Článek

Uživatelské recenze proměňují online nakupování v hotové dobrodružství

 
Internet dokáže zázraky, třeba proměnit obyčejný alobal v technologii pro stavbu vesmírných lodí. Tedy přesněji řečeno, dokážou to uživatelé ve svých recenzích na Amazonu. Díky vtipným nebo i šíleným uživatelským recenzím se online nakupování proměnilo v dobrodružnou výpravu do říše divů. 
14.09.2015 12:41 |

podobné články

Podobné články

Patříte mezi shopaholičky? Známe příznaky závislosti!

 
Moderní doba postupuje mílovými kroky kupředu, což přeje nejrůznějším závislostem – nakupování nevyjímaje. Není se proto čemu divit, že se mezi námi objevují shopaholičky, tedy ženy a dívky, které neodolají a jednoduše nakupují bez rozmyslu. Patříte mezi ně? Nekontrolovatelná závislost na nakupování má své jasné příznaky, na které se blíže podíváme v dnešním článku. Máte-li dostatek odvahy, pojďte se společně s námi podívat pravdě do očí a udělejte si jasno v tom, zda patříte mezi zaryté shopaholičky, nebo zda vás závislost na nakupování míjí široký obloukem. Jste připravené? Jdeme na to! Patříte mezi shopaholičky, pokud… …jste na sebe naštvaná, když si nic nekoupíte Strávila jste celé odpoledne v nákupním centru, nevynechala ani jediný obchod, ale přesto se domů vracíte s prázdnýma rukama a sama sobě za tuto skutečnost v duchu nadáváte? Pak pozor, jedná se o jeden z příznaků shopaholiků! …nevynecháte jedinou slevovou akci Dostáváte do emailu několik slevových upozornění denně a nikdy žádné nevynecháte? Milujete slevy a neodpustila byste si, pokud byste byť jednu jedinou nevyužila? Pak vám asi pomalu dochází, k čemu to spěje… …nakupujete jen proto, abyste si zvedla náladu Vyrážíte do obchodu pokaždé, když se ráno probudíte s náladou pod psa nebo když vás někdo z okolí vytočí doběla? Pokud se nakupování uklidňujete nebo si tak zlepšujete svou mizernou náladu, pak to svědčí o jediném. …utrácíte více, než si můžete dovolit Zeje vaše peněženka prázdnotou, na bankovním účtu máte pár posledních drobných, ale přesto vám nedělá problém jít do minusu a nakupovat i přesto, že víte, že si to nemůžete dovolit? a kolik příznaků shopaholismu ještě potřebujete, aby vám došlo, že se řadíte mezi shopaholičky? …nakupujete věci, které nepotřebujete Máte plné skříně věcí, které vlastně ani nepotřebujete, ale protože byly ve slevě, tak jste si je prostě musela koupit? Pak se jedná o další příznak shopaholismu,... Čtěte více Příspěvek Patříte mezi shopaholičky? Známe příznaky závislosti! pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
26.09.2015 09:35 |

podobné články

Běží registrace na 5. české fórum uživatelů dat z dálkového pozorování Země při konferenci Living Planet Sympozium 2016

 
Kongresové centrum Praha bude 10. května 2016 hostit 5. české fórum uživatelů dat z dálkového pozorování Země. Letošní ročník se zaměří na využívání družicových dat v zemědělství, lesnictví a na území. Uživatelské fórum se uskuteční jako součást mezinárodní konference Living Planet Sympozium 2016, která proběhne rovněž v Kongresovém centru Praha 9.-13. května 2016. Registrace na 5. české uživatelské fórum byla spuštěna a zájemci se mohou registrovat do konce ledna nebo do naplnění kapacity sálu.
08.01.2016 17:31 |

podobné články

Soutěžte s Bleskem pro ženy o balíčky k filmu Tintinova dobrodružství!

 
Paramount Pictures a Columbia Pictures představují film ve formátu 3D motion capture „ Tintinovo dobrodružství: Tajemství jednorožce“ v režii Stevena Spielberga, ve kterém se představí Jamie Bell („Billy Elliot“, „Odpor“) jako Tintin, neohrožený mladý reportér, jehož neúnavné hledání dobrého příběhu ho dovede do světa velkého dobrodružství a Daniel Craig („Quantum of Solace“, „Odpor“) jako zločinec Red Rackham. Film, který je natočen podle série knih Tintinova dobrodružství od autora jménem Hergé, produkují Steven Spielberg, Peter Jackson a Kathleen Kennedy.
17.10.2011 00:10 |

podobné články

Osobnosti: Steven Spielberg (136 článků) , Jamie Bell (5 článků) , Daniel Craig (285 článků) , Peter Jackson (54 článků) , Kathleen Kennedy (2 články) , Jamie Bell (5 článků) , Jamie Kennedy (3 články)

Výhody a nevýhody internetové seznamky

 
Internetové seznamky jsou fenoménem dnešní doby, který se dostává pod kůži stále většímu počtu lidí napříč všemi věkovými kategoriemi. Ne pro všechny je seznamování se s druhými lidmi tak jednoduché – zatímco někomu nedělá navázání kontaktu s druhým člověkem sebemenší problém a v těchto vodách se cítí více než jistě, jinému se už při pouhé představě čelo orosí studeným potem, srdce několikanásobně zvýší svůj tep a kolena začnou připomínat rozklepané želé. Naštěstí pro všechny stydlivky, nedůvěřivce a strašpytlíky, kteří si nejsou jistí v kramflecích existují internetové seznamky, prostřednictvím kterých se v zákrytu nastaveného profilu mohou seznámit s někým novým i beze strachu. Asi jako všechno v dnešní době mají i online seznamky svá pro a proti, tedy své světlé a stinné stránky. Ačkoli se na první pohled může zdát, že seznamování se online má jen samá pozitiva, není tomu skutečně tak. Chcete-li se seznámit ve virtuálním světě, pak byste pro a proti online seznamek měli znát předem… Výhody a nevýhody, které ukrývají internetové seznamky Nenechte se zmást! Online seznamky se možná na první pohled tváří, že na nich není jediné špatné nitky, ovšem opak je někdy pravdou – a o této nepříjemné pravdě se na vlastní kůži přesvědčilo již nespočet lidí. Pokud máte problém seznámit se v reálném světě, pak vám ten virtuální skutečně může pomoci najít k sobě vhodného partnera pro život. Na druhou stranu se na internetu můžete i nepěkně napálit. Tak na to pozor! Výhody online seznamky Nejdříve si společně shrňme výhody, které s sebou online seznamování přináší: Seznámení přes písmenka Největší výhodou internetových seznamek je skutečnost, že s nikým nemusíte mluvit tváří v tvář, což hodně lidem dělá velký problém. Jednoduše se schováte za písmenka, neboť drtivá většina lidí si je mnohem jistější v psaném projevu, nežli v tom mluveném. Velké možnosti výběru Další výhodou je... Čtěte více Příspěvek Výhody a nevýhody internetové seznamky pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
20.08.2016 05:25 |

podobné články

Finanční anorektici. Při nakupování trpí strachem udělat si radost

 
Existují lidé, kteří se při nakupování nedokáží ovládnout. Hází do košíku jednu věc za druhou, bez ohledu na to, co skutečně potřebují a na co mají peníze. Jejich přesným opakem jsou lidé, kteří trpí takzvanou finanční anorexií - bojí se při nakupování udělat radost sami sobě. A raději si tiše zoufají.
25.03.2017 16:35 |

podobné články

Co přinese patch verze 1.4 pro Elder Scrolls V: Skyrim

 
Bethesda na svém blogu uvedla, že Creation Kit a Steam Workshop pro akční RPG Elder Scrolls V: Skyrim už jsou téměř hotové a vyjdou ještě tento měsíc. Autoři nechtěji otálet, protože komunitu modderů kolem Skyrim považují za vůbec nejlepší ze všech, a hodlají tudíž ve všech ohledech vycházet vstříc. Oba uživatelské nástroje budou vydány v rámci patche verze 1.4,...
01.12.2010 16:45 |

podobné články

Osobnosti: Václav Klaus (8522 článků) , Petr Nečas (9204 článků)

Chystá se Civilization Online... ale jen pro Asii

 
Take-Two potvrzuje, že si je vědomo síly asijského online trhu a proto oznámilo, že chystá řadu klasických titulů, ovšem v mutacích pro potřeby online hraní a jen pro asijský trh. Bez diskuse největším je projekt Civilization Online, který by mělo vytvářet ve spolupráci s korejským studiem XL Games, které tak říkajíc ví, jak to zde chodí. „Naše online a mobilně-sociální...
25.10.2012 18:25 |

podobné články

Nakupujte přes internet s až 90% slevou!

 
Výhody nakupování online jsou už většině z nás známé. Novinkou je ale tzv. kolektivní nakupování. Díky němu pořídíte zboží a služby s 50-90% slevou. Nejde však o nekvalitní nebo poškozené zboží z výprodejů, jak vás možná napadlo. Naopak! Prodejci tímto způsobem prezentují své exkluzivní nabídky. A vybírat je opravdu z čeho! Web Sleviště.cz vás o tom přesvědčí.
28.01.2011 11:35 |

podobné články

Nová služba PayPal usnadňuje nakupování přes mobilní zařízení

 
PayPal přináší další inovaci, která zákazníkům usnadní online nakupování. Je jí nejnovější verze systému ověřování totožnosti v komerčních službách, Log In with PayPal (Přihlašování přes PayPal, dříve pod názvem PayPal Access).
14.05.2013 14:45 |

podobné články

Charanzová (ANO): Pravidla pro on-line nakupování budou v celé EU stejná

 
Komisařka Věra Jourová předložila návrh nové legislativy na tzv. Digitální kontrakty. Jedná se o dlouho slibovanou úpravu, která by měla do dvou let v celé EU sjednotit podmínky pro nakupování online – jak digitálního obsahu, tak i běžného zboží. Zpravodajka ALDE frakce za tuto oblast, česká europoslankyně Dita Charanzová k tomu říká:
11.12.2015 17:01 |

podobné články

Osobnosti: Věra Jourová (355 článků)

Sammyho dobrodružství: Konečně poučný animovaný film

 
Čerstvá kinopremiéra: Chytrý animovaný film pro děti, který sleduje dobrodružství malého želváka při jeho putování napříč oceány, je plný ponaučení, a, mimo jiné, i akcentuje přístupným způsobem ekologii. Jmenuje se Sammyho dobrodružství, v českých kinech ho můžete vidět od čtvrtka a atraktivní pro ty nejmenší i jejich rodičovský doprovod je i fakt, že film promítají ve 3D!
13.09.2010 02:50 |

podobné články

Glamour Orient v Brně

 
Tuto show pořádá 28.11. v Brně Sheyla & Al Fayyum Dancers, které budete moci vidět na této akci i vystupovat, a to především v autentických folklórních tancích Orientu. Hlavní hosté jsou Shereen, Eglal a Katka Krejčová. Tanečnice, které jsou mezinárodně uznávané jako lektorky a oceňovány na prestižních soutěžích jako tanečnice a choreografky. Tato show má jako jeden z cílů dát možnost a prostor vystoupit novým talentům, kteří se na české scéně každoročně objevují a snaží se prosadit. Tyto nové tanečnice se snažíme podpořit právě možností vlastní prezentace na této akci. Na letošní show se proto objeví tyto tanečnice: Badriyah, Warda, Pavlína Skalská a Jannah. Program ještě doplní brněnská taneční skupina Rahat Lukum, která se specializuje na Tribal a Perský styl Show moderuje Eva Chludová BAZAR Od 18:00 bude v místě konání bazar s orientálním zbožím! Vystavují: Khalida, Saffanah, Orient Life, a Veronika Kopecká! Vstupenky V ceně 230,- nebo 190,- jsou v prodeji od 1.října 2009!!!!! Lístky zakoupíte na těchto místech: G- Studio – Kounicova 22, Brno ISIS – Lidická 38, Brno Orient Express magazín – online prodej! Napište Vaši objednávku na email reklama@orientmagazin.net (uveďte Vaši adresu pro zaslání lístků), následně obdržíte var. symbol a číslo účtu, po přijetí částky pošleme lístky na Vaši adresu. Za platbu online a zaslání lístků účtujeme 15Kč navíc! Sheyla – online prodej! Napište Vaši objednávku na email sheyla@sheylaorient.com (uveďte Vaši adresu pro zaslání lístků), následně obdržíte var. symbol a číslo účtu, po přijetí částky pošleme lístky na Vaši adresu. Za platbu online a zaslání lístků účtujeme 15Kč navíc! Více informací na www.sheylaorient.com
10.11.2009 08:20 |

podobné články

Osobnosti: Shereen (1 článek)

EA chce ze svých značek udělat “online světy”

 
Na nedávné předváděčce v Anglii prozradil Keith Ramsdale, šéf EA pro severní Evorpu, že EA chce transformovat všechny své značky v “online světy.” Nemusíte se ale lekat. To neznamená nutně udělat ze všeho MMO hru. I když i takové pokusy tu byly. Pamatujete na The Sims Online, nebo Need for Speed World? Koncept online světů spočívá v tom, že by hráč mohl svojí oblíbenou...
09.12.2010 08:05 |

podobné články

5 let se stýkali jen online, pak se konečně potkali... a takhle to dopadlo!

 
VIDEO: Žijeme online, myslíme online, milujeme online... V dnešním světě, propojeném internetem, dochází k řadě neobvyklých situací, nad kterými by naši předkové často jen nevěřícně kroutili hlavou. Tahle je jedna z nich.
17.07.2012 17:25 |

podobné články

Trend objednávat zboží online zasáhl i mobilní tarify, letos odborníci čekají nárůst zakázek na 22 %

 
Ačkoli existují obory, které preferují tradiční formu jednání bez přítomnosti internetu, podle odborníků se přechod z offline do online prostředí týká stále více odvětví. Češi tak začínají pořizovat prostřednictvím dostupných online kanálů i mobilní tarify. Zatímco v roce 2012 bylo přes internet objednáno pouze 1 % tarifů, v letošním roce očekávají odborníci zvýšení poptávky na 22 %. V roce 2015 by pak měla být podle odhadů online cestou vyřízena celá třetina objednávek. Vyplývá to z nejnovějších průzkumů nezávislé srovnávací společnosti Tarifomat.
17.07.2014 10:25 |

podobné články

PayPal uzavírá partnerství se Shoptet a dělá online nakupování v České republice ještě snažším

 
PayPal, světová jednička v poskytování online plateb, podepsal dohodu se společností Shoptet, jedním z největších zřizovatelů internetových obchodů v České republice.
24.10.2013 20:05 |

podobné články

V klubu Fashion Days se nákupů přes internet bát nemusíte

 
Online nakupování v klubu Fashion Days má spoustu výhod, ať už je pro vás důležitá rychlost, pohodlí, výše slev nebo dostupnost zajímavých zahraničních značek. Samozřejmostí je spolehlivost a bezpečí, které by při placení v online prostředí měly být na prvním místě.
06.11.2013 05:05 |

podobné články

Overwatch recenze: Krále online stříleček ukutili v Blizzardu

 
Pobíhat po arénách ve snaze poslat do věčných lovišť soupeřův tým se nemusí zdát jako ta nejlepší zábava pro každého hráče. A přece, i když žánru online FPS nehovíte, neexistuje šance, abyste alespoň na chvíli nepodlehli kouzlu Overwatch - dlouho očekávané akce od vývojářů z Blizzardu, kteří hráčům přinesli Diablo i WarCraft. S těmi, kteří online arénovkám hoví, se můžete na pár měsíců rovnou rozloučit. Neexistuje šance, že by se od konzolí nebo počítačů dříve vzdálili.
28.05.2016 21:10 |

podobné články

Přeběhlý poslanec si koupil dům za 9 milionů. Hotově

 
Být poslancem se může vyplatit, být přeběhlým poslancem však dvojnásob. Příkladem budiž Marian Bielezs z US-DEU. Muž, jehož odchod ze sněmovny v roce 2004 umožnil vznik Grossova kabinetu, si před rokem pořídil v Praze-Újezdě dům za 9 milionů korun. Údajně hotově. O poctivě nabytých penězích pochybuje pondělní Týden.
12.02.2012 18:00 |

podobné články