Článek

To je ale maso: Kanadská misska z Playboye je v úsporných plavečkách a s kusem steaku v puse doslova k nakousnutí

 
Obletovaná kanadská fotomodelka Charlie Riina pózuje na dalších odvážných fotkách. Tentokrát vyměnila bikiny za jednodílné plavky, které ale rozhodně nepůsobily nudným dojmem.
08.03.2016 21:40 |

podobné články

Podobné články

Svíčková na smetaně – tradice, která chutná

 
Svíčková na smetaně je tradiční a zároveň i jedno z nejtěžších českých jídel, do jehož přípravy se bojí pustit nejedna hospodyňka. Omáčka se připravuje z kořenové zeleniny a smetany. Pro většinu z nás je svíčková na smetaně slavnostní pokrm, který si připravujeme při speciálních příležitostech – v České republice je svíčková klasika především na svatebních hostinách. V každé rodině se z generace na generaci traduje jiný recept. Zatímco někdo svíčkovou vaří, jiný ji naopak peče. Tato tradiční omáčka podávaná s houskovými knedlíky, přelitá brusinkami, doplněná plátkem citronu a zasypaná kopečkem šlehačky, tak získává jiné chutě. V tradičním receptu se pracuje s pravou svíčkovou, což je cenné a na pořízení i finančně náročné maso, přesto ale chuťově výrazné a delikátní. Kromě pravé svíčkové se častěji používá levnější alternativa v podobě falešné svíčkové podávané s hovězím zadním. Svíčková na smetaně – recept Na přípravu budete potřebovat: 1 kg hovězí svíčkové 50 g špeku nebo slaniny 300 g kořenové zeleniny 3 dl vývaru 1 cibuli 3 dl smetany 3 lžíce oleje lžíci cukru 3 lžíce hladké mouky citronovou šťávu koření: sůl, celý pepř, nové koření, bobkový list Postup přípravy: Slaninu nebo špek nakrájejte na klínky, s nimiž poté protkněte hovězí maso. To ještě dostatečně osolte a následně nechte na rozpáleném oleji prudce opéct a zatáhnout. Poté maso sejměte z ohně a na tuku s puštěnou masovou šťávou osmahněte nakrájenou cibulku a nakrájenou a očištěnou zeleninu do světlehnědé barvy. Následně opět vložte maso, přidejte veškeré koření a mírně podlijte. Maso poté nechte společně se zeleninou dusit v troubě. Během pečení maso polévejte jeho šťávou a dle potřeby podlévejte vývarem. Až maso změkne, vyjměte jej z trouby, šťávu vyduste na tuk, zaprašte moukou a poté osmahněte. Vzniklou směs nařeďte zbylým množstvím vývaru a smetanou. Ve finále omáčku ochuťte cukrem a citronovou šťávou. Nechte dobře provařit,... Čtěte více Příspěvek Svíčková na smetaně – tradice, která chutná pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
26.06.2016 16:20 |

podobné články

Jak udělat kuře na paprice se smetanou

 
Kuře na paprice se smetanou patří ke gastronomickým stálicím české kuchyně. Cílem tohoto receptu je měkké kuřecí maso, které se rozplývá na jazýčku, zalité smetanovou omáčkou, která jde lehce cítit po paprice. Výhodou tohoto receptu je, že lze použít buď celé kuře nebo pouze stehna či kuřecí prsa. Záleží na vás, co máte raději či zrovna k dispozici. Příprava tohoto vynikajícího pokrmu není složitá, ale zabere chvíli času, což si ve finále vynahradíte chuťovým prožitkem. Potřebné ingredience Kuřecí stehna, prsa nebo celé kuře Máslo Mletá paprika sladká (může být i pálivá) Cibule Sůl Smetana Hladká mouka Postup přípravy Vydatnější omáčku budeme mít, když použijeme celé kuře, ale vycházíme z toho, co máme k dispozici. V případě celého kuřete jej umyjeme, naporcujeme na menší části a stáhneme kůži. Poté si přichystáme cibuli, kterou na másle osmažíme do zlatova. Vložíme porce kuřete, osolíme a restujeme z každé strany chvíli, aby se hezky zatáhlo. Mezi tím si v kastrůlku rozpustíme opět trochu másla a přidáme vrchovatou lžíci papriky. Kdo má rád ostrá jídla – přidá pálivou, ale většina používá sladkou papriku. Vlijeme do kastrůlku k masu a zamícháme, aby se maso obarvilo z obou stran. Maso dusíme pod pokličkou a hlídáme, aby se nepřipálilo. Cílem je, aby kuře pustilo vlastní šťávu. Kůži z kuřete vložíme do kastrůlku s vodou a solí – povaříme. Tímto vývarem pak podle potřeby podléváme maso a dusíme pod pokličkou. Jakmile je cca po 40 minutách maso měkké tak, že odpadá od kosti, vyjmeme jej ven a z obsahu v hrnci uděláme omáčku. V hrníčku si rozmícháme smetanu a dvě polévkové lžíce hladké mouky. Vlijeme do hrnce a promícháme. Pokud je směs řídká, přidáme mouku, v opačném případě zředíme vývarem nebo mlékem. Uvaříme omáčku a dáme stranou. Maso obereme od kosti a vložíme do omáčky nebo jej necháme stranou, ohřejeme na vhodnou teplotu v mikrovlnce a vložíme přímo na talíř. Jako přílohu podáváme houskové... Čtěte více Příspěvek Jak udělat kuře na paprice se smetanou pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
22.02.2016 12:40 |

podobné články

Milovníci steaků pozor! Kousnutí klíštěte může vyvolat alergii na maso

 
Milovníci steaků a masových rolád pozor!
26.07.2012 12:05 |

podobné články

Přemýšlíte, jestli se vydat cestou vegetariána? Tady máte 4 důvody, proč dál jíst maso

 
Lidé jedli maso odjakživa a nikoho by nikdy nenapadlo, že by ho snad jíst neměl. Člověk je totiž všežravec a na náš jídelníček maso prostě patří. Nejíst ho je vlastně proti přírodě. I přes to je mezi námi hodně vegetariánů, kteří maso do pusy prostě nevezmou. Ať už je to kvůli tomu, že je to právě v módě, nebo soucítí se zvířaty a jsou přesvědčení, že maso nepotřebují. Člověk ale maso potřebuje. Podívejte se na 4 důvody, proč ho jíst.
16.06.2016 22:00 |

podobné články

Kanadská misska z Playboye se vůbec nestydí: Pod rozepnutou koženou bundičku si nevzala podprsenku a ukázala vnady

 
Kanadská modelka s polskou krví Charlie Riina zapózovala v další svůdné kampani určené na billboardy kalifornské značky balených vod, která svou propagaci založila na angažování rozpálených krasavic ochotných za tučný honorář pózovat na odvážných fotkách.
17.01.2016 22:10 |

podobné články

Žlučníková dieta – recepty

 
Žlučníková dieta se týká každého, kdo má jakékoliv problémy spojené se žlučníkem. Jedině prevencí, tedy správným stravováním předejdeme jeho zbytečným podrážděním, které by mohlo skončit hospitalizací. Tato dieta je velmi podobná jaterní, protože žlučník v lidském organismu souvisí úzce s játry. Jelikož u každé diety, která souvisí se zdravím člověka, téměř vždy dojdou nápady, přinášíme vám několik chutných receptů a věříme, že obohatí váš jídelníček. Žlučníková dieta nemusí být nudná Není nic horšího, než když se z diety stane nuda a člověk rezignuje jednak na kvalitní, ale i pestré a chutné jídlo. Žlučníková dieta nemusí být nudná, monotónní a nechutná, jak se na první pohled může zdát. Důležité je, abyste se nepodléhali svodům zakázaných ingrediencí. Dušené kuře na rajčatech Potřebovat budeme: 1 kuře (mohou být prsa, stehna apod.), 20g másla, 1 lžíce rajčatového protlaku, 1dcl nízkotučného mléka, sůl dle chuti. Kuře si naporcujeme nebo použijeme pouze stehýnka či kuřecí prsa, osolíme maso, podlijeme vodou a rajským protlakem. V hrnci dusíme do měkka, poté maso vyjmeme a šťávu, která v hrnci zůstane, zahustíme jíškou z mléka a mouky, přidáme máslo a případně ještě podle chuti osolíme. Podáváme s rýží nebo bramborem. Hovězí vařené maso s pažitkou Na přípravu tohoto receptu budeme potřebovat 200g libového hovězího, 10g másla, 40g hladké mouky, 2dcl nízkotučného mléka, sůl a pažitku. Hovězí maso uvaříme v osolené vodě do měkka. V mléce rozmícháme mouku a zahustíme tím vodu, kde se vařilo maso, případně zředíme ještě vodou, pokud by omáčka byla příliš hustá, ochutíme solí dle potřeby a provaříme. Do hotové omáčky vložíme máslo a pažitku – promícháme. Jako příloha se hodí vařené brambory. Zapékané těstoviny se špenátem Připravíme si 300g těstovin, mražený špenát, 2 vaječné bílky, 100g sýru eidam 20%, máslo a sůl. Nejdříve si v osolené vodě povaříme těstoviny, ale ne úplně – dojdou poté v troubě. Zatím si rozpustíme v hrnci špenát a krátce ho povaříme – osolíme a... Čtěte více Příspěvek Žlučníková dieta – recepty pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
27.05.2016 03:35 |

podobné články

Za pět minut spořádal téměř kilo hovězích steaků

 
Téměř 900 gramů hovězích steaků dokázal během pěti minut spořádat Josef Větrovský z Neuraz na Nepomucku v pátém ročníku soutěže Maxijedlík.
20.02.2010 16:35 |

podobné články

Profesionální jedlík spořádal za pět minut téměř kilogram steaků

 
Největším pojídačem hovězích steaků se stal známý jedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky na Vysočině. V sobotu totiž zvítězil v šestém ročníku soutěže Maxijedlík, které se konala v obci Soběsuky na Plzeňsku.
05.02.2011 17:30 |

podobné články

Osobnosti: Jaroslav Němec (7 článků)

Největší jedlík: 900 g steaků za 5 minut!

 
Téměř 900 gramů hovězích steaků dokázal v sobotu během pěti minut spořádat Jaroslav Němec (37) z Bystré u Poličky v šestém ročníku soutěže Maxijedlík.
07.02.2011 14:50 |

podobné články

Osobnosti: Jaroslav Němec (7 článků)

Muže (30) zavřeli do obchodu. Přes noc snědl neuvěřitelné množství steaků, krevet a zmrzliny

 
Velkou noční hostinu si podle policie uspořádal v zavřeném supermarketu v americkém státě Kentucky jeden třicetiletý muž. Nechal se tam úmyslně zavřít a snědl šest steaků, krevety, narozeninový dort a několik krabic zmrzliny.
15.05.2013 22:50 |

podobné články

Plněná vepřová kapsa

 
Maso omyjeme, osušíme a nařízneme do něj kapsu a uvnitř potřeme hořčicí.Okurky nakrájíme na plátky a dáme do kapsy, přidáme petrželku a plátky goudy. Zašijeme a osolíme.Olej rozehřejeme a maso na něm ze všech stran opečeme. Olej slijeme, pod maso dáme máslo a pečeme do měkka. Hotové maso vyjmeme, do výpeku přidáme víno a bobkový list, omáčku povaříme, pak přidáme smetanu a necháme přejít varem. Odstraníme bobkový list. Na talíři maso přeléváme omáčkou.
16.01.2012 16:05 |

podobné články

Hrajte s Blesk Křížovkami o poukázky na nákup do Penny!

 
Což takhle vyrazit na nákup zdarma a pořídit si české maso té nejvyšší kvality nejen pro přípravu uvedených receptů? Pro 5 z vás máme připravenou poukázku na nákup v hodnotě 500 Kč! V PENNY mimo jiné pořídíte kvalitní maso od certifikovaných dodavatelů pod označením Dobré maso! Dobré maso od PENNY bylo již dvakrát oceněno ve Volbě spotřebitelů. Dobré maso má přehlednou etiketu a barevně rozlišené obaly – žlutá patří kuřecímu, vepřová má modrou a hovězí najdete pod červenou barvou.
05.06.2013 16:15 |

podobné články

Vítejte v Česku! Nagyová kape vosk na svázaného Nečase ve slipech a s roubíkem v puse

 
VIDEO: Svázaný a na lana zavěšený Nečas s roubíkem v puse a oblečený pouze ve slipech a apartní vestičce, nad ním Nagyová ve fialovém prádélku na něj kape ze svíčky horký vosk. Když jsou v nejlepším, vtrhne do jejich kanceláře, která po nocích slouží jako sado-maso-bondage salon, několik zakuklenců…
21.06.2013 11:25 |

podobné články

Veganka Beyoncé si objednala maso za 30 tisíc!

 
Zpěvačka Beyoncé v úterý 5. července koncertovala v Manchesteru. Než vystoupila na pódium před fanoušky, nechala si u místního řezníka W. H. Frost objednat maso za tisíc liber, v přepočtu více než třicet tisíc korun. Na seznamu stalo 200 kusů steaků z šunky, 200 kuřecích stehen, 140 kuřecích paliček a 100 vykostěných kuřecích prsou.
13.07.2016 18:05 |

podobné články

Cizinec v Kolíně napadl soka kusem betonu

 
Nedělní hádku s 36letým mužem z Kolína před místní diskotékou se 40letý cizinec rozhodl vyřešit tím, že na svého soka zaútočil kusem betonu. Mediafax o tom v úterý informovala mluvčí policie Věra Žídková.
29.11.2011 11:40 |

podobné články

Jak zastavit Neymara? V Bolívii ho fanoušci sestřelili kusem pomeranče

 
Spousta trenérů bádá nad tím, jak zastavit brazilskou hvězdu Santosu Neymara. Fanouškům Bolívaru se povedlo mladému útočníkovi totálně znechutit tím, že na něj házeli z ochozů různé předměty. Neymar nejprve dostal kusem pomeranče ránu přímo do obličeje, po zápase si stěžoval i na to, že na něj fanoušci v městě La Paz házeli banány a pet lahve s vodou. Santos v nadmořské výšce 3600 metrů prohrál s Bolívarem 1:2 a Neymar se tentokrát do střelecké listiny nezapsal.
27.04.2012 10:55 |

podobné články

Tohle jsou nejkrásnější česká dvojčata: Ukázala se v titěrných plavečkách

 
Nejkrásnější populární česká dvojčata se poprvé předvedla v plavečkách. Manželka herce a zpěváka Romana Vojtka  (39) Tereza se svým dvojčetem Kristýnou a dcerami vyrazily do maďarských lázní Salvár. A předvedly nejen své krásné úsměvy, ale také luxusní tělíčka.
07.04.2012 15:15 |

podobné články

Osobnosti: Roman Vojtek (470 článků)

Bohyně krásy v Egyptě: České sexbomby v titěrných plavečkách ničí roztoužené domorodce

 
Partička krásek v čele s Dominikou Mesarošovou  (27) , která momentálně pořádá konkurs na novou hvězdu modelingu, se v Egyptě rozhodla způsobit novou revoluci. Tentokrát ale ne politickou, nýbrž erotickou. Deset vnadných a půvabných slečen se od rána do večera vystavuje v titěrných plavečkách paprskům a pohledům chtivých domorodců, kteří doteď z žen viděli maximálně tak oči. Podívejte se do fotogalerie na dívky, jež jsou adeptkami na nové české královny krásy!
21.09.2012 08:35 |

podobné články

Osobnosti: Dominika Mesarošová (525 článků)