Článek

StarDance - velké hodnocení: Kdo dotančil, komu to opravdu neslušelo a co se naopak povedlo?

 
Česká televize dnes odvysílala celkově padesátý přímý přenos v historii pořadu StarDance a profesionalita spolu se zkušenostmi byly cítit i přes televizní obrazovky z každého záběru. Tereza Kostková spolu s Markem Ebenem předvedli profesionální výkon a vtipy oblíbeného moderátora daleko přesahovaly trapnost televizní zábavy, která dnes vládne na komerčních televizních.
24.10.2015 22:56 |

podobné články

Osobnosti: Marek Eben (304 článků) , Tereza Kostková (663 článků)
Podobné články

OBRAZEM: StarDance jde do finále. Vyhraje Polívková, nebo Kuchařová?

 
Velké finále show StarDance je sice až v sobotu večer, ale už nyní je jasné, že šestá řada pořadu bude mít královnu tanečního parketu. Také to, že vítězka bude blondýna. O výhru se totiž "poperou" Anna Polívková a Taťána Kuchařová. Podívejte se na jejich pouť soutěží. Další články k tématu: Pomyslný bronz si ze StarDance odnesli Imrich Bugár a Jitka Šorfová OBRAZEM: Zákulisí StarDance, aneb když hvězdy ještě netančí Bramborovou medaili si ze StarDance odnesl hudebník Matěj Ruppert Šok ve StarDance: Ze soutěže vypadl Brzobohatý, plakaly obě partnerky OBRAZEM: Hvězdné přípravy, matka fanynka a lepení bot ve StarDance Ve StarDance skončila trojskokanka Kašpárková, Kuchařová měla 40 bodů Muzikálové kolo StarDance: Řezníček končí, Polívková má první desítku Vážná hudba ve StarDance neuspěla, v soutěži končí violistka Hosprová OBRAZEM: Soutěž StarDance začala, Polívková pustila partnera pod sukni OBRAZEM: Hvězdy StarDance dřou ve zkušebně, z partnerů jsou nadšené StarDance rozdělí dvě milostné dvojice, tančit bude i Matěj Ruppert TELEVIZIONÁŘ: Ne StarDance. Pořádný film, to je konečně správný tanec VIDEO: Šestou StarDance vyhrála Polívková s Kurtišem, brečela i porota Brzobohatý o StarDance: Pro mě je vítěz Taťána, byla preciznější GLOSA: Vášně po finále StarDance aneb jak neumíme prohrávat
20.12.2013 13:32 |

podobné články

Osobnosti: Taťána Kuchařová (910 článků) , Anna Polívková (175 článků) , Imrich Bugár (50 článků)

OBRAZEM: Zákulisí StarDance, aneb když hvězdy ještě netančí

 
Nenalíčené dámy v pantoflích, letmé doteky a zamilované pohledy, nervozita a tréma. Tak to vypadá v zákulisí soutěže StarDance předtím, než hvězdy zazáří v třpytivých kostýmech a předvedou své taneční dovednosti. Podívejte se, jak to vypadalo během šestého finálového večera. Další články k tématu: Bramborovou medaili si ze StarDance odnesl hudebník Matěj Ruppert Šok ve StarDance: Ze soutěže vypadl Brzobohatý, plakaly obě partnerky OBRAZEM: Hvězdné přípravy, matka fanynka a lepení bot ve StarDance Ve StarDance skončila trojskokanka Kašpárková, Kuchařová měla 40 bodů Muzikálové kolo StarDance: Řezníček končí, Polívková má první desítku Vážná hudba ve StarDance neuspěla, v soutěži končí violistka Hosprová OBRAZEM: Soutěž StarDance začala, Polívková pustila partnera pod sukni OBRAZEM: Hvězdy StarDance dřou ve zkušebně, z partnerů jsou nadšené StarDance rozdělí dvě milostné dvojice, tančit bude i Matěj Ruppert
09.12.2013 09:55 |

podobné články

Šok ve StarDance: Ze soutěže vypadl Brzobohatý, plakaly obě partnerky

 
Taneční soutěž StarDance je v polovině. Pět párů se utkalo v latinskoamerických tancích samba a salsa. Bodově byly velmi vyrovnané a celý večer se hodně povedl Ondřeji Brzobohatému. Diváci ho přesto vyloučili. Další články k tématu: OBRAZEM: Hvězdné přípravy, matka fanynka a lepení bot ve StarDance Ve StarDance skončila trojskokanka Kašpárková, Kuchařová měla 40 bodů Muzikálové kolo StarDance: Řezníček končí, Polívková má první desítku Vážná hudba ve StarDance neuspěla, v soutěži končí violistka Hosprová OBRAZEM: Soutěž StarDance začala, Polívková pustila partnera pod sukni OBRAZEM: Hvězdy StarDance dřou ve zkušebně, z partnerů jsou nadšené StarDance rozdělí dvě milostné dvojice, tančit bude i Matěj Ruppert Taťána Kuchařová trénuje na StarDance a dostala roli v seriálu
30.11.2013 22:10 |

podobné články

Osobnosti: Taťána Kuchařová (910 článků)

Bramborovou medaili si ze StarDance odnesl hudebník Matěj Ruppert

 
Šestý finálový večer StarDance se v první polovině nesl v duchu filmových melodií. S taneční soutěží se nakonec musel rozloučit hudebník Matěj Ruppert, který v tomto ročníku skončil celkově na čtvrtém místě. Další články k tématu: Šok ve StarDance: Ze soutěže vypadl Brzobohatý, plakaly obě partnerky OBRAZEM: Hvězdné přípravy, matka fanynka a lepení bot ve StarDance Ve StarDance skončila trojskokanka Kašpárková, Kuchařová měla 40 bodů Muzikálové kolo StarDance: Řezníček končí, Polívková má první desítku Vážná hudba ve StarDance neuspěla, v soutěži končí violistka Hosprová OBRAZEM: Soutěž StarDance začala, Polívková pustila partnera pod sukni OBRAZEM: Hvězdy StarDance dřou ve zkušebně, z partnerů jsou nadšené OBRAZEM: Zákulisí StarDance, aneb když hvězdy ještě netančí
07.12.2013 21:50 |

podobné články

Pomyslný bronz si ze StarDance odnesli Imrich Bugár a Jitka Šorfová

 
Těsně před branami finále šesté řady StarDance skončil mistr světa v hodu diskem Imrich Bugár a jeho partnerka Jitka Šorfová. O královnu tanečního parketu se tak utkají herečka Anna Polívková s Miss World 2006 Taťánou Kuchařovou. Další články k tématu: OBRAZEM: Zákulisí StarDance, aneb když hvězdy ještě netančí Bramborovou medaili si ze StarDance odnesl hudebník Matěj Ruppert Šok ve StarDance: Ze soutěže vypadl Brzobohatý, plakaly obě partnerky OBRAZEM: Hvězdné přípravy, matka fanynka a lepení bot ve StarDance Ve StarDance skončila trojskokanka Kašpárková, Kuchařová měla 40 bodů Muzikálové kolo StarDance: Řezníček končí, Polívková má první desítku Vážná hudba ve StarDance neuspěla, v soutěži končí violistka Hosprová OBRAZEM: Soutěž StarDance začala, Polívková pustila partnera pod sukni
14.12.2013 22:00 |

podobné články

Osobnosti: Taťána Kuchařová (910 článků) , Anna Polívková (175 článků) , Imrich Bugár (50 článků)

Ve StarDance dotančil Bende, porota by vyloučila Morávkovou

 
Energický jive se stal osudným pro zpěváka Petra Bendeho. Ačkoli byl jeden z nejsnaživějších tanečníků a v hodnocení poroty nedopadl nejhůř ze všech, diváci ho poslali domů. Další články k tématu: Ve StarDance končí Němcová. Pro divačky byla moc krásná, říká Eben StarDance vidělo víc lidí než předloni, show porazila i hit Avatar Modelka Němcová před StarDance: S mojí výškou jsou ladné pohyby těžké Pot, naběhlé žíly, otočky. StarDance zkouší na první přenos Ve StarDance si letos zatančí modelka Němcová i „bestie“ Poláková
19.12.2011 00:20 |

podobné články

Osobnosti: Monika Absolonová (890 článků) , Michal David (1217 článků) , Petr Bende (129 článků) , František Janeček (278 článků) , Petra Němcová (525 článků)

StarDance rozdělí dvě milostné dvojice, tančit bude i Matěj Ruppert

 
Šestý ročník taneční soutěže českých hvězd udělá z milenců soupeře. A to nejen mezi hvězdami, kde si budou konkurovat Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý, ale i mezi profesionálními tanečníky. Do soutěže totiž nastoupila i přítelkyně šampiona minulých ročníků Jana Ondera Lucie Hunčárová. Další články k tématu: Po chvilce jivu jsem zjistila, že nemám fyzičku, říká Taťána Kuchařová Taťána Kuchařová trénuje na StarDance a dostala roli v seriálu Teď padnu do kómatu, říká k vítězství ve StarDance Kateřina Baďurová VIDEO: StarDance vyhrála atletika, královnou je Kateřina Baďurová Bronz ve StarDance získal Švehlík, ve finále se utkají sportovci Ve StarDance končí Němcová. Pro divačky byla moc krásná, říká Eben StarDance vidělo víc lidí než předloni, show porazila i hit Avatar OBRAZEM: Hvězdy StarDance dřou ve zkušebně, z partnerů jsou nadšení
17.09.2013 13:45 |

podobné články

Osobnosti: Ondřej Brzobohatý (598 článků) , Taťána Kuchařová (910 článků) , Kateřina Baďurová (29 článků) , Jan Onder (99 článků) , Jana Němcová (84 článků)

VIDEO: Šestou StarDance vyhrála Polívková s Kurtišem, brečela i porota

 
Novou královnou a králem tanečního parketu se stali Anna Polívková a Michal Kurtiš. Ve finále dostali nejvíce bodů od diváků a porazili Taťánu Kuchařovou s Janem Onderem. Pro tanečníka jde o první vítězství v show. V roce 2010 se dostal do finále se zpěvačkou Anetou Langerovou, nakonec ale skončili stříbrní. Další články k tématu: OBRAZEM: StarDance jde do finále. Vyhraje Polívková, nebo Kuchařová? Pomyslný bronz si ze StarDance odnesli Imrich Bugár a Jitka Šorfová OBRAZEM: Zákulisí StarDance, aneb když hvězdy ještě netančí Bramborovou medaili si ze StarDance odnesl hudebník Matěj Ruppert Šok ve StarDance: Ze soutěže vypadl Brzobohatý, plakaly obě partnerky Brzobohatý o StarDance: Pro mě je vítěz Taťána, byla preciznější GLOSA: Vášně po finále StarDance aneb jak neumíme prohrávat
21.12.2013 22:02 |

podobné články

Osobnosti: Aneta Langerová (473 článků) , Taťána Kuchařová (910 článků) , Anna Polívková (175 článků) , Imrich Bugár (50 článků) , Jan Onder (99 článků) , Anna Nova (31 článků)

Brzobohatý o StarDance: Pro mě je vítěz Taťána, byla preciznější

 
Byla lepší tanečnicí, ale u diváků rozhodly sympatie. Tak se po sobotním finále StarDance mluví o závěrečném duelu mezi Taťánou Kuchařovou a Annou Polívkovou, jež nakonec modelku porazila díky diváckému hlasování. Partner Kuchařové Ondřej Brzobohatý na kameru iDNES.cz uvedl, že jeho vítězem je právě Taťána. Další články k tématu: VIDEO: Šestou StarDance vyhrála Polívková s Kurtišem, brečela i porota OBRAZEM: StarDance jde do finále. Vyhraje Polívková, nebo Kuchařová? OBRAZEM: Zákulisí StarDance, aneb když hvězdy ještě netančí Šok ve StarDance: Ze soutěže vypadl Brzobohatý, plakaly obě partnerky OBRAZEM: Hvězdné přípravy, matka fanynka a lepení bot ve StarDance GLOSA: Vášně po finále StarDance aneb jak neumíme prohrávat
22.12.2013 09:27 |

podobné články

Osobnosti: Ondřej Brzobohatý (598 článků) , Taťána Kuchařová (910 článků) , Anna Polívková (175 článků)

OBRAZEM: Hvězdné přípravy, matka fanynka a lepení bot ve StarDance

 
V taneční soutěži StarDance nejde jen o tanec. Páry musí být každý finálový večer jako ze škatulky. Chvíli ale trvá, než se dámy v krásných šatech a s dokonalými účesy a páni ve smokingu nebo kostýmech postaví na taneční parket. Podívejte se, jak to vypadá v zákulisí show. Další články k tématu: Ve StarDance skončila trojskokanka Kašpárková, Kuchařová měla 40 bodů Muzikálové kolo StarDance: Řezníček končí, Polívková má první desítku Vážná hudba ve StarDance neuspěla, v soutěži končí violistka Hosprová OBRAZEM: Soutěž StarDance začala, Polívková pustila partnera pod sukni OBRAZEM: Hvězdy StarDance dřou ve zkušebně, z partnerů jsou nadšené
27.06.2010 16:34 |

podobné články

Osobnosti: Monika Absolonová (890 článků)

Muzikálové kolo StarDance: Řezníček končí, Polívková má první desítku

 
Třetí večer show StarDance se nesl ve stylu muzikálu. Parket se proměnil v improvizované jeviště a tančilo se vášnivé tango a dravý jive. Taneční soutěž nakonec opustil herec Pavel Řezníček. Další články k tématu: Vážná hudba ve StarDance neuspěla, v soutěži končí violistka Hosprová OBRAZEM: Soutěž StarDance začala, Polívková pustila partnera pod sukni StarDance OBRAZEM: Hvězdy StarDance dřou ve zkušebně, z partnerů jsou nadšené StarDance rozdělí dvě milostné dvojice, tančit bude i Matěj Ruppert
17.11.2013 00:11 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Řezníček (30 článků)

Ve StarDance končí Němcová. Pro divačky byla moc krásná, říká Eben

 
První vyřazovací večer ve StarDance přinesl velké překvapení a zklamání zároveň. Jako první soutěž nečekaně opustili Pavlína Němcová a Jan Tománek. Modelka podle Marka Ebena mohla doplatit na svou krásu. Další články k tématu: StarDance vidělo víc lidí než předloni, show porazila i hit Avatar Modelka Němcová před StarDance: S mojí výškou jsou ladné pohyby těžké Pot, naběhlé žíly, otočky. StarDance zkouší na první přenos Ve StarDance si letos zatančí modelka Němcová i „bestie“ Poláková
11.11.2012 00:50 |

podobné články

Osobnosti: Marek Eben (304 článků) , Jan Tománek (25 článků) , Honza Tománek (25 článků)

Ve StarDance si letos zatančí modelka Němcová i „bestie“ Poláková

 
Taneční soutěž hvězd StarDance načíná pátou sezonu. První díl se na obrazovce České televize objeví 3. listopadu a zatančí si v něm herci, herečky, sportovci i modelky. Co se nemění, je osvědčená moderátorská dvojice - Eben, Kostková. Další články k tématu: Petr Vacek ve StarDance? Byl bych prapodivný morče, říká V americkém StarDance zatančí i česká modelka Petra Němcová Kyčle jsem rozpohyboval až ve StarDance, říká vítěz Pavel Kříž Králem čtvrté řady taneční soutěže StarDance je herec Pavel Kříž
24.09.2012 15:10 |

podobné články

Osobnosti: Petra Němcová (525 článků) , Pavel Kříž (195 článků) , Petr Vacek (47 článků) , Pavel Vacek (12 článků)

OBRAZEM: Soutěž StarDance začala, Polívková pustila partnera pod sukni

 
Soutěž StarDance se v sobotu rozjela ve velkém stylu. Páry začínaly obtížným britským tancem quickstepem a smyslnou afrokubánskou rumbou. Tanečnice zářily v šatech od Kláry Nademlýnské, létaly vzduchem a jedna dokonce pustila partnera pod sukni. Další články k tématu: OBRAZEM: Hvězdy StarDance dřou ve zkušebně, z partnerů jsou nadšené StarDance rozdělí dvě milostné dvojice, tančit bude i Matěj Ruppert Taťána Kuchařová trénuje na StarDance a dostala roli v seriálu I medvěd může zazářit, říká bývalý diskař Bugár před StarDance
03.11.2013 15:55 |

podobné články

Osobnosti: Taťána Kuchařová (910 článků) , Klára Nademlýnská (21 článků)

Ve StarDance si nečekaně již nezatančí Saša Rašilov

 
Kamenný výraz herce Saši Rašilova si budou televizní diváci pořadu StarDance, aneb Když hvězdy tančí, asi ještě dlouho pamatovat. Navzdory velmi pozitivnímu hodnocení od poroty, které by Rašilova zařazovalo na druhé místo, diváci rozhodli k velkému překvapení všech přítomných, že soutěž opustí již tuto sobotu. Překvapený se zdál i herec Pavel Kříž, který zřejmě očekával, že dnes v soutěži dotančil.
04.12.2010 22:05 |

podobné články

Osobnosti: Saša Rašilov nejml. (62 článků) , Pavel Kříž (195 článků) , Saša Rašilov (178 článků)

Marek Taclík ve StarDance dotančil. Kdo drží v soutěži Lukáše Pavláska?

 
Marek Taclík a jeho taneční partnerka Martina Marková ve StarDance končí. Naopak Lukáš Pavlásek se dostal zase dál. Jak je to možné?
14.11.2015 22:55 |

podobné články

Osobnosti: Marek Taclík (129 článků) , Lukáš Pavlásek (195 článků)

StarDance: Kuchař Sajler si románkem zavařil a dotančil!

 
Velké taneční utrpení kuchaře v akci Filipa Sajlera (31) po čtyřech sobotních večerech konečně skončilo. Je třetím, kdo soutěž StarDance opustil. Nakonec pro něj soutěž snad tak nepříjemná nebyla. Dělala mu totiž společnost jeho tanečnice Veronika Šmiková (20). Několikrát spolu tak pilně trénovali, že při tom zapomněli v tělocvičně na čas.
20.11.2010 23:15 |

podobné články

Osobnosti: Filip Sajler (22 článků)

Takhle to Lucii Borhyové dlouho neslušelo: Moderátorka pět měsíců po rozchodu jen kvete!

 
Lucie Borhyová  (37) je už pět měsíců bez chlapa a evidentně jí to prospívá. Takhle to moderátorce roky neslušelo. Usměvavá s maminkou po boku se objevila na výročí pražského domu pro seniory.
01.04.2016 11:00 |

podobné články

Osobnosti: Lucie Borhyová (1356 článků)

Nejvstřícnější bankou za IV. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Air Bank

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty, která je nejdůležitějším článkem hodnocení, stala Nejvstřícnější bankou za 4. čtvrtletí roku 2014 Air Bank. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 76,19 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena Fio banka s hodnocením 75,88 procent a třetí se umístila Komerční banka, která od poroty získala hodnocení 74,50 procent.
10.03.2015 14:21 |

podobné články