Článek

Sekání nepřátel po desítkách v boji s tisícinásobnou přesilou! Recenze Hyrule Warriors: Definitive Edition

 
Království Hyrule je v obležení tolika monster, že ho tentokrát ani Link nedokáže ochránit. Naštěstí není na nadcházející bitvy megalomanských rozměrů sám. Záda mu bude krýt spousta kamarádů, spolubojovníků a co je nevídané, dokonce i sama princezna Zelda. Světy hromadných řežeb Dynasty Warriors a kultovní RPG ságy The Legend of Zelda se opět protnuly, tentokrát v definitivním vydání akce s tisíci nepřátel Hyrule Warriors: Definitive Edition.
16.05.2018 15:05 |

podobné články

Podobné články

Volkswagen spouští akční nabídku Comfort Edition

 
Volkswagen rozšiřuje nabídku populárních akčních modelů Comfort Edition. Mezi novinky patří Polo Comfort Edition a ještě výhodnější podmínky u modelů Touran Comfort Edition, Golf Comfort Edition a Golf Variant Comfort Edition. Všem modelům Comfort Edition je společná mimořádně atraktivní cena v kombinaci s nadstandardní výbavou. K dispozici je rovněž výhodné financování Volkswagen Finance od ŠkoFINu.
04.09.2014 11:56 |

podobné články

Dvojitá recenze Fire Emblem Warriors: Podívali jsme se na zoubek verzi pro Switch i N3DS

 
Sága tahových strategií se silnými RPG prvky Fire Emblem patří k největším tahákům konzolí od Nintenda. Tentokrát se však herní pojetí úplně změnilo. Fire Emblem Warriors je totiž klasickou rubačkou ve stylu série Dynasty Warriors se známými postavami z legendární série strategií. Testu jsme přitom podrobili obě vydané verze – pro Switch i New Nintendo 3DS.
26.10.2017 14:20 |

podobné články

Opravdový klenot! Recenze The Legend of Zelda: Breath of the Wild

 
Jeden z největších hrdinů všech dob se probudil ze staletého spánku. Království Hyrule opět potřebuje jeho pomoc. Terorizuje ho prastaré zlo v podobě Calamity Ganona. Je jenom na Linkovi, aby probudil princeznu Zeldu a spolu nastolili v Hyrule mír a klid. Akční RPG The Legend of Zelda: Breath of the Wild je opravdovým herním klenotem a nejlepší hrou Nintenda pro novou konzoli Switch.
01.04.2017 13:55 |

podobné články

Speciálka Bioshock Infinite bude obsahovat i sošku Songbirda

 
Sice už jsem z kupování speciálních edic odrostl (nebo mi spíše nenarostl byt), ale cítím, že tady budu muset hodně bojovat nutkáním si speciální limitku BioShock Infinite: Ultimate Songbird Edition pořídit. Nyní totiž byly zveřejněny obsahy a ceny dvou limitovaných edic hry – tou první je právě Ultimate Songbird Edition, tou druhou je prozaicky nazvaná Premium Edition....
18.10.2012 16:55 |

podobné články

Volkswagen: Nové akční modely Volkswagen Comfort Edition

 
Volkswagen startuje novou akční nabídku Volkswagen Comfort Edition. Akční nabídka Comfort Edition nyní nově i pro vozy Golf a Golf Variant.
01.03.2014 09:20 |

podobné články

Nové akční modely Volkswagen Comfort Edition

 
Volkswagen startuje novou akční nabídku Volkswagen Comfort Edition. Akční nabídka Comfort Edition nyní nově i pro vozy Golf a Golf Variant.
02.03.2014 21:30 |

podobné články

Recenze: Lara Croft je v Tomb Raider: Definitive Edition ještě krásnější než dřív!

 
Není tomu ani rok, co série Tomb Raider prošla opěvovaným restartem, ve kterém se ze zkušené archeoložky stala teprve mladá žena, která po ztroskotání na ostrově v Dračím trojúhelníku bojuje o holý život a získává zkušenosti v prolézání kobek. Poslední díl se nyní dočkal konverze pro konzole nové generace a nutno přiznat, že Lara Croft je nyní ještě krásnější. Stejně jako celá hra.
12.02.2014 15:10 |

podobné články

Osobnosti: Lara Croft (85 článků)

Lovení démonů, sex se striptérkami a smršť nadávek: Recenze DmC Devil May Cry: Definitive Edition

 
Je přisprostlý, se sexuální střídmostí si hlavu rozhodně neláme, chlastá jednu flašku za druhou a jeho slovník přirovnat ke dlaždičově by byla urážka dlaždiče. Seznamte se s Dantem, reinkarnovanou verzí lovce démonů. Ten se už dva roky zpátky blýsknul v restartovaném dobrodružství na konzolích minulé generace, které se teď vrací na novou generaci herních mašinek s razancí dobře mířené pravačky.
04.05.2015 21:40 |

podobné články

Usekané hlavy a vytrhané vnitřnosti na 3 způsoby: Recenze Dead Island Definitive Edition

 
Stejně jako se nemrtví vracejí ze svých hrobů, tak i série Dead Island se stále vrací. A byť to vypadá, že se regulérního druhého dílu jen tak nedočkáme, je zde alespoň vylepšený originál se svým následovníkem a příjemným bonusem navíc. Máte chuť vyrazit na tropickou dovolenou, kde se namísto zakusování do ovoce trhá zuby lidské maso?
17.07.2016 17:55 |

podobné články

Konec čekání, NBA kralují basketbalisté Golden State Warriors

 
Po dlouhých čtyřiceti letech se dočkali. Basketbalisté Golden State Warriors vyhráli na palubovce Clevelandu 105:97, finálovou sérii 4:2 a stali se mistry NBA.
17.06.2015 08:36 |

podobné články

Sleeping Dogs: Definitive Edition – městská akce, kterou byste neměli zaspat!

 
Policista v utajení Wei Shen se vrátil a s ním i dva roky stará a neprávem opomíjená městská akce, která má stále co nabídnout. Tentokrát v graficky vylepšené verzi a se všemi dosud vydanými přídavky. Že jste ji ještě nehráli? Tak zbystřete!
29.10.2014 15:30 |

podobné články

Project Zero 2: Wii Edition - recenze

 
Dvě mladé dívky (dvojčata), opuštěná vesnice, spousta duchů a strach o život budou vašimi hlavními společníky v Project Zero 2: Wii Edition. Žánrově jde o survival horor, viděný z perspektivy třetí osoby, v němž sledujete velice pomalu se odvíjející příběh zmíněných dvou dívek. Brzy po startu hry se dvojice rozdělí a vámi ovládaná osoba musí zachránit svou sestru,...
17.12.2010 14:10 |

podobné články

Osobnosti: Petr Nečas (9263 článků)

NBA Jam On Fire Edition je absurdní basketbalová hra

 
(Recenze) Sportovní simulace technického basketbalu a fotorealistická grafika? Ani náhodou, NBA Jam On Fire Edition je totiž arkádovou hrou do morku kosti, ve které nejde o nic jiného než samotnou hratelnost. V zápasech dva na dva kromě basketbalových fíglů předvedete i tvrdé fauly!
18.10.2011 12:05 |

podobné články

Grand Theft Auto se zombiemi: Recenze State of Decay: Year One Survival Edition

 
Vrátili jste se z výletu a doma v údolí Trumbull Valley to vypadá, že se ze všech stali nelítostní kanibalové. Pravda je však mnohem horší, po propuknutí záhadné epidemie se staly z většiny lidí zombie. Máte na to, abyste přežili? Videohra State of Decay: Year One Survival Edition naplno prověří vaše schopnosti přežití.
29.04.2015 17:40 |

podobné články

Amputace ruky na vlastní kůži ve virtuální realitě! Recenze Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition

 
Resident Evil 7: Biohazard změnil zažitou kameru z pohledu třetí osoby na první, navrátil se skutečně k hororovým kořenům, nechyběly v něm opravdové hlavolamy, ze zmutované rodiny Bakerových šel skutečně strach a dodnes jde o nejlepší videohru pro virtuální realitu PlayStation VR. A teď se tento skvělý horor vrátil i se všemi dodatečně stahovatelnými přídavky včetně nových Not a Hero a End of Zoe v kompletní edici. Dámy a pánové, je tady Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition.
20.12.2017 16:10 |

podobné články

Želvy Ninja mlátí Hellboye aneb parta je konečně kompletní. Recenze Injustice 2 Legendary Edition

 
Komiksová bojovka Injustice 2, za kterou stojí tvůrci ještě slavnější mlátičky Mortal Kombat NetherRealm Studios, se hodně povedla. Nabídla propracovaný bojový systém, hodně postav, oslňující speciální útoky, interaktivní arény, krásnou grafiku a spoustu dalších věcí, kvůli kterým stálo za to si ji pořídit a zahrát. Jenže stejně měla škraloup. Nešlo o nic horšího než o opovržení hodné mikrotransakce a dodatečný placený obsah, kvůli kterým hráči nedostali všechny bojovníky. Finální podoba hry Injustice 2 Legendary Edition to ale napravuje.
01.04.2018 22:15 |

podobné články

Vyhrajte elegantní a praktický mini notebook HP 1199ec Vivienne Tam Special Edition PC

 
Zapojte se do naší SMS soutěže a vyhrajte mini notebook HP 1199ec Vivienne Tam Special Edition PC, který byl navržen módní návrhářkou Vivienne Tam.
03.08.2009 10:50 |

podobné články

Závodní smartphone: Acer Liquid Mini Ferrari Edition

 
Tchajwanský výrobce výpočetní techniky Acer již v minulosti představil netbook v rudých barvách Ferrari. Nyní se ale automobilka, která stojí za jedněmi z nejluxusnějších vozů světa, dočká »vlastního« smartphonu. Milovníci rychlé jízdy by si neměli nechat ujít Acer Liquid Mini Ferrari Edition
13.09.2011 17:35 |

podobné články

Luxusní Chrysler 300C Luxury Edition

 
Chrysler 300 Luxury Edition je vlajkovou loďí značky a bude následovat ostatní vozy 300C a 300S z modelové řady představené na začátku tohoto roku na výstavě New York Auto Show.
28.12.2011 08:45 |

podobné články