Článek

Slizká a odporná parta, bičuje Kalousek VV. Hodnocení: Skvěle, Pane politiku

 
Žádný jiný politik než místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek nezvolil na adresu Věcí veřejných tolik ostrých výroků po jejich nedávném pokusu rozkolísat vládu ohlášenou demisí jejich ministrů. Podle oslovených mediálních odborníků nazývá věci pravými jmény, čímž může získat sympatie. Nejde však o nějaký výbuch hněvu, ale každé slovo má dobře zváženo.
06.04.2012 14:20 |

podobné články

Osobnosti: Miroslav Kalousek (6156 článků)
Podobné články

Slizká a odporná parta, bičuje Kalousek VV. Hodnocení: Skvěle, Pane politiku

 
Žádný jiný politik než místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek nezvolil na adresu Věcí veřejných tolik ostrých výroků po jejich nedávném pokusu rozkolísat vládu ohlášenou demisí jejich ministrů. Podle oslovených mediálních odborníků nazývá věci pravými jmény, čímž může získat sympatie. Nejde však o nějaký výbuch hněvu, ale každé slovo má dobře zváženo.
06.04.2012 14:15 |

podobné články

Osobnosti: Miroslav Kalousek (6156 článků)

Styděl bych se, pane premiére, křičí Zavadil na demonstraci

 
Předseda Českomoravských odborových svazů Jaroslav Zavadil se samozřejmě ve svém projevu na Václavském náměstí opřel do vlády. Na místě má být asi 120 tisíc lidí a Zavadil uvedl, že vláda je slizká a odporná.
21.04.2012 13:41 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za IV. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Air Bank

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty, která je nejdůležitějším článkem hodnocení, stala Nejvstřícnější bankou za 4. čtvrtletí roku 2014 Air Bank. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 76,19 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena Fio banka s hodnocením 75,88 procent a třetí se umístila Komerční banka, která od poroty získala hodnocení 74,50 procent.
10.03.2015 14:21 |

podobné články

Hurikán Joaquin bičuje Bahamy a USA. Ztratila se loď s 33člennou posádkou

 
Hurikán Joaquin druhým dnem bičuje silným větrem a vlnobitím jižní oblasti Baham, kde hrozí vážné povodně. V oblasti se navíc pohřešuje nákladní loď s 33člennou posádkou.
02.10.2015 23:50 |

podobné články

Němec konvertoval k islámu. Christian pro ISIS bičuje lidi a pomáhá sekat ruce

 
Islámský stát zveřejnil nové propagandistické video. Tentokráte s rodilým Němcem, který konvertoval k islámu a našel tím „pravdu a světlo“. Nyní muslimský konvertita bičuje pro ISIS „viníky“, pomáhá se sekáním rukou a vyzývá k útokům na Západ.
07.09.2016 15:10 |

podobné články

Albrightová je odporná, píše Foldyna. Její krvavé stopy jsou prý po celém Srbsku

 
Poslanec Jaroslav Foldyna (ČSSD) tvrdě zkritizoval někdejší ministryni zahraničí USA Madeleine Albrightovou. Podle jeho názoru je to odporná žena, která má na rukou srbskou krev, neboť působila v administrativě prezidenta Clintona, který na konci devadesátých let posvětil bombardování Srbska. Albrightová přijela do Terezína uctít památku svých předků, kteří zemřeli za války.
23.07.2012 10:25 |

podobné články

Osobnosti: Jaroslav Foldyna (364 článků)

Albrightová je odporná, píše Foldyna. Její krvavé stopy jsou prý po celém Srbsku

 
Poslanec Jaroslav Foldyna (ČSSD) tvrdě zkritizoval někdejší ministryni zahraničí USA Madeleine Albrightovou. Podle jeho názoru je to odporná žena, která má na rukou srbskou krev, neboť působila v administrativě prezidenta Clintona, který na konci devadesátých let posvětil bombardování Srbska. Albrightová přijela do Terezína uctít památku svých předků, kteří zemřeli za války.
23.07.2012 10:30 |

podobné články

Osobnosti: Jaroslav Foldyna (364 článků)

Odporná vražda Vanesky (†1,5): Za ubití dcery 10 let kriminálu!

 
Odporná vražda vloni v prosinci zahýbala každým ve vesničce Sedlnice na Novojičínsku. Mladá matka Nikola (18) tam doslova ubila dceru Vanesku (†1,5). Teď za to dostala 10 let kriminálu.
10.06.2014 05:15 |

podobné články

Senátor, který prohrál volby: Podlá a odporná kampaň. Můj protikandidát, profesor Hampl, používal estébácké metody

 
Neúspěšný kandidát do Senátu, který neobhájil svůj mandát, Zdeněk Schwarz se na svém profilu na ParlamentníchListech.cz ohlíží za předvolební kampaní. Podle něj žádná předchozí kampaň ještě nebyla tak podlá a odporná, jako ta letošní. V odpovědi čtenářce uvádí hned několik nefér útoků, které zaznamenal. Kandidát lidovců, který nakonec zvítězil, Václav Hampl, podle něj používal estébácké metody a v kampani ukázal, že nemá vlastní názor.
21.10.2014 12:25 |

podobné články

Osobnosti: Zdeněk Schwarz (44 článků)

Halina Pawlowská reagovala na urážky Studenkové: Co říká na to, že je prý odporná?

 
Odporná, protivná, hnusná žena. Tak o Halině Pawlowské  (60) , české moderátorce a spisovatelce, promluvil ve slovenské Markíze dřívější herecký sexsymbol Zdena Studenková  (60) . I když televize vypípala, o kom hovoří , Super.cz se podařilo najít důkaz, že šlo skutečně o bývalou moderátorku již dávno zaniklého pořadu Banánové rybičky. Kromě toho jsme se s Pawlowskou spojili. Co na urážlivá slova říká?
12.05.2015 15:35 |

podobné články

Osobnosti: Halina Pawlowská (476 článků) , Zdena Studenková (120 článků)

Průzkum STEM: Popularita u nejlépe hodnocených politiků je mírně oslabena

 
I přes další snížení podílu příznivých hodnocení zůstává ministr financí A. Babiš nejlépe hodnoceným politikem. Horší hodnocení zjišťujeme rovněž u dalších politiků na předních místech žebříčku popularity, M. Stropnického, B. Sobotky a M. Chovance, příznivý názor na ně má polovina veřejnosti. Ostatní členy vlády veřejnost hodnotí podobně jako na konci roku 2015, pouze u J. Dienstbiera a K. Šlechtové je podíl pozitivních hodnocení mírně vyšší. Noví první místopředsedové opoziční ODS a TOP 09 A. Udženija a M. Ženíšek nejsou zatím mezi občany příliš známí, stejně jako předseda hnutí Úsvit M. Lidinský.
04.04.2016 11:25 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za I. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Fio banka

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odbobné poroty stala Nejvstřícnější bankou za roku 1. čtvrtletí roku 2014 Fio banka. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 77,29 procentního bodu. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena UniCredit Bank s hodnocením 75,5 procentního bodu a třetí se umístila Česká spořitelna, která od poroty získala hodnocení 75,43 procentního bodu.
18.06.2014 16:40 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za I. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Fio banka

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty stala Nejvstřícnější bankou za 1. čtvrtletí roku 2014 Fio banka. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 77,29 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena UniCredit Bank s hodnocením 75,5 procent a třetí se umístila Česká spořitelna, která od poroty získala hodnocení 75,43 procent.
19.06.2014 09:40 |

podobné články

Bělobrádek (KDU-ČSL): Vysoké školy budou mít dost času se připravit na nový způsob hodnocení výzkumných organizací

 
Nové zásady hodnocení výzkumných organizací od roku 2017, které přinesou velké změny stávajícího systému, schválila vláda na svém zasedání ve středu 8. února. Metodiku hodnocení výzkumných organizací a hodnocení programů účelové podpory výzkumu, vývoje a inovací předložil místopředseda vlády Pavel Bělobrádek.
08.02.2017 14:40 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Bělobrádek (1438 článků)

Vaše Věc: Spokojenost se Sobotkovou vládou rapidně klesá

 
Centrum pro výzkum veřejného mínění se ve svém průzkumu zaměřilo na oblast hodnocení vlády B. Sobotky. Průzkum týkající se hodnocení vlády provádí CVVM pravidelně jednou za rok, a z toho letošního vyplývá, že si vláda B. Sobotky v hodnocení oproti loňskému roku pohoršila, a její hodnocení v očích občanů od zahájení činnosti této vlády stále klesá ve všech zkoumaných aspektech.
11.03.2017 19:15 |

podobné články

Youtuber Fatty Pillow vyzval fanoušky, aby špatně hodnotili restauraci, ve které se mu nelíbilo! Těm se podařilo změnit hodnocení za půl hodiny!

 
Notoricky známý a populární youtuber Fatty Pillow nedávno navštívil pražskou restauraci Podolka, která byla podle facebookového hodnocení 4,5 celkem populární. Jemu se v ní ovšem vůbec nelíbilo, a tak své fanoušky vyzval, aby záměrně dávali restauraci nízké hodnocení. Hodnocení se mu sice podařilo srazit, ale sám za tento počin nesklidil žádné ovace.
17.06.2017 12:30 |

podobné články

Osobnosti: Fatty Pillow (8 článků)

To si nech na Silvestra. Kalousek pochválil sám sebe a odpověď je tu

 
Ministr financí Miroslav Kalousek v Právu odmítl snahu opozičních politiků i odborářů vsugerovat veřejnosti, že „ministr Kalousek neumí vybírat daně“. A snesl celou řadu příkladů, kdy se podařilo odhalit daňové úniky a podvody. Za silvestrovský žertík ministrův článek označil stínový ministr financí Jan Mládek. Exministr Vlastimil Tlustý k tomu podotkl, že Kalousek nechápe, že lidé jsou stejně chytří jako on. Podle něj tak Kalousek nevybere víc ani na spotřební dani a ani na té z přidané hodnoty.
28.12.2011 08:10 |

podobné články

Osobnosti: Vlastimil Tlustý (203 článků) , Miroslav Kalousek (6156 článků) , Jan Mládek (664 článků)

To si nech na Silvestra. Kalousek pochválil sám sebe a odpověď je tu

 
Ministr financí Miroslav Kalousek v Právu odmítl snahu opozičních politiků i odborářů vsugerovat veřejnosti, že „ministr Kalousek neumí vybírat daně“. A snesl celou řadu příkladů, kdy se podařilo odhalit daňové úniky a podvody. Za silvestrovský žertík ministrův článek označil stínový ministr financí Jan Mládek. Exministr Vlastimil Tlustý k tomu podotkl, že Kalousek nechápe, že lidé jsou stejně chytří jako on. Podle něj tak Kalousek nevybere víc ani na spotřební dani a ani na té z přidané hodnoty.
28.12.2011 08:45 |

podobné články

Osobnosti: Vlastimil Tlustý (203 článků) , Miroslav Kalousek (6156 článků) , Jan Mládek (664 článků)

Pravičák: Kalousek schválně škodí

 
Všechno špatně, pane ministře Kalousku. Tak by se dalo shrnout hodnocení ekonomů Víta Jedličky a Pavla Kohouta nad aktuálními návrhy, pod kterými je Miroslav Kalousek podepsán. Jedlička dokonce míní, že státnímu rozpočtu ministr financí úmyslně škodí. Podle ekonomů je nesmyslně navržena i připravovaná finanční ústava.
13.06.2013 08:55 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Kohout (214 článků) , Miroslav Kalousek (6156 článků)