeden z mála tuzemských filmů dosáhl na serveru ČSFD hodnocení přes 75 %. I takto úspěšná pohádka ale skrývá divákům několik tajemství. Věděli jste například, že Anděl Páně vytvořil v roce 2006 nový rekord?
23.12.2018 17:10 |

podobné články

Osobnosti: Jiřina Bohdalová (1160 článků) , Božena Němcová (155 článků)

Daniel Craig: Poslední představitel Jamese Bonda uzavřel svůj největší kšeft

 
O sto milionů dolarů si tento sympatický herec přilepšil podpisem na další dvě pokračování filmové série, která naváže na úspěšný film NA NOŽE, který měl českou premiéru 9. 1. 2020. Tato satirická komedie si u českých diváků získala podle hodnocení ČSFD 82 %.
30.08.2021 15:15 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Craig (358 článků) , James Bond (670 článků) , Daniel Daniel (641 článků) , Daniel Daniel (641 článků) , Daniel Daniel (641 článků) , Daniel Daniel (641 článků) , Daniel Daniel (641 článků) , Daniel Daniel (641 článků) , Daniel Daniel (641 článků)

Nejvstřícnější bankou za I. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Fio banka

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odbobné poroty stala Nejvstřícnější bankou za roku 1. čtvrtletí roku 2014 Fio banka. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 77,29 procentního bodu. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena UniCredit Bank s hodnocením 75,5 procentního bodu a třetí se umístila Česká spořitelna, která od poroty získala hodnocení 75,43 procentního bodu.
18.06.2014 16:40 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za I. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Fio banka

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty stala Nejvstřícnější bankou za 1. čtvrtletí roku 2014 Fio banka. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 77,29 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena UniCredit Bank s hodnocením 75,5 procent a třetí se umístila Česká spořitelna, která od poroty získala hodnocení 75,43 procent.
19.06.2014 09:40 |

podobné články

Vaše Věc: Spokojenost se Sobotkovou vládou rapidně klesá

 
Centrum pro výzkum veřejného mínění se ve svém průzkumu zaměřilo na oblast hodnocení vlády B. Sobotky. Průzkum týkající se hodnocení vlády provádí CVVM pravidelně jednou za rok, a z toho letošního vyplývá, že si vláda B. Sobotky v hodnocení oproti loňskému roku pohoršila, a její hodnocení v očích občanů od zahájení činnosti této vlády stále klesá ve všech zkoumaných aspektech.
11.03.2017 19:15 |

podobné články

Psychiatrie v Česku: Hodnocení dokonalé, ale realita krutá?! Násilí a nahé pacientky

 
Na stránkách hodnocení-nemocnic.cz se objevuje hodnocení nemocničních ústavů, rehabilitačních ústavů a psychiatrických léčeben. Dnes se podrobně zaměříme na psychiatrická zařízení. Zajímavé je, že hodnocení psychiatrií v Česku se značně rozchází s recenzemi od lidí. Jak tedy dopadly psychiatrické nemocnice v jednotlivých koutech Česka?
28.10.2018 07:35 |

podobné články

Psychiatrie v Česku: Hodnocení dokonalé, ale realita krutá?! DĚSIVÁ SVĚDECTVÍ

 
Na stránkách hodnoceni-nemocnic.cz se objevuje hodnocení nemocničních ústavů, rehabilitačních ústavů a psychiatrických léčeben. Dnes se podrobně zaměříme na psychiatrická zařízení. Zajímavé je, že hodnocení psychiatrií v Česku se značně rozchází s recenzemi od lidí. Jak tedy dopadly psychiatrické nemocnice v jednotlivých koutech Česka podle hlasu lidu?
30.11.2018 06:55 |

podobné články