Článek

Vězeňská recenze: Celu popsal jako hotel. „Vrátil bych se,“ tvrdí Brit

 
Brit Christian Willoughby, který skončil v policejní cele, propašoval do vězení iPad, celu nafotil a zrecenzoval, jako kdyby se jednalo o hotelový pobyt. Vše zveřejnil na sociální síti Facebook, svou vtipnou recenzí pobavil miliony lidí, o jeho kousku brzy referovala hlavní britská média. Policie projevila méně smyslu pro humor – nyní vyšetřuje, jak mohl Willoughby záznamové zařízení do cely dostat.
11.03.2016 14:20 |

podobné články

Podobné články

Vězeňská služba ČR se poprvé představí na veletrhu v Brně

 
Přepadení eskorty, vězeňská cela, vozový park se speciálními auty a mnoho dalších zajímavostí ukáže v Brně na letošním prestižním mezinárodním veletrhu bezpečnostní techniky a služeb ISET Vězeňská služba České republiky. Je to vůbec poprvé v historii tohoto veletrhu, kdy se bude tato ozbrojená složka prezentovat. Vězeňská služba České republiky je ozbrojený bezpečnostní sbor, který zajišťuje výkon vazby a výkon trestu odnětí svobody, eskorty vězněných osob, ochranu pořádku a bezpečnosti při výkonu soudnictví a správě soudů a při činnosti státních zastupitelství a Ministerstva spravedlnosti.
30.05.2017 09:05 |

podobné články

Nejméně 27 mrtvých. Teroristé s granáty zaútočili na hotel plný cizinců

 
Ozbrojenci napojení na al-Káidu v pátek přepadli hotel Radisson Blu v hlavním městě Mali. Zajali 170 lidí. Propustili ty, kteří dokázali citovat z koránu. Rozjela se rozsáhlá záchranná akce, do které se zapojila maliská armáda za pomoci zahraničních jednotek. Agentura Reuters s odvoláním na příslušníky mírových sil OSN píše o 27 mrtvých. Ozbrojenci napojení na al-Káidu v pátek napadli hotel Radisson Blu v Bamaku, hlavním městě Mali. Zajali 170 lidí. Propustili ty, kteří dokázali citovat z koránu. Vedle toho se rozjela rozsáhlá záchranná akce, armáda zabila podle posledních informací 5 teroristů. Agentura Reuters s odvoláním na příslušníky mírových sil OSN píše o 27 mrtvých. Podle tamního ministra bezpečnosti už zásah skončil.Více na http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet/356638/nejmene-27-mrtvych-teroriste-zautocili-na-hotel-v-mali-se-spoustou-cizincu.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy Ozbrojenci napojení na al-Káidu v pátek napadli hotel Radisson Blu v Bamaku, hlavním městě Mali. Zajali 170 lidí. Propustili ty, kteří dokázali citovat z koránu. Vedle toho se rozjela rozsáhlá záchranná akce, armáda zabila podle posledních informací 5 teroristů. Agentura Reuters s odvoláním na příslušníky mírových sil OSN píše o 27 mrtvých. Podle tamního ministra bezpečnosti už zásah skončil.Více na http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet/356638/nejmene-27-mrtvych-teroriste-zautocili-na-hotel-v-mali-se-spoustou-cizincu.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy
20.11.2015 10:40 |

podobné články

Agresivní vězeň si ZAPÁLIL SVOU CELU! Při převozu pak ZDEMOLOVAL AUTO!

 
Svou vlastní celu zapálil v neděli odpoledne vězeň v pražské pankrácké věznici, ven z ohněm zcela zničené cely jej vyprostila vězeňská služba. Když pak muže vezli dozorci do nemocnice, zdemoloval ještě eskortní vůz, sdělila Mediafaxu v úterý mluvčí vězeňské služby Markéta Prunerová.
23.08.2011 16:00 |

podobné články

Hotel Roku: Nejlepším luxusním hotelem je Mamaison Suite v Praze

 
Nejlepším luxusním hotelem oceněným v rámci prvního ročníku soutěže Hotel roku se stal Mamaison Suite Hotel Pachtuv Palace Praha. Mezi turistickými tříhvězdičkovými hotely zabodoval Family Hotel Okoř a v kategorii čtyřhvězdičkových hotelů zvítězil Hotel Budweiss z Českých Budějovic. Novinářům to oznámil René Hradecký, ředitel agentury Conventia, která je organizátorem soutěže.
15.06.2012 18:45 |

podobné články

Módní výstřelky z Brit Awards: nařasený zadek a Amy Winehouse na vestě

 
Hudební ceny Brit Awards nejsou tak hvězdné jako ceny Grammy, i na ně se ale hosté snaží vyfiknout a zazářit na červeném koberci. Letos se to povedlo především Taylor Swiftové, která byla nezvykle sexy. Objevilo se ale i několik módních přeludů. Další články k tématu: Britské album roku má favoritka Emeli Sandé. Adele jela radši na Oscary Britové rozdají hudební ceny s Hirstovými puntíky za miliony Amy Winehouse je ještě rok a půl po smrti nominována na Brit Awards Po Grammy jsou na řadě Brit Awards. První cenu už má producent Adele
16.11.2012 10:15 |

podobné články

Osobnosti: Jaromír Jágr (2335 článků) , Dominik Hašek (337 článků) , Amy Winehouse (390 článků) , Emeli Sandé (10 článků)

Prestižní světové ocenění pro slovenský hotel Elizabeth

 
Poslední říjnová neděle se v katarské Doze nesla ve znamení oceňování nejlepších světových hotelů. Mezi řadou prestižních zařízení, která obdržela nominaci, se o cenu ucházel také slovenský hotel Elizabeth. Ten nakonec získal světové ocenění World Luxury Hotel Award 2016 v kategorii „Romantic Hotel“ regionu východní Evropy.
31.10.2016 11:05 |

podobné články

Otevřeli hotel s "nejhorším výhledem na světě": Vyzdobil ho tajuplný Banksy

 
Jeho majitel vtipkuje, že půjde o hotel s nejhorším výhledem na světě. Nový "The Walled Off Hotel" (hotel obehnaný zdmi) v Betlémě totiž stojí přímo vedle několik metrů vysoké zdi oddělující Izrael od Západního břehu Jordánu, který je součástí palestinské samosprávy. Turisty do něj však bude lákat výzdoba z dílny světoznámého britského sprejera Banksyho. Projekt má mimo jiné podpořit dialog na Západním břehu.
14.03.2017 11:00 |

podobné články

Lupič vlezl balkonem do bytu, pak poničil celu

 
Lupič ze Šumperka se nejdřív dobýval do cizího bytu přes balkon, pak demoloval policejní celu.
25.09.2009 09:00 |

podobné články

AGRESIVNÍ DŮCHODCE (71). Napadl družku, pak rozmlátil celu!

 
Jednasedmdesátiletý důchodce skončil v policejní cele poté, co jej policisté v Šardicích na Hodonínsku zadrželi kvůli napadání družky. Hodonínský policejní mluvčí Petr Zámečník sdělil v pondělí, že muž se nezklidnil ani po zadržení a poškodil policejní celu.
30.05.2011 14:40 |

podobné články

Sněmovna zmírnila pravidla pro vazbu

 
Poslanecká sněmovna ve středu odhlasovala novelu, která zmírňuje pravidla pro vazební stíhání. Obviněný člověk by si mohl vybrat, zda chce nekuřáckou celu nebo celu samostatnou. V některých případech by mohl ředitel věznice umožnit návštěvu „bez sluchové, popřípadě i zrakové kontroly”.
17.07.2013 20:35 |

podobné články

Sourozenci hledali celu, kde komunisti věznili tátu: Jediná stopa bylo vyryté jméno

 
Desítky let žijí sourozenci Chelikovi nedaleko Brna. K návštěvě bývalé káznice v brněnském Cejlu je ale přiměla až televizní reportáž. Hledali celu, kde v období politických procesů seděl jejich táta. Komunistickému režimu se nelíbil proto, že velebil prvního československého prezidenta T. G. Masaryka.
18.11.2016 06:40 |

podobné články

To je síla. Ivan Langer předvídá Zemanův postup, ze kterého se mnozí podělají

 
Ďábelský postup Miloše Zemana v nastalé vládní krizi předvídá exministr vnitra a nyní předseda správní rady Vysoké školy CEVRO Institut Ivan Langer. Co by dělal na místě Zemana? „Pověřil bych (opět) sestavením vlády (opět) svého člověka. Sestavil bych (opět) vládu s vědomím, že (opět) nezíská důvěru Parlamentu. Vybral bych si ministra vnitra, ministra financí, ministra spravedlnosti. Počítal bych s tím, že po řádných volbách přijdou předčasné volby. Věděl bych, že moje vláda bude vládnout nejméně rok, možná i víc. Připomenul bych to všem, kdo mi v prezidentských volbách chtějí konkurovat,“ uvedl.
03.05.2017 09:00 |

podobné články

Osobnosti: Ivan Langer (647 článků) , Miloš Zeman (17956 článků)

Egyptský hotel Titanic Palace, kde údajně zbili českého turistu, se brání: Honza byl opilý a napadal hosty i plavčíka

 
Honza a Sabina se rozhodli jet na dovolenou do Egypta. Zvolili si hotel Titanic Palace, ale místo relaxace zažili noční můru. Aspoň to svorně tvrdili. Plavčík prý měl ženu obtěžovat a chtěl si s ní domluvit orální sex. Když to viděl její přítel Jan, tak ho zmlátil. Jako reakci na tento útok se mu měli zaměstnanci hotelu pomstít, svázat ho v hotelu, okrást a zmlátit. Ale je tu i jiná verze. Prý to bylo zcela jinak, tvrdí hotel.
10.08.2017 12:20 |

podobné články

Vězeňská služba: Zřízení dvou operativně eskortních skupin je zásadně důležité opatření

 
Zřízení dvou operativně eskortních skupin, označovaných pracovně jako zásahové jednotky, které mají zajišťovat eskorty zvlášť nebezpečných vězňů, je bezpečnostním opatřením zásadní důležitosti. Je velmi nevhodné toto opatření jakkoliv zpochybňovat či se je snažit zpolitizovat. Eskorty patří mezi nejrizikovější činnosti, které vězeňská služba zajišťuje, je to navíc činnost, při které je rizikům vystavena i široká veřejnost, a proto je důležité zajistit eskortám nebezpečných vězňů maximálně možnou bezpečnost.
15.12.2015 19:16 |

podobné články

Vězeňská služba: Nevyužitý objekt v Králíkách by mohl sloužit jako věznice

 
Ministr spravedlnosti Robert Pelikán společně s generálním ředitelem Vězeňské služby ČR Petrem Dohnalem dnes navštívili město Králíky, kde jednali se starostkou Janou Ponocnou a členy rady města o případném využití objektu bývalého dětského výchovného ústavu. Vězeňská služba ČR projevila o tento areál zájem s tím, že by v něm vybudovala věznici.
08.09.2016 17:00 |

podobné články

Osobnosti: Robert Pelikán (344 článků)

Sexuální útok egyptského plavčíka? Honza lže! Přítelkyni u bazénu zbil on, tvrdí hotel

 
Kde je pravda? Drsný případ Honzy (27), kterého měli v hotelu Titanic Palace v Hurghadě svázat a bít, obletěl Česko. Prý se zastal partnerky, která čelila sexuálním narážkám od plavčíka. Hotel se ale brání a celý příběh popsal naprosto odlišně.
10.08.2017 14:35 |

podobné články

Amy Winehouse se podle nové biografie už v deseti pokusila o sebevraždu

 
Zpěvačka Amy Winehouse, která zemřela před dvěma lety na otravu alkoholem, měla už jako dítě sebevražedné sklony. Vše prý odstartoval rozchod rodičů. Tvrdí to nová biografie zpěvačky, kterou napsala Chloe Govanová na základě rozhovorů s lidmi ze zpěvaččina okolí. Další články k tématu: Režisér dokumentu o Ayrtonu Sennovi točí o Amy Winehouse Módní výstřelky z Brit Awards: nařasený zadek a Amy Winehouse na vestě Amy Winehouse je ještě rok a půl po smrti nominována na Brit Awards Za smrt Amy Winehouse mohl alkohol, potvrdil definitivně britský soud Z domu Amy Winehouse někdo ukradl její svatební minišaty RECENZE: Posmrtná deska Amy Winehouse je jen hezká vzpomínka
13.05.2013 11:45 |

podobné články

Osobnosti: Amy Winehouse (390 článků) , Ayrton Senna (24 článků)

Vězeňská služba dala miliony kanceláři exministra Němce

 
Vězeňská služba po více než měsíčním váhání televizi Nova přiznala, že za poslední 2 roky vyplatila advokátní kanceláři exministra Pavla Němce více než 2 miliony korun.
21.07.2010 21:30 |

podobné články

Vězeňská služba prý při hlídání údajného vraha Aničky nepochybila

 
Při vyšetřování pokusu o sebevraždu Otakara T. obviněného z vraždy a znásilnění Anny Janatkové se ukázalo, že vězeňská služba žádným způsobem nepochybila. Řekla to mluvčí vězeňské služby Markéta Prunerová.
22.03.2011 17:40 |

podobné články