Článek

Šmejdi z ČT v akci, podrazácký ubožák, černoprdelník. Petr Štěpánek recenzoval večerní debatu

 
Českotelevizní šmejdi opět v akci, ulevil si místopředseda Alternativy pro Českou republiku Petr Štěpánek při sledování Událostí, komentářů. Ivan Gabal a Marek Černoch se tam pouštěli do Martina Konvičky, který je podle Gabala typickým příkladem projevů, které musí být odsuzovány.
01.09.2016 09:15 |

podobné články

Osobnosti: Petr Štěpánek (527 článků) , Petr Štěpánek (527 článků) , Martin Štěpánek (117 článků) , Ivan Martin (55 článků) , Martin Štěpánek (113 článků) , Ivan Ivan (424 článků)
Podobné články

Zuřivou debatu u Jílkové ovládli "šmejdi". Zmanipulovali prý i ministra

 
MEDIÁLNÍ HODNOCENÍ Mediální analytik Jiří Bystřický pro ParlamentníListy.cz okomentoval čtvrteční debatu v pořadu Máte slovo. Ve studiu České televize se živě mluvilo o nekalých praktikách na předváděcích akcích pro důchodce, ovšem debatu prý ovládli právě tito "šmejdi". Debatu drželi pevně v rukou a jejich manipulacím nedokázal čelit nikdo z oponentů.
17.05.2013 12:35 |

podobné články

Režisérka Šmejdů: Napsali mi, že budu rybičkám na dně Labe chutnat

 
Film Šmejdi ukazuje realitu předváděcích akcí, na kterých je na seniory vytvářen psychický nátlak, jsou ponižováni, uráženi, vydíráni. A podobných reakcí od prodejců se dočkala i autorka snímku Silvie Dymáková. Další články k tématu: RECENZE: Šmejdi? Filmařsky prostřední, tematicky nadmíru užitečný snímek DO KINA: Naši Šmejdi jsou užitečnější než Cruise a Redford dohromady PRVNÍ DOJMY: Nekoupíš, budeš o hladu, křičí na důchodce filmoví Šmejdi
18.04.2013 17:15 |

podobné články

Osobnosti: Silvie Dymáková (21 článků)

Šmejdi v Jilemnici zamykají stařečky v sále: Dokud si nekoupíte, nepustíme vás ven!

 
Šmejdi na prodejních akcích neznají hranice. Blesk se znovu vydal na šmejdí akci, kde získal šokující svědectví prodavače Petra. Ten viděl, jak prodejci zamykají seniory v sále. „Dokud si něco nekoupí, mají smůlu,“ posmívali se prý šmejdi za dveřmi místnosti, kde věznili několik bezbranných starých lidí.
22.05.2013 06:40 |

podobné články

Šmejdi by mě chtěli vidět na dně řeky, říká Silvie Dymáková! Ptejte se autorky dokumentu online!

 
Šikana, nátlak, arogance, lži. Podvodní prodejci, kteří obírají seniory o jejich důchody, si nezaslouží jiné pojmenování než šmejdi. A Šmejdi je název dokumentárního filmu, který bere diváky za zamčené dveře sálů, kde se akce konají. „V první polovině se lidé smějí, v druhé se chytají za hlavu, jestli je tohle vůbec možné,“ popisuje autorka filmu Silvie Dymáková dojmy z promítacích sálů. Ptejte se už teď autorky na to, jak jí šmejdi vyhrožovali i na jejich nechutné praktiky. Bude hostem chatu na Blesk.cz ve čtvrtek 9. května od 13 hodin!
03.05.2013 12:25 |

podobné články

Osobnosti: Silvie Dymáková (21 článků)

Šmejdi. To jsou prý ti, kteří odírají nebohé důchodce

 
Šmejdi jsou ti, kteří používají nemorální metody, na kterých jsou založeny předváděcí akce. Na nich jsou odírání především senioři. Pro zmapování tohoto jevu použila Silvie Dymáková také skrytou kameru a vznikl film s názvem Šmejdi. Novinářka o problému říká více v rozhovoru v Lidových novinách. Deník si všímá i snahy státu situaci změnit.
11.04.2013 11:10 |

podobné články

Osobnosti: Silvie Dymáková (21 článků)

Důchodkyně, kterou na zájezdu okradli Šmejdi, si postěžovala ve vlaku Agátě: Lepší ubytování bylo i v srbském vězení!

 
Paní Marie (66) z Prostějova, "kterou včera potkala Agáta ve vlaku do Olomouce":http://www.extra.cz/agata-pomaha-ve-vlaku-na-moravu-rozplakala-se-pred-ni-duchodkyne-kterou-okradli-smejdi, se právě vracela z poznávacího zájezdu po Toskánsku, který absolvovala s firmou Beck známou z kauzy "Šmejdi".
06.06.2013 09:05 |

podobné články

Osobnosti: Beck Beck (96 článků)

Šmejdi pod širým nebem: Jsou to hajzlové, křičeli na adresu prodejců mladí

 
VIDEO: Slovo šmejdi už se stalo jakýmsi pojmem pro nepoctivé prodejce, kteří na předváděčkách okrádají nebohé seniory. Shodli se na tom diváci letního kina v Pardubicích, kde sezónu promítání pod širým nebem zahájil v pátek právě dokument Šmejdi. A co do počtu diváků to byla největší projekce od dubnové premiéry - o důvod víc bouchnout šampaňské.
30.06.2013 14:05 |

podobné články

Kdo jde na Slovensko, je ubožák. Varování lékařům z vysokých míst

 
Lékař, který by šel vypomáhat na Slovensko, kde vygradovala místní obdoba naší akce Děkujeme odcházíme, je podle prezidenta Lékařské komory Milana Kubka morální ubožák. Slovenským lékařům prý nejde jen o platy, ale i o to, aby nebyl zprivatizován tamní systém veřejného zdravotnictví. To není pravda, oponuje mluvčí slovenského ministerstva zdravotnictví Katarína Zollerová. Odboráři teď už chtějí jen peníze, více než třicetiprocentní navýšení platů je jim málo, řekla pro ParlamentníListy.cz. Chtějí totiž procent hned čtyřicet pět.
01.12.2011 17:15 |

podobné články

Fanynka kapely Iné Kafe vyvrací zpěvákova slova o stahování kalhot a vzkazuje: Je to ubožák

 
Fanynka, kterou na koncertě ve Zlíně kopl zpěvák slovenské skupiny Iné Kafe Vratko Rohoň (37), vyvrací jeho tvrzení, že se s ním chtěla po koncertě vyfotit. „Po koncertě jsem s ním chtěla mluvit a žádala jsem omluvu. On se mi jenom smál a urážel mě. Je to ubožák,“ řekla dívka serveru topky.sk.
16.02.2012 15:35 |

podobné články

Osobnosti: Vratko Rohoň (3 články)

Ubožák bil a šikanoval slepého chlapce, dostal pořádnou nakládačku

 
O pravdivosti přísloví „Kdo s čím zachází, s tím také schází,“ se na vlastní kůži přesvědčil ubožák, který si k šikanování před střední školou Huntington Beach v Kalifornii vybral slepého chlapce. Dostal to, co si zasloužil.
25.09.2015 12:35 |

podobné články

Tenista Štěpánek se rozvádí s Nicole Vaidišovou: Připomeňte si 10 nejkrásnějších okamžiků z jejich svatby, která stála miliony

 
Byla to velkolepá svatba, která nemá obdoby. Když si bral 17. července 2010 tenista "Radek Štěpánek":http://www.extra.cz/tema/radek-stepanek (34) "Nicole Vaidišovou":http://www.extra.cz/tema/nicole-vaidisova (24), považovali všichni příznivci bílého sportu tento akt za událost roku. Bohužel už po deseti měsících nastaly v manželství problémy a dnes mluvčí daviscupového i fedcupového týmu Karel Tejkal potvrdil, že se "Štěpánek s Vaidišovou rozvádí":http://www.extra.cz/tenisova-vymena-stoleti-radek-stepanek-se-rozvadi-s-vaidisovou-a-randi-s-kvitovou-posledni-spolecne-foto-s-manzelkou.
20.06.2013 21:20 |

podobné články

Osobnosti: Nicole Vaidišová (97 článků) , Radek Štěpánek (808 článků) , Karel Štěpánek (12 článků)

Sehnalová (ČSSD): Šmejdi, fungující stát a Evropa

 
Minulý týden jsem v Evropském parlamentu uspořádala promítání filmu Šmejdi a následnou debatu s režisérkou filmu Silvií Dymákovou. Promítání tohoto dnes již věhlasného dokumentu, kterého se mimo jiné zúčastnil i evropský komisař pro spotřebitelskou politiku Neven Mimica, nebylo samoúčelné.
04.10.2013 10:05 |

podobné články

Petr Štěpánek tvrdě účtuje s kritiky Robejška: Putna przní mozky našim dětem a Janda je nájemná politická kurvička. Velvyslanci Idiocie

 
ROZHOVOR „Vstup Petra Robejška do české politiky vyloženě vítám,“ říká jednoznačně předseda Alternativy pro Česko Petr Štěpánek. Sám vnímá potřebu politickou scénou pořádně zatřást a politiky vyznávající stejné civilizační hodnoty trochu pospojovat. Štěpánek přidává i své hodnocení nejpopulárnějšího politického subjektu v republice: „Babiš a ANO nejsou politická strana, nýbrž úkaz. ‚Všetci kradnú, iba ja čerpám‘.“ A nemá pochopení ani pro některé další známé osobnosti veřejného prostoru: „I říše jménem Idiocie potřebuje mít své velvyslance,“ podotýká Štěpánek.
26.11.2016 17:35 |

podobné články

Osobnosti: Petr Štěpánek (527 článků) , Petr Štěpánek (527 článků)

Práskači, totalitní fízlové, šmejdi... Petr Štěpánek chrlí nadávky na bývalé redaktory z Primy. A dodává: Uprchlíci jsou hrozba, nebagatelizujme

 
ROZHOVOR Kauza kolem televize Prima je nesmyslná, mílovými kroky se vracíme zpátky do totality. Tak mluví o ovlivňování redaktorů zpravodajství na Primě publicista, hudebník a člen přípravného výboru nové politické strany Alternativa pro Českou republiku Petr Štěpánek. Podle něj na vedoucích postech Primy pracují lidé, kteří hlavu používají k přemýšlení. V rozhovoru pro ParlamentníListy.cz řekl, že svoboda slova je v ohrožení, a varoval před nebezpečím islámu. Zároveň připomněl slova Muammara Kaddáfího, který před lety prohlásil, že Evropu dobudou dělohami žen. O integraci prý nemůže být ani řeč, stačí se podívat na předměstí Paříže, Birminghamu či Bruselu.
15.06.2016 18:15 |

podobné články

Osobnosti: Petr Štěpánek (527 článků) , Petr Štěpánek (527 článků)

Šmejdi! Prodejci vyhrožují důchodcům i smrtí!

 
Předváděcí akce – to je smršť nátlaku, lží a nehorázných obchodních taktik. Ty mají za cíl jediné – přinutit seniory k nákupu předraženého zboží za jakoukoliv cenu. Někdy i za cenu lidského života… Blesk vyzpovídal Vladimíra Velčovského, ústředního ředitele České obchodní inspekce, který si stejně jako my v redakci myslí, že pořadatelé akcí i jejich vyškolení prodejci jsou novodobí šmejdi.
11.04.2013 05:10 |

podobné články

Režisérka dokumentu Šmejdi: Svůj film považuju za eskalaci občanské aktivity

 
Manipulace, hrubé jednání, agrese a arogance. Třicetiletá novinářka Silvie Dymáková zachytila pomocí skrytých kamer drsné pozadí předváděcích akcí pro seniory. Během často úmorných podmínek v tělocvičnách nebo kulturácích jsou jim jako „výhry“ a „dárky“ nuceny nekvalitní věci za nehorázné ceny. Film trefně nazvaný Šmejdi jde ve čtvrtek do kin a na podzim ho uvede Česká televize. Vedle autentických záběrů a výpovědí poškozených přináší i pohled psycholožky a právníka. V současné době se natočeným materiálem zabývá policie.
17.04.2013 16:50 |

podobné články

Osobnosti: Silvie Dymáková (21 článků)

Filmové premiéry: Šmejdi, Marie Krøyer, Call Girl a Pravidla mlčení

 
Do kin vstupuje mimořádně naléhavý celovečerní dokument Šmejdi, v němž autorka Silvie Dymáková natočila skrytou kamerou praktiky předváděcích akcí pro seniory. Příběh manželky významného dánského malíře zachycuje dánsko-švédský film Marie Krøyer. Jedním z nejkontroverznějších švédských politických skandálů je inspirován film Call Girl. Adaptaci románu Neila Gordona Pravidla mlčení natočil jako režisér i představitel hlavní role Robert Redford.
18.04.2013 07:00 |

podobné články

Osobnosti: Robert Redford (52 článků) , Silvie Dymáková (21 článků)

Autorka filmu Šmejdi Dymáková: Vymývali mozek babičce, za to je zničím

 
Sylvě Dymákové je třicet let a po premiéře jejího debutního filmu Šmejdi se nezastaví. O rozhovor s ní stojí všechna média, film totiž vzbudil celospolečenský poprask. A to ze začátku netušila, že vůbec nějaký film natočí. Prostě se jí nelíbilo, že její babička na předváděcí akce jezdí, tak vzala skrytou kameru a ze zvědavosti se na jednu akci vypravila. Z toho, co viděla, byla v šoku, a tak se rozhodla jezdit na akce dál a pak pustit nasbírané materiály ven v podobě celovečerního dokumentu.  A ten se jí vážně povedl.
20.04.2013 05:50 |

podobné články

Podepiš, počítáme do deseti!, řvali šmejdi na Mirka! Řekněte ne, vzkazuje seniorům

 
Zkušenost s prodejci, kteří lidem nutí nepotřebné předražené zboží, má i Miroslav Hanáček (47) z Hranic na Moravě. Výletům, které jsou spojené s prodejní akcí, se vyhýbá obloukem… Když mu ale zavolal »fyzioterapeut«, že dokáže vyléčit bolesti zad, které má kvůli tomu, že je 23 let na vozíčku, souhlasil. A šmejdi přijeli k němu domů!
27.04.2013 05:45 |

podobné články