Článek

To je frajer! Žáček udělal upřímnou recenzi na Babičku a je z toho hit internetu!

 
Tohle není žádný podvrh, ale opravdu reálný text, který napsal žák osmé třídy základní školy! Recenze na Babičku, která ukazuje, že klučina je nejen osobnost, která se nebojí ukázat svůj názor, ale také díky absenci gramatických chyb je jasné, že je to prostě talent jako hrom. Troufáme si odhadnout, že nám roste budoucí kolega, protože se v redakci v tomto textu dost vidíme.
04.07.2015 19:56 |

podobné články

Podobné články

To je frajer! Žáček udělal upřímnou recenzi na Babičku a je toho hit internetu!

 
Tohle není žádný podvrh, ale opravdu reálný text, který napsal žák osmé třídy základní školy! Recenze na Babičku, která ukazuje, že klučina je nejen osobnost, která se nebojí ukázat svůj názor, ale také díky absenci gramatických chyb je jasné, že je to prostě talent jako hrom. Troufáme si odhadnout, že nám roste budoucí kolega, protože se v redakci v tomto textu dost vidíme.
04.07.2015 17:56 |

podobné články

Zakladatel ÚSTR Žáček o největší chybě polistopadových politiků, komunistech i Havlovi a KGB

 
25 LET OD LISTOPADU ´89 Pavel Žáček, historik, zakladatel Ústavu pro studium totalitních režimů a jeho bývalý ředitel se obává toho, že osoby, které stály v listopadu 1989 na „druhé straně barikády“, tedy na straně komunistického režimu, dnes získávají navrch. „Provokativně se proto ptám: Jaký pak měl listopad 1989 smysl?“ Aby se po 25 letech pod jinou značkou opět dostaly k moci?“ Žáček v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz hovoří o dnešní erozi listopadových hodnot, zapomínání, komunistických kádrech, roli sovětských tajných služeb i o destrukci naší jediné instituce historické paměti.
31.10.2014 11:01 |

podobné články

Jako žáček vedl na hřiště Sionka, teď Kadeřábka doprovází Liborův syn

 
Pavel Kadeřábek před lety jako žáček doprovázel Libora Sionka na hrací plochu před utkáním sparťanského áčka. V pondělí se role obrátily a Kadeřábka vedl žáček David Sionko. Hezký příběh přinesl sparťanský web.
26.02.2014 10:00 |

podobné články

Osobnosti: Libor Sionko (20 článků)

Básník Žáček chválí poezii ministra-poety Jurečky

 
Na první pohled banalita, po bližším ohledání ale lidsky hřejivá. Známý český básník Jiří Žáček dostal k posouzení lyrické dílo, kterým se na Facebooku pochlubil ministr zemědělství Marian Jurečka. Že básník, který veršuje o přírodě, pohledu do tabletu a milém člověku, sedí ve vládě, přitom Žáček nevěděl.
17.06.2015 18:40 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Žáček (53 článků) , Marian Jurečka (581 článků)

Toužíte po seznamování na internetu? Pak čtěte!

 
Seznamování na internetu je stále větším hitem. Možná je to dáno stylem dnešní doby, možná za to může lenost současných lidí – ať tak či onak, už se zkrátka neseznamujeme tak, jako dříve. Možná jste ještě nenašla toho pravého, byť jste hledala skoro všude, a proto chcete vyzkoušet seznamování na internetu. Což o to, je to moderní, šetří to čas a dělá to spousta lidí. Ovšem ještě než se pustíte do virtuálního světa a začnete o sobě šířit informace neznámým lidem, nenechte si ujít následující řádky. Prozradíme vám základní pravidla seznamování na internetu, které byste rozhodně měla znát. Nejde jen o úspěšné najití toho pravého, ale především o vaší bezpečnost! Nehrajte si na něco, co ve skutečnosti nejste Při seznamování na internetu o sobě vyplňujete určité údaje. Lidé o sobě v online světě vyplňují profily, prostřednictvím kterých pak komunikují s potencionálními zájemci, ale zároveň i odpovídají na inzeráty, když se jim někdo zalíbí. Ať tak či onak, v každém případě nelžete – a to v ničem. Pravdivě popište nejen sama sebe, ale nehrajte si na něco, co ve skutečnosti nejste. Uvidíte, že to budoucí partner ocení.  Nehleďte jen na vzhled O lidech je známo, že si své protějšky vybírají především podle vzhledu. Ačkoli spousta z nich tvrdí, že jim nejde o vizáž, ale o to, co má dotyčný uvnitř, není to pravda a u seznamování na internetu už obzvlášť ne. Nenechte se proto strhnout a až budete prohlížet jednotlivé profily, nezavrhujete potencionální partnery jen podle toho, jak vypadají. Udělejte si čas a přečtěte si i informace, které mají vypsané na svém profilu – přeci jen právě kvůli tomu jej vyplňují. Nebuďte pokrytec! Když dojde na první schůzku… Pravidlo první schůzky – o tom alespoň jednou slyšel snad úplně každý. I přesto vám tuto skutečnost pro jistotu připomeneme, přeci jen člověk... Čtěte více Příspěvek Toužíte po seznamování na internetu? Pak čtěte! pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
17.12.2015 22:05 |

podobné články

Umělec fotí svoji babičku (91) jako superhrdinku, udělal z ní hit internetu!

 
Francouzský fotograf Sacha Goldberger před několika lety zjistil, že jeho milovaná babička, které je dneska neuvěřitelných jednadevadesát let, trpí na depresi ze stáří, a přemýšlel, jak ji z letargie dostat. Vymyslel pro ni zábavný set fotek, kde ji představil jako netradiční superhrdinku, i když zpočátku byla stará žena k fotkám hodně skeptická, ale postupem času zjistila, že její vnuk jí připravil úžasnou medicínu na její depresi a ze série "Mamika" se stal internetový hit.
25.03.2013 20:40 |

podobné články

Studentka Aneta: Pražská voda mi otrávila babičku a dvě kamarádky!

 
Z vodovodů na Praze 6 od pátku teče jen kontaminovaná voda, která lidem po požití způsobuje těžké průjmy a zvracení. Obrovskou starost o svoji 85letou babičku má i Aneta Charouzová (20) z Prahy 6. Jí se naštěstí střevní problémy vyhnuly, protože už roky pije pouze balenou vodu, její babičku ale musela odvézt záchranka do nemocnice!
27.05.2015 12:06 |

podobné články

Josífek (BPP): Potkal jsem dnes čísi babičku

 
Potkal jsem dnes na Svoboďáku čísi babičku, vypadala jako moje teta. Babičku už žádnou nemám a moje teta je naštěstí v pohodě. Tahle cizí babička byla oblečena úplně normálně, jako každá babička, jen neměla v očích štěstí jako kdejaká babička.
27.02.2016 09:15 |

podobné články

Kubjátová (ČSSD): Aktivity seniorů podporujeme dlouhodobě. Nyní zvolíme Babičku kraje

 
Poprvé ve své historii bude mít Olomoucký kraj babičku s velkým B. Její volbu připravuje Krajská rada seniorů Olomouckého kraje v rámci oslav Dne seniorů. Babičku regionu vybere odborná porota 29. září 2016.
16.08.2016 22:40 |

podobné články

Rodina strčila živou babičku do márnice. Už má na kahánku, tvrdila

 
Carmen Pilar (69) strávila noc v márnici bolívijského hlavního města La Paz. Zaměstnanci márnice už byli připraveni nadopovat babičku formaldehydem. Zlom nastal, když babičku slyšeli plakat uvnitř boxu.
09.08.2017 13:15 |

podobné články

Seznamování na internetu: bezpečně i úspěšně!

 
Seznamování na internetu představuje pro mnoho lidí jediný možný způsob, jak k sobě najít onen druhý dílek puzzle – zvláště pak pro ty, kteří jsou hodně stydliví a navázat kontakt s někým druhým je pro ně nepřekonatelnou překážkou. I když je seznamování na internetu velice populární a dává tak šanci na lásku, flirt i přátelství velkému počtu lidí, má jistá pravidla, která je třeba dodržovat – jedině tak se dokážete seznámit nejen bezpečně, ale i úspěšně. Jestliže se vám až do dnešního dne nepodařilo najít toho pravého, pak je náš dnešní článek vaší jasnou trefou do černého. Víme totiž, co udělat pro to, aby byla vaše snaha najít k sobě toho dokonalého na správné cestě a ne jen ve slepé uličce! 3 pravidla seznamování na internetu Následující tři pravidla byste měli znát a dodržovat, chcete-li si konečně k sobě najít někoho, s kým budete moci sdílet radosti i strasti, na které jste až do dnešního dne byli sami. Určitě si je nenechte ujít a neberte je na lehkou váhu, byli byste jen sami proti sobě! Pravidlo první: profil Základem úspěšného hledání je pečlivě vyplněný profil. Při vyplňování jednotlivých údajů byste měli být maximálně upřímní a v ničem si nevymýšlet. Nač lhát někomu, s kým možná strávíte zbytek života a kdo vám na vaše lži stejně nakonec přijde? Uvědomte si, že váš profil je první věcí, kterou si o vás budou moci potencionální zájemci přečíst a podle údajů v něm obsažených se budou rozhodovat, zda vás kontaktovat či nikoli. Pravidlo druhé: aktivita Jestliže seznamování na internetu berete vážně, pak se nezařaďte mezi lidi, kteří si sice najdou čas na to, aby si vyplnili profil hned na několika seznamkách, ale poté na ně delší čas vůbec nepřijdou a nenajdou si ani minutku na to, aby si vyřídili poštu nebo se sami podívali... Čtěte více Příspěvek Seznamování na internetu: bezpečně i úspěšně! pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
26.01.2016 09:30 |

podobné články

Nečas přivítal zvolení nového papeže "s upřímnou radostí"

 
Premiér Petr Nečas (ODS) přivítal zvolení argentinského kardinála Jorgeho Bergoglia novým papežem římskokatolické církve "s upřímnou radostí". Předseda vlády věří, že církvi budou prospěšné zkušenosti papeže, který si vybral jméno František.
14.03.2013 15:55 |

podobné články

Osobnosti: Petr Nečas (9232 článků)

Upřímnou soustrast! Dal někdo za stěrač Babišovu náměstkovi

 
Náměstkovi ministra financí Lukáši Wagenknechtovi někdo vyhrožuje. V pondělí totiž měl u auta propíchané pneumatiky a za stěračem měl vzkaz s nápisem "upřímnou soustrast."
22.12.2014 15:25 |

podobné články

Kováčik (KSČM): Upřímnou soustrast rodině Stanislava Grosse, člověka, který se za chyby omluvil

 
Rád bych vyjádřil upřímnou soustrast jménem svým i jménem KSČM rodině Stanislava Grosse, neboť úmrtí v tomto mladém věku je velmi smutnou záležitostí pro všechny.
16.04.2015 13:01 |

podobné články

Osobnosti: Stanislav Gross (689 článků)

Velebný (ČSSD): Vyjadřuji upřímnou soustrast rodinám horníků, kteří tragicky zahynuli

 
Poslanec Ladislav Velebný vyjadřuje upřímnou soustrast rodinám horníků, kteří tragicky zahynuli v dole Darkov
08.08.2015 09:51 |

podobné články

Osobnosti: Ladislav Velebný (124 článků)

Bělobrádek (KDU-ČSL): Vyjadřuji upřímnou účast s pozůstalými zabité Češky při teroristickém útoku v Berlíně

 
Hluboce lituji smrti Češky Nadi Čižmárové při teroristickém útoku v Berlíně. Vyjadřuji upřímnou účast s jejím manželem, rodinou a blízkými, kteří v tomto adventním čase přišli o milovanou osobu.
23.12.2016 16:20 |

podobné články

Žáček: Petice za mé odvolání je pokusem o cenzuru ústavu

 
Šéf Ústavu pro studium totalitních režimů Pavel Žáček prý vnímá petici, která žádá jeho odvolání, jako pokus o cenzuru ústavu. Petici, kterou podepsal i exprezident Václav Havel, inicioval aktivista Stanislav Penc.
19.11.2009 19:00 |

podobné články

Osobnosti: Václav Havel (4589 článků)

Karel Hynek Mácha vtrhnul do literatury z budoucnosti, tvrdí básník Žáček

 
Letos si připomeneme 200 let od narození Karla Hynka Máchy. Básník Jiří Žáček tvrdí, že je Mácha náš největší současný básník. Podle Žáčka předběhl svoji dobu.
04.01.2010 14:55 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Žáček (53 článků) , Karel Hynek Mácha (3 články) , Karel Mácha (29 článků)

Šéfem ústavu totalitních režimů bude Pernes, Žáček končí

 
Ředitelem Ústavu pro studium totalitních režimů (ÚSTR) se stal historik Jiří Pernes. Informoval o tom mluvčí ústavu Jiří Reichl. Pernese vybrala ve středu rada ústavu, do jeho čela nastoupí 1. dubna. Dosavadní ředitel Pavel Žáček v konkurzu neuspěl a ve funkci končí.
17.02.2010 18:15 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Žáček (53 článků)