Článek

S prezidentem v Lánech: Hodnocení lidu a odpovědi čtenářům

 
Kamera Blesku vyrazila do prezidentova rodného Kolína. Ve městě, kde Miloš Zeman jako malý chodil do školy, náš štáb zjišťoval, co by Kolínští prezidentovi napsali do žákovské knížky teď. Čtenáři Blesku navíc dostali možnost prezidentovi sami položit otázku, jak Miloš Zeman odpovídal?
02.08.2015 14:05 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (20492 článků)
Podobné články

Nejvstřícnější bankou za IV. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Air Bank

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty, která je nejdůležitějším článkem hodnocení, stala Nejvstřícnější bankou za 4. čtvrtletí roku 2014 Air Bank. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 76,19 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena Fio banka s hodnocením 75,88 procent a třetí se umístila Komerční banka, která od poroty získala hodnocení 74,50 procent.
10.03.2015 14:21 |

podobné články

Zeman v premiérovém živém přenosu pořadu S prezidentem v Lánech: Co se dělo v zákulisí?!

 
Bylo nedělní ráno, krátce po šesté hodině a tým Blesk.cz v čele s moderátorem Davidem Vaníčkem stepoval ve sněhu před zámkem v Lánech. Jakmile byl vpuštěn dovnitř, začal připravovat technické zázemí na unikátní živý přenos prémiérového dílu pořadu S prezidentem v Lánech. Miloš Zeman v něm odpověděl na dotazy svých oponentů i čtenářů Blesk.cz. Co vše se dělo v zákulisí?
09.02.2015 05:20 |

podobné články

Osobnosti: David Vaníček (44 článků) , Miloš Zeman (20492 článků)

Mluvili jsme S prezidentem v Lánech: Hyena Bakala, alkohol a nezvaní uprchlíci

 
Pořad S prezidentem v Lánech nabídl i tentokrát prezidentské bonmoty, ostré názory a provokativní tvrzení. Moderátor David Vaníček s prezidentem Zemanem mluvil o hlavních tématech posledních dní. Prezident tak komentoval uprchlickou krizi, alkohol ve Sněmovně i nedůvěru, kterou lidé mají k jeho nejbližším spolupracovníkům.
02.08.2015 17:20 |

podobné články

Osobnosti: David Vaníček (44 článků)

STEM: Hodnocení příjmů vlastní domácnosti je výrazně lepší než v minulosti

 
V datech z průzkumů STEM bylo od roku 2014 patrné zlepšování pohledu českých občanů na finanční situaci domácnosti. Aktuální průzkum potvrzuje výsledky z roku 2016. Dále se však zlepšuje hodnocení hospodaření vlastní domácnosti, podíl pozitivních odpovědí je aktuálně na historickém maximu v dlouhodobé časové řadě od roku 1990. Mírně nadpoloviční většina (53 %) občanů tedy uvádí, že vycházejí s příjmem domácnosti bez větších obtíží, přičemž nejčastější odpovědí je „vycházíme spíše snadno“ (41 %).
16.03.2018 10:40 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za I. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Fio banka

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odbobné poroty stala Nejvstřícnější bankou za roku 1. čtvrtletí roku 2014 Fio banka. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 77,29 procentního bodu. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena UniCredit Bank s hodnocením 75,5 procentního bodu a třetí se umístila Česká spořitelna, která od poroty získala hodnocení 75,43 procentního bodu.
18.06.2014 16:40 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za I. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Fio banka

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty stala Nejvstřícnější bankou za 1. čtvrtletí roku 2014 Fio banka. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 77,29 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena UniCredit Bank s hodnocením 75,5 procent a třetí se umístila Česká spořitelna, která od poroty získala hodnocení 75,43 procent.
19.06.2014 09:40 |

podobné články

Bělobrádek (KDU-ČSL): Vysoké školy budou mít dost času se připravit na nový způsob hodnocení výzkumných organizací

 
Nové zásady hodnocení výzkumných organizací od roku 2017, které přinesou velké změny stávajícího systému, schválila vláda na svém zasedání ve středu 8. února. Metodiku hodnocení výzkumných organizací a hodnocení programů účelové podpory výzkumu, vývoje a inovací předložil místopředseda vlády Pavel Bělobrádek.
08.02.2017 14:40 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Bělobrádek (1496 článků)

Vaše Věc: Spokojenost se Sobotkovou vládou rapidně klesá

 
Centrum pro výzkum veřejného mínění se ve svém průzkumu zaměřilo na oblast hodnocení vlády B. Sobotky. Průzkum týkající se hodnocení vlády provádí CVVM pravidelně jednou za rok, a z toho letošního vyplývá, že si vláda B. Sobotky v hodnocení oproti loňskému roku pohoršila, a její hodnocení v očích občanů od zahájení činnosti této vlády stále klesá ve všech zkoumaných aspektech.
11.03.2017 19:15 |

podobné články

Youtuber Fatty Pillow vyzval fanoušky, aby špatně hodnotili restauraci, ve které se mu nelíbilo! Těm se podařilo změnit hodnocení za půl hodiny!

 
Notoricky známý a populární youtuber Fatty Pillow nedávno navštívil pražskou restauraci Podolka, která byla podle facebookového hodnocení 4,5 celkem populární. Jemu se v ní ovšem vůbec nelíbilo, a tak své fanoušky vyzval, aby záměrně dávali restauraci nízké hodnocení. Hodnocení se mu sice podařilo srazit, ale sám za tento počin nesklidil žádné ovace.
17.06.2017 12:30 |

podobné články

Osobnosti: Fatty Pillow (8 článků)

Jan Campbell: Putin popatnácté

 
Děkuji všem čtenářům, kteří četli moje poslední čtyři příspěvky na téma Nedůvěra, rozhodli se sdělit mi vlastní názor nebo hodnocení, a žádají o pravidelné komentáře k dění ve světě. Odpovídám tímto komentářem dnešního přímého přenosu otázek a odpovědí prezidenta Putina. Ve své podstatě lze shrnout obsah čtyř příspěvků a obsah patnáctého přímého přenosu otázek a odpovědí prezidenta Putina do tří rčení: 1) Nihil novi sub sole - Nic nového pod sluncem. 2) Bližší košile než kabát. 3) Lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše.
17.06.2017 11:00 |

podobné články

Lída z Jenichova dostala od Dolly Buster Jezulátko!

 
Počtvrté před kamerou! Lída Žemberyová se stala hvězdou televizních soutěží a šou. Před kamerou už je jako doma. A pokaždé hraje sama sebe. Lídu Žemberyovou z Jenichova, Lídu z lidu. Tak ji alespoň představili v zatím poslední televizní šou, kde se objevila. V česko - slovenské kuchařské soutěži celebrit Čápi s mákem byla hostem spolu se dvěma zpěvačkami, Ivetou Bartošovou a Evou Mázikovou, modelkou Agátou Hanychovou, pornoproducentkou Dolly Buster, svéráznou podnikatelkou Norou Mojsejovou a moderátorkou Zuzanou Belohorcovou s manželem Vlastou Hájkem. To ale předem nevěděla. Co všechno nám prozradila za pikantnosti?
09.09.2010 00:10 |

podobné články

Osobnosti: Zuzana Belohorcová (370 článků) , Dolly Buster (118 článků) , Agáta Prachařová (2556 článků) , Iveta Bartošová (6695 článků) , Eva Máziková (15 článků) , Nora Mojsejová (241 článků)

Lída z Jenichova dostala od Dolly Buster Jezulátko!

 
Počtvrté před kamerou! Lída Žemberyová se stala hvězdou televizních soutěží a šou. Před kamerou už je jako doma. A pokaždé hraje sama sebe. Lídu Žemberyovou z Jenichova, Lídu z lidu. Tak ji alespoň představili v zatím poslední televizní šou, kde se objevila. V česko - slovenské kuchařské soutěži celebrit Čápi s mákem byla hostem spolu se dvěma zpěvačkami, Ivetou Bartošovou a Evou Mázikovou, modelkou Agátou Hanychovou, pornoproducentkou Dolly Buster, svéráznou podnikatelkou Norou Mojsejovou a moderátorkou Zuzanou Belohorcovou s manželem Vlastou Hájkem. To ale předem nevěděla. Co všechno nám prozradila za pikantnosti?
11.09.2010 11:30 |

podobné články

Osobnosti: Zuzana Belohorcová (370 článků) , Dolly Buster (118 článků) , Agáta Prachařová (2556 článků) , Iveta Bartošová (6695 článků) , Eva Máziková (15 článků) , Nora Mojsejová (241 článků)

VIDEO: Připomeňte si Čápy s mákem, brzy se vrátí i s Lídou z lidu

 
Kontroverzní reality show Čápi s mákem, v níž excelovaly Dolly Buster či Eva Máziková, se brzy dočká pokračování. Kdo do projektu nastoupí, Prima zatím tají. Jisté je jen to, že řady prostého lidu zaplní již osvědčená Ludmila Žemberyová alias Lída z lidu.
07.02.2011 10:40 |

podobné články

Osobnosti: Dolly Buster (118 článků) , Eva Máziková (15 článků)

Žena z lidu Lída Žemberyová: Kde se vzala?

 
Svérázná žena z lidu Ludmila Žemberyová (55) je opět ve svém živlu! V úvodním díle primácké show Čápi s mákem nezklamala a svými hláškami bavila všechny přítomné hosty i diváky u televizních obrazovek. Kdo je vlastně tato žena z lidu?
04.03.2011 14:35 |

podobné články

Hurá, zrádce Havel zemřel. Za tohle prý soudruh vyletěl z centrály KSČM

 
„Národe, oslavuj! Zemřel nepřítel lidu Václav Havel!“ Vzpomínáte na to, kdo to před více jak měsícem napsal? Pokud ne, tak napovíme, že po úmrtí exprezidenta Havla se takto prezentoval Svaz mladých komunistů Československa. Umístil tehdy na svůj web i letáky, které označují exprezidenta Havla za zrádce lidu. Jejich předseda Lukáš Kollarčík pak ParlamentnímListům.cz řekl, že Havel patří mezi největší zrádce lidu poslední doby. Vedení KSČM se to ale příliš nelíbilo. A výsledek? Kollarčík byl krátce poté z ÚV vyhozen.
28.01.2012 17:05 |

podobné články

Osobnosti: Václav Havel (4813 článků) , Lukáš Havel (29 článků)

Hurá, zrádce Havel zemřel. Za tohle prý soudruh vyletěl z centrály KSČM

 
„Národe, oslavuj! Zemřel nepřítel lidu Václav Havel!“ Vzpomínáte na to, kdo to před více jak měsícem napsal? Pokud ne, tak napovíme, že po úmrtí exprezidenta Havla se takto prezentoval Svaz mladých komunistů Československa. Umístil tehdy na svůj web i letáky, které označují exprezidenta Havla za zrádce lidu. Jejich předseda Lukáš Kollarčík pak ParlamentnímListům.cz řekl, že Havel patří mezi největší zrádce lidu poslední doby. Vedení KSČM se to ale příliš nelíbilo. A výsledek? Kollarčík byl krátce poté z ÚV vyhozen.
28.01.2012 17:15 |

podobné články

Osobnosti: Václav Havel (4813 článků) , Lukáš Havel (29 článků)

Kdo zastaví vrahy, kteří masakrují Evropany? Politici a neziskovky žvaní a ochraňují migranty, ale ne své lidi. Ať to stojí, co to stojí, zlobí se spisovatel Vondruška

 
HISTORIE A SOUČASNOST OČIMA VLASTIMILA VONDRUŠKY Migranti se stali politickým požehnáním politiků, protože jejich pomoci vlastním trpícím a potřebným by si média tolik nevšimla. Kdežto takhle je plácají po zádech neziskovky, které jsou živeny tučnými dotacemi. Spisovatel a historik Vlastimil Vondruška se ve své pravidelné glose zamýšlí i nad tím, proč elementární princip ochrany vlastního lidu nahradil politický princip pomáhat jinému lidu, ať to stojí, co to stojí, bez ohledu na životy vlastního lidu.
31.07.2016 14:10 |

podobné články

Osobnosti: Vlastimil Vondruška (105 článků)

Haškova skupinka o návštěvě Zemana v Lánech: Ne, svržení Sobotky se neřešilo

 
Pět oponentů Bohuslava Sobotky, kteří se účastnili povolební schůzky s prezidentem, po čtyřech dnech zapírání přiznali, že schůzka v Lánech skutečně proběhla. Nyní zase panují nesrovnalosti v tom, kdo byl jejím iniciátorem. Server iDnes.cz uvádí, že podle pětice členů ČSSD s prezidentem jen neformálně diskutovala o výsledku voleb.
31.10.2013 07:00 |

podobné články

S prezidentem Zemanem v Lánech: 30 minut živě na Blesk.cz! Zeptejte se hlavy státu i vy

 
Unikátní projekt přinese v neděli Blesk.cz.: 30 minut živého povídání s hlavou státu Milošem Zemanem. V pořadu »S prezidentem v Lánech« se ke slovu dostane nejen on, ale také jeho největší oponenti!
04.02.2015 05:10 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (20492 článků)