Článek

Skvělá Soukalová! Ze Sibiře si přiveze velký glóbus, ovládla i hodnocení stíhačky

 
Stíhací závod žen v ruském Chanty-Mansijsku sice vyhrála Finka Kaisa Mäkäräinenová, spokojená však musí být i Gabriela Soukalová, která si čtvrtým místem zajistila nejen zisk dalšího malého křišťálového glóbu za hodnocení disciplíny, ale i celkové vítězství. 
19.03.2016 14:30 |

podobné články

Osobnosti: Gabriela Koukalová (191 článků)
Podobné články

Famózní Soukalová! Ze Sibiře veze další zlato a Šlesingr má bronz!

 
Gabriela Soukalová vyhrála předposlední závod biatlonové sezony! Na trati sobotní stíhačky uhájila první pozici ze sprintu. Je to už její třetí vítězství ve Světovém poháru!
16.03.2013 12:35 |

podobné články

Osobnosti: Gabriela Koukalová (191 článků)

Víme první: Biatlonistka Soukalová ukončí vztah s Koukalem, který se jí do té doby bude držet jako klíště!

 
Biatlonistka "Gabriela Soukalová":http://www.extra.cz/tema/gabriela-soukalova (24), aktuálně "největší česká kočka":http://www.extra.cz/biatlonistka-soukalova-ma-talent-v-soci-sebrala-dvakrat-stribro-ale-v-hrdle-ma-zlato-tohle-je-jeji-dalsi-song, co se zimních sportů týče, se spustila s badmintonistou "Petrem Koukalem":http://www.extra.cz/tema/petr-koukal (28) a její fanatičtí ctitelé rozhodně nemusejí myslet na sebevraždu.
06.07.2014 08:20 |

podobné články

MÓDNÍ POLICIE: Soukalová je skvělá ve sportu, ale v módě by mohla přidat

 
Královna biatlonové zimy Gabriela Soukalová (26) si pro velký křišťálový globus přišla v červených šatech od Beaty Rajské, která je oblíbenou návrhářkou sportovkyně. Podle módní policistky Martiny Hřebíkové by však biatlonistka měla častěji využít rady odborníků.
21.03.2016 13:50 |

podobné články

Osobnosti: Beata Rajská (142 článků) , Gabriela Koukalová (191 článků)

Biatlonistka Soukalová má Talent! V Soči sebrala dvakrát stříbro, ale v hrdle má zlato. Tohle je její další song

 
"Gabriela Soukalová":http://www.extra.cz/tema/gabriela-soukalova toho dostala od sudiček do vínku dost. Je skvělá "biatlonistka":http://www.extra.cz/tema/biatlonicka, má dobrý hlas a umí zpívat, a navíc je ještě hezká.
24.03.2014 12:45 |

podobné články

Kráska Soukalová měla strach o tátu. Snad ho z toho netrefilo!

 
Ještě několik hodin po svém třetím vítězství v Chanty-Mansijsku po sobě kroutila biatlonistka Gabriela Soukalová nevěřícně hlavou. V nedělním posledním finále Světového poháru navázala na triumfy ze sprintu a stíhačky a ovládla i závod s hromadným startem. Letošní hvězda českého biatlonu nenacházela slova.
18.03.2013 07:55 |

podobné články

Osobnosti: Gabriela Koukalová (191 článků)

Skvělá Soukalová znovu kralovala na Sibiři. Završila vítězný hattrick!

 
Biatlonová fantazie! Gabriela Soukalová ovládla poslední kolo Světového poháru v sibiřském Chanty - Mansijsku a završila vítězný hattrick. Po sprintu a stíhacím závodě vyhrála i závod s hromadným startem, poslední závod v sezoně.
17.03.2013 11:40 |

podobné články

Osobnosti: Gabriela Koukalová (191 článků)

Máme pro vás tip, jak ušetřit peníze. Zkuste Globus Bonus kartu!

 
Navštěvujete pravidelně hypermarkety nebo Baumarkty Globus? Tak to se určitě zaregistrujte do věrnostního programu Globus Bonus a nakupujte ještě výhodněji. Nákupem vybraných výrobků označených logem Globus Bonus získáváte část svých peněz zpět.
15.07.2013 00:15 |

podobné články

Soukalová znovu na pódiu! V Ruhpoldingu dojela třetí a navýšila svůj náskok v čele SP

 
Vytrvalostní závod biatlonistek v německém Ruhpoldingu ovládla Italka  Dorothea Wiererová. Gabriela Soukalová si i přes jedno zaváhání na střelnici dojela pro třetí místo a navýšila svůj náskok v čele hodnocení Světového poháru na pětačtyřicet bodů. 
14.01.2016 16:40 |

podobné články

Osobnosti: Gabriela Koukalová (191 článků)

Další české biatlonové zlato! Skvělá Vítková ovládla sprint

 
Poté, co jako finišmanka dotáhla české kvarteto k prvnímu místu ve štafetě, zazářila biatlonistka Veronika Vítková v německém Oberhofu také v individuálním závodě. Ovládla sprint a poprvé v kariéře slaví vítězství v závodě Světového poháru. Gabriela Soukalová obsadila slušné 6. místo.
09.01.2015 18:02 |

podobné články

Osobnosti: Gabriela Koukalová (191 článků)

Biatlonová sezona vrcholí. Dokáže Gabriela Soukalová získat velký křišťálový glóbus?

 
Prakticky celou zimu vládla Světovému poháru biatlonistek, v posledních týdnech se však její náskok v čele průběžného pořadí dramaticky snížil. Dokáže Gabriela Soukalová ve zbývajících třech závodech odrazit nápor královny světového šampionátu Marie Dorinové Habertové? 
16.03.2016 15:30 |

podobné články

Osobnosti: Gabriela Koukalová (191 článků)

Soukalová vyhrála sprint v Presque Isle a suverénně vládne celkovému hodnocení

 
Gabriela Soukalová si v dnešním závodě v americkém Presque Isle dojela pro třetí vítězství v letošní sezoně. Česká reprezentantka zvýšila svůj náskok na čele průběžného hodnocení už na více jak sto bodů a udělala další důležitý krok k celkovému triumfu ve Světovém poháru.
11.02.2016 20:20 |

podobné články

Osobnosti: Gabriela Koukalová (191 článků)

Krásná biatlonistka Soukalová: Splnila slib Blesku, zazpívala divákům!

 
Česko nemusí hledat SuperStar, jednu už našlo. Biatlonistka Gabriela Soukalová (23) před šampionátem v Novém Městě na Moravě slíbila, že pokud vyhraje medaili, zazpívá. A protože má bronz, bylo při závěrečném ceremoniálu na čase splnit svůj slib. Soukalová vyšvihla písničku Don´t Speak od skupiny No Doubt a divákům spadla čelist. "Nakonec jsme se dohodli, že když je to MS, tak by bylo příhodné dát anglickou píseň," vysvětlila výběr songu pohledná česká reprezentantka.
18.02.2013 08:55 |

podobné články

Osobnosti: Gabriela Koukalová (191 článků)

Tak tomu neuvěříte: Stříbrná olympijská biatlonistka Soukalová utekla do lesa a pustila se do romantického zpěvu!

 
Biatlonistka "Gabriela Soukalová":http://www.extra.cz/tema/gabriela-soukalova včera získala stříbrnou medaili v závodu na 12,5 kilometru s hromadným startem. Doteď se ale příliš netušilo o jejích ambicích zpěvačky, které nejsou zas tak staré.
18.02.2014 18:25 |

podobné články

Biatlonistka Soukalová se dala dohromady s badmintonistou Koukalem

 
Ještě v květnu biatlonistka Gabriela Soukalová (24) na naši kameru chválila přítele Mirka, jak ustál její slávu, ale teď je podle všeho jejich vztah už minulostí. Soukalová se ukázala ruku v ruce s badmintonistou Petrem Koukalem (28).
04.07.2014 14:25 |

podobné články

Osobnosti: Petr Koukal (105 článků) , Petr Koukal (105 článků) , Gabriela Koukalová (191 článků)

Soukalová má z vytrvalostního závodu stříbro! Porazila ji neznámá Ruska

 
Česká biatlonistka Gabriela Soukalová měla ve vytrvalostním závodě na mistrovství světa na dosah zlato. Díky čisté střelbě ji ale porazila téměř neznámá Ruska Jekatěrina Jurlovová, na kterou stříbrná Soukalová ztratila 23 sekund. Veronika Vítková doběhla osmá.
11.03.2015 20:11 |

podobné články

Osobnosti: Gabriela Koukalová (191 článků)

Z nejkrásnější české sportovkyně je zrzka: Jak se vám bývalá blondýnka Gábina Soukalová líbí?

 
Naše nejlepší biatlonistka Gabriela Soukalová prošla pořádnou změnou. Před pár dny se z něžné blondýnky stala sexy zrzka. "Říkala jsem si, že by bylo fajn po letech udělat změnu. Byla jsem zvědavá a šla jsem do toho. Zatím mi to vůbec nevadí, barva se mi líbí. Nějaké pochvaly už byly, byli i lidé, kterým jsem se ale jako blondýnka líbila víc," řekla Super.cz Soukalová.
28.03.2015 15:15 |

podobné články

Osobnosti: Gabriela Koukalová (191 článků)

Soukalová neudržela vedení a ve stíhačce dojela pátá, Vítková skončila osmá

 
Česká biatlonistka Gabriela Soukalová neudržela vedení po sobotním sprintu a ve stíhacím závodu v Östersundu dojela pátá. Do první desítky se vměstnala i Veronika Vítková, která skončila na osmém místě. Z vítězství se radovala Finka Kaisa Mäkäräinenová. Soukalová se navzdory dnešním propadu stále drží na čele světového poháru.
06.12.2015 15:25 |

podobné články

Osobnosti: Gabriela Koukalová (191 článků)

Soukalová si v Canmore dojela pro bronz a stále vládne Světovému poháru

 
Gabriela Soukalová si v dnešním závodě s hromadným startem v kanadském Canmore dojela pro bronzovou příčku. Česká běžkyně nestačila pouze na Francouzsku Marii Dorinovou Habertovou a vítěznou Italku Dorotheu Wieverovou. Soukalová si tak nadále s velkým náskokem udržuje vedení v průběžném pořadí Světového poháru.
06.02.2016 21:05 |

podobné články

Osobnosti: Gabriela Koukalová (191 článků)

Světový pohár ve sjezdovém lyžování poprvé putuje do rukou Rakušanky Fenningerové

 
Rakouská lyžařka Anna Fenningerová vyhrála poprvé v kariéře celkové hodnocení Světového poháru. Velký křišťálový glóbus si zajistila díky druhému místu v superobřím slalomu ve finále seriálu v Lenzerheide. Závod vyhrála domácí Švýcarka Lara Gutová a ovládla hodnocení disciplíny. 
13.03.2014 13:10 |

podobné články

Osobnosti: Anna Rakouská (3 články)