Článek

Sonic Boom: Fire & Ice recenze: Když starou školu osvěží žhavé i ledové novinky

 
Nejrychlejší ježek na světě má podle posměváčků své nejlepší dny už za sebou. Sega si to však nemyslí a každý rok přináší jeho nové dobrodružství. Nejnovější Sonic Boom: Fire & Ice míří na handheld Nintendo 3DS a již po pár okamžicích je jasné, že tahle hra přináší kromě novinek i závan hratelnosti ze staré školy.
27.09.2016 18:05 |

podobné články

Podobné články

Sonic the Hedgehog 4 Episode II - recenze

 
Ježek Sonic se proslavil jako hlavní postava v sérii 2D plošinovek her určených pro 16ti bitové konzole Sega. Od té doby se řadí mezi celebrity herního průmyslu a byl obsazen do desítek dalších rolí, které však jeho slávu dále nešířily - naopak. Obzvlášť některé 3D tituly dopadly přímo otřesně. Minulý rok ale slavil Sonic své 20 narozeniny a vypadá to, že se konečně...
24.06.2012 11:10 |

podobné články

Thurston Moore vystoupí v Praze s půlkou Sonic Youth

 
Zakladatel legendární americké skupiny Sonic Youth, kytarista Thurston Moore, přijede tento čtvrtek do Prahy do Lucerna Music Baru se svým vlastním souborem nabitým vynikajícími hudebníky. Je mezi nimi i dlouholetý bubeník Sonic Youth Steve Shelley a původní baskytaristka My Bloody Valentine a členka Primal Scream Debbie Googeová. Doplňuje je kytarista James Sedwards.
27.10.2014 16:25 |

podobné články

Osobnosti: Sonic Youth (2 články) , Steve James (1 článek) , Steve Valentine (1 článek) , Debbie James (1 článek) , Steve Moore (1 článek) , Steve Moore (1 článek) , Steve James (1 článek) , Steve James (1 článek) , James Moore (1 článek)

Konečně je z něj pořádný chlap: Takhle dnes vypadá bizarní idol 90. let Vanilla Ice

 
Jeho hit Ice Ice Baby nechyběl na počátku 90. let na žádné diskotéce. Americký rapper Vanilla Ice (46) byl tehdy ozdobou spousty dívčích pokojíčků, přestože dnes mu jsou jeho starší snímky k smíchu.
07.03.2014 11:55 |

podobné články

Osobnosti: Vanilla Ice (9 článků)

Rapper Vanilla Ice skončil v chládku: Zatkli ho za vloupání k sousedům!

 
Proslavil se ledovým cool hitem Ice Ice Baby a sám teď skončil v chládku! Amerického rappera Vanillu Ice zatkla policie. Důvod? Hudebník se měl vloupat k sousedům a krást u nich!
19.02.2015 07:20 |

podobné články

Osobnosti: Vanilla Ice (9 článků)

Rapper Vanilla Ice, autor hitu "Ice Ice Baby", skončil ve vězení. Vykradl dům!

 
Americký rapper Vanilla Ice byl obviněn z vloupání do opuštěného domu na Floridě. Umělec, jehož skutečné jméno zní Robert Van Winkle, bydlí údajně vedle vyloupeného domu a byly u něj objevené některé zcizené věci. Informovala o tom agentura AP s odvoláním na prohlášení policie.
19.02.2015 12:00 |

podobné články

Osobnosti: Vanilla Ice (9 článků)

Rapper Vanilla Ice, autor hitu "Ice Ice Baby", skončil ve vězení. Vykradl dům!

 
Americký rapper Vanilla Ice byl obviněn z vloupání do opuštěného domu na Floridě. Umělec, jehož skutečné jméno zní Robert Van Winkle, bydlí údajně vedle vyloupeného domu a byly u něj objevené některé zcizené věci. Informovala o tom agentura AP s odvoláním na prohlášení policie.
19.02.2015 13:25 |

podobné články

Osobnosti: Vanilla Ice (9 článků)

Slováci se pokusili natočit letní hit: Je z toho ostuda roku!

 
Když dva dělají totéž, není to totéž. Důkazem je předělávka letního devadesátkového hitu Vengaboys - Boom, Boom, Boom, Boom! Do té se pustili slovenští Ronix a svůj song pojmenovali Bum, bum, borovička rum. A dopadne to tragicky.
16.07.2016 16:40 |

podobné články

Rockové maškary Kiss se v ČR zastaví dvakrát

 
Americká skupina Kiss, jejíž poznávacím znamením jsou vyplazené jazyky a výrazný make-up, přijede v roce 2010 do ČR. V rámci turné Sonic Boom Over Europe: from the beginning to the Boom zahraje 21. května v ostravské ČEZ Aréně a 23. května v pražské O2 Aréně.
24.11.2009 11:10 |

podobné články

Kiss se po dvou letech vrací do Prahy, vystoupí v O2 Aréně

 
Americká skupina Kiss do Prahy přijíždí s turné Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom.
23.05.2010 07:40 |

podobné články

Sonic & All-Stars Racing Transformed je skvělá arkádová jízda po silnici, na vodě i ve vzduchu!

 
(Recenze) Populární maskot Segy Sonic se vrátil, ale tentokrát nejde o žádnou hopsačku. Modrý ježek a skvadra dalších populárních postaviček napříč nejrůznějšími videohrami totiž vyráží zase jednou na trať! Tentokrát v podobě arkádové jízdy, ve které se automobily mění na čluny i letadla!
12.02.2013 00:10 |

podobné články

Muž jednoho hitu a známý vykradač Queenů se za čtvrt století skoro nezměnil. Jeho arogance teď dostala pořádně na frak!

 
"Rapper":http://www.extra.cz/tema/rapper Vanilla Ice (48) svým hitem Ice Ice Baby ovládl v roce 1990 světové hitparády, i když si "ukradl" part písně Under Pressure od kapely Queen a "Davida Bowieho":http://www.extra.cz/tema/david-bowie. Teď se po "sto" letech objevuje na scéně jako herec v reklamě!
26.02.2014 15:50 |

podobné články

Osobnosti: Vanilla Ice (9 článků)

Adrenalinový Red Bull Crashed Ice startuje novou sezonu

 
Relativně mladý a extrémní sport Ice Cross downhill spěje do nové sezony. Red Bull Crashed Ice, jak zní oficiální jméno šampionátu, se jezdí teprve deset let, přesto se v Kanadě i v Evropě stal obrovsky populárním. Pravidla jsou jednoduchá - jede se v dlouhém ledovém korytě plné zákrut, čtyři soutěžící navlečení do bruslí a hokejových chráničů se doslova bijou o prostor a nejrychlejší čas. První v cíli samozřejmě vyhrává.
07.01.2012 09:20 |

podobné články

Na Mrazíka na ledě naváže show Peter Pan On Ice

 
Do tuzemských sportovních hal v polovině listopadu dorazí show na ledě Peter Pan On Ice. Celkem šest představení plných efektní choreografie, která nešetří náročnými tanečními figurami i akrobatickými prvky v podání ruského krasobruslařského souboru The Russian Ice Stars, se uskuteční 15. listopadu v brněnské Kajot Aréně, o den později v Tipsport Aréně v Praze a 17. listopadu na ostravském Zimním stadionu Sareza. ČTK o tom za pořadatele informoval Vladimír Kratina. 
27.10.2013 12:50 |

podobné články

Osobnosti: Vladimír Kratina (51 článků) , Peter Pan (19 článků)

Sonic a jeho skvadra opět ohrozí bezpečnost na silnicích

 
Sega si nedá pokoj a pořád toho nebožáka Sonica bude cpát do různě obskurních spin-off her, které (podle mého) pověsti modrého ježka pověst nijak zvlášť nevylepší – dokonce, i když jsou docela kvalitní. Ale proti gustu žádný dišputát, takže se seznamte s novým závodním titulem Sonic & All-Stars Racing Transformed. Vyjde ještě letos na PC, PS3, X360, 3DS...
30.04.2012 19:45 |

podobné články

Pan Sonic hvězdami festivalu Stimul

 
Finské elektronické duo Pan Sonic vystoupí v pátek večer v divadle Archa v rámci festivalu Stimul. Kromě kultovní dvojice se dále představí finský Vladislav Delay Quartet a čeští Head In Body. Sobotní večer je věnován improvizaci.
23.10.2009 15:55 |

podobné články

Nová CD: Sonic Syndicate, Mike Posner nebo Jeff Healey Band

 
Z hudebních novinek tohoto týdne jsme vybrali jazzovou studiovku tria Jeff Healey Band nazvanou Last Call, album Songs From Lonely Avenue od The Setzer Brian Orchestra, desku We Rule The Night od švédských metalistů Sonic Syndicate a debut 31 Minutes To Takeoff zpěváka Mika Posnera.
04.08.2010 06:00 |

podobné články

Osobnosti: Brian Setzer (1 článek) , Jeff Healey (1 článek) , Mike Posner (2 články)

Nový Sonic má rád kasino

 
Pokud jste ještě neměli tu čest s hrou Sonic The Hedgehog 4, Sega vám ho představí v novém traileru.
25.09.2010 20:05 |

podobné články

Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games ukazují, co vše Nintendo 3DS umí

 
Ty nejznámější postavičky od Nintenda a Segy, instalatér Mario a ježek Sonic, už potřetí spojují síly, aby se zúčastnily další Olympiády. Tentokrát míří do Londýna, dějiště letních Olympijských her, který zahaluje záhadná mlha. Je na Mariovi, Sonicovi a jejich přátelích, aby zničili přístroje na tvorbu mlhy a porazili své dvojníky v nejrůznějších sportovních kláních.
18.03.2012 14:05 |

podobné články

Kytarista Sonic Youth Lee Ranado zahraje sólově

 
Lee Ranaldo patří k nejosobitějším a nejvýznamnějším rockovým kytaristům posledních tří desetiletí. Spolu s Thurstonem Moorem vytvářel unikátní zvuk kytarového noise Sonic Youth. V pondělí se představí v pražském Paláci Akropolis sólově v akustickém programu.
29.01.2016 16:15 |

podobné články

Osobnosti: Lee Ranaldo (1 článek) , Sonic Youth (2 články)