Článek

Youtuber Fatty Pillow vyzval fanoušky, aby špatně hodnotili restauraci, ve které se mu nelíbilo! Těm se podařilo změnit hodnocení za půl hodiny!

 
Notoricky známý a populární youtuber Fatty Pillow nedávno navštívil pražskou restauraci Podolka, která byla podle facebookového hodnocení 4,5 celkem populární. Jemu se v ní ovšem vůbec nelíbilo, a tak své fanoušky vyzval, aby záměrně dávali restauraci nízké hodnocení. Hodnocení se mu sice podařilo srazit, ale sám za tento počin nesklidil žádné ovace.
17.06.2017 12:30 |

podobné články

Osobnosti: Fatty Pillow (8 článků)
Podobné články

Český youtuber Fatty Pillow málem vykrvácel! Co se mu stalo?

 
Nejsledovanější český youtuber a opulentní tlouštík Fatty Pillow má na pažbě další, doslova krvavý zářez. Během série živých video přenosů se proměnil v tlustoprdskou zombie. A to není zdaleka všechno! Jako živý mrtvý se potloukal po pražském Vyšehradě a děsil nic netušící kolemjdoucí, včetně vlastní přítelkyně. Je jen otázkou času, kdy jeho proměna bude zaznamenána jako světový rekord nejtlustšího zombíka do 25 let na světě!
24.08.2016 12:25 |

podobné články

Osobnosti: Fatty Pillow (8 článků)

Český YouTuber Fatty Pillow málem vykrvácel! Co se mu stalo?

 
Nejsledovanější český YouTuber a opulentní tlouštík Fatty Pillow má na pažbě další, doslova krvavý zářez. Během série živých video přenosů se proměnil v tlustoprdskou zombie. A to není zdaleka všechno! Jako živý mrtvý se potloukal po pražském Vyšehradě a děsil nic netušící kolemjdoucí, včetně vlastní přítelkyně. Je jen otázkou času, kdy jeho proměna bude zaznamenána jako světový rekord o nejtlustšího zombíka do 25 let na světě!
25.08.2016 11:10 |

podobné články

Osobnosti: Fatty Pillow (8 článků)

Český YouTuber Fatty Pillow se změnil k nepoznání! Co se mu stalo?

 
Český YouTuber a opulentní tlouštík Fatty Pillow má na pažbě další, doslova krvavý zářez. Během série živých video přenosů se proměnil v tlustozombie zombie. A to není zdaleka všechno! Jako živý mrtvý se potloukal po pražském Vyšehradě a děsil nic netušící kolemjdoucí, včetně vlastní přítelkyně. Je jen otázkou času, kdy jeho proměna bude zaznamenána jako světový rekord o nejtlustšího zombíka do 25 let na světě!
29.08.2016 15:05 |

podobné články

Osobnosti: Fatty Pillow (8 článků)

VIDEO: Fatty Pillow se tvrdě opřel do Carrie Kirsten: JSI D*VKA! Proč ji proboha nazval lehkou děvou?

 
To by snad ani nebyl slavný provokatér Fatty Pillow, aby se opět do někoho nenavezl. Teď se jeho obětí stala další slavná youtuberka Carrie Kirsten, a jestli si myslíte, že s "kolegyní" jednal v rukavičkách, tak se mýlíte. Proměnil se ještě ve své zlejší dvojče Fattynku a dost drsně se do sympatické brunetky navezl.
21.12.2016 13:30 |

podobné články

Osobnosti: Carly Kirstenová (5 článků) , Fatty Pillow (8 článků)

Provokatér Fatty Pillow si to rozdal se Sokolem. V ringu došlo na boj téměř na život a na smrt

 
Nejznámější youtuber FattyPillow, moderátor pořadu „Aliho parťáci“ Tomáš Zvelebil alias Ali a oblíbený herec Ondřej Sokol se ukázali v netradiční roli drsňáků, jak by je čekal jen málokdo. Vzniklo video, které nenechá nikoho chladným. Sami se přesvědčte, že jde o další povedený kousek.
23.02.2016 21:01 |

podobné články

Osobnosti: Ondřej Sokol (280 článků) , Ali Ali (166 článků)

Vážně nemocný Fatty Pillow: Kolaps, odvoz do nemocnice a boj o život!

 
Stres, hodiny streamování, nezdravá strava. To si u Fattyho vybralo svou daň. Známý špekoun musel být převezen do nemocnice kvůli záchvatům, které dostával doma i na veřejnosti.
19.05.2016 12:50 |

podobné články

Osobnosti: Fatty Pillow (8 článků)

Podle čeho poznáte, že je nejvyšší čas změnit práci?

 
Každé ráno vstáváte rozmrzelí, máte špatnou náladu a při pouhé představě času stráveného v zaměstnání se vám obrací žaludek jako po několika jízdách na kolotoči. Máte problém vykopat se z postele, nastartovat vás nedokáže ani pořádný šálek silného kafe a jakmile se za vámi zavřou dveře práce, pociťujete úzkost a ovládá vás bezmoc. V takovém případě se nabízí otázka: není ten správný čas změnit práci?! Možná jste nad tím ještě nepřemýšleli, ale vaše podvědomí vám už nějaký čas vysílá jasné signály. Pokud jste je až do dnešního dne vědomě ignorovali, teď u byste neměli. Co když má vaše tělo pravdu a je správný čas změnit práci, která vás s největší pravděpodobností vysává? Jak poznat, že je čas změnit práci? Je jedno, zda do stávajícího zaměstnání docházíte dva roky, pět let nebo jste tam několik měsíců. Pokud vám daná práce nesedí a je pro vaše zdraví hrozbou, pak se není čemu divit, že se vás vaše tělo snaží chránit. Možná vám zmíněnou únavou, špatnou náladou, pesimistickým pohledem na svět nebo nekontrolovatelnou nevolností, čelem oroseným studeným potem a koleny připomínajícími želé snaží varovat, že je něco špatně. Jak tedy poznat, že je čas změnit práci? Signál první: je vám zle, jen když na práci pomyslíte O tomhle signálu jsme se v článku již zmínili. Projevuje se tak, že se vám udělá špatně už při pouhé představě, ať už si představíte cokoli spojeného s prací – šéfa, úkoly, kolegy. Signál druhý: cítíte se nedocenění Možná už nějaký čas trávíte na jedné a té samé pracovní pozici a nemůžete se hnout z místa. Ani ne tak proto, že byste na to neměli, ale proto, že vám vedení nedá ani jedinou příležitost. Pokud ale víte, že máte navíc, je zbytečné zůstávat někde, kde si vašeho talentu, umu a nadšení neumí vážit. Signál třetí: máte špatné... Čtěte více Příspěvek Podle čeho poznáte, že je nejvyšší čas změnit práci? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
28.04.2017 05:25 |

podobné články

Může být ještě tlustší? Fatty Pillow neskutečně ztloustl a hazarduje se životem

 
Populární český tlouštík se povážlivě přecpává. Zajídá deprese?
24.09.2015 08:31 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za IV. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Air Bank

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty, která je nejdůležitějším článkem hodnocení, stala Nejvstřícnější bankou za 4. čtvrtletí roku 2014 Air Bank. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 76,19 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena Fio banka s hodnocením 75,88 procent a třetí se umístila Komerční banka, která od poroty získala hodnocení 74,50 procent.
10.03.2015 14:21 |

podobné články

Český youtuber a bavič FattyPillow dnes slaví 25 let! Jeho stream se stal 5. nejsledovanějším na SVĚTĚ!

 
Karel Sivák alias FattyPillow dnes slaví své 25. narozeniny. Jen nedávno měl narozeninový stream s mámou a svým anglickým buldokem Biscuitem, který oslavil svoje první narozeniny. Oba oslavenci dostali dort a Fatty to s mámou pořádně rozjeli.
15.08.2017 13:50 |

podobné články

Trapná lež! Youtuber Mike Pán měl mít nehodu a být zadržen policií, jenže nic takového se nestalo!

 
Mnozí se radovali, jiní otírali slzy... Youtuber a provokatér MikeJePan měl údajně 22. dubna ve dvě hodiny ráno dopravní nehodu, při které došlo ke zranění. Podle tvrzení jeho kamaráda a kolegy Petra Kocourka je zavřený na cele předběžného zadržení a obviněný ze dvou trestných činů. Vše se navíc mělo stát pod vlivem návykové látky! Jenže podle všeho jde o obyčejnou lež...
23.04.2017 11:00 |

podobné články

Osobnosti: Petr Kocourek (3 články)

Youtuber FattyPillow dodržel svůj slib! Jde do sebe a kila jdou rapidně dolů

 
Youtuber, stramer a hlavně jeden z mála, který se na české scéně živí jako bavič. FattyPillow se jen nedávno rozhodl změnit svůj život a bojovat s nadváhou, která mu byla přítěží. Prozradil, že shodil už 11 kg a rozhodně nehodlá přestat.
07.08.2017 13:25 |

podobné články

Jak a v čem vám může těhotenství změnit život?

 
V ruce držíte pozitivní těhotenský test, na které jsou jasně viditelné dvě čárky, po nichž mnoho že tolik touží. V hlavě již spřádáte plány, jak tuto skvělou novinu oznámíte rodině a zároveň přemýšlíte nad tím, jak vám může těhotenství změnit život. Čeho všeho se budete muset vzdát? Co bude minulostí a na co si naopak budete muset zvyknout? Uvidíte vše pořád stejně, nebo na dané věci budete mít odlišný názor? Může vám těhotenství změnit život? Rozhodně! Ne nadarmo se o tomto stavu přezdívá, že je to jedno z nejkrásnějších období v životě každé ženy. Ačkoli je pravda, že těhotenství často provází celá řada komplikací a neduhů – především pak nevolnost, pálení žáhy, natékání končetin a podobně. Těhotenství vám ale může změnit život i po jiné stránce, nežli po té zdravotní. Pojďme si o tom říci více! Změníte priority Jsou ženy, které odjakživa prahnou po rodině a nic pro ně nemá takový význam. Ale pak jsou tu i ženy, které naopak dávají přednost kariéře a rodinu tak odsouvají na druhou kolej. A právě tady je těhotenství zlomovým okamžikem, protože se často stává, že s rostoucím životem pod srdcem najednou změní své priority. Více se bojíte Další změnou, kterou zaznamená poměrně velké procento těhulek, je větší strach. Před otěhotněním jste možná tolik nevnímala situaci, která se děla ve světě, ale jakmile jste otěhotněla, pak jste to najednou začala vidět v jiném světle. Těhotné ženy se prostě více bojí. Jednou a dost. Nebo ne? Mnoho těhotných žen tvrdí, zvláště pak ke konci těhotenství, že jedno dítě stačí. Že už nikdy více nechtějí být těhotné, protože co s budeme nalhávat, je to náročné období jak po fyzické, tak i po psychické stránce. I o tomto přesvědčení vás ale těhotenství může přesvědčit, proto nikdy neříkejte nikdy. Příspěvek Jak a v čem vám může těhotenství změnit život? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
05.05.2017 17:55 |

podobné články

NEJDOJEMNĚJŠÍ VIDEO INTERNETU: Jedno oko nezůstane suché! Populární youtuber natočil krutou pravdu o svém tátovi

 
Známý youtuber Freescoot natočil video, které nenechalo chladným snad ani ten nejtvrdší kámen. Opravdu dojemnou zpověď uveřejnil a každý má co dělat, aby se udržel a nerozbrečel se. Jestli se na tenhle spot chcete podívat, tak si připravte kapesníky.
27.07.2016 21:55 |

podobné články

TOLIK ZOUFALSTVÍ POHROMADĚ! Nejtrapnější český youtuber a Grznár je kombinace k pohledání!

 
Skully je školou povinný youtuber, který jezdí autíčkem od rodičů a myslí si, že mu patří svět! Vysmívá se youtuberům, jen aby měl co nejvíce zhlédnutí. Neuvědomuje si, že tohle lidi dlouho bavit nebude.
21.04.2017 14:05 |

podobné články

Youtuber z Take me out si strkal prst do zadku, aby sbalil holku! Co myslíte, zabralo to?

 
Uhlazený Kuba, který se objevil v televizní seznamce Take me out, měl pěkně nechutný medailonek, který se promítal přímo během show. Slavný český youtuber, který si přezdívá Freescoot, tímhle všechny odboural!
11.10.2017 22:30 |

podobné články

Bělobrádek (KDU-ČSL): Vysoké školy budou mít dost času se připravit na nový způsob hodnocení výzkumných organizací

 
Nové zásady hodnocení výzkumných organizací od roku 2017, které přinesou velké změny stávajícího systému, schválila vláda na svém zasedání ve středu 8. února. Metodiku hodnocení výzkumných organizací a hodnocení programů účelové podpory výzkumu, vývoje a inovací předložil místopředseda vlády Pavel Bělobrádek.
08.02.2017 14:40 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Bělobrádek (1430 článků)

Stovky UFO opustily Měsíc. Mimozemšťané nás sledují z velké blízkosti, míní youtuber

 
Mimozemšťané nás možná pozorují z větší blízkosti, než jsme si mysleli. Youtuber známý pod jménem Mister Enigma (Pan Záhada) zveřejnil záznam zachycující stovky UFO, které opouštějí Měsíc. Chystají se snad mimozemšťané k invazi na Zemi?
22.11.2016 18:30 |

podobné články

Nejslavnější youtuber světa si dělal legraci z Židů, dostal padáka od Disneyho i YouTube!

 
Nejslavnější YouTuber světa Švéd Felix Kjellberg (27) známější pod přezdívkou PewDiePie si uřízl pořádnou ostudu, na kterou tvrdě doplatil. Ve svých videích si dělal legraci z Židů. Smlouvu mu za to vypověděly společnosti Disney i YouTube, které s ním měly cenné kontrakty. Přesto to ani zdaleka neznamená konec jeho kariéry.
17.02.2017 17:25 |

podobné články

Osobnosti: Felix Kjellberg (1 článek)