Článek

Těchto 5 věcí se stane, pokud přestanete jíst maso!

 
Je to každého věc, zda jí nebo nejí maso. Ovšem pojďme se podívat na to, co se s vaším tělem děje, pokud tuto surovinu ze svého jídelníčku vyřadíte. Možná po přečtení tohoto článku budete mít jasno v tom, jestli je dobré být masožravcem.
17.06.2016 23:00 |

podobné články

Podobné články

Přemýšlíte, jestli se vydat cestou vegetariána? Tady máte 4 důvody, proč dál jíst maso

 
Lidé jedli maso odjakživa a nikoho by nikdy nenapadlo, že by ho snad jíst neměl. Člověk je totiž všežravec a na náš jídelníček maso prostě patří. Nejíst ho je vlastně proti přírodě. I přes to je mezi námi hodně vegetariánů, kteří maso do pusy prostě nevezmou. Ať už je to kvůli tomu, že je to právě v módě, nebo soucítí se zvířaty a jsou přesvědčení, že maso nepotřebují. Člověk ale maso potřebuje. Podívejte se na 4 důvody, proč ho jíst.
16.06.2016 22:00 |

podobné články

Svíčková na smetaně – tradice, která chutná

 
Svíčková na smetaně je tradiční a zároveň i jedno z nejtěžších českých jídel, do jehož přípravy se bojí pustit nejedna hospodyňka. Omáčka se připravuje z kořenové zeleniny a smetany. Pro většinu z nás je svíčková na smetaně slavnostní pokrm, který si připravujeme při speciálních příležitostech – v České republice je svíčková klasika především na svatebních hostinách. V každé rodině se z generace na generaci traduje jiný recept. Zatímco někdo svíčkovou vaří, jiný ji naopak peče. Tato tradiční omáčka podávaná s houskovými knedlíky, přelitá brusinkami, doplněná plátkem citronu a zasypaná kopečkem šlehačky, tak získává jiné chutě. V tradičním receptu se pracuje s pravou svíčkovou, což je cenné a na pořízení i finančně náročné maso, přesto ale chuťově výrazné a delikátní. Kromě pravé svíčkové se častěji používá levnější alternativa v podobě falešné svíčkové podávané s hovězím zadním. Svíčková na smetaně – recept Na přípravu budete potřebovat: 1 kg hovězí svíčkové 50 g špeku nebo slaniny 300 g kořenové zeleniny 3 dl vývaru 1 cibuli 3 dl smetany 3 lžíce oleje lžíci cukru 3 lžíce hladké mouky citronovou šťávu koření: sůl, celý pepř, nové koření, bobkový list Postup přípravy: Slaninu nebo špek nakrájejte na klínky, s nimiž poté protkněte hovězí maso. To ještě dostatečně osolte a následně nechte na rozpáleném oleji prudce opéct a zatáhnout. Poté maso sejměte z ohně a na tuku s puštěnou masovou šťávou osmahněte nakrájenou cibulku a nakrájenou a očištěnou zeleninu do světlehnědé barvy. Následně opět vložte maso, přidejte veškeré koření a mírně podlijte. Maso poté nechte společně se zeleninou dusit v troubě. Během pečení maso polévejte jeho šťávou a dle potřeby podlévejte vývarem. Až maso změkne, vyjměte jej z trouby, šťávu vyduste na tuk, zaprašte moukou a poté osmahněte. Vzniklou směs nařeďte zbylým množstvím vývaru a smetanou. Ve finále omáčku ochuťte cukrem a citronovou šťávou. Nechte dobře provařit,... Čtěte více Příspěvek Svíčková na smetaně – tradice, která chutná pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
26.06.2016 16:20 |

podobné články

Jak udělat kuře na paprice se smetanou

 
Kuře na paprice se smetanou patří ke gastronomickým stálicím české kuchyně. Cílem tohoto receptu je měkké kuřecí maso, které se rozplývá na jazýčku, zalité smetanovou omáčkou, která jde lehce cítit po paprice. Výhodou tohoto receptu je, že lze použít buď celé kuře nebo pouze stehna či kuřecí prsa. Záleží na vás, co máte raději či zrovna k dispozici. Příprava tohoto vynikajícího pokrmu není složitá, ale zabere chvíli času, což si ve finále vynahradíte chuťovým prožitkem. Potřebné ingredience Kuřecí stehna, prsa nebo celé kuře Máslo Mletá paprika sladká (může být i pálivá) Cibule Sůl Smetana Hladká mouka Postup přípravy Vydatnější omáčku budeme mít, když použijeme celé kuře, ale vycházíme z toho, co máme k dispozici. V případě celého kuřete jej umyjeme, naporcujeme na menší části a stáhneme kůži. Poté si přichystáme cibuli, kterou na másle osmažíme do zlatova. Vložíme porce kuřete, osolíme a restujeme z každé strany chvíli, aby se hezky zatáhlo. Mezi tím si v kastrůlku rozpustíme opět trochu másla a přidáme vrchovatou lžíci papriky. Kdo má rád ostrá jídla – přidá pálivou, ale většina používá sladkou papriku. Vlijeme do kastrůlku k masu a zamícháme, aby se maso obarvilo z obou stran. Maso dusíme pod pokličkou a hlídáme, aby se nepřipálilo. Cílem je, aby kuře pustilo vlastní šťávu. Kůži z kuřete vložíme do kastrůlku s vodou a solí – povaříme. Tímto vývarem pak podle potřeby podléváme maso a dusíme pod pokličkou. Jakmile je cca po 40 minutách maso měkké tak, že odpadá od kosti, vyjmeme jej ven a z obsahu v hrnci uděláme omáčku. V hrníčku si rozmícháme smetanu a dvě polévkové lžíce hladké mouky. Vlijeme do hrnce a promícháme. Pokud je směs řídká, přidáme mouku, v opačném případě zředíme vývarem nebo mlékem. Uvaříme omáčku a dáme stranou. Maso obereme od kosti a vložíme do omáčky nebo jej necháme stranou, ohřejeme na vhodnou teplotu v mikrovlnce a vložíme přímo na talíř. Jako přílohu podáváme houskové... Čtěte více Příspěvek Jak udělat kuře na paprice se smetanou pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
22.02.2016 12:40 |

podobné články

Žlučníková dieta – recepty

 
Žlučníková dieta se týká každého, kdo má jakékoliv problémy spojené se žlučníkem. Jedině prevencí, tedy správným stravováním předejdeme jeho zbytečným podrážděním, které by mohlo skončit hospitalizací. Tato dieta je velmi podobná jaterní, protože žlučník v lidském organismu souvisí úzce s játry. Jelikož u každé diety, která souvisí se zdravím člověka, téměř vždy dojdou nápady, přinášíme vám několik chutných receptů a věříme, že obohatí váš jídelníček. Žlučníková dieta nemusí být nudná Není nic horšího, než když se z diety stane nuda a člověk rezignuje jednak na kvalitní, ale i pestré a chutné jídlo. Žlučníková dieta nemusí být nudná, monotónní a nechutná, jak se na první pohled může zdát. Důležité je, abyste se nepodléhali svodům zakázaných ingrediencí. Dušené kuře na rajčatech Potřebovat budeme: 1 kuře (mohou být prsa, stehna apod.), 20g másla, 1 lžíce rajčatového protlaku, 1dcl nízkotučného mléka, sůl dle chuti. Kuře si naporcujeme nebo použijeme pouze stehýnka či kuřecí prsa, osolíme maso, podlijeme vodou a rajským protlakem. V hrnci dusíme do měkka, poté maso vyjmeme a šťávu, která v hrnci zůstane, zahustíme jíškou z mléka a mouky, přidáme máslo a případně ještě podle chuti osolíme. Podáváme s rýží nebo bramborem. Hovězí vařené maso s pažitkou Na přípravu tohoto receptu budeme potřebovat 200g libového hovězího, 10g másla, 40g hladké mouky, 2dcl nízkotučného mléka, sůl a pažitku. Hovězí maso uvaříme v osolené vodě do měkka. V mléce rozmícháme mouku a zahustíme tím vodu, kde se vařilo maso, případně zředíme ještě vodou, pokud by omáčka byla příliš hustá, ochutíme solí dle potřeby a provaříme. Do hotové omáčky vložíme máslo a pažitku – promícháme. Jako příloha se hodí vařené brambory. Zapékané těstoviny se špenátem Připravíme si 300g těstovin, mražený špenát, 2 vaječné bílky, 100g sýru eidam 20%, máslo a sůl. Nejdříve si v osolené vodě povaříme těstoviny, ale ne úplně – dojdou poté v troubě. Zatím si rozpustíme v hrnci špenát a krátce ho povaříme – osolíme a... Čtěte více Příspěvek Žlučníková dieta – recepty pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
27.05.2016 03:35 |

podobné články

Jak se odnaučit kouřit? Metody které fungují

 
Jste již několik let aktivním kuřákem, ale často přemýšlíte nad tím, jak přestat kouřit? Nebo jste se o to už několikrát pokoušeli, bohužel neúspěšně? Možná jste jen nenalezli nejvhodnější způsob odvykání kouření. Jisté je, že odvykání kouření je opravdu náročné a vyžaduje veliké úsilí. Základním předpokladem pro úspěšné ukončení tohoto zlozvyku je rozhodnutí přestat. Vaše rozhodnutí o ukončení kouření, má při odvykání zásadní význam. Také je velmi důležité opravdu chtít s kouřením přestat, mít odhodlání a pevnou vůli. Pomoci vám mohou také některé informace o změnách a “uzdravení” vašeho těla poté, co si dáte svou poslední cigaretu. Změny v organismu poté, co přestanete kouřit V momentě, kdy přestanete kouřit, prokážete svému tělu obrovskou službu. Již 20 minut od vaší poslední cigarety se vrací do normálu váš krevní tlak i tepová frekvence a dochází ke zlepšení krevní cirkulace v horních i dolních končetinách. Po deseti hodinách od poslední cigarety se vrací do normálu koncentrace kyslíku v krvi . Po 24 hodinách odvykání je z vašeho těla vyloučen oxid uhelnatý a vaše krev je okysličenější. Vaše plíce a dýchací cesty se také začínají čistit. Do 48 hodin odbourá vaše tělo veškerý nikotin. Vaše smysly, především chuť i čich se zlepšují. Do 72 hodin se rozšíří dýchací cesty a bude se vám snadněji dýchat. Do 12 týdnů dojde ke zlepšení krevního oběhu, chůze a běh pro vás budou snadnější a budete se méně zadýchávat. Mezi třetím a devátým měsícem se vám výrazně zlepší funkčnost plic. Také vymizí problémy, jako jsou kašel, dušnost či pískoty na hrudi. Do 5 let od poslední cigarety vám klesá riziko srdečního infarktu na polovinu rizika kuřáka a do 10 let vám klesne vznik plicní rakoviny na polovinu rizika kuřáka. Jak přestat kouřit? Způsobů, jak ukončit svou závislost na kouření, je v dnešní době spousta. Existuje několik pomůcek, které... Čtěte více Příspěvek Jak se odnaučit kouřit? Metody které fungují pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
17.02.2016 09:40 |

podobné články

Plněná vepřová kapsa

 
Maso omyjeme, osušíme a nařízneme do něj kapsu a uvnitř potřeme hořčicí.Okurky nakrájíme na plátky a dáme do kapsy, přidáme petrželku a plátky goudy. Zašijeme a osolíme.Olej rozehřejeme a maso na něm ze všech stran opečeme. Olej slijeme, pod maso dáme máslo a pečeme do měkka. Hotové maso vyjmeme, do výpeku přidáme víno a bobkový list, omáčku povaříme, pak přidáme smetanu a necháme přejít varem. Odstraníme bobkový list. Na talíři maso přeléváme omáčkou.
16.01.2012 16:05 |

podobné články

Hrajte s Blesk Křížovkami o poukázky na nákup do Penny!

 
Což takhle vyrazit na nákup zdarma a pořídit si české maso té nejvyšší kvality nejen pro přípravu uvedených receptů? Pro 5 z vás máme připravenou poukázku na nákup v hodnotě 500 Kč! V PENNY mimo jiné pořídíte kvalitní maso od certifikovaných dodavatelů pod označením Dobré maso! Dobré maso od PENNY bylo již dvakrát oceněno ve Volbě spotřebitelů. Dobré maso má přehlednou etiketu a barevně rozlišené obaly – žlutá patří kuřecímu, vepřová má modrou a hovězí najdete pod červenou barvou.
05.06.2013 16:15 |

podobné články

Jak na bakterie v kuchyni

 
Proč nemáme krájet maso na stejném prkénku jako zeleninu? Proč je lepší nechat nádobí oschnout, než ho vysušit utěrkou? Záměr těchto rad je jasný, udržet hygienicky čistou a zdravou domácnost. Jak se můžete bránit nežádoucím breberkám v kuchyni? Kuchyň je místnost s nejvyšším rizikem bujení bakterií v důsledku nedodržování hygienických návyků. Správnou hygienu bychom neměli podceňovat. Mohli bychom ohrozit mnoha nepříjemnými onemocněními jak sebe, tak i své děti, u nichž bývá průběh těchto nemocí závažnější. Důležitá je čistá pracovní plocha Jedním z častých bakteriálních onemocnění, se kterým se můžeme v kuchyni setkat, je salmonelóza. Pochází nejčastěji z vajec, syrového masa či mléčných výrobků. Mezi hlavní příznaky patří akutní průjem, bolesti břicha a časté zvracení. Dalším podobným bakteriálním onemocněním je kampylobakter. Bakterie tohoto typu se vyskytují v syrovém mase, drůbeži, v nepasterovaném mléce a ve vodě. Následkem je opět akutní průjem, křeče v břiše, ale i bolesti hlavy a horečka. Šíření bakterií v kuchyni vzniká především fyzickým kontaktem, kdy dochází ke křížení potravin. Děje se tak jak v důsledku kontaminace z našich rukou, kdy si je neumyjeme při kontaktu s různými druhy potravin, tak i v důsledku kontaminace z pracovní plochy, na které připravujeme různé druhy potravin bez toho, abychom plochu průběžně omývali. Pokud tedy krájíme maso a pak se chystáme krájet zeleninu, měli bychom si vždy mezitím umýt ruce i pracovní plochu. Čistá pracovní plocha je velice důležitá, ale bohužel často opomíjená. Měli bychom správně využívat více pracovních prkének. Na jednom krájet pouze maso a na druhém zeleninu a vše ostatní. Pokud se ovšem rozhodneme využívat pouze jedno prkénko na veškeré potraviny, pak je důležité zvolit správný materiál, ze kterého bude prkénko vyrobeno. Mnoho domácností dnes stále využívá klasická dřevěná prkénka. Tento materiál však není moc vhodný. Na prkénku se mohou vlivem užívání objevit rýhy či třísky, ve kterých se... Čtěte více Příspěvek Jak na bakterie v kuchyni pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
18.02.2015 17:45 |

podobné články

Češi kradou maso. ČSSD: vládo, nediv se. Jíst se musí

 
Na maso a mléčné výrobky možná v nejbližší době některé domácnosti budou muset zapomenout. Jejich cena stále roste, stejně jako cena ostatních potravin. A bude hůř. ČSSD útočí na vládu, lidé potřebují jíst, vzkazují opoziční politici.
27.02.2012 18:00 |

podobné články

Europoslanci se hádají: Budeme jíst i v Česku hmyz a klonované maso?

 
Co budeme jíst v Evropě v roce 2025? Kobylky a cvrčky? Jídlo s nanočásticemi? Nebo snad maso z klonovaných zvířat či jejich potomků? Na půdě europarlamentu se tento týden konal seminář na téma nových potravin na evropském trhu. I za české účasti. Nechyběl europoslanec Pavel Poc (ČSSD), přímo na místě pak byl i Blesk.cz. Mezi politiky a dalšími zúčastněnými došlo také na hádky.
02.10.2015 05:10 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Poc (54 článků)

Šunka a párky jsou na černé listině. Je nutné přestat jíst uzeniny?! 10 otázek a odpovědí!

 
Čechy tolik milované uzeniny a červené maso jsou od včerejška na seznamu látek prokazatelně způsobujících rakovinu! Zařadila je tam Světová zdravotnická organizace (WHO), která tak např. párky či šunku postavila na úroveň azbestu nebo arzenu! Máme se tedy bát a přestat jíst maso?
27.10.2015 05:05 |

podobné články

Zapomeňte na drahé bělení zubů! Pokud přestanete jíst tyto potraviny, budete mít hollywoodský úsměv!

 
Sníte o zářivě bílých zubech a jediným řešením je pro vás zákrok zvaný bělení? Nenechte se klamat! Nemusíte utrácet tisíce, aby byl váš úsměv zářivý! Stačí se vyhnout pár potravinám, které naše zuby obarvují. Víme, které to jsou.
20.05.2016 10:35 |

podobné články

Vepřové maso na čínský způsob

 
Maso opláchneme a nakrájíme na kousky. Ze sojové omáčky, šery, česneku, zázvoru, škrobové moučky vytvoříme směs, kterou přimícháme k masu. Přidáme kečup, šťávu z ananasu a chilli omáčku, promícháme. Ananas necháme okapat, nakrájíme na drobno a přidáme do kečupové směsi. Cibulky očistíme a nakrájíme na plátky. Mandle opražíme na pánvi dozlatova. Olej rozdělíme do dvou pánví, rozehřejeme, maso vyjmeme z marinády, necháme okapat, za stálého míchání asi 2 minuty opékáme. Na druhé pánvi opečeme cibulku, odstavíme z ohně, osolíme, kečupovou omáčkou zalijeme maso, necháme přejít varem a sejmeme z ohně. Přimícháme cibulku, pokrm posypeme opraženými mandlemi a podáváme.
11.01.2012 12:50 |

podobné články

Až třetina vegetariánů jí maso, když se opije. Za prohřešek se pak stydí

 
Třetina vegetariánů je ochotná pod vlivem alkoholu sníst maso, napsal zpravodajský server Fox News. V průzkumu britského internetového serveru VoucherCodesPro 37 procent dotázaných vegetariánů připustilo, že jedí maso poté, co toho příliš mnoho vypili. Nejoblíbenější maso, jaké si opilí vegetariáni dávají, má podobu kebabu. Na druhém místě jsou hovězí hamburgery, následuje slanina, smažené kuře a vepřové klobásky. Většina - 69 procent - příležitostně masožravých vegetariánů tvrdí, že se svým prohřeškem se nikomu nesvěřuje. Loni byla ve Spojených státech zveřejněna studie, podle níž se 84 procent amerických vegetariánů v určité fázi života znovu vrátí ke konzumaci masa.
14.10.2015 13:36 |

podobné články

Pryč se špekem – 3 body, které nepřehlížet!

 
Obáváte se, že cesta za vysněnou postavou bude pořádná fuška? Možná ano, možná také ne. Záleží na tom, kolik kilogramů nadváhy máte. Pokud potřebujete zhubnout jen pár kilo, stačí změnit stravovací zlozvyky a změna bude brzy viditelná. Vždy to chce pevnou vůli, trpělivost a odhodlání. Nedávno jsem viděla na facebooku příspěvek, který mě docela pobavil. Žena stojící u zrcadla říká, myslela jsem si, že mám perfektní postavu, až do doby než jsem si sedla. Je pravda, že pokud stojíme, ležíme, není to tak nejhorší, ale nedej bože, že si sedneme a špek se vyvalí z kalhot ven. No co si budeme povídat, mnohdy za to skutečně mohou špatně zvolené kalhoty. Tedy jejich velikost. I když to možná zní, jako výmluva, ale není. Jestli se narveme do kalhot o číslo menší a jsme, jako jitrnice, bude to mít opačný efekt, než být sexy v obepnutém oblečení. Následující rady vám pomohou zbavit se pár kil a cítit se lépe. Pamatujte na to, že nejde o to být, jako Twiggy. Ale určitě záleží na tom, jak se cítíte a být především v pohodě! Připravte se – jdeme na to. Nepodceňujte pitný režim Hlad je mnohdy převlečená žízeň. Pijte během dne dostatek tekutin: voda, neslazené čaje, ovocné šťávy. Dva litry tekutin je minimum, které byste měly milé dámy přijmout. Nejlépe rozložené po menších dávkách na celý den. Pít tehdy, až cítíme žízeň je zásadní chyba. Voda jednak pomůže odplavit toxiny z těla a tělo si jí ze stresu nebude ukládat na horší časy. Pravidelnost ve stravě Nejspíš proto je krabičková dieta nejúspěšnější ze všech, protože učí člověka přijímat potravu v pravidelných a přiměřených dávkách. Jíst ve chvíli, kdy cítíme hlad už je pozdě a naopak jíst, když hlad nemáme také. Co tedy s tím? Naučte své tělo pravidelnosti. Když budete jíst ve stejný čas, nebudete mít tendence se z hladu... Čtěte více Příspěvek Pryč se špekem – 3 body, které nepřehlížet! pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
04.09.2015 19:56 |

podobné články

Hubnutí netradiční formou – tohle vás bude bavit

 
Patrně každého zajímá, jak se dá hubnout netradičně. Inu odpověď je snadná – vším, co se jeví skutečně netradičně. Hubnutí nemusí být jen otrava a hladovění. Pokud budete do sebe cpát knedlíky, jíst tučné maso, zapíjet to pivem, mít málo pohybu, určitě nezhubnete. Ovšem…i takto se dá hubnout, ale chce to svá pravidla. Která to jsou, vám prozradíme v následujících řádcích. Nikdo netvrdí, že musíte úplně zredukovat svůj jídelníček. Zhubnete, když si knedlo, vepřo, zelo i pivo dáte jednou týdně, ale zbývajících 6 dnů budete sekat „latinu“. To znamená jíst zdravý a vyvážený – ideálně nízkosacharidový jídelníček. Tomuto sedmému dni, který je určen obžerství se říká „cheat meal“ já mu říkám „den hříchů“. Věřte nebo ne, zhubnete dokonce i v případě, že nebudete cvičit. Letní grilovačky vám hrůzu nahánět nemusí a klidně si sedmý den můžete dát „do trumpety“. Zábava hubnutí urychlí Ovšem každý pohyb se počítá, rozhodně je lépe dělat něco, co vás baví než se násilím nutit do něčeho, co ve vás vzbuzuje odpor a nechuť. Netradičním hubnoucím prostředkem plným zábavy je například koloběžka. Zažijete spoustu legrace a navíc spálíte i značné množství kalorií. Klidně zkuste i kolečkové brusle, co na tom, že vám příští týden bude 50 let. Žijeme jen jednou, a proto dělejme to, co nás baví. Jen nezapomeňte na chrániče a helmu, nechcete skončit přece s modřinami a oděrkami. Bláznivé cvičení je další zábavný způsob, jak hubnout netradičně. Co si pod tímto pojmem představit? Že si doma jednoduše aspoň 2x v týdnu pustíte nahlas hudbu, ale tak, aby vás sousedé neukamenovali, a budete „křepčit“. Tancovat, skákat, blbnout, jako malé děcka. I tento pohyb se počítá a věřte, že tanec patří k nejlepším prostředkům na hubnutí. Nikdo vás neuvidí, klidně si zkuste Labutí jezero. Hodně se smějte. Ano i smích napomáhá hubnutí. Dle odborníků z tennesseeské Vanderbiltovy univerzity napomáhá smích hubnutí, protože... Čtěte více Příspěvek Hubnutí netradiční formou – tohle vás bude bavit pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
27.05.2016 03:35 |

podobné články

Salmonela v mase z Lidlu. Inspektoři vyzývají lidi, ať nejedí mleté vepřové z Polska

 
Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) stáhla z prodeje vepřové mleté maso původem z Polska. Inspektoři v něm našli bakterie rodu Salmonella. Maso prodával obchodní řetězec Lidl. Ten ve svém prohlášení uvedl, že pokud se maso tepelně upraví, nehrozí žádné riziko.
09.05.2016 15:15 |

podobné články

Co to je za buřtíka?

 
  Tak takhle to dopadá, když se přestanete pravidelně hýbat a vaším nejlepším kamarádem se stane hamburger s okurkou. Bývalý manžel Britney: Kevin Federline by jistě souhlasil. No jen se podívejte, jak se nám stále víc a víc zakulacuje…
02.07.2009 14:50 |

podobné články

Osobnosti: Kevin Federline (24 článků)

VIDEO, při kterém přestanete dýchat: Batole si hrálo na parapetu v osmém patře!

 
Z těchto záběrů tuhne krev v žilách nejen rodičům, ale i těm, kteří mají strach z výšek. Na parapetu v osmém patře si totiž hraje dítě...
14.09.2015 09:11 |

podobné články