Článek

Tak co Miloš Zeman udělal dobře a co pokazil? Nezaujaté hodnocení perného týdne našeho prezidenta

 
POLITOLOGOVÉ Politolog Jan Kubáček v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz zhodnotil návštěvu Miloše Zemana v Moskvě a její výsledky. Vyjádřil se i k odmítnutí prezidenta jmenovat profesory či ke kauze týkající se článku Ferdinanda Peroutky.
11.05.2015 14:40 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (17033 článků)
Podobné články

Tři čtvrtiny Čechů nevěří, že soudy fungují nezaujatě

 
S důvěrou v nezávislost soudů to jde v Česku poslední dobou z kopce. Pouze 26 procent dotázaných vyjádřilo přesvědčení, že soudy rozhodují nezaujatě, což je nejméně za posledních dvacet let. Například v roce 1992 soudcům důvěřovalo přes 40 procent lidí.
27.01.2011 14:25 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za IV. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Air Bank

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty, která je nejdůležitějším článkem hodnocení, stala Nejvstřícnější bankou za 4. čtvrtletí roku 2014 Air Bank. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 76,19 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena Fio banka s hodnocením 75,88 procent a třetí se umístila Komerční banka, která od poroty získala hodnocení 74,50 procent.
10.03.2015 14:21 |

podobné články

Agáta varuje: Tomu, kdo mi pokazil svatbu, rozbiju držku!

 
Drsňačka Agáta Prachařová (28), jež se běžně při každé příležitosti hrne před objektivy fotografů, se po svatbě stylizuje role chudinky. Nějaký »bonzák« totiž prozradil datu jejího obřadu a pokazil tak svatební atmosféru.
06.06.2013 05:05 |

podobné články

Osobnosti: Agáta Prachařová (2364 článků)

Agáta varuje: Tomu, kdo mi pokazil svatbu, rozbiju držku!

 
Drsňačka Agáta Prachařová (28), jež se běžně při každé příležitosti hrne před objektivy fotografů, se po svatbě stylizuje role chudinky. Nějaký »bonzák« totiž prozradil datu jejího obřadu a pokazil tak svatební atmosféru.
06.06.2013 13:55 |

podobné články

Osobnosti: Agáta Prachařová (2364 článků)

Vancouveru se cestou na zápas pokazil autobus, hráči chytali taxíky

 
Když se nedaří, tak se nedaří. O tom se v pátek přesvědčili hráči Vancouver Canucks. Nejdřív se jim pokazil týmový autobus na cestě do Verizon Center, kde je čekal zápas proti Washington Capitals. Canucks byli nuceni pochytat taxíky, aby se na stadion vůbec dostali.
15.03.2014 17:40 |

podobné články

Hvězda Ordinace Gajerová v nervech: Chtěli jí zakázat hrát!

 
Mnoho nechybělo a místo perného zkoušení nové hry mohla herečka Veronika Gajerová (51) sedět doma s rukama v klíně. Uvedení hry Kdo se bojí Virginie Woolfové, v níž herečka ztvární hlavní roli, totiž chtěli zakázat Američané.
03.03.2014 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Veronika Gajerová (42 článků) , Virginia Woolfová (26 článků)

Hvězda Ordinace Gajerová v nervech: Chtěli jí zakázat hrát!

 
Mnoho nechybělo a místo perného zkoušení nové hry mohla herečka Veronika Gajerová (51) sedět doma s rukama v klíně. Uvedení hry Kdo se bojí Virginie Woolfové, v níž herečka ztvární hlavní roli, totiž chtěli zakázat Američané.
04.03.2014 10:45 |

podobné články

Osobnosti: Veronika Gajerová (42 článků) , Virginia Woolfová (26 článků)

Nejvstřícnější bankou za I. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Fio banka

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odbobné poroty stala Nejvstřícnější bankou za roku 1. čtvrtletí roku 2014 Fio banka. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 77,29 procentního bodu. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena UniCredit Bank s hodnocením 75,5 procentního bodu a třetí se umístila Česká spořitelna, která od poroty získala hodnocení 75,43 procentního bodu.
18.06.2014 16:40 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za I. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Fio banka

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty stala Nejvstřícnější bankou za 1. čtvrtletí roku 2014 Fio banka. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 77,29 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena UniCredit Bank s hodnocením 75,5 procent a třetí se umístila Česká spořitelna, která od poroty získala hodnocení 75,43 procent.
19.06.2014 09:40 |

podobné články

Bělobrádek (KDU-ČSL): Vysoké školy budou mít dost času se připravit na nový způsob hodnocení výzkumných organizací

 
Nové zásady hodnocení výzkumných organizací od roku 2017, které přinesou velké změny stávajícího systému, schválila vláda na svém zasedání ve středu 8. února. Metodiku hodnocení výzkumných organizací a hodnocení programů účelové podpory výzkumu, vývoje a inovací předložil místopředseda vlády Pavel Bělobrádek.
08.02.2017 14:40 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Bělobrádek (1309 článků)

Vaše Věc: Spokojenost se Sobotkovou vládou rapidně klesá

 
Centrum pro výzkum veřejného mínění se ve svém průzkumu zaměřilo na oblast hodnocení vlády B. Sobotky. Průzkum týkající se hodnocení vlády provádí CVVM pravidelně jednou za rok, a z toho letošního vyplývá, že si vláda B. Sobotky v hodnocení oproti loňskému roku pohoršila, a její hodnocení v očích občanů od zahájení činnosti této vlády stále klesá ve všech zkoumaných aspektech.
11.03.2017 19:15 |

podobné články

Vyzkoušely jsme: Hubnutí s jídelníčkem na míru

 
S různými dietami se dnes setkáváme nejenom na internetu, ale i v mnoha časopisech, nebo v rámci různých televizních rad. Samozřejmě ti, kteří jsou v této oblasti zkušenější, jasně vědí, že to není drastické hubnutí, které pomůže. Cílem k trvalému úspěchu je totiž změna našeho stravování. Především zdravá výživa, správně naplánovaná strava, eliminace všeho nezdravého, ale i dostatečné množství pohybu. To vše dnes hraje roli. A protože zhubnout jsme chtěli i my, vyzkoušely jsme službu Pestryjidelnicek.cz. Pojďte se podívat, jak nám to šlo. Jídelníček do dvou minut v emailu Samozřejmě aby mohla být naše strava skutečně kvalitní a správná, je třeba mít k dispozici jídelníček. Dnes však už není nutné navštívit dietologa nebo výživového poradce, protože vše lze získat online. Právě daná služba nám tuto možnost nabídla. V první řadě bylo třeba vyplnit několik základních údajů, a to především o tom, kolik chceme zhubnout. Následovalo jejich upřesnění, a to ve formě těchto informací: Naše aktuální hmotnost Naše výška Rok našeho narození Naše pohlaví To vše doplnily specifikace našeho zaměstnání, stejně jako informace o tom, jaký je náš zdravotní stav a jak často sportujeme. Poté už stačilo zadat několik kontaktních údajů a jídelníček odchází do naší mailové schránky. S možností osobních konzultací Co nás poměrně pozitivně potěšilo, to byl i fakt, že kromě jídelníčku bylo možné objednat se i na konzultaci zdarma. A to za účelem možnosti konkrétní specifikace našeho osobního dietního plánu, ale i za účelem podpory naší snahy přírodními produkty. Tuto službu jsme nevyužily a zůstaly jsme pouze u základní služby, kterou je dieta jídelníček. Přece jenom chceme zhubnout pouze pár kilo. Pro ty ženy, které však hledají cestu k výraznějšímu úbytku, váhy může být daná služba určitě plusem. A to třeba i pro podporu a potřebnou motivaci. Jak jídelníček vypadá? Za pár minut od odeslání jsme měli jídelníček v našem emailu a tak jsme začaly s jeho studováním. Rozhodně nás... Čtěte více Příspěvek Vyzkoušely jsme: Hubnutí s jídelníčkem na míru pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
19.06.2015 09:06 |

podobné články

Pokud nebude proti Zemanovi kandidovat jiný Zeman a Zeman bude obhajovat, vyhraje Zeman, sdělil PL Ivan Bartoš

 
ROZHOVOR Ztrátou důvěry v politiku si vysvětluje předseda Pirátské strany Ivan Bartoš slabou účast v nedávných volbách. Babiš a Kalousek si podle něj nemají co vyčítat, sociální demokraté mají kauz na deset kabátů ostudy. Kriticky pohlíží i na KDU-ČSL a ODS není nová, ale malá. Zajímavě se v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz vyjádřil k příští prezidentské volbě: „Pokud nebude proti Miloši Zemanovi kandidovat nějaký jiný Miloš Zeman a Miloš Zeman bude post obhajovat, vyhraje opět Miloš Zeman.“
31.10.2016 10:15 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (17033 článků) , Ivan Ivan (520 článků)

Miloš Zeman: Slivovici piji až před spaním, protože trochu uspává

 
Prezidentský kandidát Miloš Zeman odmítá obvinění, že by byl alkoholikem. Podle něj je to jedna z nejhorších a nespravedlivých pomluv o něm. Přiznal ale, že občas si dá skleničku a nejradši má slivovici. Pije ji však až po práci a před spaním. Hlavním důvodem je to, že se po ní dobře usíná. Další články k tématu: Knížata zdegenerovala, opřel se v duelu do svého rivala Zeman Zeman má nakročeno na Hrad, v průzkumu poráží Schwarzenberga OBRAZEM: Zlozvyky kandidátů. Kníže usíná, Zeman kontroluje čas KOMENTÁŘ: Zeman se nemá proč zlobit. S Mečiarem má mnoho společného Mládí Zemana a Schwarzenberga: knihomol v kraťasech a milovník padlých žen
25.01.2013 11:16 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (17033 článků)

Fešácké brýle prezidentského kandidáta: Jmenuji se Zeman. Miloš Zeman...

 
Expremiér, šéf strany SPOZ a jeden z nejvýraznějších kandidátů na prezidenta republiky v přímé volbě Miloš Zeman (67) včera přišel na tiskovou konferenci ve slunečních brýlích. Vypadal drsně skoro jako agent 007 ve výslužbě a nikdo by se nedivil, kdyby se představil: „Jsem Zeman. Miloš Zeman...“
03.08.2012 12:00 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (17033 článků)

Starší a mladší generace má rozdílné představy o ideálním prezidentovi, v hodnocení Zemana se rozcházejí

 
Mezigeneračně se liší nejen hodnocení současného prezidenta, ale i našich předchozích prezidentů či požadavky na výkon prezidentské funkce jako takové. Výzkum studentů Katedry mediálních a kulturálních studí a žurnalistiky FF UP ukázal, že postoje respondentů neurčovalo ani tak pohlaví, politická orientace či ekonomická situace, ale právě příslušnost k jiné věkové skupině. Největší disproporce v hodnocení mezi generacemi výzkum odhalil u osoby prvního přímo zvoleného prezidenta, Miloše Zemana.
05.10.2015 12:16 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (17033 článků)

To je tedy trapas! Miloš Zeman se snažil před Evropským parlamentem mluvit anglicky a říkal nesmysly!

 
"Miloš Zeman":http://www.extra.cz/tema/milos-zeman se vypravil do Štrasburku, kde vystoupil před Evropským parlamentem, aby kritizoval byrokracii "Evropské unie":http://www.extra.cz/tema/evropska-unie. Na tom by nebylo nic tak divného, kdyby se nestala jedna zábavná věc. Miloš Zeman se snažil mluvit anglicky. Nebudeme se smát jeho legračnímu česko-anglickému přízvuku, protože ho máme všichni. Pojďme se ale podívat, o čem mluvil.
27.02.2014 16:05 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (17033 článků)

Expert sledoval prezidentskou Partii a váhal, co vytknout: Nemají na něj. Kritiky zesměšní tak elegantně, jako nikdo

 
MEDIÁLNÍ HODNOCENÍ „Byl to velmi kultivovaný rozhovor. Miloš Zeman byl totiž velmi dobře připravený, byl klidný, srozumitelný a byl nad věcí,“ soudí o celkovém Zemanově vystoupení v pořadu Partie bývalý prezident Rady pro reklamu a dlouholetý ředitel Asociace komunikačních agentur Jiří Mikeš. „Měl si vzít jen lepší kravatu,“ utrousil ovšem tak trochu nevážně Mikeš na konto Zemanova oděvu. Ale co prezidentova mluva? „Srozumitelná. Miloš Zeman prostě v pořadu na dotazy odpovídal tak, aby tomu lidé u televizí rozuměli a důvěřovali mu,“ soudí o Zemanově projevu mediální expert.
06.03.2016 19:55 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (17033 článků)

Miloš Zeman pro PL zcela nově o ruském sankčním seznamu i Chládkově „sexuálním harašení“. Znovu pojede do Číny a k nám zavítají tito významní státníci

 
ROZHOVOR Prezident Miloš Zeman pro ParlamentníListy.cz prozradil řadu svých plánů na druhou polovinu letošního roku. V druhé části rozhovoru s hlavou státu tak přinášíme i nové informace, že Zeman znovu například navštíví Čínu a naopak do Česka ještě letos zavítá izraelský prezident Re'uven Rivlin. Na návštěvu do Prahy také Miloš Zeman pozval nového polského prezidenta Andrzeje Dudu.
05.06.2015 10:26 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (17033 článků)