Článek

Stránka s hodnocením prostitutek boří internet! Elenka je mimořádně kvalitní, radí uživatel

 
Česká webová stránka válcuje internet! Je totiž plná recenzí na prodejné holky. Jednotlivá hodnocení jsou rozřazena dle kategorií. Nejenže si můžete svou "drahou" vybrat podle města, odkud pocházíte, ale lze si ji najít i podle zálib, které vás lákají. A nebojte se, nejste v tom sami. Web má nespočet uživatelů, kteří vám s radostí poradí. Stačí se zběhnout v jejich slangu a můžete se směle nořit.
14.01.2018 07:00 |

podobné články

Podobné články

Kvalitní hodinky Festina si rychle oblíbíte

 
Hodinky představují základní módní doplněk, který však splňuje rovněž i další, v dnešním uspěchaném světě veledůležitou funkci, a to je ukazatel času. Ne každé hodinky se vám však budou líbit. Je zřejmé, že jsou mezi nimi opravdu značné rozdílnosti. Co člověk, to jiný vkus. Některé požadavky jsou ale i na hodinky společné – tím nejdůležitějším předpokladem ke spokojenosti je rozhodně kvalita. Chcete-li mít i v tomto ohledu jistou, vsaďte na kvalitní hodinky Festina! Festina není ve světě hodinek žádná dvojka, jedná se o značku, která byla založena v roce 1992 ve švýcarském městě La Chaux-de-Fonds a měla, má a bude mít co nabídnout jak primárně mužům, tak i ženám. Pro koho jsou hodinky značky Festina určeny? Narazíte-li na kvalitní hodinky Festina, jistě vás bude zajímat, pro jakou cílovou skupinu jsou vlastně určeny, splní i vaše představy a očekávání? Hodinky Festina patří mezi zástupce sportovně laděných hodinek. Znamená to, že po nich sáhnout všichni tací, kterým není cizí sportovně-elegantní móda. Většina z vás si s hodinkami Festina spojí cyklistiku. Aby také ne, vždyť jistě znáte závod Tour de France, ve kterém je značka Festina již od roku 1998 oficiální časomírou. Při této příležitosti jsou pravidelně představovány nové pánské hodinky s dynamicky poutavým vzhledem. Ošizeno však v žádném případě nebude ani něžné pohlaví – dámy zajisté ocení konstrukci hodinek, při které je využita keramika, která je doplněna broušenými zirkony. Kvalitní hodinky pro každého    Kvalitní hodinky Festina si může dopřát prakticky kdokoliv. Díky široké nabídce si stoprocentně vyberete i vy. Potěší nejen kvalita, ale i přijatelná pořizovací cena. Hodinky Festina jsou k dispozici ve velkém cenovém intervalu, pokud si tedy potrpíte na dražší věci, i vy nad nimi můžete klidně popřemýšlet! Zdroj: Prohodinky.cz. Příspěvek Kvalitní hodinky Festina si rychle oblíbíte pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
04.10.2015 09:21 |

podobné články

Polovina prostitutek u hranic s Německem jsou Češky, žen z Východu ubylo

 
Za poslední léta ubylo u česko-bavorských hranic nočních klubů a změnilo se i složení skupin prostitutek. Zatímco ještě před několika lety jen zhruba třetinu z nich tvořily Češky, třetinu Ukrajinky a další třetinu ženy z dalších převážně východních zemí, v současnosti představují Češky až polovinu prostitutek. Žen z Východu ubylo.
15.10.2013 17:10 |

podobné články

Šílenost, jakou musíte vidět: Podívejte se na portréty zfetovaných ruských prostitutek v oblečení od slavných designérů!

 
Umělecká dvojice Loral Amir a Gigi Ben Artzi se rozhodla udělat vážně podivnou věc. Rozhodli se "vzít několik na heroinu závislých prostitutek":http://www.extra.cz/panove-zaplatili-byste-si-je-12-podob-kanadskych-prostitutek-z-druhe-svetove-valky z Ruska, obléknout je do designérských oblečení, do kterých se obvykle oblékají skutečné modelky, a vytvořit portréty. A tohle je poněkud děsivý výsledek.
01.11.2014 12:56 |

podobné články

Mám důkaz, že NASA kryje existenci UFO, tvrdí Švýcar

 
O víkendu na internet nahrál jeden uživatel video záhadného objektu v těsné blízkosti Slunce, které pořídila solární sonda. Snímek okamžitě rozvířil debaty o existenci mimozemských civilizací. Jako podivnou shodou okolností navíc den po zpozorování objektu NASA nahlásila poruchu sondy. Zmíněný uživatel to neváhal označit za jasný důkaz, že NASA něco kryje.
12.05.2012 13:20 |

podobné články

Ponižování pražských dívek na Facebooku si všimnula i světová média: Stránka běží dál!

 
Facebooková stránka, které ničí dennodenně životy desítkám pražských dívek, neunikla pozornosti ani světových médií. O Pražských roztahovačkách informovaly portály jako britský Daily Mail nebo švýcarský Blick. Stránka, kterou již uživatelé několikrát nahlásili, běží vesele dál...
31.10.2014 12:45 |

podobné články

Češi začínají vyžadovat kvalitní potraviny a rádi si za ně připlatí

 
Počet Čechů preferujících kvalitní potraviny stále roste – téměř polovina z nich si raději koupí dražší a kvalitní produkt než levnější a méně kvalitní. V orientaci jim pomáhají i značky kvality potravin, jako je například KLASA.
24.10.2013 15:55 |

podobné články

Našlapujte s lehkostí: Jaké boty na sport či na výlety?

 
Hezké počasí a sluneční paprsky vás vylákají ven si užít pořádnou dávku čerstvého vzduchu. A proč krásného počasí nevyužít a nedopřát si parádní výlety či kapku sportu v přírodě? Nejenže se skvěle pobavíte, ale také uděláte něco pro sebe. Po dlouhé zimě potřebujeme zatuhlé klouby pořádně rozpohybovat. Poradíme vám, co obout! Dlouhé procházky Na dlouhé procházky je třeba si pořídit takové boty, které budou pohodlné a zároveň kvalitní, abyste ani po třiceti kilometrech necítili nerovnosti a kameny. Boty by vás také měly chránit před mokrem, ale zároveň dýchat. Nejlepším řešením mohou být outdoorové boty, které jsou přímo vyrobeny na zdolání velkých túr. Tip: Nezapomeňte vybrat i vhodnou obuv pro vaše malé ratolesti, protože pro ně je vůbec kvalitní obuv důležitá z hlediska vývoje jejich chodidel. Sportování v horkých dnech Chystáte-li si venku dát pořádně do těla, je i zde zapotřebí při koupi bot nepodceňovat kvalitu. Protože jenom v kvalitní sportovní obuvi bude mít vaše sportovní snažení ten nejlepší efekt. Navíc tak budete mít i jistotu, že si neničíte klouby případnými dopady na povrch. Zároveň by boty měly být lehké, neměly by vás dřít. S vhodně vybranými botami se vám bude cvičit s radostí! Boty nejen do přírody Rádi běháte a už se těšíte, jak v teplých dnech vyrazíte na svůj první jarní běh? Poradíme vám, jaké si vybrat ty nejlepší běžecké boty. Pokud sháníte boty, se kterými se dá běhat jak v přírodě, tak na asfaltu, je zapotřebí se zaměřit na pár důležitých tipů: Spodek by měl mít pružnou membránu Vrchní část by měla obsahovat hustou síťovinu Podrážka by měla být v nejzatěžovanějších místech odpružená Tip: Osvědčenou kvalitní běžeckou obuv nabízí značky – Adidas, Reebok či ASICS. A jakou obuv byste doporučili vy? Příspěvek Našlapujte s lehkostí: Jaké boty na sport či na výlety? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
20.04.2017 17:30 |

podobné články

Paroubek: S hodnocením nového vedení ČSSD ještě počkám

 
Bývalý předseda ČSSD Jiří Paroubek prý s hodnocením nového vedení sociální demokracie počká. Lídrům strany, které v pátek a dnes zvolil sjezd ČSSD v Brně, popřál, aby na konci svého pětiletého mandátu měli alespoň takovou bilanci, jako měl on.
19.03.2011 15:45 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Paroubek (3434 článků)

Paroubek: S hodnocením nového vedení ČSSD ještě počkám

 
Bývalý předseda ČSSD Jiří Paroubek prý s hodnocením nového vedení sociální demokracie počká. Lídrům strany, které v pátek a v sobotu zvolil sjezd ČSSD v Brně, popřál, aby po pěti letech působení v čele ČSSD měli alespoň takovou bilanci, jako měl on.
19.03.2011 17:40 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Paroubek (3434 článků)

Primátor Prostějova: U reforem postrádám promyšlená prorůstová opatření

 
V březnu to byl rok, co se z Prostějova stalo statutární město. Jak změnu vnímá primátor města Miroslav Pišťák (ČSSD) a jak ji vnímají občané? Co stojí za výborným hodnocením města ratingovou agenturou? Nejen s tím, ale i se svým názorem na součinnost koalice ČSSD a ODS, jež vede město, či s hodnocením vládních reforem se svěřil našim stránkám.
13.05.2013 11:20 |

podobné články

Budoucí ministr pro místní rozvoj: Zeman splňuje všechny požadavky hlavy státu

 
Současný starosta Kyjova a budoucí ministr pro místní rozvoj v Rusnokově vládě František Lukl (BPP) se svěřil našim stránkám nejen se svým hodnocením současné vládní krize, ale i s hodnocením svého prezidentského favorita Miloše Zemana. Proč podporuje jeho návrh na přímou volbu starostů a nikoli návrh STAN? Jak se staví k nadačnímu fondu, který nedávno prezident založil, a jež má snižovat státní dluh České republiky? Řeč byla ale i úspěšnosti města v čerpání dotací či o novém domově pro seniory, který je ve městě před dokončením.
08.07.2013 16:00 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (20696 článků) , František Lukl (47 článků)

Smart akcelerátor Pardubického kraje byl schválen

 
Projekt Smart Akcelerátor Pardubického kraje úspěšně prošel hodnocením přijatelnosti, formálních náležitostí i věcným hodnocením ze strany řídícího orgánu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání. Po zvládnutí posledních administrativních kroků bude Pardubický kraj moci začít aktivně podporovat rozvoj inovačního prostředí v kraji.
03.01.2017 09:45 |

podobné články

Užitečné tipy pro zdravé spaní

 
Zdravé spaní je pro každého z nás velice důležité. Uvědomte si, že spánkem strávíte třetinu vašeho života a jen kvalitní spaní vám dokáže zajistit dostatek energie a psychické i fyzické pohody. Pokud se dobře nevyspíte, probudíte se do nového dne bez nálady, budete rozmrzelí a protivní, což se negativně projeví jak v osobním, tak i kariérním životě. Chcete-li si dopřát skutečně zdravé spaní, pak byste měli vědět, jak tohoto stavu docílit. Důležitost spánku rozhodně není radno podcenit. Mnoho lidí svůj spánek šidí, nespí tolik hodin, kolik jejich tělo potřebuje nebo naopak spí v prostředí, které na jejich spánek negativně působí nebo jej dokonce ruší. V dnešním článku vám přinášíme několik tipů pro zdravé spaní, které byste si určitě neměli nechat ujít! Užitečné tipy pro zdravé spaní, aneb jak se vyspat dorůžova? Možná patříte k lidem, kteří se rádi vyspí a rádi si dopřejí dostatek hodin klidného a ničím nerušeného spánku. Jenže i přes veškerou snahu se vám ne vždy podaří spát celou noc, často se budíte, ráno se probouzíte vyšťavení a bez elánu do jakýchkoli aktivit. A to je špatně! Proto jsme pro vás připravili několik tipů pro zdravé spaní, po kterém nehrozí, že byste se ráno probudili bez úsměvu od ucha k uchu! Tip první: opravdu kvalitní matrace Možná vám to bude znít jako klišé, ale kvalitní matrace je pro zdravý spánek naprostý základ. V současné době můžete vybírat ze skutečně pestrého množství výrobků, mezi nimiž si každý dokáže najít to pravé ořechové. Velice oblíbené jsou matrace z paměťové pěny, které jsou známé pro svou schopnost dokonale se přizpůsobit lidskému tělu. Další alternativou jsou matrace z líné pěny vyrobené ze směsi PUR a HR pěny, které disponují perfektní tepelnou roztažností, která působí proti vzniku proleženin. Jistotou, u které nemůžete sáhnout vedle, jsou zdravotní matrace, které jsou sice drahé, ale... Čtěte více Příspěvek Užitečné tipy pro zdravé spaní pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
04.08.2016 05:00 |

podobné články

Vánoční prodej psího masa v Brně? Internet šokuje nechutná stránka na Facebooku!

 
Zabití za 30 korun, zbavení srsti za 45, vykuchání 35 korun a kilo psího masa za 80. Pokud byste náhodou chtěli celý kožich, přijde vás na 450 korun. To slibuje facebooková stránka Prodej vánočních psů v ČR a SR již tuto sobotu v Brně.
17.12.2015 13:46 |

podobné články

Vrah zabil 8 prostitutek a teenagerku. Teď ho dopadli

 
Devětačtyřicetiletý Walter Ellis v letech 1986- 2007 zabil osm prostitutek a šestnáctiletou uprchlici, hrozí mu doživotí.
08.09.2009 09:40 |

podobné články

Tester prostitutek a další supr povolání

 
Co takhle živit se testováním kondomů, prostitutek, vína nebo čokolády? Tady je 10 nejlepších zaměstnání na světě.
23.10.2009 16:10 |

podobné články

Video z bordelu: Skupina prostitutek zaútočila a zostudila zpěváka Xindla X

 
I když by se dal zpěvák Ondřej Ládek alias Xindl X (31) označit za nikterak nápadného mládence, který přece nemůže nikoho štvát, opak je pravdou. Do zpěváka se navezla skupina pražských „prostitutek”, která v čele s hubatou travesti umělkyní Naděždou Krupskou natočila neuctivé video přímo ve svém domovském nevěstinci!
25.02.2011 18:15 |

podobné články

Osobnosti: Ondřej Ládek (57 článků) , Naděžda Krupská (41 článků)

Itálii zachrání prostitutky, věří toskánský starosta

 
Na legalizaci prostituce v Itálii by papež zřejmě zareagoval výstavbou zdi kolem celého Vatikánu. Přesto hlasů volajících po uznání prostitutek jako živnostnic přibývá. Silným argumentem jsou v době krize peníze, které by z nejstaršího řemesla této planety mohly plynout. Podle Maurizia Marchettiho – starosty Altopascia v Toskánsku – by zdanění prostitutek vyřešilo dluhy a deficitní rozpočet v celé Itálii.
22.08.2011 13:25 |

podobné články

Skotové se bojí přílivu českých prostitutek!

 
Skotové se obávají přílivu prostitutek během her Commonwealthu v roce 2014 ve městě Glasgow, píše v úterý deník Daily Record. Mezi prostitutkami ve Skotsku jsou přitom početně zastoupeny Češky.
29.11.2011 12:35 |

podobné články