Článek

Sebevražedný oddíl je kasovním trhákem. Špatné recenze diváky neodradily

 
Sebevražedný oddíl s Willem Smithem a Margot Robbie utržil v USA o prvním víkendu přes 135 milionů dolarů. Recenze však označují film za velmi slabý.
08.08.2016 16:30 |

podobné články

Osobnosti: Will Smith (113 článků) , Will Smith (113 článků) , Margot Robbie (35 článků)
Podobné články

Autorka 50 odstínů šedi vydělala 2 miliardy: Utráci jen za speciální podprsenky!

 
Kniha se stala bestsellerem, film kasovním trhákem. Ženy 50 odstínů šedi milují, muži naopak proklínají a autorku Eriku Leonard James (51) označují za stokilovou frustrovanou starou pannu, o kterou žádný chlap ani nezavadí. Ve skutečnosti je to ale úplně jinak! – Kniha se stala bestsellerem, film kasovním trhákem. Ženy 50 odstínů šedi milují, muži naopak proklínají a autorku Eriku Leonard James (51) označují za stokilovou frustrovanou starou pannu, o kterou žádný chlap ani nezavadí. Ve skutečnosti je to ale úplně jinak!
03.03.2015 05:10 |

podobné články

Šílený Joker ožívá. Sebevražedný oddíl fanoušky nadchnul

 
Podívejte se na první oficiální trailer k filmu Sebevražedný oddíl podle stejnojmenné komiksové předlohy. Premiéra je naplánovaná na srpen 2016.
14.07.2015 16:21 |

podobné články

Šílenci ze Sebevražedného oddílu vyrážejí na nebezpečnou misi. Vedou je Harley Quinn a Joker

 
Nový trailer k filmu Sebevražedný oddíl (Suicide Squad) ukazuje ještě více šílenosti, akce a hlášek. Parta kriminálníků dostane od vládní agentky Amandy Waller (Viola Davis) nebezpečný úkol výměnou za zmírnění trestů. V traileru se představí Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), Boomerang (Jai Courtney), Rick Flagg (Joel Kinnaman), Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) nebo Joker (Jared Leto). Film podle stejnojmenného komiksu vydavatelství DC Comics režíruje David Ayer (Patrola, Železná srdce), který napsal i scénář. Sebevražedný oddíl dorazí do českých kin 4. srpna.
21.01.2016 07:40 |

podobné články

Osobnosti: David Ayer (4 články)

Sebevražedný oddíl je filmová sebevražda, píší kritici. Natočil jsem ho pro fanoušky, tvrdí režisér

 
David Ayer natočil Sebevražedný oddíl pro fanoušky. Brání se tak negativním kritikám v zámoří, které film s Jaredem Letem, Margot Robbie a Willem Smithem označují za jeden z nejhorších komiksových snímků.
03.08.2016 17:10 |

podobné články

Osobnosti: Will Smith (113 článků) , Jared Leto (85 článků) , David Ayer (4 články) , Will Smith (113 článků) , Margot Robbie (35 článků)

Tarantinův film s Bradem Pittem v hlavní roli vydělal miliardu korun za víkend!

 
Film Hanebný pancharti se stává kasovním trhákem.
28.08.2009 05:05 |

podobné články

Osobnosti: Brad Pitt (1524 článků)

Avatar je druhým největším kasovním trhákem světa. Po Titaniku

 
Film se stal teprve pátým snímkem světa, který překonal hranici jedné miliardy vydělaných dolarů
09.01.2010 14:00 |

podobné články

Harry Potter trhá rekordy! Za víkend milion diváků

 
Na víkendové promítání nového dílu potterovské ságy Harry Potter a Relikvie smrti se už v Británii v předprodeji prodal milion lístků. Oznámila to společnost Warner Bros., která ho natočila. Nový film tak zřejmě bude největším britským kasovním trhákem roku.
19.11.2010 13:50 |

podobné články

Osobnosti: Harry Potter (1185 článků)

Nejkrásnější svatební šaty současnosti? Za 14 tisíc můžete vypadat jako filmová hvězda

 
I další část veleúspěšné ságy Twilight se stala kasovním trhákem. Jen během prvního víkendu po uvedení do kin vydělal poslední díl Twilight Saga: Rozbřesk - 1. část v přepočtu více než 2,5 miliardy korun. Filmová Bella (Kristen Stewart) se v něm vdávala za Edwarda (Robert Pattinson) a měla na sobě překrásné hedvábné šaty s vlečkou, dlouhými rukávy a krajkově vyšívanými zády. A právě zdařilá replika těchto úchvatných svatebních šatů v originále od Caroliny Herrery bude k dostání i veřejnosti.
27.11.2011 11:25 |

podobné články

Osobnosti: Edward Bell (11 článků)

Expendables 2 vyměknou, film bude přístupný

 
Expendables (Postradatelní) byl akční snímek nepřístupný dětem, který se v roce 2010 stal kasovním trhákem s hrubou tržbou cca 274 miliónů dolarů. Producenti se ale rozhodli, že je třeba vydělat ještě více a přizpůsobili druhý díl požadavkům přístupnosti. V USA získal označení PG-13.
19.01.2012 13:15 |

podobné články

Nepřehlédněte: Lindsay Lohan nafotila další pořádně rajcovní fotky

 
Kariéra některých slavných hereček a zpěvaček začínala nejdříve u modelingu. U Lindsay Lohan  (25) je to přesně naopak. Přestože Lindsay se jako dítě objevila v desítkách filmů, v posledních letech se jí nedaří získat roli v takovém snímku, který by se stal kasovním trhákem. Jako modelka je ale žádaná stále častěji. Její neúspěch ve filmovém průmyslu lze možná vysvětlit i tím, že se režiséři neodvažují Lohan s její nevyzpytatelnou a nespolehlivou povahou vůbec do větších a nákladných projektů obsadit.
24.02.2012 09:15 |

podobné články

Osobnosti: Lindsay Lohan (685 článků)

Skyfall za první víkend vydělal rekordní 1,5 miliardy. A to bez tržeb v USA

 
Novým britským rekordem a světovým kasovním trhákem se už po prvním víkendu od premiéry stala bondovka Skyfall. Uvedena do kin byla v pátek 26. října a po celém světě už vydělala v přepočtu více než 1,5 miliardy korun. Přitom v USA bude mít snímek premiéru až 9. listopadu a tamní tržby mají být podle očekávání ohromné.
30.10.2012 21:23 |

podobné články

Babovřesky jsou zlatý důl: Nejvíce se napakovala Vondráčková!

 
Nová komedie Zdeňka Trošky je kasovním trhákem a v kinech už nasbírala přes půl milionu diváků, kteří na vstupenkách zaplatili 70 milionu korun. Z tohoto úspěchu mají radost i herci, kteří si díky Babovřeskám přišli na pořádný balík.
28.03.2013 05:20 |

podobné články

Babovřesky jsou zlatý důl: Nejvíce se napakovala Vondráčková!

 
Nová komedie Zdeňka Trošky je kasovním trhákem a v kinech už nasbírala přes půl milionu diváků, kteří na vstupenkách zaplatili 70 milionu korun. Z tohoto úspěchu mají radost i herci, kteří si díky Babovřeskám přišli na pořádný balík.
30.03.2013 11:09 |

podobné články

Osudové ženy Toma Cruise! S kterou mu to nejvíc slušelo?

 
Herec Tom Cruise prorazil roku 1983 rolí ve filmu Riskantní podnik. Jeho velká sláva ale začala nabírat obřích rozměrů až o tři roky později díky filmu Top Gun, který se stal největším kasovním trhákem roku 1986. Je proto logické, že hvězda akčních filmů neměla problém na milostném poli, krásné ženy se mu vrhaly do náručí a je tomu tak i dodnes. Podívejte se na ženy, které zahřívaly lůžko hvězdnému Tomovi!
09.07.2013 13:55 |

podobné články

Osobnosti: Tom Cruise (852 článků)

Film »50 odstínů šedi« už našel hlavní hrdinku: Na drsný sex najali dceru Mel Griffith!

 
Hlavní role pro filmové ztvárnění knižního bestselleru 50 odstínů šedi jsou rozdány. Nedostaly je žádné hollywoodské hvězdy, ale talentovaní herci, kterým patří filmová budoucnost. Natáčení erotikou nabitého filmu, který se určitě stane kasovním trhákem, může začít.
04.09.2013 09:10 |

podobné články

Film »50 odstínů šedi« už našel hlavní hrdinku: Na drsný sex najali dceru Mel Griffith!

 
Hlavní role pro filmové ztvárnění knižního bestselleru 50 odstínů šedi jsou rozdány. Nedostaly je žádné hollywoodské hvězdy, ale talentovaní herci, kterým patří filmová budoucnost. Natáčení erotikou nabitého filmu, který se určitě stane kasovním trhákem, může začít.
04.09.2013 12:00 |

podobné články

Návrat blbýho a blbějšího do kin

 
Film Blbý a blbější z roku 1994 se s bezmála 250 milióny dolarů tržeb stal kasovním trhákem. Ačkoli tvůrčí tým už záhy zvažoval možnost předložit divákům další kapitolu dobrodružství obou hrdinů, správná konstelace hvězd nastala až o dvě desetiletí později. Ve svých rolích se v pokračování vracejí Jim Carrey a Jeff Daniels.
14.12.2014 10:16 |

podobné články

Osobnosti: Jim Carrey (178 článků) , Jeff Daniels (5 článků)

Velký přehled 50 zajímavostí k filmu Padesát odstínů šedi: Co o erotickém snímku musíte vědět!

 
Tak, a je to tady! Dnes přesně o půlnoci se v několika vybraných kinech poprvé představí film Padesát odstínů šedi. Zájem o erotický snímek podle románu E. L. James je zcela nevídaný a je skoro jisté, že se stane kasovním trhákem roku 2015. A Blesk přináší 50 zajímavostí, jež bychom měli znát, než si půjdeme stoupnout do fronty na vstupenku.
12.02.2015 19:50 |

podobné články

Recenze: Sebevražedný oddíl se marně zavděčuje fanouškům. Joker tu působí dojmem zhýralého fracka

 
Film nedrží pohromadě, pouze se snaží zavděčit fanouškům a obětuje tomu veškerou svou vnitřní logiku i smysl.
03.08.2016 09:35 |

podobné články