Článek

Zlý robopejsek! Recenze postapokalyptické akce ReCore

 
Země je na pokraji zkázy. Aby lidstvo přežilo, rozhodlo se teraformovat vzdálenou planetu příznačně pojmenovanou Far Eden. Jenže ani po dvou stovkách let z ní není nic víc než jen nehostinná písčitá pláň se sem tam nějakým šutrem. Je na hrdince Joule Adams, aby ji pokusila zachránit, jinak lidstvo nebude mít kde přežít. Naštěstí v tom není sama.
13.09.2016 17:10 |

podobné články

Podobné články

Fallout 4 je tady! První ukázka z postapokalyptické Ameriky

 
Podívejte se na první trailer postapokalyptické videohry Fallout 4.
03.06.2015 16:36 |

podobné články

The Last of Us je postapokalyptické veledílo a dost možná hra roku!

 
(Recenze) Svět jak ho známe, již neexistuje. Po propuknutí epidemie ho zamořily zombie, elektřina vypadla a zbytek lidstva bojuje o holý život. Jako Joel, jeden z mála přeživších, se vydáváte na cestu s malou Ellie. Na cestu, která by mohla spasit poslední z nás.
14.06.2013 11:20 |

podobné články

Recenze: V tomhle světě se sourozenci nevyplácí, když zemře jeden, zemře i druhý

 
První román australské autorky Francescy Haigové je úvodní knihou postapokalyptické trilogie, která je tak trochu jiná, než byste čekali. Haigová zavádí čtenáře do období 400 let po obrovském jaderném výbuchu, který zničil lidstvo a přeživší vrátil do období středověku. Není dovoleno mluvit o době předtím, všechna technologie byla zničena a lidé začínají od začátku. S vědomím, že mohou kdykoli zemřít, aniž by znali příčinu.
25.03.2016 08:40 |

podobné články

Pohlednice z postapokalyptické akce Rage

 
Podívejte se na zničenou Zemi budoucnosti.
07.08.2009 15:50 |

podobné články

Střílečka Rage až příští rok

 
Id Software posunuli vydání postapokalyptické akce. Podívejte se na nové obrázky.
05.05.2010 09:45 |

podobné články

Bendl má pravdu. Jsem zlý člověk a mučím ho kružítkem, směje se Rath

 
REVUE Bývalý středočeský hejtman Petr Bendl se ani v nejnovějším rozhovoru pro MF Dnes nedokázal oprostit od antipatie vůči svému nástupci Davidu Rathovi a prohlásil o něm, že je zlý člověk, který škodí kraji. Politik ČSSD to ironicky glosoval, že má Bendl určitě pravdu.
16.02.2011 18:25 |

podobné články

Osobnosti: David Rath (4225 článků) , Petr Bendl (485 článků)

Bendl má pravdu. Jsem zlý a mučím ho kružítkem, směje se Rath

 
Bývalý středočeský hejtman Petr Bendl se ani v nejnovějším rozhovoru pro MF Dnes nedokázal oprostit od antipatie vůči svému nástupci Davidu Rathovi a prohlásil o něm, že je zlý člověk, který škodí kraji. Politik ČSSD to ironicky glosoval, že má Bendl pravdu.
16.02.2011 19:25 |

podobné články

Osobnosti: David Rath (4225 článků) , Petr Bendl (485 článků)

VIDEO - Hledá se zlý dědek z pražského metra! Pozor, útočí holí!

 
Toužíte potkat kouzelného dědečka, který by vám pomocí čarodějné hůlky splnil přání? To se vám asi nepoštěstí. Zato zlý stařec, který vás svou holí přetáhne přes hlavu, to už není z říše pohádek a dětských snů.
13.03.2012 05:10 |

podobné články

Rebel versus zlý muž. Kdo je kdo?

 
Zamilovala jste se, ale brzy jste zjistila, že se váš miláček nechová jako úplný svatoušek? Pak je buď rebel, nebo zlý muž.
23.01.2014 06:45 |

podobné články

Zlý rok českých kmotrů. Babišovy noviny shrnuly, co vše se letos podařilo v boji proti známým firmám

 
Pod titulkem „Zlý rok kmotrů“ shrnuje MfDnes kauzy, které v tomto roce zasáhly poklidný život vlivných lobbistů a v novém roce budou mít další pokračování. Praní špinavých peněz, korupce, vynášení tajných informací i nehoda s vážným zraněním, to jsou všechno skutky, kvůli nimž byli loni lobbisté vyšetřováni.
27.12.2014 12:36 |

podobné články

Recesistický festival láká na nejhorší filmy. A nestydí se zaměřit na děti

 
V žižkovském kině Aero opět vypukne od 3. do 8. března přehlídka divných a úchylných filmů neboli Festival otrlého diváka. Dostaví se zlý večerníček, hodný i zlý Santa Claus, barbína vražená do slipů, motorové pily, děti zabijáci a matky na pokraji nervového zhroucení.
19.02.2015 15:15 |

podobné články

Nohavica a jeho píseň slovenskému hokeji ve druhém odborném posudku eXtra: Výsledek? VLASTIZRADA! Jarek není vůbec zlý!!!

 
Jaromír Nohavica je celý jurodivý, že v milované Ostravě bude mistrovství světa, a tak neváhal a dopustil se něčeho, za co by šel v Severní Koreji nebo na území ovládaném Islámským státem rovnou na popraviště - složil Slovákům píseň pro MS! A je v ní málo zlý, což je krajně podezřelé. Náš sobotní text, ve kterém jsme Jarka chválili, se nelíbil některým čtenářům eXtra ze Slovenska, a tak se k němu vracíme. A Slováci měli pravdu, je to hodně trapný song!
23.03.2015 11:46 |

podobné články

Osobnosti: Jaromír Nohavica (95 článků)

Kdo nepomáhá uprchlíkům, je zlý, zaznělo k dětem v ČT. Lidé to kritizují

 
Na Českou televizi se snesla vlna kritiky poté, co na dětském kanále Déčko odvysílala pořad, ve kterém nabádá k pomoci uprchlíkům. Moderátoři vysvětlovali, že uprchlíci jsou vesměs hodní a prchají z hororové planety, a kdo jim nepomáhá, je zlý.
11.09.2015 13:05 |

podobné články

Deník zeleného feťáka aneb Jak jsem zkusil přestat hulit marihuanu: Je ze mě zlý kretén!

 
DEN TŘETÍ - Zdravím vás. Je tu třetí pokráčko mého (ne)huličského deníčku a já zjišťuji, že se ze mě stává podrážděný zlý kretén.
29.10.2015 21:56 |

podobné články

Madeleine Albrightová pohovořila od srdce o Rusku: Pořád provokují a vládne jim zlý agent KGB. Už mám po krk vás všech, co je pořád omlouváte

 
Vladimir Putin je chytrý, ale opravdu zlý člověk, řekla v rozhovoru pro rakouský web DiePress.com bývalá americká ministryně zahraničí Madeleine Albrightová. Podle ní trpí pomýlenou představou, že se všichni spikli proti Rusku, a jediným cílem jeho intervence v Sýrii bylo posílit svůj vliv a odvést pozornost od Ukrajiny.
22.04.2016 19:45 |

podobné články

Osobnosti: Vladimir Putin (2607 článků)

Hejtman Hašek: Všechny myšlenkové giganty, pro které jsem zlý, musím zklamat

 
Od včerejšího rána sleduji myšlenkové pochody některých politiků a žurnalistů o tom, jak zlý Michal Hašek bude intrikovat na jižní Moravě proti vítězům voleb a bude se držet zuby nehty jakékoliv placené pozice ve vedení Jihomoravského kraje (máme pro to na jižní Moravě i jadrnější sousloví).
11.10.2016 09:20 |

podobné články

Osobnosti: Michal Hašek (2249 článků)

Rage bude mít jasný konec, autoři však doufají v pokračování

 
id Software o své nové hře uvažují jako o Hvězdných válkách. Zároveň také vysvětlili, proč Rage zasadili do postapokalyptické budoucnosti.
07.05.2010 11:30 |

podobné články

Poběží vám Fallout: New Vegas?

 
Víme, jak výkonný počítač potřebujete, aby utáhl postapokalyptické RPG.
04.10.2010 12:25 |

podobné články

Hrajte Fallout: New Vegas na hardcore a budete odměněni

 
Překvapení pro ty, kteří přežijí v postapokalyptické pustině.
18.10.2010 13:25 |

podobné články